2015 Temmuz Anneleri

ben canım Allah izin verirse
cnm bende öyle bir takım sağlık sorunlarım nedeniyle zorunlu.Allah izin verirse spınal sezeryan olucam sen?

gnydn canm. allah kurtarsn ne dym :)) sende yıllardr yıkamyrm anne de iyiki geldn ölcktk pislkten de :) belkı tersi olur :))

canım o kadar üzülme zaten sınır 140. senin 145 çıkmış.
benim 160 ben napıyım. arada kaçırmayla birşey olmaz. dikkat etcez braz daha inş

aynen canım ben de dayanamadım 1 dilim kek yedim kahvaltıda. şekerim 147 çıktı biraz daha özen göstermemiz lazım doğru diyosun. çoğu gitti azı kaldı sağlıkla doğsun meleklerimiz inşallah

her gün neyle ölçüyorsun canım? ben alet almadım. belli aralıklar ile endokrin açlık/tokluğuma bakacak sadece.

Valla canım bazen söyleniyorum kendi kendime bazende eşime söyleniyorum,oohh diyorum herşeyi kadınlar çeksin siz doğunca alın kucağınıza sevin

aynı şeyi ben de dün akşam dedim valla çok yoruldum işte dedi (bebek odasına boya yapılcak ta ) bende dedim bunu bana mı sölüyosun iş ev yemek hamilelik . ben yoruldum demiyorum sen mi diyosun diyince ses kesildi

Ewet ev yoğurdu haftada 5 kilo bitiyo sütü Pınarın light sütünden içiyorum ama başka süt içemiyorum
bizdede öyle canım bende sütü alıp mayalıyorum
Hımm..ne güzel, ben ev yoğurdu bulamıyorum gerçi pekte sevmiyorum ama inek sütüyle kendim mayalarım artık yapacak bişey yok
canım bende kendim mayalıyorum yoğurdu neredeyse iki senedir ve hazır yoğurt yiyemiyorum artık sütcü var bana yakın oradan alıyorum şu peynircilerde felanda oluyor günlük süt çiftliklerden geliyor 5 litre ve 3 litre halinde satılıyor sipariş veriyorsun yoğurdunu kendin yap inan birdaha hazır yoğurt yiyemezsin..
slm kızlar günaydınlar :) nasılsnz ?
günaydın canım iyiyim sen nasılsın?
Günaydın kızlar
Herkes iyidir inş
2 akşamdır sızıyorum erkenden çok güzel oluyo uyumak
İnş oğlumda doğunca uykucu sakin emen bi bebek olur
günaydın canım bende erken yatıyorum ama saatim geçince yatakta bi o yana bi bu yana döne döne ancak uyuyorum..
GÜNAYDIN KIZLAR... BENİM UYKULAR BİTTİ...
ALLAH ALIŞTIRIYOR UYKUSUZLUĞA DİYORUM BENDE
günaydın canım aynen artık alıştırma aylarındayız :))
Aynen bende uyuyorum güzel ama sebepsiz 3 gibi uyanıp 4-5 e kadar uyuyamıyorum :))
bende öyleyim sanki çalar saat gibi gece 3 te uyanıyorum sonra 4-5 e kadar uyu uyuyabilirsen sonrada sabah erken kalkmam gerekiyor okul için bu seferde uyanmıyorum :))
canım benim 100 lük iyi çıkmştı ama doktor genede dikkat et dedi ve bu hafta nedense bende baya abarttım
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
günaydın canım iyiyim sen nasılsın
hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla bebğini kucağına al inşallah.. kan değeri için ilaç felan verdimi doktorun

öleler canım ne bu kadar panik olmuş kaynanan da yaa ilginç zaten hamilelikte insan çok sinirli oluyor . takma yapamadığın iş varsa hepsini yaptır bu fırsat bidaha ele geçmezz darısı başıma

Selam kizlar uyandik ama hala kahvaltimizi yapamadik gecmisi okudum :)
Hazir yogurtlarin icinde 1 butun margarin varmis ve koruyucu maddeler :/ alin sutu mayalayin yogurdunuzu becerikli hatunlar

Doğum yapan kuzenim şimdiden başla demişti onun ki çok acımış emerken ama bilemiyorum bende ne zaman başlasam ki...
Canım kimisi de göğüs uçlarını çok erkenden uyarmak,oynamak Allah korusun erken doğuma sebep olabiliyomuş diyor.En iyisi dr.a sorayım bende çarş. günü randevuda

aynı şeyi ben de dün akşam dedim valla çok yoruldum işte dedi (bebek odasına boya yapılcak ta ) bende dedim bunu bana mı sölüyosun iş ev yemek hamilelik . ben yoruldum demiyorum sen mi diyosun diyince ses kesildi

Valla benimki de aynı her akşam birde masaj yaptırır beyefendi kendine çok yoruldum diyerek,ben bile yaptırmıyorum,hadi hamileliği geç doğunca da aynı olacak işe gidecek beyefendi uyumam lazım dicek ben uğraşıcam yine Allahtan annem gelecek yoksa iki çocukla oturur bende ağlardım onlarla valla

Canım kimisi de göğüs uçlarını çok erkenden uyarmak,oynamak Allah korusun erken doğuma sebep olabiliyomuş diyor.En iyisi dr.a sorayım bende çarş. günü randevuda
Yok cnm uyaracak kadar ellemene gerek yok parmak ucunla hafiften sür zaten ne kadarcık yer ki,ben 1,2 aydır zeytin yağı sürüyorum çok şükr bişey olmadı ama sen bilirsin doktoruna sor yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…