- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.001
banada gerek böyle bişey ya o kdar aşağıya iniyorki elimle tutuyorum istemsiz yürümeme bile engel oluyorBak böyle
Günaydın canım iyilik sen nasılsın?slm kızlar günaydınlar :) nasılsnz ?
slm kızlar günaydınlar :) nasılsnz ?
Var e-bebekte bakarsan. Ben hiç kullanmadım ama bence çok faydalı hele dışarda çalışanlar için. Oturup kalkarken bile artık etkiliyo göbüşlerbanada gerek böyle bişey ya o kdar aşağıya iniyorki elimle tutuyorum istemsiz yürümeme bile engel oluyor
günaydın canım :) iyiyiz sen nasılsın?slm kızlar günaydınlar :) nasılsnz ?
VER CANIM Bİ YAN ETKİSİ YOKSA İÇEYİM BENDEAh canım çok geçmiş olsun. Doktorum bitkisel bi şurup verdi anında etki ediyor vereyim adını istersen hiç bi yan etkisi yok. Zaten TADI berbat doğal olduğu belli
sız canmm bende uzun zamndr öylym ne güzel dimi :))Günaydın kızlar
Herkes iyidir inş
2 akşamdır sızıyorum erkenden çok güzel oluyo uyumak
İnş oğlumda doğunca uykucu sakin emen bi bebek olur
iyi olmaya calşyrm canm sol yüzük parmgm ve bileğm ağryr nedendr anlamdm gün içinde geçer inş.Günaydın canım iyilik sen nasılsın?
:) canm o uyku modu bendede var bütün gün gece uyusam banamsn demyr :)günaydınnn :) çok uykusuz hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum
Gunydin cnm iyiyiz cok sukur ewdeyiz bugun biraz is biraz yemk gerisi dinlnmkeye ayircaz kizimla:)sen nasilsinnslm kızlar günaydınlar :) nasılsnz ?
Canim pzt günü 32. Haftam doldu. Bugün 32+3 deyim. Ben pzt günü aldim 8 haftalik izni33+ günlerde dimi.bugün herkes birşey dedi okulda.
iyiyim canm bilek ağrm dışında sıkıntm yok iyi olmanza sevndm :)günaydın canım :) iyiyiz sen nasılsın?
gnydn cnm iydr sen naslsn ?Gunaydin kizlar nasilsinz :)
gnydn cnmGÜNAYDIN KIZLAR... BENİM UYKULAR BİTTİ...
ALLAH ALIŞTIRIYOR UYKUSUZLUĞA DİYORUM BENDE
dinlen canm bol bol yavas yavas yap işleriniKizlar namaz
Gunydin cnm iyiyiz cok sukur ewdeyiz bugun biraz is biraz yemk gerisi dinlnmkeye ayircaz kizimla:)sen nasilsinn
:) canm o uyku modu bendede var bütün gün gece uyusam banamsn demyr :)
Gecmis olsun.bn kac haftadr cekiyorum bilek agrisini .doktor d vitamini vermistide baska bi doktor dozu yuksek magnezyum.ic dedi onu iciyorum ama gecmiyo.dogumdan.snra biter insallh sikayetlerimizz :)dinlen canm bol bol yavas yavas yap işlerinibenm bileğim ve parmğm agryr cnm bugn masaj yapyrm ama geceru umrm ters mı yattm anladm
o psikoloji hep var canm zaten :))işin garip yanı haftasonuda 7 de uyanıyorum sanırım işe gelmek istemiyrum içten içe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?