2015 Temmuz Anneleri

Canm gelisimne bisey demedi ama.kilo knsnda dedi iste esimde yanmda dikkatbetmyrsn demek falan demeye basladi iyice morlm.bozuldu oysa ben bebegmn iyilgni istemzym

Yok canm haftasina bisey demedi. Bende duzene daha dikkt etmem lazm cnm demek ki ins. Kuzunn kilosunduzene girmstr besleyemyrm ac mi kalyr die uzulyr m
canımaç kalsa kilo almaz kilo kaybı olur bence bu kilo işine fazla takılma herkesin bir olacak değilya bu ay böyle olur birdahaki ay bir bakmışsın tosun olmuş az değilki kilosu

canım balığı yıkayıp tost makinasına koyuyorum 25 dk da hazır ! o kadar pratik ki,kurtarıcı yemeğim benim. kokusundan mı yapmıyorsun?
konserve olarak balık ne var ki, ton balık zaten gebelikte çok yemek iyi değil.

Canm digerinde 1148 di simdi 1 600 ya doktrn dedgi sıkti canmi. Bende tam bugdy artk ins. Birdahaki kontrlde toplams olr biraz. İns. Seninkide iyidr cnm

Canm gelisimne bisey demedi ama.kilo knsnda dedi iste esimde yanmda dikkatbetmyrsn demek falan demeye basladi iyice morlm.bozuldu oysa ben bebegmn iyilgni istemzym
Canim bnmde geriydi kilosu hos devlette yanlis olcuyolr o ayrida.bnde kitap vardi orda dojtor yazmiski biseyler yedikten snra solunuza yatin bebeginbkilo slmasi icin diyor.sagliklica insallh kucagimiza aliriz

Canm digerinde 1148 di simdi 1 600 ya doktrn dedgi sıkti canmi. Bende tam bugdy artk ins. Birdahaki kontrlde toplams olr biraz. İns. Seninkide iyidr cnm
hayırlsıı allahdan canım kiloyu sorun etme bak insanlar nelerle imtihan oluyor sağlıklı olsunda kilo nedirki alır allahın izniyle

Canm sagol ekren fotosunu aldm uycm soyldklrine

canım daha öncede bahsetmiştim, benim kardeşiminde bebeğine çok küçük dedi dr. çok korkuttu, ama geçen hafta doğdu yeğenim ve 3100 gramdı.. şuanda da anne sütüyle beraber kilo almaya başladı.. maşallah hiçbir sıkıntısı da yok.. bazen dr. lar saçma sapan konuşuyor açıkcası..
eşini de kafana takma, bende dün bir an boş bulundum buzdolabının üstündeki dolaba uzandım falan, karnım gerilince biraz ağrıdı.. eşime söyledim birşey olmaz demi diye moral bulmaya çalışıyorum, o hemen başladı beni suçlamaya niye uzandın niye öyle niye böyle dikkat etmiyorsun falan diye.. iyice canımı sıktı..erkekler bazen destek olacağına köstek oluyor anlayacağın..

bende katılabilirim canım.

Amn canm ins. Olur bulgur pilavini cokbseverm zaten :)

Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed

canım bunlardan bırını okuyabılırsın
cumaya kadar çok az kaldı canım. gönül istiyor ki daha fazla okuyabilelim. çalışanlara daha zor oluyor.
ben 500 alıyorum. ( bitirirsem devam ederim okumaya )

hayırlsıı allahdan canım kiloyu sorun etme bak insanlar nelerle imtihan oluyor sağlıklı olsunda kilo nedirki alır allahın izniyle

o kadar güzel söyledin ki !
gebelik konularına veya topiğimizde ne sorunlar var. 100 gr az veya fazla ne fark edecek. kafaya takınca bebek daha çok etkilenecek stresten.
sağlıklıysa sorun değil gerçekten. ben kilosu kaç diye bile sormuyorum doktor a. gelişimi iyi mi diye soruyorum.

aynen canım bende kilosunu sormuyorm hayırlı sağlıklı olsunlarda allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…