2015 Temmuz Anneleri

Bende decavit,Magnorm,birde balik yemedigm icin marincap.
Balık yağı için benim doktorum bi faydası kanıtlanmış değil ister iç ister içme dedi. Balık yiyosan önemli değil bence bende aldım ama 3-4 kere içmişimdir

Cnm başka doktora git gözük bakalım o ne diyecek? Sonuçta el elden üstündür.ben başladığım doktorla devam etmiyorum mesela.

Kizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska

Ben uzun zamandır kullanıyorum bu ilacı 16 yada 20. haftadan beri sanırım. Bnce kalsiyum desteği önemli hem bebek hem de bizim için ağrılarımada iyi gelmişti kramplarımda fazla yok çok nadir oluyor hergün 1 tane içiyorum decavitle birlikte birde gün aşırı omega 3 alıyorum başka ilaç almıyorum

Kizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska

Canim bunu ben 3. aydan beri kullanıyorum bir sabah previt positive bir sabah bu, simdi birde Balik yağını ekledi, Dolayısı ile 3 gunde 1 aliyorum bunu... Ama ayrıca demir de kullanıyorum hergun... Onu da Solgar Gentle İron kullanıyorum

Profil resmine bayıldım

Canım 1600 gr hiçte az değil. bende bugün kontroldeydim. benim kızımda 1240gr aramızda 2 hafta var. doktor gayet iyi dedi. ben hayatım boyunca hep zayıftım. hiç zararını görmedim. sen güzelce beslenmene bak annesi

canım banada oldu bi kere. doktora gittim sıkıntı görmedi. ılık duş al. minoset iç. geçmezse bide magnezyum iç dinlen dedi ama dinlenmeye rağmen geçmiyorsa önemli olabilirmiş

maşallah yaa. içerde gelişimini tamamlamış dışarıyada hazırlık yapmış tosun paşa. Allah nazardan korusun

Kızlar benim tek tahlilim kalmıştı çikmayan dün çıktı çölyak hastalıgı teşhisi kondu

geçmiş olsun canım. zayıflık şikayetin var mıydı. şimdi ona uygun beslenmen gerek. özel ekmekleri, makarnaları filan var. dikkat et kendine

üzüyorsa değiştir canım ben öyle yaptım hamile psikolojisini anlamayan drla işin olmasın dr dan çok ne var hem kafaya takıyorz bebişlerde üzülüyor iyi desinler şükür sağlamlar azcık zayıf olsa ne şişman olsa ne rabbim hayırlısıyla kucağımıza alalımda biz şişmanlatırız

Harikalar canım rengi deseni, lütfen malzemeleri nerden aldığını ve,nasıl yaptığını açıklarımızın,?

canım takma kafana kilosu gayet iyi.Benim tam 2 hafta önce kilosu 1332 gr dı.şimdi benimki de 1600 taş çatlasın 1700 olmuştur heralde.Bana dr.um kilosuyla ilgili bişi demedi düşük olsa uyarırdı ben sonradan ultrason kağıdında gördüm.Abartılcak bişey değil canım takma sen dr.u.

Son düzenleme:
Bu arada kızlar arar ara sizi takip etmeye çalışıyorum sık giremiyorum.Dün sınıfımı merkeze(yani burdan 80 km öteye:) ) sinemaya,yemeğe,parka götürdüm anneleriyle birlikte.Böylece inşallah bu seneki sosyal faaliyetlerimi noktalamış oldum velilerim tatmin olmuyo gezme bişiler meraklısı hepsi ama bende takat kalmadı artık :) sinemaya bi girdik benimki kıpır kıpır hiç durmadı sesten rahatsız oldu heralde yavrum kıyamam :) eşime söyledim o da çıksaydın diyo kıyamıyo o da heralde :) Bu arada dr.un tutumu gerçekten çok etkiliyor nerdeyse eşimden sonra fikirlerini bu kadar önemsediğimi 2. erkek oldu hayatımda.Benim bi önceki randevumda dr. 'sağ böbreği göremedim ters duruyo kerata bidahaki gelişinde hatırlat bakalım' dedi.Ama şüphelendiğini hiç çaktırmadı ben de sırf duruştan göremedi sandım.En son gidişimde sağ böbreğin daha küçük olduğunu söyledi 'ama kanlanma var fonksiyon görüyorum açık konuşayım geçen sefer daha çok şüphelenmiştim' dedi.olasılıkları anlattı 'tamamen yok olup doğumda tek böbrek doğabilir ama benim baldızım da tek böbrekle 2 çocuğu var sapasağlam ,tek böbrekle yaşayan bisürü insan var nolcak' diye güzel moral verdi sağolsun.Haftaya bugün tekrar randevum var bakalım ne alemde herşey?

Ne zaman

yapılıyor sizde canım Mevlüt'ü,Bşzde de herkes elbşse giyır.bende krem yada beyaz,sade bir elbşse giymeyi düşünşyorkm,

Bizde 40ı çıkınca yapılıyor canım. Ne zamandır yoktun. Geçen aklıma geldin. Evin hayırlı olsun. Yeni halinde huzurla oturursun inşallah

Benimde düğünde kıpır kıpırdı kızım :) artık veliler kendileri gezsin canım. Biz kendimizi zor idare ediyoruz :) doktor çok önemli gerçekten. Nadıl güzel rahatlatmış seni. Benim doktorumda öyle. Bazı şeyleri açıklamıyor tam. Bende kurcalamıyorum. Çünkü biliyorum ki o tedbirini alıyor. Şimdi bugün bana artık seni 2 haftada bir görelim mi dedi. Daha önceki randevumda 2 hafta önceydi. Yani beni 27de yakın takibe aldı. Oysaki ilk başta verdiği bilgilendirme kağıdında 32den sonra yazıyordu. Ama bi yandanda herşey çok güzel. 32de çıkma izne 36 da çıkarsın dedi sevindim. Belliki sık görmek isteyip atlamamaya çalıştığı bi şeyler var. Güvenim sonsuz

Selam kızlar. Ben bel agrım var sol tarafta doktorum iltihap oldugu için diyor. buscopan kullanıcam üç gün. Ama farkettim ki yorulunca; fazla oturur pozisyonda kalınca oluyor ve çok rahatsız edici bi agrı. Umarım bir an önce geçer artmaz Allah sizlere de sağlık sıhhat verir inşallah..

Evet canım Allah başımızda eksik etmesin hayırlı,vicdanlı doktorları inşallah..Haftaya gittiğimde biz de doğum iznini konuşacağız.Allahtan bi mani olmazsa çocuklarıma karnelerini veröek istiyorum 1 ayı eylül sonrasına eklettiririm inşallah sonra da ücretsiz izin bakalım.Herşeyin hayırlısı..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…