- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.021
cnm bende magnzym ilacı ayrı içyrdm calsym ayrı dün hepsinin içinde olgu bir ilaç verdi ama bugnde agrm var iyi gelmyck mı neGecmis olsun.bn kac haftadr cekiyorum bilek agrisini .doktor d vitamini vermistide baska bi doktor dozu yuksek magnezyum.ic dedi onu iciyorum ama gecmiyo.dogumdan.snra biter insallh sikayetlerimizz :)
günaydın canmm :)günaydın kızlar günümüz aydın olsun
geçmiş olsun canım, geçer inş yüzük kullanıyor musun belki o sıkmıştır gece uyurken takılıysaiyi olmaya calşyrm canm sol yüzük parmgm ve bileğm ağryr nedendr anlamdm gün içinde geçer inş.
Canım özelden attım mjVER CANIM Bİ YAN ETKİSİ YOKSA İÇEYİM BENDE
Hafifletir canim agriyi belki yizde yuz gecirmez .cogu gitti azi kaldi dayancz artik :)cnm bende magnzym ilacı ayrı içyrdm calsym ayrı dün hepsinin içinde olgu bir ilaç verdi ama bugnde agrm var iyi gelmyck mı ne
Evet artık öyle yapıcam diğeri içime sinmiyor çünkü...Ben günlük sütle kendim mayalıyorum bnce sende dene alışınca market yoğurdu almayacaksın bir daha hemde çok sağlıklı. Bebişine de gerekecek 6aydan snra şimiden başla derim ben
Aynen bende uyuyorum güzel ama sebepsiz 3 gibi uyanıp 4-5 e kadar uyuyamıyorum :))GÜNAYDIN KIZLAR... BENİM UYKULAR BİTTİ...
ALLAH ALIŞTIRIYOR UYKUSUZLUĞA DİYORUM BENDE
yok canm ya kullanmyrm 3. aydan beri incitmedmde daha öncedende böyle ağryrdu doktora söylemştm magnzym verdi iyidi şimdi değişti ilacm acaba ondn mı tekrar başladı diormgeçmiş olsun canım, geçer inş yüzük kullanıyor musun belki o sıkmıştır gece uyurken takılıysa
aynen canm dayancz çok bişey kalmadı şükür :)Hafifletir canim agriyi belki yizde yuz gecirmez .cogu gitti azi kaldi dayancz artik :)
Aynen çok iyi geliyo ama gecenin ortasında uyanıp 1-2 saat sebepsiz uyuyamıyorum sonra bakıyom sızmışım gene :)))sız canmm bende uzun zamndr öylym ne güzel dimi :))
cnm gece 2 kere bende uyanyrm bir bardk su içsm altma yapckmş gibi uyanyrm :) inan gözü kapalı yapyrm tuvaletımı :)) sonra tekrar yataga. alşknlk olmştr cnm o birkaç saat sonrasnda uyuyrsn ya olsn oda güzel :))Aynen çok iyi geliyo ama gecenin ortasında uyanıp 1-2 saat sebepsiz uyuyamıyorum sonra bakıyom sızmışım gene :)))
gnydn tatlmm :)Günaydın melek taşıyıcılar...
Günaydın canım sıkma kendini düzeltirsin inş. Çok zor hele hamileyken kendinide suçlama canım.Günaydın kızlar bugün nasılsınız benim canım sıkkın biraz gebelik şekerim diyetle düzeliyor devam ediyordum ama bu hafta hem kendime hem oğluma dikkat edemedim arada kaçırıyorum ama hamileyken diyet yapmak ta çok zormuş ciddenneyse bugün itibariyle yeniden bi düzene sokacağım kendimi inşallah tutabilirim açlık 100 1.saat tokluk 145 çıktı bugün düzeltmem lazım kendimi biraz daha of of
gnydn cnm sıkma canını. hamile diyet yapmk zordr ya ama sen iradenle olck inş düzeltcksnGünaydın kızlar bugün nasılsınız benim canım sıkkın biraz gebelik şekerim diyetle düzeliyor devam ediyordum ama bu hafta hem kendime hem oğluma dikkat edemedim arada kaçırıyorum ama hamileyken diyet yapmak ta çok zormuş ciddenneyse bugün itibariyle yeniden bi düzene sokacağım kendimi inşallah tutabilirim açlık 100 1.saat tokluk 145 çıktı bugün düzeltmem lazım kendimi biraz daha of of kendimi yemek yerken suçlu hissediyorum ya daha 29.haftam 10 hafta dişimi sıkmam şart
Günaydın kızlar bugün nasılsınız benim canım sıkkın biraz gebelik şekerim diyetle düzeliyor devam ediyordum ama bu hafta hem kendime hem oğluma dikkat edemedim arada kaçırıyorum ama hamileyken diyet yapmak ta çok zormuş ciddenneyse bugün itibariyle yeniden bi düzene sokacağım kendimi inşallah tutabilirim açlık 100 1.saat tokluk 145 çıktı bugün düzeltmem lazım kendimi biraz daha of of kendimi yemek yerken suçlu hissediyorum ya daha 29.haftam 10 hafta dişimi sıkmam şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?