- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.121
karnım küçük de değil halbuki. bu çevremizdeki insanları ne yapacz bizYok canim bnce illa kocamn mi olmasi lazimmis.amnem nna hamileyken.kucucukmus karni 3300 dogmusum gayet norml.hamile bi bayana boyle konusuyolrya hepsine sinir oluyorum.o kdr cok ki cevremde karni kucuk olup 3kg ustunde bebek doguran.karni buyuk olupda kucuk bebek doguranda var.biride okulda bna senden kucuk bisey cikmaz demisti sinir olmustum
canım ben tespihatı bitirdim. Allah kabul etsin. mustafa bebeğe şifa olsun inşallah..canım yazdım senı gectık bıle senle beraber 16100 olduk masallah bize
seni ikizmi bekliyosn başka çocuk varmı valla ben bir cırlıyorum eskiden di onlar dün bişey sordum deiki bak her dediğine evet diye bi kocan var . dedim diycen tabi herşeyini 4 *4 lük yapmaya ugraşıyom . herşey karşılıklı . anladım ki bu hamilelikte kimse benimle uğraşmak istemiyor. tamam diyip kaçıyolar.
kızlar göbeğin büyüklüğü ile bebeğin gelişimi arasında bi bağ olamaz demi? iş yerindeki bir bayan, göbeğin hiç büyümemiş bebeğin gelişmiyor mu yoksa dedi moralimi bozdu. herkes herşeyi ne kadar rahat söylüyor ya.. sizce de bir alakası yok demi.
canm alakası yok tabıkı benmde göbeğim yok fazla sen takma sacma sacma knşmşkızlar göbeğin büyüklüğü ile bebeğin gelişimi arasında bi bağ olamaz demi? iş yerindeki bir bayan, göbeğin hiç büyümemiş bebeğin gelişmiyor mu yoksa dedi moralimi bozdu. herkes herşeyi ne kadar rahat söylüyor ya.. sizce de bir alakası yok demi.
İkiz cnm benimkiler,valla sağolsun yinede yardım ediyor ama bazen çıldırtıyor tabi,bide aynı seninki gibi kendini övüyor sen böyle koca bulmuşsun diye hıh kokmuş nolucakAalında süründürmek lazım gece canım şunu istedi kalk al diye arasın sabaha kadar
:)) kargalar demistir cok sukur bugunde karnimizi doyurduk diye :) burdada oyle kargalr varki beni bile yiyecek gbi bakiyolr sanki sen siskoo gel buraya der gibiler :))
Yok canım balkona düşer düşse kızım çıkamaz kapı kilitli cam kilitli. Kedi giremez 4. Kata çıkacak yer yok binada kesin uçan bişey bunu yapanaşşağı düşmüştür karga nasıl gircek yaa yada çocuklar almış olmasın deney yapar benim kız öle şeylerle .
Ay elime alıcam kırılmaz bi sopa şu saçma salak konuşanların Ağzına Ağzına vurucamkızlar göbeğin büyüklüğü ile bebeğin gelişimi arasında bi bağ olamaz demi? iş yerindeki bir bayan, göbeğin hiç büyümemiş bebeğin gelişmiyor mu yoksa dedi moralimi bozdu. herkes herşeyi ne kadar rahat söylüyor ya.. sizce de bir alakası yok demi.
Bi arkadasim.univ.sunum yaprken insanlari dusunme onlari patates cuvali gbi dusun demisti.bn artik hamilelikte soyleyenleri patates cuvali.olarak dusunmeye basladim :)hos arada genede sinir oluyosun :)karnım küçük de değil halbuki. bu çevremizdeki insanları ne yapacz biz
ah şu erkekler kör olasıcalarben onu yptım ilk gebeliğimde o yüzden şimdi daha çok iş açtım başınane kadar seviyolar kendilerini övmeyiii
Ay elime alıcam kırılmaz bi sopa şu saçma salak konuşanların Ağzına Ağzına vurucam
Benim göğüslerim çok küçük 75 beden emzirirken bile öyle ilk kızımda daha doğurmadan senin sütün olmaz dediler o psikolajiyle mi neyse hiç sütüm olmadı 2. Kızımdada şakır şakır sütüm vardı. Yani takma tınma milleti.
Var canim noldu?Kızlar günaydın.hepimize hayırlı günler olsun.aranızda planlı sezeryan olacak var mı?
Benim belli 13 temmiz:)Sanırım çoğu kişi normal istiyor henüz sezeryan tarihi belli olan olmadı.
Canım zeytinyağı sürün şimdilik bende 2 tane krem aldım ebebekten indirimdeyken aldım. Fakat bana erken kullanmayın demişlerdi. Bilginiz olsun kızlar
Canim goguslerle aman erkenden oynamayin.kasilmalari baslatirsiniz. Zaten aylar once bile sursen gogus uci catlamaya megilliyse hicbirsey engel olmuyir. Benim neyseki cok yara olmadi ama bir hafta bagirdim resmen emzirirken. Bende doguma 3 -4 hafta kala baslamistim surmeye ama bir ise yaramadi:)Sanırım çoğu kişi normal istiyor henüz sezeryan tarihi belli olan olmadı.
Canım zeytinyağı sürün şimdilik bende 2 tane krem aldım ebebekten indirimdeyken aldım. Fakat bana erken kullanmayın demişlerdi. Bilginiz olsun kızlar
Çok hoş bu kavonozlar nerden ne kadara?Kizlarr nasil olmus :)
Olsa da insanin gozu gormuyor. Ben agzima bez tikip emzirdim aglaya aglaya zaten sonra alisiyor gogus ucu geciyor ama emzirmeyi birakirsan yada gogus icu vs takarsan hic alismiyor gogus ayni dert uzunca devam ediyor yada sut kesiliyorİnşallah olmaz da rahat rahat emziririz bebişlerimizi
evet doğumdada yapıyolar amaaan yazık süttü de gelmedi karnında kaldı galibaa . gibi saçma şeyler sölüyolar sinr oluyorum bnim iş yerindeki kızda kardeşide temmuzda doğurcakmış ama onun karnı hiç yok diyip duryo napıyım dedim.
Kızlar sabah kahvaltı yaparken buzluktan et çıkardım camın önüne koydum biraz o soğukluğu geçsin içeri alayım içerde çözülür diye hesap ettim sonra uyumuşum benim ufaklık oyun oynuyodu hiç uyandırmadıda. Büyük kızım okuldan gelmese uyanmıycam yani zil sesine kalktım. Etler geldi aklıma hemen koştum ama yerinde yeller esiyo büyük ihtimal kargalar kaçırdıaşağı düşmesi mümkün değil çünkü. 1 kilo etimi çaldılarya la eşimi aradım anlatıyom heh aferin ben sana alayım sen kargalara ziyafet Çek dedi kısmetleriymiş hayvanların bidaha zor bulurlar ama he he
:)) kargalar demistir cok sukur bugunde karnimizi doyurduk diye :) burdada oyle kargalr varki beni bile yiyecek gbi bakiyolr sanki sen siskoo gel buraya der gibiler :))
yok canım ne alakası var ilk gebeliğimde benimde karnım çok fazla yoktu ama kızım 3200 doğdu bu millet herşeye bi kulp buluyor kulak asmamak lazım böyle insanlara..kızlar göbeğin büyüklüğü ile bebeğin gelişimi arasında bi bağ olamaz demi? iş yerindeki bir bayan, göbeğin hiç büyümemiş bebeğin gelişmiyor mu yoksa dedi moralimi bozdu. herkes herşeyi ne kadar rahat söylüyor ya.. sizce de bir alakası yok demi.
Olsa da insanin gozu gormuyor. Ben agzima bez tikip emzirdim aglaya aglaya zaten sonra alisiyor gogus ucu geciyor ama emzirmeyi birakirsan yada gogus icu vs takarsan hic alismiyor gogus ayni dert uzunca devam ediyor yada sut kesiliyordayanmak lazim yani
Evet inşallah suçluluk piskolojisine giriyorum ama yedikten sonra gözüm dönüyo resmen ya yemeden öncecanım o kadar üzülme zaten sınır 140. senin 145 çıkmış.
benim 160ben napıyım. arada kaçırmayla birşey olmaz. dikkat etcez braz daha inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?