- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.921
bencede cnm anne sütü olrsa cok o mamada olsa yenı doğmş bebek okadr olmaz yani240 biraz fazla olur sanki canım. 120 yi bile ağzına kadar doldurmicaz zaten o bile büyük bence
Balık yağı için benim doktorum bi faydası kanıtlanmış değil ister iç ister içme dedi. Balık yiyosan önemli değil bence bende aldım ama 3-4 kere içmişimdirBende decavit,Magnorm,birde balik yemedigm icin marincap.
Cnm başka doktora git gözük bakalım o ne diyecek? Sonuçta el elden üstündür.ben başladığım doktorla devam etmiyorum mesela.cnm bende uzun ve iriym eşimde oyle ama sanrm bende çok taktm kafaya sonçta benm bebeğim doktora ne dimi ben elmden gelenin en iyisin, yapyrm ponun için artk dahada iyisini yapcm aslnda doktrm benı hep motive ederdi buara üzüyr beni
haklsn cnm gitmk lazm ben başldm kalsn diorm ama bir baktrmkta lazm bakalm o ne dyckCnm başka doktora git gözük bakalım o ne diyecek? Sonuçta el elden üstündür.ben başladığım doktorla devam etmiyorum mesela.
Kizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska
Kizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska
Çok iyi bi ilaç ablamda preklampisi vardı en etkilisi bu diye bunu vermişti.Kizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska
Profil resmine bayıldımBen uzun zamandır kullanıyorum bu ilacı 16 yada 20. haftadan beri sanırım. Bnce kalsiyum desteği önemli hem bebek hem de bizim için ağrılarımada iyi gelmişti kramplarımda fazla yok çok nadir oluyor hergün 1 tane içiyorum decavitle birlikte birde gün aşırı omega 3 alıyorum başka ilaç almıyorum
kızlar geldm ben oğluşumu gördgme çok sevndm ama kilosu az gibi dedi doktor yanı hızlı kilo almyrmş canm sıkıldıbaşı hala aşağı dayamş olrk duruyr dikkatli ol dedi adet sancısı gibi sancm var dedm artk başı aşağda oldgu için bunlar olck kendını yorma dedi raporu verdi ama istedgn zaman ayrılablcgmde söyldi şimdilk böyle kızlar da bebeğin kilo alması için neler yaqpmam lazm bundn sonra az ekmek çok sebze et yemem lazm
günaydın kızlar nasılsınız.ben dün öğleden sonra bir ağrı girdi dayanılmaz değil ama karnımın aldı sanki çekiliyor yürüyemedim.otururken ağrımıyor şimdi geçti şükür nedeni ne ki kötü bişey değildir sanırım karnım büyüyor ondan mı sizce
kızlar şu habere bi bakın maşallah :)
http://www.ensonhaber.com/abdde-6-kilo-dogan-bebek-doktorlari-sasirtti-2015-05-13.html
Kızlar benim tek tahlilim kalmıştı çikmayan dün çıktı çölyak hastalıgı teşhisi kondu
Profil resmine bayıldım
üzüyorsa değiştir canım ben öyle yaptım hamile psikolojisini anlamayan drla işin olmasın dr dan çok ne var hem kafaya takıyorz bebişlerde üzülüyor iyi desinler şükür sağlamlar azcık zayıf olsa ne şişman olsa ne rabbim hayırlısıyla kucağımıza alalımda biz şişmanlatırızcnm bende uzun ve iriym eşimde oyle ama sanrm bende çok taktm kafaya sonçta benm bebeğim doktora ne dimi ben elmden gelenin en iyisin, yapyrm ponun için artk dahada iyisini yapcm aslnda doktrm benı hep motive ederdi buara üzüyr beni
Harikalar canım rengi deseni, lütfen malzemeleri nerden aldığını ve,nasıl yaptığını açıklarımızın,?Eki Görüntüle 1525752 Iyi geceler kızar kaç gündür yazamıyordum çok şükür döndük evimize.
2 gündür karnım taş gibi oluyordu ama ağrım yoktu haftaya kontrolüm vardı ama dayanamadım bugün gittim ne olur ne olmaz diye çok şükür herşey yolunda meğerse o kızımın Ayakları totosuymuş başı aşağı dönmüş çünkü .hangi durumlarda acil gelmem gerekiyor dedim kanaman olursa su boşalırsa Sancı olursa birde karnın o taş gibi olması çok sık olursa yani beş dakikada bir olursa
Toplamda 3 kilo almışım buna ayrı sevindim :) 1 ay sonra kontrole Çağırdı ama ben 3 hafta sonra gelirim dedim ancak dayanırım
Bugün Terlik malzemesi aldım ve hemen yapıyım dedim çabucak bitti çok zevkliymiş umarım beğenirsiniz terlik kalında değil yazın pişmez ayaklarım
canım takma kafana kilosu gayet iyi.Benim tam 2 hafta önce kilosu 1332 gr dı.şimdi benimki de 1600 taş çatlasın 1700 olmuştur heralde.Bana dr.um kilosuyla ilgili bişi demedi düşük olsa uyarırdı ben sonradan ultrason kağıdında gördüm.Abartılcak bişey değil canım takma sen dr.u.canm saçma oldgnu yazdgnı söylmdm öyle düşünmş olblrsn dedm. doktorm beni endişlndrdı o yüzden bukadr buyuttm kendımce.anne için bebeğinin 1 gramı bıle önmli sende annesın ki onlar için yapmycgmz yok eşim falanda yüklenınce fazla geldı bana sanrm morlm iyice bozldu düşündgn için ve tavsşyelern için tşkr ederm biraz hassaslştm kusura bakma
Çok gençmiş, siz eşinle kaç yaşındasınızgunaydın canım 45 yaş yaşlımı kuzum ilk torunu ama bı kere bıle gormeye gelmedı dogumada mecburiyettebn gelır neyse cokta umrumda degıl alıstım
Ne zaman
yapılıyor sizde canım Mevlüt'ü,Bşzde de herkes elbşse giyır.bende krem yada beyaz,sade bir elbşse giymeyi düşünşyorkm,
Bu arada kızlar arar ara sizi takip etmeye çalışıyorum sık giremiyorum.Dün sınıfımı merkeze(yani burdan 80 km öteye:) ) sinemaya,yemeğe,parka götürdüm anneleriyle birlikte.Böylece inşallah bu seneki sosyal faaliyetlerimi noktalamış oldum velilerim tatmin olmuyo gezme bişiler meraklısı hepsi ama bende takat kalmadı artık :) sinemaya bi girdik benimki kıpır kıpır hiç durmadı sesten rahatsız oldu heralde yavrum kıyamam :) eşime söyledim o da çıksaydın diyo kıyamıyo o da heralde :) Bu arada dr.un tutumu gerçekten çok etkiliyor nerdeyse eşimden sonra fikirlerini bu kadar önemsediğimi 2. erkek oldu hayatımda.Benim bi önceki randevumda dr. 'sağ böbreği göremedim ters duruyo kerata bidahaki gelişinde hatırlat bakalım' dedi.Ama şüphelendiğini hiç çaktırmadı ben de sırf duruştan göremedi sandım.En son gidişimde sağ böbreğin daha küçük olduğunu söyledi 'ama kanlanma var fonksiyon görüyorum açık konuşayım geçen sefer daha çok şüphelenmiştim' dedi.olasılıkları anlattı 'tamamen yok olup doğumda tek böbrek doğabilir ama benim baldızım da tek böbrekle 2 çocuğu var sapasağlam ,tek böbrekle yaşayan bisürü insan var nolcak' diye güzel moral verdi sağolsun.Haftaya bugün tekrar randevum var bakalım ne alemde herşey?
ilk gebeliğinya ondan sanırım canım sıkma sen canını içini ferah tut yeme şeklini değiştirince nasıl olacak bi bakarsıncnm evet belkş az değil ama doktron sözlerı cok etklyr beni takyrm kafaya
Evet canım Allah başımızda eksik etmesin hayırlı,vicdanlı doktorları inşallah..Haftaya gittiğimde biz de doğum iznini konuşacağız.Allahtan bi mani olmazsa çocuklarıma karnelerini veröek istiyorum 1 ayı eylül sonrasına eklettiririm inşallah sonra da ücretsiz izin bakalım.Herşeyin hayırlısı..:)Benimde düğünde kıpır kıpırdı kızım :) artık veliler kendileri gezsin canım. Biz kendimizi zor idare ediyoruz :) doktor çok önemli gerçekten. Nadıl güzel rahatlatmış seni. Benim doktorumda öyle. Bazı şeyleri açıklamıyor tam. Bende kurcalamıyorum. Çünkü biliyorum ki o tedbirini alıyor. Şimdi bugün bana artık seni 2 haftada bir görelim mi dedi. Daha önceki randevumda 2 hafta önceydi. Yani beni 27de yakın takibe aldı. Oysaki ilk başta verdiği bilgilendirme kağıdında 32den sonra yazıyordu. Ama bi yandanda herşey çok güzel. 32de çıkma izne 36 da çıkarsın dedi sevindim. Belliki sık görmek isteyip atlamamaya çalıştığı bi şeyler var. Güvenim sonsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?