2015 Temmuz Anneleri

günaydın canım. Allah kolaylık versin. diyet çok zor ben kilo alımı fazla olduğu için başlamıştım devam edemedim. senin şeker daha dikkatli olman lazım. biraz daha sabret

Onu duymadım da göğüsler yara olduğunda mı olmadan önce mi tam anlamadım da tahin in üstündeki yağı sürüyormuşsun iyi geliyormuş ama ben krem aldım ne bileyim..

Allah sabir versin canim.skma canini.cok titiz insanladaa zor hamilelikte ugrasmk

Onu duymadım da göğüsler yara olduğunda mı olmadan önce mi tam anlamadım da tahin in üstündeki yağı sürüyormuşsun iyi geliyormuş ama ben krem aldım ne bileyim..

valla çare olurmu bilmiyorum krem olursa bende başlıyım çünkü gögüs sancısı çok kötü oluyo

Kızlar günaydın.hepimize hayırlı günler olsun.aranızda planlı sezeryan olacak var mı?
Sanırım çoğu kişi normal istiyor henüz sezeryan tarihi belli olan olmadı.
valla çare olurmu bilmiyorum krem olursa bende başlıyım çünkü gögüs sancısı çok kötü oluyo
Canım zeytinyağı sürün şimdilik bende 2 tane krem aldım ebebekten indirimdeyken aldım. Fakat bana erken kullanmayın demişlerdi. Bilginiz olsun kızlar

Günaydın canım sıkma kendini düzeltirsin inş. Çok zor hele hamileyken kendinide suçlama canım.
Elimden geleni yapacam bundan sonra daha dikkat edicem inşallah
gnydn cnm sıkma canını. hamile diyet yapmk zordr ya ama sen iradenle olck inş düzeltcksn
İnşallah canım
sıkma canını aslında çok yüksek te değil bildiğim kadarı le sınırda bu kadar stres yapma
canım valla bilmiorum çok yüksek değilsede kontrollü olmadığı kesin sıkacam dişimi inşallah
Canim kaclik yuklediler ki.skma canini.bnada 75lik yuklediler aclik 80 ilki 153 2.si 146 mi.me cikti bn yuksek dedim doktr her yukleme miktarina gore degisiyor degerler dedi.sknti yok dedi.ama genede korkuyorum canimda hep yasakli seyler cekiyo.
bende de var işte o ama direnmek zorundayım

Evet bende hem göbeğime hem göğsüme sürüyorum zeytin yağı iyi gelir inşallah

inşallah hiç birimiz yaşamayız yara olayını

bu arada ilk defa doğum yapıcak arkadaşlar ilk emzirme çok sıkıntılı oluuyo aklıma gelenleri yazıyım bi çogunuzun gögüs ucu olmyabilir oyuzden bu gögüs uçları var onlardan almanızı tavsiye ederim . ailede aaa sütü glmiyo yokmu diye strese sokanlar olabilir. aldırmayın süt hiç ilk günden gelmez . bide bebegi yan yatırıp sizde yanına yan şekilde yatıp emzirmeye çalışın ben arkadaşımın gögüs ucu yoktu hep o uçlarla emziriyodu . kucagına aldıgı zaman bebek uçsuz emmiyodu ama yan pozisyona geçince uçcuz emdi sonrasında uç kullanmadı sıcak su ile duş alın mutlaka

Allah sabir versin canim.skma canini.cok titiz insanladaa zor hamilelikte ugrasmk
valla Allah sabır versin bana.lafda dinlemiyor. 2 battaniye 2 hırka getirmiş .ütüledim getirdim diyor.ben mecbur yine yıkıcam .normal deterjanla yıkamış .ben kimyasal bşey kullanmıyorum diyorum ama anlamıyo.tek onun bildiği doğru sanıyor.anlatamıyorum. şu an yaptıkları batıyor .şunu atın ,bunu değiştirin diye bide eşyalara karışıyor.şimdiy e kadar evimi aldıkları bir çöp yok.herşeyi kendimiz aldık yaptık. al getir o zaman ,hayret bişey

Haklisin canimdusundukce daha cok gozune batiyo insanin.bizde annmle kv gelmeden temizligi yaptik bebegin kiyafetlerini yikadik utuledik.bn burda dalin buldum onu aldim deterjani .bilmmkii herseyi cok bilen ablasinin.kizi vat o baska marka kullnmamis iyimiymis faln filan bnde he he dedim .sanki herseyi.onlr bilio.kafayi taktikca sinirleniyo insan bosver bebisini dusunn

İnşallah canım bende ilk baştan beri kullanıyorum ama göbeğim çatlamaya başladı. Şimdi ise kıyafet değince canım acıyor. Tekrar sürsem iyi olur.

Valla canım bazen söyleniyorum kendi kendime bazende eşime söyleniyorum,oohh diyorum herşeyi kadınlar çeksin siz doğunca alın kucağınıza sevin

ahh canm ya zor senın işin. harla cantanı allah korusunda erken olmasn inş.

kız daha ne olsun yıkasın işte oo benim kv gelcek 1 makine yıkasa inanmam blmuşun fırsatını çalıştır

gnydn cnm bebğin sağlklı ya ne güzzwl işte.bol su herzmn iyi cnm bol bol iç. kan yapıcı seyler yemeye çalşsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…