- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.101
Cok sevimli olmussss :)Kizlarr nasil olmus :)
süper olmuş canım :)) içindeki bonibon mu? ben de biberon şeklindeki şişelerden almıştım onların içini doldurmam lazım..Kizlarr nasil olmus :)
süper olmuş canım :)) içindeki bonibon mu? ben de biberon şeklindeki şişelerden almıştım onların içini doldurmam lazım..
Canım bende clexane kullanıyorum o yüzden sezeryan benımde.bu hafta gidip ölçturucem.pıhtılasmam sıfırlandıysa bıraktırıcak doktorum.canım ben de clexane ı 15 gün önce falan bırakabilirsem epidural düşünüyorum. bırakamazsam mecbur genel anestezi.
seni ikizmi bekliyosn başka çocuk varmı valla ben bir cırlıyorum eskiden di onlar dün bişey sordum deiki bak her dediğine evet diye bi kocan var . dedim diycen tabi herşeyini 4 *4 lük yapmaya ugraşıyom . herşey karşılıklı . anladım ki bu hamilelikte kimse benimle uğraşmak istemiyorValla benimki de aynı her akşam birde masaj yaptırır beyefendi kendine çok yoruldum diyerek,ben bile yaptırmıyorum,hadi hamileliği geç doğunca da aynı olacak işe gidecek beyefendi uyumam lazım dicek ben uğraşıcam yine Allahtan annem gelecek yoksa iki çocukla oturur bende ağlardım onlarla valla
:)) kargalar demistir cok sukur bugunde karnimizi doyurduk diye :) burdada oyle kargalr varki beni bile yiyecek gbi bakiyolr sanki sen siskoo gel buraya der gibiler :))Kızlar sabah kahvaltı yaparken buzluktan et çıkardım camın önüne koydum biraz o soğukluğu geçsin içeri alayım içerde çözülür diye hesap ettim sonra uyumuşum benim ufaklık oyun oynuyodu hiç uyandırmadıda. Büyük kızım okuldan gelmese uyanmıycam yani zil sesine kalktım. Etler geldi aklıma hemen koştum ama yerinde yeller esiyo büyük ihtimal kargalar kaçırdıaşağı düşmesi mümkün değil çünkü. 1 kilo etimi çaldılarya la eşimi aradım anlatıyom heh aferin ben sana alayım sen kargalara ziyafet Çek dedi kısmetleriymiş hayvanların bidaha zor bulurlar ama he he
Kızlar sabah kahvaltı yaparken buzluktan et çıkardım camın önüne koydum biraz o soğukluğu geçsin içeri alayım içerde çözülür diye hesap ettim sonra uyumuşum benim ufaklık oyun oynuyodu hiç uyandırmadıda. Büyük kızım okuldan gelmese uyanmıycam yani zil sesine kalktım. Etler geldi aklıma hemen koştum ama yerinde yeller esiyo büyük ihtimal kargalar kaçırdıaşağı düşmesi mümkün değil çünkü. 1 kilo etimi çaldılarya la eşimi aradım anlatıyom heh aferin ben sana alayım sen kargalara ziyafet Çek dedi kısmetleriymiş hayvanların bidaha zor bulurlar ama he he
ohh ne güzel hemen cıkmasın zaten canm :)valla canım benim çocuklarım içerde rahat galiba pek çıkası gelmiyo kızımda çıkmak istememişti o yüzden rahat davranıyorum
Kizlarr nasil olmus :)
onu bendede kesti ve çoook oldu keseli. Dün verdi bana 21 inde verir belki sanadaBana vermedi decaviti kesti ve daha randevum 21 mayista o zamana kadar evden cikamiycam galiba
çok cici olmş :)Kizlarr nasil olmus :)
eline sağlk canm ben yıkadm birazını ütüledm birazı kaldı daha minik minik bıtmyr ütü :)
hahah :)) canm ne güldm ya bir kilo paylaşa paylaşa taşımşlardır :)) bende fındık koymştm yürütmşlerdi çok fenalar dikkat et :))Kızlar sabah kahvaltı yaparken buzluktan et çıkardım camın önüne koydum biraz o soğukluğu geçsin içeri alayım içerde çözülür diye hesap ettim sonra uyumuşum benim ufaklık oyun oynuyodu hiç uyandırmadıda. Büyük kızım okuldan gelmese uyanmıycam yani zil sesine kalktım. Etler geldi aklıma hemen koştum ama yerinde yeller esiyo büyük ihtimal kargalar kaçırdıaşağı düşmesi mümkün değil çünkü. 1 kilo etimi çaldılarya la eşimi aradım anlatıyom heh aferin ben sana alayım sen kargalara ziyafet Çek dedi kısmetleriymiş hayvanların bidaha zor bulurlar ama he he
Yok canim bnce illa kocamn mi olmasi lazimmis.amnem nna hamileyken.kucucukmus karni 3300 dogmusum gayet norml.hamile bi bayana boyle konusuyolrya hepsine sinir oluyorum.o kdr cok ki cevremde karni kucuk olup 3kg ustunde bebek doguran.karni buyuk olupda kucuk bebek doguranda var.biride okulda bna senden kucuk bisey cikmaz demisti sinir olmustumkızlar göbeğin büyüklüğü ile bebeğin gelişimi arasında bi bağ olamaz demi? iş yerindeki bir bayan, göbeğin hiç büyümemiş bebeğin gelişmiyor mu yoksa dedi moralimi bozdu. herkes herşeyi ne kadar rahat söylüyor ya.. sizce de bir alakası yok demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?