- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.821
2000 de ben aliyorum canimolur kuzum kac tane alıyosun yazıyım senıde
bende ya dayanabıldıgım yere kadar gidicem inşBende okdr clascm cnm raporu adm bgn ama.istedgm zaman izne ayrlblyrmsm
E zaten 1780 yazıyor gebelik takviminde bence normal yani bilemiyorum..cnm 1600 yabirde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
allah razı olsun kuzum yazdım senıde2000 de ben aliyorum canim
Canm gelisimne bisey demedi ama.kilo knsnda dedi iste esimde yanmda dikkatbetmyrsn demek falan demeye basladi iyice morlm.bozuldu oysa ben bebegmn iyilgni istemzym
allah razı olsun kuzum yazdım senıde
Ben de cok severim esim sevmiyor onun yuzunden yiyemiyorum anca nobetci oldugunda yapip yiyorum cacigi unutma yanina fix menuAmn canm ins. Olur bulgur pilavini cokbseverm zaten :)
amin kuzum yazdım senıdeCanım 500 ben alabilirim.Allah kabul etsin inşallah
canım bende iki hafta önce gittim.banada benim bebeğimin kilosu az gelmişti.şimdi biraz daha dikkat ediyorum.ekmek pek yemiyorum.doktorumda sölemişti.ekmek bana kilo yapıyo bebeğe hiç faydası yok.gunluk süt içiyorum haşlanmış yumurta yiyorum.bulgur pilavı,muz yiyorum.bunlar bebeğe kilo yapıyomuş canım.birde et balık sebze meyve yemeğe dikkat ediyorum canım.balıktan tiksinmiştim gecen eşim yaptı yedim.yani bunları yersen iyi olur canm.sadece hamur işinden uzak dur canmcnm 1600 yabirde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
gözün aydın canım ne güzel oğluşunu gördün darısı bize :) bundan sonra inş daha iyi kilo alır. pekmez kilo aldırıyor diye duymuştumkızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
Gizem sıkma canını toparlarsın hemen hem zaten çokda küçük değil çok şükür sana tavsiyem bol bol kırmızı et tüket çünkü bende balık tavuk yiyemiyorum . Ee sebzede öyle ancak nane dereotu felan pilav makarnaylada aram yok halbu ki hamilelikten önce yerdim . Ekmek yiyemiyorum . Süt içmeye çalışıyorum hergün büyük bir bardak bazen yemeklerde ayran birde dondurma çok seviyorum ondada kalsiyum var sonuçda . Tek tavsiyem dediğim gibi kırmızı etYok canm haftasina bisey demedi. Bende duzene daha dikkt etmem lazm cnm demek ki ins. Kuzunn kilosunduzene girmstr besleyemyrm ac mi kalyr die uzulyr m
Benim kullandığım vitamin bırakılmıyor. Üzerinde hamilelik ve emzirme döneminde diyo.Kızlar vitaminler doğumdan ne kadar süre önce bırakılıyor?
Çok teşekkür ederim .ben ilk önce hazır süslü terlik ve taçdan almıştım ama o o kadar kalın geldi ki şimdi bile ayağım pişti hiç rahat değildi değiştiricem onları başka birşey alıcam . bende işte kendim yapmaya karar verdim zaten bu terlikler hastaneden sonra kullanılmaz hastane ortamı sonuçda mikrop dolu atıcam eve gelince madame cocodan aldım 7 lirayageçmiş olsun canım.terlik çok güzel olmuş güle güle kullan hemde dediğin gibi ince duruyo nerden aldın
kahvaltı bebekler için çok önemliymiş canım. hergün mutlaka süt yumurta peynir tüketmek lazımmış. sabahları düzenli kahvaltı yapıyor musun?kızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
Canım bende 1000 tane okayabilirimallah razı olsun kuzum yazdım senıde
Canım bende 1000 tane okuyabilirim
benimki de canım, devam edecekmişim dr öyle söyledi.Benim kullandığım vitamin bırakılmıyor. Üzerinde hamilelik ve emzirme döneminde diyo.
sagol canım senıde yazdımCanım bende 1000 tane okayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?