- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.081
cnm bende öyle bir takım sağlık sorunlarım nedeniyle zorunlu.Allah izin verirse spınal sezeryan olucam sen?ben canım Allah izin verirse
Sanırım çoğu kişi normal istiyor henüz sezeryan tarihi belli olan olmadı.
Ah cnm keşke sağlık sorunlarım olmasa bende normal doğum yapabılseydımçok isterdim fakat mumkun degil
Canım zeytinyağı sürün şimdilik bende 2 tane krem aldım ebebekten indirimdeyken aldım. Fakat bana erken kullanmayın demişlerdi. Bilginiz olsun kızlar
gnydn canm. allah kurtarsn ne dym :)) sende yıllardr yıkamyrm anne de iyiki geldn ölcktk pislkten de :) belkı tersi olur :))günaydın hamişler :) ne zamandır yazamıyorum .izne ayrıldı eşim ,şimdide kayınvalidele geldi 10 gündür burdalar. umarım sizler iyisinizdir.100lerce sayfa okuyamadım .sinirlerim hafiften gerilmeye başladı .düzenim bozuldu.sağ olsun kayınvalide sürekli iş yapıyor .2 günde 11 kere çamaşır makinesi çalıştırdı .off temizlik yapılırda bu kadar mı olur. 1 hafta önce yıkadım diyorum olsun deyip tekrar yıkıyor.
Günaydın kızlar bugün nasılsınız benim canım sıkkın biraz gebelik şekerim diyetle düzeliyor devam ediyordum ama bu hafta hem kendime hem oğluma dikkat edemedim arada kaçırıyorum ama hamileyken diyet yapmak ta çok zormuş ciddenneyse bugün itibariyle yeniden bi düzene sokacağım kendimi inşallah tutabilirim açlık 100 1.saat tokluk 145 çıktı bugün düzeltmem lazım kendimi biraz daha of of kendimi yemek yerken suçlu hissediyorum ya daha 29.haftam 10 hafta dişimi sıkmam şart
aynen canım ben de dayanamadım 1 dilim kek yedim kahvaltıda. şekerim 147 çıktıbiraz daha özen göstermemiz lazım doğru diyosun. çoğu gitti azı kaldı sağlıkla doğsun meleklerimiz inşallah
Valla canım bazen söyleniyorum kendi kendime bazende eşime söyleniyorum,oohh diyorum herşeyi kadınlar çeksin siz doğunca alın kucağınıza sevin
ahh canm ya zor senın işin. harla cantanı allah korusunda erken olmasn inş.
bizdede öyle canım bende sütü alıp mayalıyorumEwet ev yoğurdu haftada 5 kilo bitiyo sütü Pınarın light sütünden içiyorum ama başka süt içemiyorum
canım bende kendim mayalıyorum yoğurdu neredeyse iki senedir ve hazır yoğurt yiyemiyorum artık sütcü var bana yakın oradan alıyorum şu peynircilerde felanda oluyor günlük süt çiftliklerden geliyor 5 litre ve 3 litre halinde satılıyor sipariş veriyorsun yoğurdunu kendin yap inan birdaha hazır yoğurt yiyemezsin..Hımm..ne güzel, ben ev yoğurdu bulamıyorum gerçi pekte sevmiyorum ama inek sütüyle kendim mayalarım artık yapacak bişey yok
günaydın canım iyiyim sen nasılsın?slm kızlar günaydınlar :) nasılsnz ?
günaydın canım bende erken yatıyorum ama saatim geçince yatakta bi o yana bi bu yana döne döne ancak uyuyorum..Günaydın kızlar
Herkes iyidir inş
2 akşamdır sızıyorum erkenden çok güzel oluyo uyumak
İnş oğlumda doğunca uykucu sakin emen bi bebek olur
günaydın canım aynen artık alıştırma aylarındayız :))GÜNAYDIN KIZLAR... BENİM UYKULAR BİTTİ...
ALLAH ALIŞTIRIYOR UYKUSUZLUĞA DİYORUM BENDE
bende öyleyim sanki çalar saat gibi gece 3 te uyanıyorum sonra 4-5 e kadar uyu uyuyabilirsen sonrada sabah erken kalkmam gerekiyor okul için bu seferde uyanmıyorum :))Aynen bende uyuyorum güzel ama sebepsiz 3 gibi uyanıp 4-5 e kadar uyuyamıyorum :))
canım benim 100 lük iyi çıkmştı ama doktor genede dikkat et dedi ve bu hafta nedense bende baya abarttımGünaydın kızlar bugün nasılsınız benim canım sıkkın biraz gebelik şekerim diyetle düzeliyor devam ediyordum ama bu hafta hem kendime hem oğluma dikkat edemedim arada kaçırıyorum ama hamileyken diyet yapmak ta çok zormuş ciddenneyse bugün itibariyle yeniden bi düzene sokacağım kendimi inşallah tutabilirim açlık 100 1.saat tokluk 145 çıktı bugün düzeltmem lazım kendimi biraz daha of of kendimi yemek yerken suçlu hissediyorum ya daha 29.haftam 10 hafta dişimi sıkmam şart
günaydın canım iyiyim sen nasılsınGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla bebğini kucağına al inşallah.. kan değeri için ilaç felan verdimi doktorunGünaydın kızlar
Evet bugün minnakla buluştuk. Kafası aşağı dönmüş buda normal doğum istediğimiz için iyi bir şeymiş. Bu geçen dünkü kanama için bana krem, fitil ve ilaç verdi. Çok fazla tahriş olmuş. Bir şekilde sıvı gıda tüketmen lazım dedi. İlaçlarla kısa sürede toparlarsın inşallah dedi. 5 hafta çalışabilir raporu aldım. Fakat haziranda haftada 1 ntsye girme şartıyla erken doğum riski olduğundan devamlı takip gerekiyormuş ve muhtemelen gidişata bakınca 20 gün falan önce doğurabilirsin dedi.İzne çıktığım haftadan sonraki hafta her an doğum anlamına geliyor bu. Birde kan tahlili yapıldı hala kan değerlerim çok kötü
valla Allah sabır versin bana.lafda dinlemiyor. 2 battaniye 2 hırka getirmiş .ütüledim getirdim diyor.ben mecbur yine yıkıcam .normal deterjanla yıkamış .ben kimyasal bşey kullanmıyorum diyorum ama anlamıyo.tek onun bildiği doğru sanıyor.anlatamıyorum. şu an yaptıkları batıyor .şunu atın ,bunu değiştirin diye bide eşyalara karışıyor.şimdiy e kadar evimi aldıkları bir çöp yok.herşeyi kendimiz aldık yaptık. al getir o zaman ,hayret bişey
canım ben de clexane ı 15 gün önce falan bırakabilirsem epidural düşünüyorum. bırakamazsam mecbur genel anestezi.cnm bende öyle bir takım sağlık sorunlarım nedeniyle zorunlu.Allah izin verirse spınal sezeryan olucam sen?
kan ölçüm cihazıyla ölçüyorum canımher gün neyle ölçüyorsun canım? ben alet almadım. belli aralıklar ile endokrin açlık/tokluğuma bakacak sadece.
Canim bn okudum Allah kabul etsin.sagliklica ewlatlarimiza kavusalim hepimizkuzum kaç tane alıyosun 10.000 tane üzerinden dağıtıyorum 3000 tane ben alıyorum 7000 taneden dagıtalım
Canım kimisi de göğüs uçlarını çok erkenden uyarmak,oynamak Allah korusun erken doğuma sebep olabiliyomuş diyor.En iyisi dr.a sorayım bende çarş. günü randevudaDoğum yapan kuzenim şimdiden başla demişti onun ki çok acımış emerken ama bilemiyorum bende ne zaman başlasam ki...
aynı şeyi ben de dün akşam dedim valla çok yoruldum işte dedi (bebek odasına boya yapılcak ta ) bende dedim bunu bana mı sölüyosun iş ev yemek hamilelik . ben yoruldum demiyorum sen mi diyosun diyince ses kesildi
Yok cnm uyaracak kadar ellemene gerek yok parmak ucunla hafiften sür zaten ne kadarcık yer ki,ben 1,2 aydır zeytin yağı sürüyorum çok şükr bişey olmadı ama sen bilirsin doktoruna sor yine deCanım kimisi de göğüs uçlarını çok erkenden uyarmak,oynamak Allah korusun erken doğuma sebep olabiliyomuş diyor.En iyisi dr.a sorayım bende çarş. günü randevuda
sana vermedi mi bunu ? bana değiştrcz deyip yazdı söyle belki verir cnm
Çok şeker :)Kizlarr nasil olmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?