- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.841
Kızlar benim bebek önde gidiyormuş ben yediklerimi yazayım belki işe yarıyordur. Bir kere her sabah haşlanmış yumurta ve bol beyaz peynir yiyorum. Ekmek olarak bol tahıllı ekmek yiyorum 2 dilim kadar. Kola toplasanız 32 haftada 2 bardak içmişimdir genelde ayran tercih ediyorum. Her gün bir büyük bardak süt içiyorum. Haftada 1 gün balık yiyoruz. Nohut ve bulgur tercih ediyorum. Dışarda yiyeceğim zaman etin yanında falan patates kızartması koyuyorlar ya garsona söylüyorum onun yerine yeşillik istiyorum. Tatlı olarak dondurma veya sütlü tatlı tercih ediyorum. Her akşamda 2 tane meyve yiyorum. Ne okduğu değişiyo. Sabahları dışarda olacaksam hemen yanıma çavdar ekmeği ile yapılmış sandviç hazırlayıp alıyorum. Poğaça heralde ayda 1 tane yemişimdir.
sstilir canum bizim kalp nyada cok yapildigi icin marketlerde var ama en olmadi aktardan temin edersinCanm satly dimi yarma alrm.bende oMn
bugdayda daha cok ruseym oluyomus canim sutle corbasi yapilir konyada cok lezzetli olur hurmayi sutle tuket demisti benim dr lifler sutle daha faydali hale gelirmisCanm hurma yiyrm hergun ama sut icmyrm bugday olrk bulgr yesekte olr sanrm
Bana doğum yapana kadar kullanacaksın demişti dr. um.. sanırım demir hapı doğumdan sonra da bir süre kullanılıyor canım..
ben decavıt ferra sanol kullanıyorum kızlar siz?Benim kullandığım vitamin bırakılmıyor. Üzerinde hamilelik ve emzirme döneminde diyo.
insaallah teyzelerii hakkiniz odenmez mh vlam razi olsunamin ecmain allah sizlerdende razı olsun..
amin inşalla canım mustafamızın iyi haberlerlini alalım inşallah hep birlikte..
Ben de decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum.. bide magnezyum ve kalsiyum yazdı ama onları düzenli almıyorum..ben decavıt ferra sanol kullanıyorum kızlar siz?
ben hıc vıtamın kullanmadım halada kullanmıyorumBen de decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum.. bide magnezyum ve kalsiyum yazdı ama onları düzenli almıyorum..
Bence çıkar canım çıkmazsa biraz piril damlat üstüne öyle at makinayakızlar ağdaya gittim iş arasında:)) bacağa nemlendirici için sürülen yağ pantolonuma değdi.
bebeyağ gibi şeylerin lekesi nasıl çıkar? makinaya atsam direkt çıkar mı?
Bende yaklaşık ayda 1,5 alıyorum bazı ay 2 aldım.benimle aynı sanırım
poğaça ayda bir, o da evde kahvaltı yapamadıysam işte yemek için almışımdır. her sabah peynire abanıyorum :))
kola 29 haftada toplasan 1 bardak etmemiştir. bir yudum eşimden otlanıyorum :)
hergün 1 büyük ayran içerim.
ekmek her öğün 2 dilim, bazen 1 dilim,bazen 0.
haftada 1 balık.
pilav hiiiç yemiyorum ama bazen makarna krizim tutuyor.
böyle ayda 1,5 kilo almışım
Bende kalsıyım magnezyum d vitamini karışık bir hap almaya yeni başladım daha gecen hafta.ağrılara iyi geliyor.bende d vitamini eksikliği çıkmıştı.Ben de decavit ve gyno ferro sanol kullanıyorum.. bide magnezyum ve kalsiyum yazdı ama onları düzenli almıyorum..
Vinalacimmutium yanlış yazmadıysam benim vitaminim yazılan bi vitamin değil. Azcık masraflı oldu bana ama başka ek hiç bir şey almıyorum içinde her şey var. Hatta probiyotik bile var.ben decavıt ferra sanol kullanıyorum kızlar siz?
Neden cnm?ben hıc vıtamın kullanmadım halada kullanmıyorum
Her doktorun tarzı farklı demekkı.ben ayrı ayrı 3 tane kullanıyorum.Vinalacimmutium yanlış yazmadıysam benim vitaminim yazılan bi vitamin değil. Azcık masraflı oldu bana ama başka ek hiç bir şey almıyorum içinde her şey var. Hatta probiyotik bile var.
ben decavıt ferra sanol kullanıyorum kızlar siz?
herseyden fazlasıyla yıyorum saden yemek secmem sut peynır yogurt et balık yanı sevmedıgım dedıgım hıc bısey yok o yuzden hıc kullanmadım acıkcası demır surubu kullanıyorum oda gunde bır tane test yapıldı gecen ay vitamın eksıklıgı varmı dıye cok guzel cıktı kuru yemıs falanda cok yıyorum acıkcası hıc kullanmadımNeden cnm?
Kuş ne tatlıymıs :)Bende decavit,Magnorm,birde balik yemedigm icin marincap.
canım 1000 tane de ben alabilirim kaldıysaay sagol kuzum benım senıde yazdım
Bende d vitamini eksikliği çıktı cnm yaherseyden fazlasıyla yıyorum saden yemek secmem sut peynır yogurt et balık yanı sevmedıgım dedıgım hıc bısey yok o yuzden hıc kullanmadım acıkcası demır surubu kullanıyorum oda gunde bır tane test yapıldı gecen ay vitamın eksıklıgı varmı dıye cok guzel cıktı kuru yemıs falanda cok yıyorum acıkcası hıc kullanmadım
canım yazdım senı gectık bıle senle beraber 16100 olduk masallah bizecanım 1000 tane de ben alabilirim kaldıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?