2015 Temmuz Anneleri

kim ilgileniyodu bilmiyorum ama benim tesbihat bitti. Rabbim hepimizin beeklerine sağlık sıhhat hayır versin. hasta olan bi kuzucuk vardı ona da şifasını versin tez zamanda inşallah.

Kızlar sabah kahvaltı yaparken buzluktan et çıkardım camın önüne koydum biraz o soğukluğu geçsin içeri alayım içerde çözülür diye hesap ettim sonra uyumuşum benim ufaklık oyun oynuyodu hiç uyandırmadıda. Büyük kızım okuldan gelmese uyanmıycam yani zil sesine kalktım. Etler geldi aklıma hemen koştum ama yerinde yeller esiyo büyük ihtimal kargalar kaçırdı aşağı düşmesi mümkün değil çünkü. 1 kilo etimi çaldılarya la eşimi aradım anlatıyom heh aferin ben sana alayım sen kargalara ziyafet Çek dedi kısmetleriymiş hayvanların bidaha zor bulurlar ama he he

seni ikizmi bekliyosn başka çocuk varmı valla ben bir cırlıyorum eskiden di onlar dün bişey sordum deiki bak her dediğine evet diye bi kocan var . dedim diycen tabi herşeyini 4 *4 lük yapmaya ugraşıyom . herşey karşılıklı . anladım ki bu hamilelikte kimse benimle uğraşmak istemiyor . tamam diyip kaçıyolar.

:)) kargalar demistir cok sukur bugunde karnimizi doyurduk diye :) burdada oyle kargalr varki beni bile yiyecek gbi bakiyolr sanki sen siskoo gel buraya der gibiler :))

aşşağı düşmüştür karga nasıl gircek yaa yada çocuklar almış olmasın deney yapar benim kız öle şeylerle .

[QUOTEseymasevde, post: 40959634, member: 573878"]Kızlar sabah kahvaltı yaparken buzluktan et çıkardım camın önüne koydum biraz o soğukluğu geçsin içeri alayım içerde çözülür diye hesap ettim sonra uyumuşum benim ufaklık oyun oynuyodu hiç uyandırmadıda. Büyük kızım okuldan gelmese uyanmıycam yani zil sesine kalktım. Etler geldi aklıma hemen koştum ama yerinde yeller esiyo büyük ihtimal kargalar kaçırdı aşağı düşmesi mümkün değil çünkü. 1 kilo etimi çaldılarya la eşimi aradım anlatıyom heh aferin ben sana alayım sen kargalara ziyafet Çek dedi kısmetleriymiş hayvanların bidaha zor bulurlar ama he he[/QUOTE]
Zor bulsalarda bu ziyafet onlara kirk yil yeter simdi senin eti konusuyolardir ne guzeldi diye Allah hayrini kabul etsin bi guzel doyurmussun karinlarini

hahah :)) canm ne güldm ya bir kilo paylaşa paylaşa taşımşlardır :)) bende fındık koymştm yürütmşlerdi çok fenalar dikkat et :))

kızlar göbeğin büyüklüğü ile bebeğin gelişimi arasında bi bağ olamaz demi? iş yerindeki bir bayan, göbeğin hiç büyümemiş bebeğin gelişmiyor mu yoksa dedi moralimi bozdu. herkes herşeyi ne kadar rahat söylüyor ya.. sizce de bir alakası yok demi.

Yok canim bnce illa kocamn mi olmasi lazimmis.amnem nna hamileyken.kucucukmus karni 3300 dogmusum gayet norml.hamile bi bayana boyle konusuyolrya hepsine sinir oluyorum.o kdr cok ki cevremde karni kucuk olup 3kg ustunde bebek doguran.karni buyuk olupda kucuk bebek doguranda var.biride okulda bna senden kucuk bisey cikmaz demisti sinir olmustum

[QUTE"mavismaviss, post: 40960009, member: 594194"]kızlar göbeğin büyüklüğü ile bebeğin gelişimi arasında bi bağ olamaz demi? iş yerindeki bir bayan, göbeğin hiç büyümemiş bebeğin gelişmiyor mu yoksa dedi moralimi bozdu. herkes herşeyi ne kadar rahat söylüyor ya.. sizce de bir alakası yok demi.[/QUOTE]
Yok kiz ne alaka benim karnında küçüktü iki bebisimde 2.5 kilo üstünde doğdular Dr gayet iyi ddemişti hem sen milletin lafını kafana takma daha neler neler soylenir her ağızdan bir söz duycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…