- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #44.981
Yoğurt olarak ev yoğurdu mu yiyosun canm...
Hımm..ne güzel, ben ev yoğurdu bulamıyorum gerçi pekte sevmiyorum ama inek sütüyle kendim mayalarım artık yapacak bişey yokEwet ev yoğurdu haftada 5 kilo bitiyo sütü Pınarın light sütünden içiyorum ama başka süt içemiyorum
32 hafta dolunca cnm
Hımm..ne güzel, ben ev yoğurdu bulamıyorum gerçi pekte sevmiyorum ama inek sütüyle kendim mayalarım artık yapacak bişey yok
33+ günlerde dimi.bugün herkes birşey dedi okulda.
Ayni durum bende de var. Sag tarafimda yorulunca ya da uzun sure oturunca oluyor. Doktora kac defa soyledim normal daha da artacak dedi ama bu bana normalmis gibi gelmedi. BicaK gibi bir sanci. DoktorsDoktora bir kez daha mi soylesem acaba benim de sorunum iltihap olabilir belkiSelam kızlar. Ben bel agrım var sol tarafta doktorum iltihap oldugu için diyor. buscopan kullanıcam üç gün. Ama farkettim ki yorulunca; fazla oturur pozisyonda kalınca oluyor ve çok rahatsız edici bi agrı. Umarım bir an önce geçer artmazAllah sizlere de sağlık sıhhat verir inşallah..
Rabbim sizlerden razi olsun canimCanım benimmm yüreğini ferah tut rabbimiz duaları çokça kabul eden çok şükür... Burda hepimiz senin ve minik oğlunun yanındayız dualarımızdasın... Hersey yolunda gidecek inşallah inanıyorum ben
Sıcak bi müdahale yapma. Atlet giymeyi ihmal etme otururken felan Şal gibi bişey sar beline o şekilde sıcak tut soğuk duvara yaslanma. Oturduğun sandalye vs soğuk olmasın.Sanki tek bir noktayı bıçakla kazıyorlar gibibelime sıcak ne yapabilirim canım? Bi zararı dokunmasın bir de?
Rabbim sizlerden razi olsun canim insaallah hep beraber gazlarini dislerini konuscaz burda su gogu direksiz tutan nelere kadir lutfuyla sifa verecek igluma dualariniz hurmetine merhameti ilr muamele edecekCanım benimmm yüreğini ferah tut rabbimiz duaları çokça kabul eden çok şükür... Burda hepimiz senin ve minik oğlunun yanındayız dualarımızdasın... Hersey yolunda gidecek inşallah inanıyorum ben
Geçmiş olsun beline sıcak bir şey koymanın zararı yok. Benim bunda 2 ay önce çok bel ve bacak ağrılarım oluyodu. Fizik yedavi doktoruna gittim. Belime sıcak şeyler koymamı söyledi ve işe yaradı. Kadın doğumcumada sormuştum yap dedi. Tabi kaynar bir şey koyma. Mesela havlu ütüle koy yan uzanıp bacaklarını kendine çekerek yat dedibana doktor. Bende işe yaradı 2 gün falan yaptım geçtiSanki tek bir noktayı bıçakla kazıyorlar gibibelime sıcak ne yapabilirim canım? Bi zararı dokunmasın bir de?
amin canım.dualar ediyoruz hepimizTRabbim sizlerden razi olsun canim insaallah hep beraber gazlarini dislerini konuscaz burda su gogu direksiz tutan nelere kadir lutfuyla sifa verecek igluma dualariniz hurmetine merhameti ilr muamele edecek
ben onu sormuştum doktora 34. haftada başla demişti. sonrasında yara olmayı engelleyebiliyormuş.tabi yüzde 100 diye bişey yok olacağı varsa yine olur da.. biz önlemimizi alalım yinede. ama günde 1- 2 kere yeterliymişDoğum yapan kuzenim şimdiden başla demişti onun ki çok acımış emerken ama bilemiyorum bende ne zaman başlasam ki...
sana vermedi mi bunu ? bana değiştrcz deyip yazdı söyle belki verir cnmBildigim kadariyla o hastalığın bi tedavisi yok degil mi. Cok gecmis olsun canim
Acaba ne ilacı bu benim bel ve bacagim agriyor ya banada verir mi . Bugün resmen yuruyemedimgecen hafta aradim anlattim problemimi hemen beyin cerrahina git dedi. Beyin.cerrahida bir sey yapamam dedi. 2 haftadir bu agriyi cekiyorum
yok canım az değil bend e o ara gittiğimde 1350 idiSevgili Temmuz anneleri grubum
Bugün kontrolüm vardı 29+4 günlük olmuşum ama kilomuz 1210 gram. Gelişim iyi kilo biraz az galiba. Siz bebişlerinizi nasıl beslediniz. Azıcık bana da akıl verin olmaz mı
Hiç bi zararı olmazKızlar size bir sorum olacak. Benim karnım büyüdükçe sanki zor taşıyo göbeğim. Etim acıyo. Dün şu dikişsiz önü daha sıkı atletler varya sıkı tutan. Korseli gibi dicem ama korse değil sadece önü sıkı kumaş. Neyse hamilelik öncesi kullandığım vardı onu giydim paltese giderken. Sanki rahat oldu etim acımadı. Acaba onun L bedenini alsam ve kullansam nasıl olur. Göbeği tutuyo gibi oluyo rahatlatıyo. Fikriniz nedir bir zararı olur mu? Sert bi korse değil bu inşallah anlatabilmişimdir atlet aslında ön kısmı sıkı dokunmuş.
Bak böyleKızlar size bir sorum olacak. Benim karnım büyüdükçe sanki zor taşıyo göbeğim. Etim acıyo. Dün şu dikişsiz önü daha sıkı atletler varya sıkı tutan. Korseli gibi dicem ama korse değil sadece önü sıkı kumaş. Neyse hamilelik öncesi kullandığım vardı onu giydim paltese giderken. Sanki rahat oldu etim acımadı. Acaba onun L bedenini alsam ve kullansam nasıl olur. Göbeği tutuyo gibi oluyo rahatlatıyo. Fikriniz nedir bir zararı olur mu? Sert bi korse değil bu inşallah anlatabilmişimdir atlet aslında ön kısmı sıkı dokunmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?