2015 Temmuz Anneleri

Canm ben ağrıdan çok kan olur emziremm diye korkuyorum öyle diyenler çok çünkü
hastaneden çıkmadan bi göğüs ucu için krem yazıyorlar emzirdikten sonra onu sürünce bi zaman sonra iyileşiyor benimde ilkte çok acıdı kanadı ama onu sürünce rahatladı emzirmeden öncede yıkıyorsun oldu bitti bakalım bunda nasıl olacak

Napim dedim lafın çok hoşuma gitti

öle canım herkez bişi diyo geçende görücemin nişanında bi kadın kızım senle aynı zamanda doğurcak diyoo hıııı dedim ki ben 3 aylıkken kızı daha yeni ögrendi hamile oldugunu . ama onun hiç karnı yok sein çok var baalım hanginiz doğurcaksınız diyo kadın bana . içimden dedim kronoetrede bağla istersen . size ne krdeşimm yok tavuk yemiyomu zararlymış bebegi görüyolarmış karnı çok şeffafmış bi kere ben ikini hamileliğim ben 63 kiloyum senin kızın 50

yakaladım birini bende böle yaptırcam kaçtane yaptın şişey kaça aldın nerden aldın kaça ma olduu çok soru sordum . ama napıyım günlerdir karar veremedim ugraşıp duruyom.

Canım ben her seyi funbou.com dan aldim. Simdi faturasina bakiyorum. 50 tane kavanoz 34 tl, 1 kg seker 15 tl. 3 cesit kurdele aldim puantiyeli ve organze onlarda toplam 11 tl civari tutmuş. Yani hepsi 60 tl + 5,85 tl kargo

Ben bebek büyütüyorum göbek büyütmüyorum deseydin
Ay şu insanlar ya ne çok biliyorlar
Ne cahiller var

Kizlarr nasil olmus :)
canım çok güzel benimde aklımda bi benzeri var oğluşum için
ay koptum ya artık başınızın gözünüzün sadakası olsun kargalara da afiyet olsun
ne densiz insanlar var ya canım salla kadın da mal mı ne?

Canım ben her seyi funbou.com dan aldim. Simdi faturasina bakiyorum. 50 tane kavanoz 34 tl, 1 kg seker 15 tl. 3 cesit kurdele aldim puantiyeli ve organze onlarda toplam 11 tl civari tutmuş. Yani hepsi 60 tl + 5,85 tl kargo

valla üper bedavaya gelmiş üzerine yazı yazdırcan oda 50 tanes 20 tl miş galiba
geçen bi yere sordum dediki tanesi 3 liraa yuhh dedim

Valla canım bazen söyleniyorum kendi kendime bazende eşime söyleniyorum,oohh diyorum herşeyi kadınlar çeksin siz doğunca alın kucağınıza sevin
Erkekler için hava hoş eşim bunu doğurdum sanki ardından hemen 2.yi yapalım diyor yemezler sen doğurursan ancak ebn bununla yeterince çektim diyorum. Ama gerekli malzeme sadece sende var diyor

clexan la sezeryanın bi bağlantısı yok canım... ben akşam yaptım iğnemi sabah doğuma girdim...
bunda da doğuma kadar kullanacağım
canım clexane kullanınca epidural yapmıyolar genel anestezi oluyosun. ben erken bırakabilirsem epidural istiyorum Allah izin verirse

canım clexane kullanınca epidural yapmıyolar genel anestezi oluyosun. ben erken bırakabilirsem epidural istiyorum Allah izin verirse
ben epidural oldum ve hiç bir sorun olmadı işte canım canlı örneği... hatta doğumdan sonrada 40 gün kullanıyorsun iğneyi...
şimdide epidural olacak nasip olursa dr son güne kadar yapacaksın dedi

c
ben epidural oldum ve hiç bir sorun olmadı işte canım canlı örneği... hatta doğumdan sonrada 40 gün kullanıyorsun iğneyi...
şimdide epidural olacak nasip olursa dr son güne kadar yapacaksın dedi
canım benim doktorum da riskli dedi. omurilikte kanama yapabiliyomuş felç olma riski olabiliyomuş. o yüzden henüz belli değil daha doğum şekli. aman farketmez zaten sağlıkla doğsun da varsın genel anestezi olsun:)

Erkekler için hava hoş eşim bunu doğurdum sanki ardından hemen 2.yi yapalım diyor yemezler sen doğurursan ancak ebn bununla yeterince çektim diyorum. Ama gerekli malzeme sadece sende var diyor

Canım doğduğunda görecek zaten bakmanın ne kadar zor olduğunu,sen her fırsatta üstüne at bebişi bidaha zor ister ondan sonra:)

Kan ilacını günde 2 tane al
Kemik iliğine çorba iç içemiyorsan suyuna sana pilav gibi bir şeyler yapsınlar onu iç. İlaçtan daha etkili dedi.
Aynen canım bu dediklerini normaldede uyguluyorum ve bu 3. Hamileliğimde hiç kansızlık problemi çıkmadı. Beslenme şeklini değişmem lazım doğumdan sonrada dikkat et benim dolabımdan ilikli kemik eksik olmaz kaynatıp hazır bardaklara bölüştürüyorum üzerine soğunca streç sarıp buzluğa diziyorum çorbada pilavda yemeklerde çıkarıp kullanıyorum

kizlar 30+4 um ama karnim cok gergin her an patlicak gibi balonu sisirsinz de patlicak kadar gerilir ya oyle ayni bazen kasilma oluyo kasilmayla birlikte sanci oluyo boyle bi durum yasayan var mi aranizda ??

sana ne be kadın deseydin yapı meselesi alalal uyuz oluyorum şunlara takma kafana ya banada çok büyük diyener oluyo bazen

Bende çok sinir oluyorum şöyle yorum yapanlara. Benmde karnım çok erken çıktı ve büyük zaten 63 kiloyla hamile kalmıştım öyle zayıf değilim kocaman göbişimle halimden memnunum hiç şikayetim yok millet yorum yapmasa daha mutlu olucam

Canım doğduğunda görecek zaten bakmanın ne kadar zor olduğunu,sen her fırsatta üstüne at bebişi bidaha zor ister ondan sonra:)
Ay hiç sanmıyorum annesine paslar sonra yenisi der. KAyınvalidemde diyor sakın buna güvenip çocuk yapma bir daha ben bakamam o hiç bakmaz. Gerçi Allahı var eşime bakım konusunda güvenim var şimdiden teoride öyle bakalım pratikte ne yapacak
Normalde bende yapıyordum canım ama hamilelikten beri mutfağa giremiyorum her şey kokuyor ve hala kusuyorum.
kizlar 30+4 um ama karnim cok gergin her an patlicak gibi balonu sisirsinz de patlicak kadar gerilir ya oyle ayni bazen kasilma oluyo kasilmayla birlikte sanci oluyo boyle bi durum yasayan var mi aranizda ??
Bende de oluyor. Bu sebepten elbise falan değince canım yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…