- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.801
Canm gelisimne bisey demedi ama.kilo knsnda dedi iste esimde yanmda dikkatbetmyrsn demek falan demeye basladi iyice morlm.bozuldu oysa ben bebegmn iyilgni istemzymCanım üzülme benim kzım da 30+1 de 1400 grdı. Ben de az mı diye üzüldüm. Dr umda 3500 olmaz da 3 olur. Kötü değil ki zaten normal doğum istiosun , doğumun kolay olur dedi. Htta bu aralar hep 2600,2800lerde doğumlar oluo. Gelişimi iyi olduktan sonra sorun değil dedi.
ay sagol kuzum benım senıde yazdımcanım 1000 tanede ben alayım
canımaç kalsa kilo almaz kilo kaybı olur bence bu kilo işine fazla takılma herkesin bir olacak değilya bu ay böyle olur birdahaki ay bir bakmışsın tosun olmuş az değilki kilosuYok canm haftasina bisey demedi. Bende duzene daha dikkt etmem lazm cnm demek ki ins. Kuzunn kilosunduzene girmstr besleyemyrm ac mi kalyr die uzulyr m
cnm sen düzenlı beslenyrsn ben balık yıymyrm uzun zamndrda yemyrm balık pişirmyrm çünkü konserve yesem nasl olur balık? artk bende duzene sokcm kı son aylrda kilo alımı daha iyi olyrmş hızlı kılo alsn bari
Canm digerinde 1148 di simdi 1 600 ya doktrn dedgi sıkti canmi. Bende tam bugdy artk ins. Birdahaki kontrlde toplams olr biraz. İns. Seninkide iyidr cnmiki ay kalmış hadi hayırlsı :)
iyi yapmışsın canım hayırlsııyla zamanında gelsin inşallah..
amin inşallah..
geçmiş olsun canım geçmezse bi duşa gir iyi gelir
günaydı canım iyiiym..
canım bence canını sıkma kilosu iyi bebişin hem yanılma payıda vardır geçen ay gittiğinde kaç kiloydu bebişin.. arkadaşlar zaten demiş ne yemen gerektiğini ekmekten vazgeçme ama abartmada ben genelde tam buğday ve çavdar ekmeği yiyprum nadiren beyaz ekmek oda çok canım isterse.. bakalım üç gün sonra doktora gidicem benim doktor ne dicek
Canim bnmde geriydi kilosu hos devlette yanlis olcuyolr o ayrida.bnde kitap vardi orda dojtor yazmiski biseyler yedikten snra solunuza yatin bebeginbkilo slmasi icin diyor.sagliklica insallh kucagimiza alirizCanm gelisimne bisey demedi ama.kilo knsnda dedi iste esimde yanmda dikkatbetmyrsn demek falan demeye basladi iyice morlm.bozuldu oysa ben bebegmn iyilgni istemzym
hayırlsıı allahdan canım kiloyu sorun etme bak insanlar nelerle imtihan oluyor sağlıklı olsunda kilo nedirki alır allahın izniyleCanm digerinde 1148 di simdi 1 600 ya doktrn dedgi sıkti canmi. Bende tam bugdy artk ins. Birdahaki kontrlde toplams olr biraz. İns. Seninkide iyidr cnm
Canm sagol ekren fotosunu aldm uycm soyldklrineÇok az değil kilosu canım
Sabah 1 yumurta mutlaka ye ekmek tam buğday tüket. Muz ceviz fındık bal bunları ye düzenli olarak.
Günde 2 büyük bardak süt iç dokunuyorsa kako karıştır ben öyle yapıyorum.
2 kase yoğurt
Kırmızı et
Haftada 1 öğün balık yiyorum ( Levrek )
Hurma bol bol yiyorum.
Sebzeyle hiç aram yok. Roka-maydonoz yeşil soğan domates salatalık sarımsak tüketiyorum.
Gebeliklerimde bebek çok güzel gelişti hep. Yazdıklarıma bak belki atladığın vardır onlarıda ekle beslenmene.
canım daha öncede bahsetmiştim, benim kardeşiminde bebeğine çok küçük dedi dr. çok korkuttu, ama geçen hafta doğdu yeğenim ve 3100 gramdı.. şuanda da anne sütüyle beraber kilo almaya başladı.. maşallah hiçbir sıkıntısı da yok.. bazen dr. lar saçma sapan konuşuyor açıkcası..Canm gelisimne bisey demedi ama.kilo knsnda dedi iste esimde yanmda dikkatbetmyrsn demek falan demeye basladi iyice morlm.bozuldu oysa ben bebegmn iyilgni istemzym
bende katılabilirim canım.arkadaslar nazliyarim arkadaşımızın bebeği için salavatı şerif çekelim 10.000 tane cuma günü miraç gecesinde dua ederken peygamber efendımızın ruhuna hediye eder ve bu mınık kuzunun sağlığı için bi nebzede olsa duayla bulusmus oluruz ne dersiniz katılmak isteyen varmı
olur kuzum kac tane alıyosun yazıyım senıdebende katılabilirim canım.
canım bence 1.güzel hem bebeksi cok hoş duruyoEki Görüntüle 1525795 Eki Görüntüle 1525796 Kızlar besiklerin içindeki uyku setlerinden hangisi daha güzel karar veremedim
Amn canm ins. Olur bulgur pilavini cokbseverm zaten :)Uzulme tatlisim bak gecen hafta benimki 1440 kiloydu doktor bana normal dedi suan kac olmustur bilmiyorum iki haftada 250 kg fln aliyor bnm oglum cozdum bu isi hic ozel beslenmiyorum cok da yemiyorum ben de senin gibi ekmek arasi yiyorum karnim yemektn sonra acikinca.. Salcali sebzeli bulgur pilavi ve cacik ye hem bulgur hem yogurt oglun tosun olcak tosun :)
Bende okdr clascm cnm raporu adm bgn ama.istedgm zaman izne ayrlblyrmsmcanım kaca kadar calıstın sen ben 37 kadar calısmayı dusunuyorum
cumaya kadar çok az kaldı canım. gönül istiyor ki daha fazla okuyabilelim. çalışanlara daha zor oluyor.Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed
canım bunlardan bırını okuyabılırsın
hayırlsıı allahdan canım kiloyu sorun etme bak insanlar nelerle imtihan oluyor sağlıklı olsunda kilo nedirki alır allahın izniyle
aynen canım bende kilosunu sormuyorm hayırlı sağlıklı olsunlarda allahın izniyle..o kadar güzel söyledin ki !
gebelik konularına veya topiğimizde ne sorunlar var. 100 gr az veya fazla ne fark edecek. kafaya takınca bebek daha çok etkilenecek stresten.
sağlıklıysa sorun değil gerçekten. ben kilosu kaç diye bile sormuyorum doktor a. gelişimi iyi mi diye soruyorum.
tamamdır kuzum yazdım senıdecumaya kadar çok az kaldı canım. gönül istiyor ki daha fazla okuyabilelim. çalışanlara daha zor oluyor.
ben 500 alıyorum. ( bitirirsem devam ederim okumaya )
Bana doğum yapana kadar kullanacaksın demişti dr. um.. sanırım demir hapı doğumdan sonra da bir süre kullanılıyor canım..Kızlar vitaminler doğumdan ne kadar süre önce bırakılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?