- 4 Aralık 2014
- 9
- 9
- 3
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.961
Arkadaşım benim 29 +6 da 1830 gr dı ama benim biraz önden gidiyor ben yumurta ve sebze süt ürünlerini çok tüketiyor um tabi bende çok kilo aldım ama inşallah vericem yeterki o sağlıklı olsun ama biraz da bünye meselesi[/QUOTE]member: 672970"]
Arkadaşım benim 29 +6 da 1830 gr dı ama benim biraz önden gidiyor ben yumurta ve sebze süt ürünlerini çok tüketiyor um tabi bende çok kilo aldım ama inşallah vericem yeterki o sağlıklı olsun ama biraz da bünye meselesi
Endişelenme canım benim ablam Abi'min oğlu amcamın torunu tek böbrekli Bişeycik olmuyoBu arada kızlar arar ara sizi takip etmeye çalışıyorum sık giremiyorum.Dün sınıfımı merkeze(yani burdan 80 km öteye:) ) sinemaya,yemeğe,parka götürdüm anneleriyle birlikte.Böylece inşallah bu seneki sosyal faaliyetlerimi noktalamış oldum velilerim tatmin olmuyo gezme bişiler meraklısı hepsi ama bende takat kalmadı artık :) sinemaya bi girdik benimki kıpır kıpır hiç durmadı sesten rahatsız oldu heralde yavrum kıyamam :) eşime söyledim o da çıksaydın diyo kıyamıyo o da heralde :) Bu arada dr.un tutumu gerçekten çok etkiliyor nerdeyse eşimden sonra fikirlerini bu kadar önemsediğimi 2. erkek oldu hayatımda.Benim bi önceki randevumda dr. 'sağ böbreği göremedim ters duruyo kerata bidahaki gelişinde hatırlat bakalım' dedi.Ama şüphelendiğini hiç çaktırmadı ben de sırf duruştan göremedi sandım.En son gidişimde sağ böbreğin daha küçük olduğunu söyledi 'ama kanlanma var fonksiyon görüyorum açık konuşayım geçen sefer daha çok şüphelenmiştim' dedi.olasılıkları anlattı 'tamamen yok olup doğumda tek böbrek doğabilir ama benim baldızım da tek böbrekle 2 çocuğu var sapasağlam ,tek böbrekle yaşayan bisürü insan var nolcak' diye güzel moral verdi sağolsun.Haftaya bugün tekrar randevum var bakalım ne alemde herşey?
Canım sıcak tut belini ayağını o ağrıyı bilirim çok rahatsız edici hep aynı pozisyonda oturma yatarken soluna yat rahatlarsınSelam kızlar. Ben bel agrım var sol tarafta doktorum iltihap oldugu için diyor. buscopan kullanıcam üç gün. Ama farkettim ki yorulunca; fazla oturur pozisyonda kalınca oluyor ve çok rahatsız edici bi agrı. Umarım bir an önce geçer artmazAllah sizlere de sağlık sıhhat verir inşallah..
Benimkide aynı şekilde o pozisyonda ağrılarımda çok sık oluyo ama normal artık. Senin erken doğum riskin varsa genede Şüphe ettiğin bi durumda git görün. Herkesinki bir olmazkızlar benim bebişin başı rahime yerleşmiş.yani doğum pozisyonunu almış. Dün kasıklarım ağrıdı. Sonra belime geçti ağrı. Bugün de hiç ağrım yok. Sizde de böyle oluyor mu. Erken doğum riskim olduğundan korkuyorum.
Sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil. Sonlara doğru çok kilo alıyor zaten benimki 2 haftada 500 gr almışSevgili Temmuz anneleri grubum
Bugün kontrolüm vardı 29+4 günlük olmuşum ama kilomuz 1210 gram. Gelişim iyi kilo biraz az galiba. Siz bebişlerinizi nasıl beslediniz. Azıcık bana da akıl verin olmaz mı
Kızlar doğum iznine 32 hafta içinde mi yoksa 32. Hafta dolunca mi çıkıyoruz.kafam karisti
Sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil. Sonlara doğru çok kilo alıyor zaten benimki 2 haftada 500 gr almışkorkuyorum Doğan'a kadar 4-5 kilo olur diye. Kırmızı et bol ye yiyebiliyorsan ben hergün tüketiyorum. Şuan daha ağırlık verdim kaslarım çok zayıfmış süt yoğurt yumurta muz badem ceviz fındık bal ye. Çokta takma doğunca hemen tombikleşiyolar zaten
32 hafta dolunca cnmKızlar doğum iznine 32 hafta içinde mi yoksa 32. Hafta dolunca mi çıkıyoruz.kafam karisti
Bildigim kadariyla o hastalığın bi tedavisi yok degil mi. Cok gecmis olsun canimKızlar benim tek tahlilim kalmıştı çikmayan dün çıktı çölyak hastalıgı teşhisi kondu
Kizlar bana bnu verdi bugn demir ilaci ve bunu kullancm kullanan var.mi aramzda baska
cicisko47186 .!.:Balık yağı için benim doktorum bi faydası kanıtlanmış değil ister iç ister içme dedi. Balık yiyosan önemli değil bence bende aldım ama 3-4 kere içmişimdir
canim ben 2013 te temmuz annesi olmustum dunya guzeli bi kizim oldu ama hamileligimin 25 haftasinda beyninde buyume goruldu hizla buyifu ve dogduktan 12 saat sonra sicak tenine dokunmak bile nasip olmadan melek oldi kuzum simdi yine aumi teshis konuldu mustafama sizleri uzmek kotu etkilemek istemem haklarinizi helal edin nolur ama heyecaniniz dualariniz bana guc veryo dualarinz hurmetine ohlum sifa bulacal insaalahCanım bn okuyamadım neyn var
Sanki tek bir noktayı bıçakla kazıyorlar gibiCanım sıcak tut belini ayağını o ağrıyı bilirim çok rahatsız edici hep aynı pozisyonda oturma yatarken soluna yat rahatlarsın
Sevgili Temmuz anneleri grubum
Bugün kontrolüm vardı 29+4 günlük olmuşum ama kilomuz 1210 gram. Gelişim iyi kilo biraz az galiba. Siz bebişlerinizi nasıl beslediniz. Azıcık bana da akıl verin olmaz mı
Doğum yapan kuzenim şimdiden başla demişti onun ki çok acımış emerken ama bilemiyorum bende ne zaman başlasam ki...Kızlar lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya ne zaman başlamak gerek?
Yoğurt olarak ev yoğurdu mu yiyosun canm...Bende 29+5 de gittiğimde 1400 demişti ama bu kilonun boyun ölçüme bağlı oldugunu düşünüyorum benim bazen önde çıkıyo bazen normal hiç takmıyorum
Ama hergun sabah kahvaltımı aksatmıyorum
Haftada 1somon
1kırmızı et
Beyaz et olarak hindi yiyorum onun dışında hergun 400 gr yoğurt buyuk bir bardak süt
Bi tek ekmek yemiyorum onu çıkardım hayatımdan
Kızlar lansinoh göğüs ucu kremini kullanmaya ne zaman başlamak gerek?
Canım benimmm yüreğini ferah tut rabbimiz duaları çokça kabul eden çok şükür... Burda hepimiz senin ve minik oğlunun yanındayız dualarımızdasın... Hersey yolunda gidecek inşallah inanıyorum bencanim ben 2013 te temmuz annesi olmustum dunya guzeli bi kizim oldu ama hamileligimin 25 haftasinda beyninde buyume goruldu hizla buyifu ve dogduktan 12 saat sonra sicak tenine dokunmak bile nasip olmadan melek oldi kuzum simdi yine aumi teshis konuldu mustafama sizleri uzmek kotu etkilemek istemem haklarinizi helal edin nolur ama heyecaniniz dualariniz bana guc veryo dualarinz hurmetine ohlum sifa bulacal insaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?