- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.061
günaydın canım. Allah kolaylık versin. diyet çok zor ben kilo alımı fazla olduğu için başlamıştım devam edemedim. senin şeker daha dikkatli olman lazım. biraz daha sabretGünaydın kızlar bugün nasılsınız benim canım sıkkın biraz gebelik şekerim diyetle düzeliyor devam ediyordum ama bu hafta hem kendime hem oğluma dikkat edemedim arada kaçırıyorum ama hamileyken diyet yapmak ta çok zormuş ciddenneyse bugün itibariyle yeniden bi düzene sokacağım kendimi inşallah tutabilirim açlık 100 1.saat tokluk 145 çıktı bugün düzeltmem lazım kendimi biraz daha of of kendimi yemek yerken suçlu hissediyorum ya daha 29.haftam 10 hafta dişimi sıkmam şart
çok kötü olmuştu kurumuş zor çıkardım şimdiden krem alıp sürsem iyi mi geliyo yara olmazmıymış . bide geçen bi forumda okudum ayva çekirdeğini az uya koyup dolaaa koyup gögüs kremi yapmışlar hem doğalmış bilen varmı aranızda[/QUOTE
.
Allah sabir versin canim.skma canini.cok titiz insanladaa zor hamilelikte ugrasmkgünaydın hamişler :) ne zamandır yazamıyorum .izne ayrıldı eşim ,şimdide kayınvalidele geldi 10 gündür burdalar. umarım sizler iyisinizdir.100lerce sayfa okuyamadım .sinirlerim hafiften gerilmeye başladı .düzenim bozuldu.sağ olsun kayınvalide sürekli iş yapıyor .2 günde 11 kere çamaşır makinesi çalıştırdı .off temizlik yapılırda bu kadar mı olur. 1 hafta önce yıkadım diyorum olsun deyip tekrar yıkıyor.
inşallah hiç birimiz yaşamayız yara olayınıaynen kesinlikle yara oluyoo off yaa iyi güzel herşeyde ilk hafta çok zor oluyo yaaa
Onu duymadım da göğüsler yara olduğunda mı olmadan önce mi tam anlamadım da tahin in üstündeki yağı sürüyormuşsun iyi geliyormuş ama ben krem aldım ne bileyim..
ben canım Allah izin verirseKızlar günaydın.hepimize hayırlı günler olsun.aranızda planlı sezeryan olacak var mı?
bence denemeye değervalla çare olurmu bilmiyorum krem olursa bende başlıyım çünkü gögüs sancısı çok kötü oluyo
Sanırım çoğu kişi normal istiyor henüz sezeryan tarihi belli olan olmadı.Kızlar günaydın.hepimize hayırlı günler olsun.aranızda planlı sezeryan olacak var mı?
Canım zeytinyağı sürün şimdilik bende 2 tane krem aldım ebebekten indirimdeyken aldım. Fakat bana erken kullanmayın demişlerdi. Bilginiz olsun kızlarvalla çare olurmu bilmiyorum krem olursa bende başlıyım çünkü gögüs sancısı çok kötü oluyo
valla çare olurmu bilmiyorum krem olursa bende başlıyım çünkü gögüs sancısı çok kötü oluyo
Elimden geleni yapacam bundan sonra daha dikkat edicem inşallahGünaydın canım sıkma kendini düzeltirsin inş. Çok zor hele hamileyken kendinide suçlama canım.
İnşallah canımgnydn cnm sıkma canını. hamile diyet yapmk zordr ya ama sen iradenle olck inş düzeltcksn
canım valla bilmiorum çok yüksek değilsede kontrollü olmadığı kesin sıkacam dişimi inşallahsıkma canını aslında çok yüksek te değil bildiğim kadarı le sınırda bu kadar stres yapma
bende de var işte o ama direnmek zorundayımCanim kaclik yuklediler ki.skma canini.bnada 75lik yuklediler aclik 80 ilki 153 2.si 146 mi.me cikti bn yuksek dedim doktr her yukleme miktarina gore degisiyor degerler dedi.sknti yok dedi.ama genede korkuyorum canimda hep yasakli seyler cekiyo.
Sanırım çoğu kişi normal istiyor henüz sezeryan tarihi belli olan olmadı.
Canım zeytinyağı sürün şimdilik bende 2 tane krem aldım ebebekten indirimdeyken aldım. Fakat bana erken kullanmayın demişlerdi. Bilginiz olsun kızlar
inşallah hiç birimiz yaşamayız yara olayını
valla Allah sabır versin bana.lafda dinlemiyor. 2 battaniye 2 hırka getirmiş .ütüledim getirdim diyor.ben mecbur yine yıkıcam .normal deterjanla yıkamış .ben kimyasal bşey kullanmıyorum diyorum ama anlamıyo.tek onun bildiği doğru sanıyor.anlatamıyorum. şu an yaptıkları batıyor .şunu atın ,bunu değiştirin diye bide eşyalara karışıyor.şimdiy e kadar evimi aldıkları bir çöp yok.herşeyi kendimiz aldık yaptık. al getir o zaman ,hayret bişeyAllah sabir versin canim.skma canini.cok titiz insanladaa zor hamilelikte ugrasmk
İnşallah canım bende ilk baştan beri kullanıyorum ama göbeğim çatlamaya başladı. Şimdi ise kıyafet değince canım acıyor. Tekrar sürsem iyi olur.Evet bende hem göbeğime hem göğsüme sürüyorum zeytin yağı iyi gelir inşallah
Haklisin canimdusundukce daha cok gozune batiyo insanin.bizde annmle kv gelmeden temizligi yaptik bebegin kiyafetlerini yikadik utuledik.bn burda dalin buldum onu aldim deterjani .bilmmkii herseyi cok bilen ablasinin.kizi vat o baska marka kullnmamis iyimiymis faln filan bnde he he dedim .sanki herseyi.onlr bilio.kafayi taktikca sinirleniyo insan bosver bebisini dusunnvalla Allah sabır versin bana.lafda dinlemiyor. 2 battaniye 2 hırka getirmiş .ütüledim getirdim diyor.ben mecbur yine yıkıcam .normal deterjanla yıkamış .ben kimyasal bşey kullanmıyorum diyorum ama anlamıyo.tek onun bildiği doğru sanıyor.anlatamıyorum. şu an yaptıkları batıyor .şunu atın ,bunu değiştirin diye bide eşyalara karışıyor.şimdiy e kadar evimi aldıkları bir çöp yok.herşeyi kendimiz aldık yaptık. al getir o zaman ,hayret bişey
İnşallah canım bende ilk baştan beri kullanıyorum ama göbeğim çatlamaya başladı. Şimdi ise kıyafet değince canım acıyor. Tekrar sürsem iyi olur.
ahh canm ya zor senın işin. harla cantanı allah korusunda erken olmasn inş.dinlenemiyorum bide iştede zor şayim benden başka işi bilen takip eden yok koca göbegimle inşaatın içine giriyom işçilerde panikliyo örnek daire hazırlıyoruz diye gün içinde çıkıp bakmak zorrunda kalıyom eskisi 2 kat üstte yeniside diger blokta 2 atta mrdivenle in çık yapıyorum snrada diom ki sanki sakin hamilelik geçiriyomuş gibi çantanıda hazırlamadın aferin sana
kız daha ne olsun yıkasın iştegünaydın hamişler :) ne zamandır yazamıyorum .izne ayrıldı eşim ,şimdide kayınvalidele geldi 10 gündür burdalar. umarım sizler iyisinizdir.100lerce sayfa okuyamadım .sinirlerim hafiften gerilmeye başladı .düzenim bozuldu.sağ olsun kayınvalide sürekli iş yapıyor .2 günde 11 kere çamaşır makinesi çalıştırdı .off temizlik yapılırda bu kadar mı olur. 1 hafta önce yıkadım diyorum olsun deyip tekrar yıkıyor.
gnydn cnm bebğin sağlklı ya ne güzzwl işte.bol su herzmn iyi cnm bol bol iç. kan yapıcı seyler yemeye çalşsanGünaydın kızlar
Evet bugün minnakla buluştuk. Kafası aşağı dönmüş buda normal doğum istediğimiz için iyi bir şeymiş. Bu geçen dünkü kanama için bana krem, fitil ve ilaç verdi. Çok fazla tahriş olmuş. Bir şekilde sıvı gıda tüketmen lazım dedi. İlaçlarla kısa sürede toparlarsın inşallah dedi. 5 hafta çalışabilir raporu aldım. Fakat haziranda haftada 1 ntsye girme şartıyla erken doğum riski olduğundan devamlı takip gerekiyormuş ve muhtemelen gidişata bakınca 20 gün falan önce doğurabilirsin dedi.İzne çıktığım haftadan sonraki hafta her an doğum anlamına geliyor bu. Birde kan tahlili yapıldı hala kan değerlerim çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?