2015 Temmuz Anneleri

member: 672970"]
Arkadaşım benim 29 +6 da 1830 gr dı ama benim biraz önden gidiyor ben yumurta ve sebze süt ürünlerini çok tüketiyor um tabi bende çok kilo aldım ama inşallah vericem yeterki o sağlıklı olsun ama biraz da bünye meselesi[/QUOTE]

Evet bünye meselesi olduğunu düşünüyorum ama insan ister istemez takıyor. İki ablamın da bebekleri iri kıyımdı ama olsun sağlıklı olsun da kilo önemli değil diyorum da işte.... İştesi varr

Evet bünye meselesi olduğunu düşünüyorum ama insan ister istemez takıyor. İki ablamın da bebekleri iri kıyımdı ama olsun sağlıklı olsun da kilo önemli değil diyorum da işte.... İştesi varr[/QUOTE]
Arkadaşım önemli olan doğduktan sonra gelişmesi benim Bebeklerim de 4200 doğdu ama kızım 3100 doğdu kızımın gelişimi daha iyiydi yani aradaki farkı kapattı ve daha iri bir çocukluk geçirdi

Endişelenme canım benim ablam Abi'min oğlu amcamın torunu tek böbrekli Bişeycik olmuyo
Artık yorma kendini çok gezmek istiyorlarsa kendileri gezsin toplanıp :))

Canım sıcak tut belini ayağını o ağrıyı bilirim çok rahatsız edici hep aynı pozisyonda oturma yatarken soluna yat rahatlarsın

Benimkide aynı şekilde o pozisyonda ağrılarımda çok sık oluyo ama normal artık. Senin erken doğum riskin varsa genede Şüphe ettiğin bi durumda git görün. Herkesinki bir olmaz

Sevgili Temmuz anneleri grubum
Bugün kontrolüm vardı 29+4 günlük olmuşum ama kilomuz 1210 gram. Gelişim iyi kilo biraz az galiba. Siz bebişlerinizi nasıl beslediniz. Azıcık bana da akıl verin olmaz mı
Sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil. Sonlara doğru çok kilo alıyor zaten benimki 2 haftada 500 gr almış korkuyorum Doğan'a kadar 4-5 kilo olur diye. Kırmızı et bol ye yiyebiliyorsan ben hergün tüketiyorum. Şuan daha ağırlık verdim kaslarım çok zayıfmış süt yoğurt yumurta muz badem ceviz fındık bal ye. Çokta takma doğunca hemen tombikleşiyolar zaten

Di mi teyzesi teşekkür ederiz kızımla sana verdiğin tavsiyelere uymaya çalışacağız

Kızlar benim tek tahlilim kalmıştı çikmayan dün çıktı çölyak hastalıgı teşhisi kondu
Bildigim kadariyla o hastalığın bi tedavisi yok degil mi. Cok gecmis olsun canim
Kizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska

Acaba ne ilacı bu benim bel ve bacagim agriyor ya banada verir mi . Bugün resmen yuruyemedim gecen hafta aradim anlattim problemimi hemen beyin cerrahina git dedi. Beyin.cerrahida bir sey yapamam dedi. 2 haftadir bu agriyi cekiyorum

cicisko47186 .!.:
Balık yağı için benim doktorum bi faydası kanıtlanmış değil ister iç ister içme dedi. Balık yiyosan önemli değil bence bende aldım ama 3-4 kere içmişimdir

Ben hic balik yiyemiyorum valla her gün düzenli iciyorum.inş faydasi olur...

Canım bn okuyamadım neyn var
canim ben 2013 te temmuz annesi olmustum dunya guzeli bi kizim oldu ama hamileligimin 25 haftasinda beyninde buyume goruldu hizla buyifu ve dogduktan 12 saat sonra sicak tenine dokunmak bile nasip olmadan melek oldi kuzum simdi yine aumi teshis konuldu mustafama sizleri uzmek kotu etkilemek istemem haklarinizi helal edin nolur ama heyecaniniz dualariniz bana guc veryo dualarinz hurmetine ohlum sifa bulacal insaalah

Sevgili Temmuz anneleri grubum
Bugün kontrolüm vardı 29+4 günlük olmuşum ama kilomuz 1210 gram. Gelişim iyi kilo biraz az galiba. Siz bebişlerinizi nasıl beslediniz. Azıcık bana da akıl verin olmaz mı

Bende 29+5 de gittiğimde 1400 demişti ama bu kilonun boyun ölçüme bağlı oldugunu düşünüyorum benim bazen önde çıkıyo bazen normal hiç takmıyorum
Ama hergun sabah kahvaltımı aksatmıyorum
Haftada 1somon
1kırmızı et
Beyaz et olarak hindi yiyorum onun dışında hergun 400 gr yoğurt buyuk bir bardak süt
Bi tek ekmek yemiyorum onu çıkardım hayatımdan

Yoğurt olarak ev yoğurdu mu yiyosun canm...

Canım benimmm yüreğini ferah tut rabbimiz duaları çokça kabul eden çok şükür... Burda hepimiz senin ve minik oğlunun yanındayız dualarımızdasın... Hersey yolunda gidecek inşallah inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…