2015 Temmuz Anneleri

karnım küçük de değil halbuki. bu çevremizdeki insanları ne yapacz biz

İkiz cnm benimkiler,valla sağolsun yinede yardım ediyor ama bazen çıldırtıyor tabi,bide aynı seninki gibi kendini övüyor sen böyle koca bulmuşsun diye hıh kokmuş nolucak Aalında süründürmek lazım gece canım şunu istedi kalk al diye arasın sabaha kadar

sana ne be kadın deseydin yapı meselesi alalal uyuz oluyorum şunlara takma kafana ya banada çok büyük diyener oluyo bazen

canm alakası yok tabıkı benmde göbeğim yok fazla sen takma sacma sacma knşmş

ben onu yptım ilk gebeliğimde o yüzden şimdi daha çok iş açtım başına ne kadar seviyolar kendilerini övmeyiii

:)) kargalar demistir cok sukur bugunde karnimizi doyurduk diye :) burdada oyle kargalr varki beni bile yiyecek gbi bakiyolr sanki sen siskoo gel buraya der gibiler :))
aman dikkat et valla

aşşağı düşmüştür karga nasıl gircek yaa yada çocuklar almış olmasın deney yapar benim kız öle şeylerle .
Yok canım balkona düşer düşse kızım çıkamaz kapı kilitli cam kilitli. Kedi giremez 4. Kata çıkacak yer yok binada kesin uçan bişey bunu yapan

Ay elime alıcam kırılmaz bi sopa şu saçma salak konuşanların Ağzına Ağzına vurucam
Benim göğüslerim çok küçük 75 beden emzirirken bile öyle ilk kızımda daha doğurmadan senin sütün olmaz dediler o psikolajiyle mi neyse hiç sütüm olmadı 2. Kızımdada şakır şakır sütüm vardı. Yani takma tınma milleti.

of ya sınavlara çok az aldı ben hiç odaklanamıyorum nasıl olcak acaba yandık yaaaa

evet doğumdada yapıyolar amaaan yazık süttü de gelmedi karnında kaldı galibaa . gibi saçma şeyler sölüyolar sinr oluyorum bnim iş yerindeki kızda kardeşide temmuzda doğurcakmış ama onun karnı hiç yok diyip duryo napıyım dedim.

Canim goguslerle aman erkenden oynamayin.kasilmalari baslatirsiniz. Zaten aylar once bile sursen gogus uci catlamaya megilliyse hicbirsey engel olmuyir. Benim neyseki cok yara olmadi ama bir hafta bagirdim resmen emzirirken. Bende doguma 3 -4 hafta kala baslamistim surmeye ama bir ise yaramadi:)

İnşallah olmaz da rahat rahat emziririz bebişlerimizi
Olsa da insanin gozu gormuyor. Ben agzima bez tikip emzirdim aglaya aglaya zaten sonra alisiyor gogus ucu geciyor ama emzirmeyi birakirsan yada gogus icu vs takarsan hic alismiyor gogus ayni dert uzunca devam ediyor yada sut kesiliyor dayanmak lazim yani

Napim dedim lafın çok hoşuma gitti

günün en komiik haberi oldu bu beaaa :)))
:)) kargalar demistir cok sukur bugunde karnimizi doyurduk diye :) burdada oyle kargalr varki beni bile yiyecek gbi bakiyolr sanki sen siskoo gel buraya der gibiler :))

yok canım ne alakası var ilk gebeliğimde benimde karnım çok fazla yoktu ama kızım 3200 doğdu bu millet herşeye bi kulp buluyor kulak asmamak lazım böyle insanlara..

Canm ben ağrıdan çok kan olur emziremm diye korkuyorum öyle diyenler çok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…