- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.861
Canim bnde alayim 3bin okurum.annemede okuturum insallh baslarim bn bugun.
Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim
Allahumme salli ala Muhammedin ve ala ali Muhammed
canım bunlardan bırını okuyabılırsın
Allah herkesten razi olsun canim ezan okunuyo bbburda Allahim sifa versin kabul etsinn dualarimixii
tamam canım şifa olsun kuzucuğa inşallah
canım 1000 tanede ben alayım
bende katılabilirim canım.
cumaya kadar çok az kaldı canım. gönül istiyor ki daha fazla okuyabilelim. çalışanlara daha zor oluyor.
ben 500 alıyorum. ( bitirirsem devam ederim okumaya )
2000 de ben aliyorum canim
Canım 500 ben alabilirim.Allah kabul etsin inşallah
hakkiniz odenmez canlarim Rabbim hem dunyada hem ukbada versin ecrini evlatlarinizi kolaylikla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cigerimin atesine ortak oldunuz ne desem bos duygularimi anlatamam ogluma dualariniz hurmetine saglikla kavusacagim insaallah ve benim oglumun hic tanimadigi kendisi icin dua evladina eder gibi dua etmis onlarca teyzesi olmus olacak sin sonsuz sukyr RabbimeeCanım bende 1000 tane okayabilirim
canım valla kullanmadım ben hıc bırını ben demır surubu kullanıyorum oda 2 taneysı sabah aksam cok yuksek cıktı dr 1 taneye ındırdıBende d vitamini eksikliği çıktı cnm yad vıtamınıde en iyi güneşten alınıyor ama maalesef suanda güneşlenme imkanım olmadığından mecbur vitamin alıyorum
Canım neden cekilecek ben görmemisim önceden bi sağlık sorunu mucanım yazdım senı gectık bıle senle beraber 16100 olduk masallah bize
Tsk ederim.evimizin neşesi.="watermelon_watermelon, post: 40943462, member: 639344"]Kuş ne tatlıymıs :)
canım mırac kandılıne kadar çekiceğimizin böyle yaptık bı cok arkadas calısıyo odaha uzun bı salavat ama onuda cekerızCanım neden cekilecek ben görmemisim önceden bi sağlık sorunu mu
salati tefriciye çekseydik 4444 defa da istek dilek şifa vs için
Canim Allah cok buyuk hepimiz herseyi yasayabiliriz.dualarimiz kabul.olur insallah basta senin melegin.iclerinde bizimkilere Rabbim saglik versin.saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.insallh iyilesir bebegin iyi dusunelim iyi olsun .hakkiniz odenmez canlarim Rabbim hem dunyada hem ukbada versin ecrini evlatlarinizi kolaylikla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin cigerimin atesine ortak oldunuz ne desem bos duygularimi anlatamam ogluma dualariniz hurmetine saglikla kavusacagim insaallah ve benim oglumun hic tanimadigi kendisi icin dua evladina eder gibi dua etmis onlarca teyzesi olmus olacak sin sonsuz sukyr Rabbimee
Masaallah ne cok teyzesi ve salavati oldu kuzumun Rabbim bu din kardeslerimin gonullerindeki muratlarini ver lutfundan .merhametinden onlara dunyada veahirette hayirlar vercanım yazdım senı gectık bıle senle beraber 16100 olduk masallah bize
kızlar ağdaya gittim iş arasında:)) bacağa nemlendirici için sürülen yağ pantolonuma değdi.
bebeyağ gibi şeylerin lekesi nasıl çıkar? makinaya atsam direkt çıkar mı?
Canim Cok gemis olsun nasil bi hastalik bebege mi konuldy teshisKızlar benim tek tahlilim kalmıştı çikmayan dün çıktı çölyak hastalıgı teşhisi kondu
Rabbim yar ve yardimcin olsun korktuklarindan emin umduklarina nail eylesinnKızlar benim tek tahlilim kalmıştı çikmayan dün çıktı çölyak hastalıgı teşhisi kondu
Ikinci bir gecelik daha al canim.kızlar bi de bişey soracağım.benim sezeryan olacak Allah izin verirse.1 gecelik 1 pijama aldım. 2 gece yatılıyormuş. yeterli olur mu sizce?
Bende civ civ diyorum:)aynen canım ben dıgerının gorselıgını begenmıstım ama bebegımın rahatlıgı onemlı dedıgın gıbı cıv cıvı alcaz
onu alıcam canımBende civ civ diyorum:)
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin.kızlar internetten alıntıdır, buyrun okuyun;
Sularınız geldiyse ayakta durmayın, en yakın sağlık kuruluşuna başvurun.Korkmayın.
Korku ve endişe ağrılarınızın düzenini bozarak doğumun uzamasına neden olur.
ıki ağrı arasında düzenli nefes alıp vererek kendinizi ve bebeğinizi rahatlatın.
Zamanı gelmeden ıkınmayın.Derin derin nefes alın. Sancı geldiğinde ağzınızı kapatın, çenenizi göğsünüze dayayıp, ellerinizle bir yerden (doğum masası veya yatağın kenardan) destek alarak bütün gücünüzle aşağıya doğru ıkının.
Bebeğinizin başı doğuncaya kadar ıkınmalara devam edin.
Bebeğinizin doğmasıyla doğum olayı henüz bitmemiştir.
Sıra plasentanın (eşin) doğumuna gelmiştir.
Bu safhada fazla ağrı hissedilmez.Karnınıza yapılacak masajla eşin ayrılması kolaylaşır.
Derin derin nefes alın.ılk yarım saat içerisinde bebeğin eşi ayrılacaktır.
Böylece doğum olayı sizin de yardımınızla sağlıklı ve kolay bir şekilde tamamlanmıştır.
Doğumdan sonra rahim eski haline dönmek için kasılır.
Buna bağlı olarak da karnınızda hafif sertlik ve ağrı oluşur bu durum normaldir.
Karnınıza yapacağınız hafif masaj rahimin çabuk toplanmasını sağlayarak doğum sonu kanamalarını azaltır.
Doğumdan sonraki ilk yarım saat içerisinde bebeğinizi emzirmeye başlayın.
Bu hem doğum kanamalarını azaltır hem de bebeğinizle aranızda iyi bir bağ kurar
="angeled, post: 40943889, member: 646540"]Kızlar benim tek tahlilim kalmıştı çikmayan dün çıktı çölyak hastalıgı teşhisi kondu
Gizemcim kac kilo ki? Senin doktor da pek hamile psikolojisinden anlamiyor kusura bakma! Her gittiginde bosuna endiselendiriyor gibi geliyor bana. Bak canim burada ultrasona bile girmiyoruz kilosuna filan bakilmiyor hic ultrasonlarin herbiri ayri bir rakam veriyor. Sen zaten normal dogurmak istiyorsun kilolu bebek sana yaramaz. Benim arkadasima 3.600 dogar dediler 2.600 dogurdu oglunu 40. Haftada tosun gibi simdi oglu . Sen bu kilo isini hic kafana takma. Bir arkadasima da 3.5 dogar dediler bebek dogamadi 4.750'ymis megerse . Yani bu kadar fark olabiliyor ultrason olcumlerinde. O rakamlar tamamen tahmini. 2 cm az olcse yanlislikla 1 kilo atiyor :)kızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
Canim balik ye tabi ama esas yemen gereken ana besin kirmizi et . Haftada en az 3 kere yemelisin diyirlar. Benim diyetisyen ve doktorum kizimda hergun yiyeceksin demislerdi. Simdi de oyle yapiyorum. Ama dedigim gibi kilo iyi bisey degil cok normal dogurmak istiyorsan. Onemli olan bebegin kemik gelisimi organ gelisimi iyi olsun vucuduna gerekli besin alsin. Bulgurla filan sisirme kendini hicbir faydasi yokcnm sen düzenlı beslenyrsn ben balık yıymyrm uzun zamndrda yemyrm balık pişirmyrm çünkü konserve yesem nasl olur balık? artk bende duzene sokcm kı son aylrda kilo alımı daha iyi olyrmş hızlı kılo alsn bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?