- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.901
işe yaryr mu cnm peki bu bana ayrı ayrı vermşti artk bu olck dediben kullanıyorum 1 aydır canım.
kalçam tutuluyor,kramp giriyor bacaklarıma. 2 günde 1 kullan dedi bana ama her gün kullanmayı düşünüyorum. geçmiyor kramplar.
canım ben aldım 120 mlKızlar biberon alanlar veya alacak olanlar kaç ml almayı düşünüyosunuz?
Ben kullanıyorum canım yaklasık 3 aydır. Akşamları yatarken bitane içiyorumKizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska
önceden sehpa almaya eğiliyordum ama kalkamıyordum :)) bu ilaç ile azaldı ama dediğim gibi artırıcam kullanımı.işe yaryr mu cnm peki bu bana ayrı ayrı vermşti artk bu olck dedi
bana öğleden sonra iç dedi cnm artk alcm bende bunuBen kullanıyorum canım yaklasık 3 aydır. Akşamları yatarken bitane içiyorum
İç canım ihmal etme. Demir ilacı tuvalet sıkıntısı yapmıştı bende bu ilaç onuda rahatlattı:)bana öğleden sonra iç dedi cnm artk alcm bende bunu
bana öğleden sonra 1 tane dedi içicm bende. el parmaklarm ağryr benmdeönceden sehpa almaya eğiliyordum ama kalkamıyordum :)) bu ilaç ile azaldı ama dediğim gibi artırıcam kullanımı.
sana günde 2 kez kullan demiş dr. bence iyi böyle.
bende yapmdı cnm demır sprun daha öncedende içyrdm onu buna yenı başldk işteİç canım ihmal etme. Demir ilacı tuvalet sıkıntısı yapmıştı bende bu ilaç onuda rahatlattı:)
Ben aventlere baktım cnm göğüs pompam da avent uyumlu olsun diye ama ilk olarak kaçlık alsam diye karar veremedim 240 yeterli galibamadela calma alcm cnm ben
Bana hemen gerekebilir cnm o yüzden kaçlık alacağıma karar veremedim 240 yeter galibaben 120ml aldım ama rastgele aldım canım:)) evde bulunsun diye. kullandığı zaman 240ml de alırım diye düşündüm.
Yenidoğan için yeterli olur mu cnm ilk başta 240 fazla mı olur devamlı biberon almakta istemiyorumcanım ben aldım 120 ml
cnm 1600 yabirde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya
bende vitamin kullanmıyorum.doktorum da vermedi zaten.sadece kan ilacı ve magnezyum kullanyorumben hıc vıtamın kullanmadım halada kullanmıyorum
Canım banada gecen hafta verdi bunu doktorum d vitamini eksikliğim var ona istinaden verdi.ayrıca ferra sonal ve decavıte devam ediyorum.Kizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska
anldm cnm bana decaviti keseli çok oldu doktrm.Canım banada gecen hafta verdi bunu doktorum d vitamini eksikliğim var ona istinaden verdi.ayrıca ferra sonal ve decavıte devam ediyorum.
Neden kesmiş acaba fazlası zararlı mı? Bende sorayım gittiğimde bir ara.bu arada doktorunun tutumuna üzüldüm.gerekirse doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.çünkü bebek fiziksel özellikleri anne baba genetik etkenlere sahip örneğin maşallah subhanallah bizim bebegımız haftasına gore uzun ve kilolu ama esım ve bende uzun insanlarız.bunları goz ardı etmemek lazım.anldm cnm bana decaviti keseli çok oldu doktrm.
Neden kesmiş acaba fazlası zararlı mı? Bende sorayım gittiğimde bir ara.bu arada doktorunun tutumuna üzüldüm.gerekirse doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.çünkü bebek fiziksel özellikleri anne baba genetik etkenlere sahip örneğin maşallah subhanallah bizim bebegımız haftasına gore uzun ve kilolu ama esım ve bende uzun insanlarız.bunları goz ardı etmemek lazım.anldm cnm bana decaviti keseli çok oldu doktrm.
cnm bende uzun ve iriym eşimde oyle ama sanrm bende çok taktm kafaya sonçta benm bebeğim doktora ne dimi ben elmden gelenin en iyisin, yapyrm ponun için artk dahada iyisini yapcm aslnda doktrm benı hep motive ederdi buara üzüyr beniNeden kesmiş acaba fazlası zararlı mı? Bende sorayım gittiğimde bir ara.bu arada doktorunun tutumuna üzüldüm.gerekirse doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.çünkü bebek fiziksel özellikleri anne baba genetik etkenlere sahip örneğin maşallah subhanallah bizim bebegımız haftasına gore uzun ve kilolu ama esım ve bende uzun insanlarız.bunları goz ardı etmemek lazım.
240 biraz fazla olur sanki canım. 120 yi bile ağzına kadar doldurmicaz zaten o bile büyük benceYenidoğan için yeterli olur mu cnm ilk başta 240 fazla mı olur devamlı biberon almakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?