2015 Temmuz Anneleri

günaydın kızlar bu sabah bol koşmalı bi sabah oldu . düşünyorumda hepiniz hazırlık yaptınız ben tehlike çanlarının ucunda duruyom ve hala bir şey hazırlamadım . bu sabah telefnun sesini kısmışım ve 8.40 ta uyandı çocugu okula götür ordan işe gel derken 2-3 km yol yürüdüm . dün akşam da saat 5 te eve gitttim yemek yap evi süpür sil topla çamaşır ütü derken 11 de ütüm bitti yattım . yolda doğurcam . yoruluyorum aslında ama dinlenme şansım yok .

aynen canım ben de dayanamadım 1 dilim kek yedim kahvaltıda. şekerim 147 çıktı biraz daha özen göstermemiz lazım doğru diyosun. çoğu gitti azı kaldı sağlıkla doğsun meleklerimiz inşallah

gnydn cnm yorucu olyr çok koştrmşsn ev hanımı iş ve artı olark sen annesın çok zor allah yardmcn olsn benmde evde pestlm cıkyr dün kışlkları kaldrdk eşimle ama acayıp yorldm artk ufack bısey yoryr ya bizi

n yapıyosuunuz atladım orayı benimde gögüslerimin uçları kurumuş uçlarında sütler vardı onları kremle temizledim

canm benmkide kokyrdu plastk kokusu yıkadım ben yumusaqtıcı falan koydum sonra dışarda havalandrdm geçti kokmyr suan yıka derm
Ayy elde yıkanır o bide dimi izne ayrılınca bakayım o ise öyleyse pek heveslenmistim aslında içine bişeyler koymaya ama neyse artık. Teşekür ettim.

Canim kaclik yuklediler ki.skma canini.bnada 75lik yuklediler aclik 80 ilki 153 2.si 146 mi.me cikti bn yuksek dedim doktr her yukleme miktarina gore degisiyor degerler dedi.sknti yok dedi.ama genede korkuyorum canimda hep yasakli seyler cekiyo.

dinlenemiyorum bide iştede zor şayim benden başka işi bilen takip eden yok koca göbegimle inşaatın içine giriyom işçilerde panikliyo örnek daire hazırlıyoruz diye gün içinde çıkıp bakmak zorrunda kalıyom eskisi 2 kat üstte yeniside diger blokta 2 atta mrdivenle in çık yapıyorum snrada diom ki sanki sakin hamilelik geçiriyomuş gibi çantanıda hazırlamadın aferin sana

yok canım onları temizleme hiç elleme. göğüs ucu kremleri var ya doğumdan önce sürmeye başla demişti doktorum onu konuştuk

çok kötü olmuştu kurumuş zor çıkardım şimdiden krem alıp sürsem iyi mi geliyo yara olmazmıymış . bide geçen bi forumda okudum ayva çekirdeğini az uya koyup dolaaa koyup gögüs kremi yapmışlar hem doğalmış bilen varmı aranızda

Ayy elde yıkanır o bide dimi izne ayrılınca bakayım o ise öyleyse pek heveslenmistim aslında içine bişeyler koymaya ama neyse artık. Teşekür ettim.
yok cnm elde değil makınada yıkadm ben kendıme koycgm canytayıda yıkadm miss gibi kokuyrlr şimdi :)

Günaydın kızlar
Evet bugün minnakla buluştuk. Kafası aşağı dönmüş buda normal doğum istediğimiz için iyi bir şeymiş. Bu geçen dünkü kanama için bana krem, fitil ve ilaç verdi. Çok fazla tahriş olmuş. Bir şekilde sıvı gıda tüketmen lazım dedi. İlaçlarla kısa sürede toparlarsın inşallah dedi. 5 hafta çalışabilir raporu aldım. Fakat haziranda haftada 1 ntsye girme şartıyla erken doğum riski olduğundan devamlı takip gerekiyormuş ve muhtemelen gidişata bakınca 20 gün falan önce doğurabilirsin dedi.İzne çıktığım haftadan sonraki hafta her an doğum anlamına geliyor bu. Birde kan tahlili yapıldı hala kan değerlerim çok kötü

bende yarın alıcam raporu nst ile ilgili bişey demedi doktor ama bizde haziranın 27 si gibi doğum beklliyoruz dedi doktor

günaydın hamişler :) ne zamandır yazamıyorum .izne ayrıldı eşim ,şimdide kayınvalidele geldi 10 gündür burdalar. umarım sizler iyisinizdir.100lerce sayfa okuyamadım .sinirlerim hafiften gerilmeye başladı .düzenim bozuldu.sağ olsun kayınvalide sürekli iş yapıyor .2 günde 11 kere çamaşır makinesi çalıştırdı .off temizlik yapılırda bu kadar mı olur. 1 hafta önce yıkadım diyorum olsun deyip tekrar yıkıyor.

ondan haberim yok canım da bu da doğal içerikli zaten emzirme döneminde de kullanılıyo. emzirirken bazen yara ılabiliyomuş onu önleyebilmrk için tedbir amaçlı 34. haftada başla dedi doktorum

canım kırmızı et kana çok iyi geliyo son aylar bol tüketmeye çalış bence. benim de hemoglabin hep düşük kırmızı et önerdi doktorum

bende yarın alıcam raporu nst ile ilgili bişey demedi doktor ama bizde haziranın 27 si gibi doğum beklliyoruz dedi doktor
Bizimde 25 Haziran gibi görünüyor bakalım kısmet artık
Allah sabır versin bende bu sebeple izne erken ayrılmak istemedim bakmaları bir dert bakmamaları ayrı bir dert bir türlü düzenini kabul emiyorlar.
canım kırmızı et kana çok iyi geliyo son aylar bol tüketmeye çalış bence. benim de hemoglabin hep düşük kırmızı et önerdi doktorum
Canım deniyorum ama ben hep kustuğumdan zor tüketiyorum.

ondan haberim yok canım da bu da doğal içerikli zaten emzirme döneminde de kullanılıyo. emzirirken bazen yara ılabiliyomuş onu önleyebilmrk için tedbir amaçlı 34. haftada başla dedi doktorum
aynen kesinlikle yara oluyoo off yaa iyi güzel herşeyde ilk hafta çok zor oluyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…