2015 Temmuz Anneleri

Gecmis olsun.bn kac haftadr cekiyorum bilek agrisini .doktor d vitamini vermistide baska bi doktor dozu yuksek magnezyum.ic dedi onu iciyorum ama gecmiyo.dogumdan.snra biter insallh sikayetlerimizz :)
cnm bende magnzym ilacı ayrı içyrdm calsym ayrı dün hepsinin içinde olgu bir ilaç verdi ama bugnde agrm var iyi gelmyck mı ne

Ben günlük sütle kendim mayalıyorum bnce sende dene alışınca market yoğurdu almayacaksın bir daha hemde çok sağlıklı. Bebişine de gerekecek 6aydan snra şimiden başla derim ben
Evet artık öyle yapıcam diğeri içime sinmiyor çünkü...

geçmiş olsun canım, geçer inş yüzük kullanıyor musun belki o sıkmıştır gece uyurken takılıysa
yok canm ya kullanmyrm 3. aydan beri incitmedmde daha öncedende böyle ağryrdu doktora söylemştm magnzym verdi iyidi şimdi değişti ilacm acaba ondn mı tekrar başladı diorm

Aynen çok iyi geliyo ama gecenin ortasında uyanıp 1-2 saat sebepsiz uyuyamıyorum sonra bakıyom sızmışım gene :)))
cnm gece 2 kere bende uyanyrm bir bardk su içsm altma yapckmş gibi uyanyrm :) inan gözü kapalı yapyrm tuvaletımı :)) sonra tekrar yataga. alşknlk olmştr cnm o birkaç saat sonrasnda uyuyrsn ya olsn oda güzel :))

Günaydın kızlar bugün nasılsınız benim canım sıkkın biraz gebelik şekerim diyetle düzeliyor devam ediyordum ama bu hafta hem kendime hem oğluma dikkat edemedim arada kaçırıyorum ama hamileyken diyet yapmak ta çok zormuş cidden neyse bugün itibariyle yeniden bi düzene sokacağım kendimi inşallah tutabilirim açlık 100 1.saat tokluk 145 çıktı bugün düzeltmem lazım kendimi biraz daha of of kendimi yemek yerken suçlu hissediyorum ya daha 29.haftam 10 hafta dişimi sıkmam şart

Günaydın canım sıkma kendini düzeltirsin inş. Çok zor hele hamileyken kendinide suçlama canım.

gnydn cnm sıkma canını. hamile diyet yapmk zordr ya ama sen iradenle olck inş düzeltcksn

sıkma canını aslında çok yüksek te değil bildiğim kadarı le sınırda bu kadar stres yapma

Gizem biz senle aynı çanta dan aldık benimki daha dün geldi ama çok kötü kokuyor. Sen nasıl gecirebildin o kokuyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…