2015 Temmuz Anneleri

kızlar benim bebişin başı rahime yerleşmiş.yani doğum pozisyonunu almış. Dün kasıklarım ağrıdı. Sonra belime geçti ağrı. Bugün de hiç ağrım yok. Sizde de böyle oluyor mu. Erken doğum riskim olduğundan korkuyorum.

Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede geçer

Amin canım. Bende doğum sonrası daha fazla kalabilmek için uzatıcam izni. Karneler ne zaman veriliyor bu sene

kızla sizde de fazla ayakta kalınca sırt ağrısı oluyo mu?biraz önce bi kurabiye yapıyım dedim acayip sırt ağrım var şimdi
toplasan 10 dk ayakta kalmışımdır.

Kızlar benim tek tahlilim kalmıştı çikmayan dün çıktı çölyak hastalıgı teşhisi kondu
canım tamda gebelikte çıkmış acaba sadece gebelikte mi oluştu bu durum yoksa varmıydı acaba glutensiz yemen gerekecek yediklerine dikkat ediceksin bu durumda
Kizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska
ben sadece magneziyum kullanıyorum canım sabah akşam ama fark ettim şu ara ayak parmaklarıma kramp giriyor aniden bakalım cumartesi ne dicek
canlar yarın bebegımı gormeye gıdıcem bu yuzden ızınlıyım ıslerımı toparlıyorum hepınızı opüyorum kib yarın görüşmek üzere
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..
canım rabbim şifa versin bebeğine inşallah inşallah haftaya güzel haberi alırsın..
canım geçmiş olsun o zaman bol bol dinlenmen gerekecek allah hasta olan herkse ve sanada şifa versin inşallah..
aman canım dikkat et kendine dinlenmeye çalış ağır iş yapma ayakta fazla kalma inşallah bebiş zamanında gelir canım

Öyle olacak artık evdeyim dinlenicem başka çare yok. Çok saol.

kızla sizde de fazla ayakta kalınca sırt ağrısı oluyo mu?biraz önce bi kurabiye yapıyım dedim acayip sırt ağrım var şimdi
toplasan 10 dk ayakta kalmışımdır.
Bnde de oluyo cnm ozellikle biraz yuruyus yapinca kopuyo sanki .ama diger turlude hareket etmesem hantallasiyorum sorcam doktora ksin norml dicek :)

Bnde de oluyo cnm ozellikle biraz yuruyus yapinca kopuyo sanki .ama diger turlude hareket etmesem hantallasiyorum sorcam doktora ksin norml dicek :)
ben de şimdi eşime onu diyodum doktora gidince soracağım diye. bi de aayip yoruluyorum hiç iş yapmadamda... lilo da çok almadım, karnım da daha fazla büyümedi niye böyle oldum bilmiyorum

ben de şimdi eşime onu diyodum doktora gidince soracağım diye. bi de aayip yoruluyorum hiç iş yapmadamda... lilo da çok almadım, karnım da daha fazla büyümedi niye böyle oldum bilmiyorum
Ciddi bisey degildir insallh canim.bnm karnm buyudugu icin oda agri yapio baskida yapio ondn agriyo bnmki.skma canini ddemisdoktora sorarsin bakalim ne dicek .gecmis olsun

Sevgili Temmuz anneleri grubum
Bugün kontrolüm vardı 29+4 günlük olmuşum ama kilomuz 1210 gram. Gelişim iyi kilo biraz az galiba. Siz bebişlerinizi nasıl beslediniz. Azıcık bana da akıl verin olmaz mı

member: 672970"][/QUOTE]
Arkadaşım benim 29 +6 da 1830 gr dı ama benim biraz önden gidiyor ben yumurta ve sebze süt ürünlerini çok tüketiyor um tabi bende çok kilo aldım ama inşallah vericem yeterki o sağlıklı olsun ama biraz da bünye meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…