2015 Temmuz Anneleri

Canm gelisimne bisey demedi ama.kilo knsnda dedi iste esimde yanmda dikkatbetmyrsn demek falan demeye basladi iyice morlm.bozuldu oysa ben bebegmn iyilgni istemzym

Hiç üzülme canım benim eşim de dikkat etmiyorsun hiç yediklerine falan diyor. Ama bu biraz da annenin yapısıyla alakalıymış. Doğduktan sonra aldırırız inşallah biz de :)) bbundan sonra daha hızlı kilo alıcaklar . Yumurta, et , süt arttıralım bakalım . İnşallah kilo olarak döner miniklere :))

cnm 1600 ya birde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
canım bende iki hafta önce gittim.banada benim bebeğimin kilosu az gelmişti.şimdi biraz daha dikkat ediyorum.ekmek pek yemiyorum.doktorumda sölemişti.ekmek bana kilo yapıyo bebeğe hiç faydası yok.gunluk süt içiyorum haşlanmış yumurta yiyorum.bulgur pilavı,muz yiyorum.bunlar bebeğe kilo yapıyomuş canım.birde et balık sebze meyve yemeğe dikkat ediyorum canım.balıktan tiksinmiştim gecen eşim yaptı yedim.yani bunları yersen iyi olur canm.sadece hamur işinden uzak dur canm

gözün aydın canım ne güzel oğluşunu gördün darısı bize :) bundan sonra inş daha iyi kilo alır. pekmez kilo aldırıyor diye duymuştum

Yok canm haftasina bisey demedi. Bende duzene daha dikkt etmem lazm cnm demek ki ins. Kuzunn kilosunduzene girmstr besleyemyrm ac mi kalyr die uzulyr m
Gizem sıkma canını toparlarsın hemen hem zaten çokda küçük değil çok şükür sana tavsiyem bol bol kırmızı et tüket çünkü bende balık tavuk yiyemiyorum . Ee sebzede öyle ancak nane dereotu felan pilav makarnaylada aram yok halbu ki hamilelikten önce yerdim . Ekmek yiyemiyorum . Süt içmeye çalışıyorum hergün büyük bir bardak bazen yemeklerde ayran birde dondurma çok seviyorum ondada kalsiyum var sonuçda . Tek tavsiyem dediğim gibi kırmızı et

geçmiş olsun canım.terlik çok güzel olmuş güle güle kullan hemde dediğin gibi ince duruyo nerden aldın
Çok teşekkür ederim .ben ilk önce hazır süslü terlik ve taçdan almıştım ama o o kadar kalın geldi ki şimdi bile ayağım pişti hiç rahat değildi değiştiricem onları başka birşey alıcam . bende işte kendim yapmaya karar verdim zaten bu terlikler hastaneden sonra kullanılmaz hastane ortamı sonuçda mikrop dolu atıcam eve gelince madame cocodan aldım 7 liraya

kahvaltı bebekler için çok önemliymiş canım. hergün mutlaka süt yumurta peynir tüketmek lazımmış. sabahları düzenli kahvaltı yapıyor musun?

Kızlar benim bebek önde gidiyormuş ben yediklerimi yazayım belki işe yarıyordur. Bir kere her sabah haşlanmış yumurta ve bol beyaz peynir yiyorum. Ekmek olarak bol tahıllı ekmek yiyorum 2 dilim kadar. Kola toplasanız 32 haftada 2 bardak içmişimdir genelde ayran tercih ediyorum. Her gün bir büyük bardak süt içiyorum. Haftada 1 gün balık yiyoruz. Nohut ve bulgur tercih ediyorum. Dışarda yiyeceğim zaman etin yanında falan patates kızartması koyuyorlar ya garsona söylüyorum onun yerine yeşillik istiyorum. Tatlı olarak dondurma veya sütlü tatlı tercih ediyorum. Her akşamda 2 tane meyve yiyorum. Ne okduğu değişiyo. Sabahları dışarda olacaksam hemen yanıma çavdar ekmeği ile yapılmış sandviç hazırlayıp alıyorum. Poğaça heralde ayda 1 tane yemişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…