2015 Temmuz Anneleri

canımaç kalsa kilo almaz kilo kaybı olur bence bu kilo işine fazla takılma herkesin bir olacak değilya bu ay böyle olur birdahaki ay bir bakmışsın tosun olmuş az değilki kilosu
cnm evet belkş az değil ama doktron sözlerı cok etklyr beni takyrm kafaya

aynen cnm kokusu beni itryr yanı hani eve sinyr gibi gelyr sankı hiç gitmyr kokusu annemde yiyrdm annemn evide tadltta gidemyrm

Canim bnmde geriydi kilosu hos devlette yanlis olcuyolr o ayrida.bnde kitap vardi orda dojtor yazmiski biseyler yedikten snra solunuza yatin bebeginbkilo slmasi icin diyor.sagliklica insallh kucagimiza aliriz
yatyrm canm genelde sola ama nedendr bilmyrm amin cnm hepmz

aynen cnm kokusu beni itryr yanı hani eve sinyr gibi gelyr sankı hiç gitmyr kokusu annemde yiyrdm annemn evide tadltta gidemyrm
bu kötü işte ( annemde sevmiyor kokusunu. bizim balıkçı pişirip veriyordu, annem öle alıyordu bazen. yakında balıkçının olsa sizinde keşke. dışarda yersiniz arada.
neyse üzülme balık mevsimi zaten geçiyo. bizde yiyemiycez eşitlencez :))

canm aynen oyle doktr biryandn kocam bryandn sınır ettıler benı sankı ben hiç düşünmyrm cocugumu neyseki sizler bana moral veryrsnz sağoln

topkte sorunları olan arkdşlrı zaten bılyrm ve onlara bolca dua etmeye calşyrm. ama buda benm sornm ki bebeğimn aç kaldgnı düşnp üzlyrm tabıkı sağlk önmli bunun için rabbmede binlerce kez şükürler olsn. hepmz buraya sorunlarımzı yazyrz kendımzce benm taktgm konu sana saçma geleblr ama benm için önmli bir konu

E zaten 1780 yazıyor gebelik takviminde bence normal yani bilemiyorum..
Dikkat et derken kılon mu çok yoksa iyi ye bebek kilo alsın mi dedi
cnm 77 kilo olmşm kiloma doktorm bakmyr benm aslnda orda tartlyrm ama o görmyr yani dikkat edyrz beslnemye kilo almı yavas falan dedi ondn üzüldm cnm ben

o kadar güzel söyledin ki !
gebelik konularına veya topiğimizde ne sorunlar var. 100 gr az veya fazla ne fark edecek. kafaya takınca bebek daha çok etkilenecek stresten.
sağlıklıysa sorun değil gerçekten. ben kilosu kaç diye bile sormuyorum doktor a. gelişimi iyi mi diye soruyorum.

yukarıda yazdığım mesajda saçma diye bir şey demedim, ima da etmedim canım.(saçma gelseydi bebeğine kilo aldırmak,sağlıklı beslenmen için öneride bulunmazdım.)

herşeyi kafaya takmamak lazım, doktor gereksiz telaşlandırmış, zaten burdaki tüm arkadaşlarda öyle düşünüyor.

kusura bakma seni düşündüğüm için.

inş. canm dösun onlara sağlkları yerınde olsn. zaten bu eşler sırf psklojı bozyrlr :)

Ben de cok severim esim sevmiyor onun yuzunden yiyemiyorum anca nobetci oldugunda yapip yiyorum cacigi unutma yanina fix menu
yemede yanında yatt :))
süt içmyrdm cnm sabah yumurta yıyrm haşlanmş olarak. hamur işi ve beyaz ekmek iyi değil dedğin gibi.
gözün aydın canım ne güzel oğluşunu gördün darısı bize :) bundan sonra inş daha iyi kilo alır. pekmez kilo aldırıyor diye duymuştum
sağol cnm inş. alck cnm :)
evet cnm eşimede dedm hemen kırmızıe tı arttrmam lazm bol proteın.
kahvaltı bebekler için çok önemliymiş canım. hergün mutlaka süt yumurta peynir tüketmek lazımmış. sabahları düzenli kahvaltı yapıyor musun?
cnm yumurta yıyrm peynırde öyle ama süt içmyrdm tıksnmştm ama içicem artk zorlycm birzck kendımı
canm sağol yazdgn için örnk alcm bunları
sstilir canum bizim kalp nyada cok yapildigi icin marketlerde var ama en olmadi aktardan temin edersin

bugdayda daha cok ruseym oluyomus canim sutle corbasi yapilir konyada cok lezzetli olur hurmayi sutle tuket demisti benim dr lifler sutle daha faydali hale gelirmis
canm öğlende öyle yaptm sen yaznca 1 bardak sütle 3 hurma yedim :)
ben decavıt ferra sanol kullanıyorum kızlar siz?
decavıtı kestı benm doktrm ferra sanol ve magnzym artı kalsym vermşti ama şimdi mazgnzym ve kalsym birleşmi bir ilaç verdi artk onu kullancmşm ingltereden ithal
canım yazdım senı gectık bıle senle beraber 16100 olduk masallah bize
canm bende alym 1000 tane

1600 canm evet sanrm bazen çok motıve edyr bazen böyle yanı bir anneye bebeğin zayf demek onun için çok üzücü olcgnı bılmesı lazm yanı snçta onun için beslnyrm hepmz öyle neyseki canm dedğin gibi kırmızı et iyi tüketcm normal kilosnda ulaşsn yeter. çok kilolu olrsa zaten normal doğramam cnm söyldgn gibi

canm kırmızı et aldm ondn yiycm artk sık sık

herzamn cıkamyrm kı dışarıya yemek için arabayı sattık olmyr böyle artk annemde yicm işi bitince birde semiz otu alcam

tamam kuzum senıde yazdım sımdı

canm saçma oldgnu yazdgnı söylmdm öyle düşünmş olblrsn dedm. doktorm beni endişlndrdı o yüzden bukadr buyuttm kendımce.anne için bebeğinin 1 gramı bıle önmli sende annesın ki onlar için yapmycgmz yok eşim falanda yüklenınce fazla geldı bana sanrm morlm iyice bozldu düşündgn için ve tavsşyelern için tşkr ederm biraz hassaslştm kusura bakma

Kizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska

Eklentiler

• IMG_20150513_154045.webp
    31 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…