2015 Temmuz Anneleri

cnm 1600 ya birde beslnmene dikkat et falan dedi cnm sıkldı ya

Ayyy canim bende baya dusuk sandim, bende bugun gittim, 2 gun ondeyim senden 1800 de bana dedi doktor ve gayet iyi boyle devam fln dedi... Hatta seker etkisi yok bebekte harik gidiyoruz, mutlu oldum bile dedi... senin doktor heralde 4 kilo dogurmani istiyor

anldm cnm bana decaviti keseli çok oldu doktrm.
Neden kesmiş acaba fazlası zararlı mı? Bende sorayım gittiğimde bir ara.bu arada doktorunun tutumuna üzüldüm.gerekirse doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.çünkü bebek fiziksel özellikleri anne baba genetik etkenlere sahip örneğin maşallah subhanallah bizim bebegımız haftasına gore uzun ve kilolu ama esım ve bende uzun insanlarız.bunları goz ardı etmemek lazım.

anldm cnm bana decaviti keseli çok oldu doktrm.
Neden kesmiş acaba fazlası zararlı mı? Bende sorayım gittiğimde bir ara.bu arada doktorunun tutumuna üzüldüm.gerekirse doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.çünkü bebek fiziksel özellikleri anne baba genetik etkenlere sahip örneğin maşallah subhanallah bizim bebegımız haftasına gore uzun ve kilolu ama esım ve bende uzun insanlarız.bunları goz ardı etmemek lazım.

cnm bende uzun ve iriym eşimde oyle ama sanrm bende çok taktm kafaya sonçta benm bebeğim doktora ne dimi ben elmden gelenin en iyisin, yapyrm ponun için artk dahada iyisini yapcm aslnda doktrm benı hep motive ederdi buara üzüyr beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…