- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.141
hastaneden çıkmadan bi göğüs ucu için krem yazıyorlar emzirdikten sonra onu sürünce bi zaman sonra iyileşiyor benimde ilkte çok acıdı kanadı ama onu sürünce rahatladı emzirmeden öncede yıkıyorsun oldu bitti bakalım bunda nasıl olacakCanm ben ağrıdan çok kan olur emziremm diye korkuyorum öyle diyenler çok çünkü
hastaneden çıkmadan bi göğüs ucu için krem yazıyorlar emzirdikten sonra onu sürünce bi zaman sonra iyileşiyor benimde ilkte çok acıdı kanadı ama onu sürünce rahatladı emzirmeden öncede yıkıyorsun oldu bitti bakalım bunda nasıl olacak
Napim dedim lafın çok hoşuma gitti
inşallah canım hiç birimizin olmasın rahat rahat emzirelim kuzucuklarıİnşallah olmaz seninde bir daha cnm
yakaladım birini bende böle yaptırcam kaçtane yaptın şişey kaça aldın nerden aldın kaça ma olduu çok soru sordum .ama napıyım günlerdir karar veremedim ugraşıp duruyom.
Ben bebek büyütüyorum göbek büyütmüyorum deseydinkızlar göbeğin büyüklüğü ile bebeğin gelişimi arasında bi bağ olamaz demi? iş yerindeki bir bayan, göbeğin hiç büyümemiş bebeğin gelişmiyor mu yoksa dedi moralimi bozdu. herkes herşeyi ne kadar rahat söylüyor ya.. sizce de bir alakası yok demi.
canım çok güzel benimde aklımda bi benzeri var oğluşum içinKizlarr nasil olmus :)
ay koptum ya artık başınızın gözünüzün sadakası olsun kargalara da afiyet olsunKızlar sabah kahvaltı yaparken buzluktan et çıkardım camın önüne koydum biraz o soğukluğu geçsin içeri alayım içerde çözülür diye hesap ettim sonra uyumuşum benim ufaklık oyun oynuyodu hiç uyandırmadıda. Büyük kızım okuldan gelmese uyanmıycam yani zil sesine kalktım. Etler geldi aklıma hemen koştum ama yerinde yeller esiyo büyük ihtimal kargalar kaçırdıaşağı düşmesi mümkün değil çünkü. 1 kilo etimi çaldılarya la eşimi aradım anlatıyom heh aferin ben sana alayım sen kargalara ziyafet Çek dedi kısmetleriymiş hayvanların bidaha zor bulurlar ama he he
ne densiz insanlar var ya canım salla kadın da mal mı ne?kızlar göbeğin büyüklüğü ile bebeğin gelişimi arasında bi bağ olamaz demi? iş yerindeki bir bayan, göbeğin hiç büyümemiş bebeğin gelişmiyor mu yoksa dedi moralimi bozdu. herkes herşeyi ne kadar rahat söylüyor ya.. sizce de bir alakası yok demi.
Canım ben her seyi funbou.com dan aldim. Simdi faturasina bakiyorum. 50 tane kavanoz 34 tl, 1 kg seker 15 tl. 3 cesit kurdele aldim puantiyeli ve organze onlarda toplam 11 tl civari tutmuş. Yani hepsi 60 tl + 5,85 tl kargo
Kızlar sabah kahvaltı yaparken buzluktan et çıkardım camın önüne koydum biraz o soğukluğu geçsin içeri alayım içerde çözülür diye hesap ettim sonra uyumuşum benim ufaklık oyun oynuyodu hiç uyandırmadıda. Büyük kızım okuldan gelmese uyanmıycam yani zil sesine kalktım. Etler geldi aklıma hemen koştum ama yerinde yeller esiyo büyük ihtimal kargalar kaçırdıaşağı düşmesi mümkün değil çünkü. 1 kilo etimi çaldılarya la eşimi aradım anlatıyom heh aferin ben sana alayım sen kargalara ziyafet Çek dedi kısmetleriymiş hayvanların bidaha zor bulurlar ama he he
Kan ilacını günde 2 tane alhadi hayırlısı olsun canım sağlıkla bebğini kucağına al inşallah.. kan değeri için ilaç felan verdimi doktorun
clexan la sezeryanın bi bağlantısı yok canım... ben akşam yaptım iğnemi sabah doğuma girdim...canım ben de clexane ı 15 gün önce falan bırakabilirsem epidural düşünüyorum. bırakamazsam mecbur genel anestezi.
Erkekler için hava hoş eşim bunu doğurdum sanki ardından hemen 2.yi yapalım diyor yemezler sen doğurursan ancak ebn bununla yeterince çektim diyorum. Ama gerekli malzeme sadece sende var diyorValla canım bazen söyleniyorum kendi kendime bazende eşime söyleniyorum,oohh diyorum herşeyi kadınlar çeksin siz doğunca alın kucağınıza sevin
canım clexane kullanınca epidural yapmıyolar genel anestezi oluyosun. ben erken bırakabilirsem epidural istiyorum Allah izin verirseclexan la sezeryanın bi bağlantısı yok canım... ben akşam yaptım iğnemi sabah doğuma girdim...
bunda da doğuma kadar kullanacağım
ben epidural oldum ve hiç bir sorun olmadı işte canım canlı örneği... hatta doğumdan sonrada 40 gün kullanıyorsun iğneyi...canım clexane kullanınca epidural yapmıyolar genel anestezi oluyosun. ben erken bırakabilirsem epidural istiyorum Allah izin verirse
canım benim doktorum da riskli dedi. omurilikte kanama yapabiliyomuş felç olma riski olabiliyomuş. o yüzden henüz belli değil daha doğum şekli. aman farketmez zaten sağlıkla doğsun da varsın genel anestezi olsun:)ben epidural oldum ve hiç bir sorun olmadı işte canım canlı örneği... hatta doğumdan sonrada 40 gün kullanıyorsun iğneyi...
şimdide epidural olacak nasip olursa dr son güne kadar yapacaksın dedi
Erkekler için hava hoş eşim bunu doğurdum sanki ardından hemen 2.yi yapalım diyor yemezler sen doğurursan ancak ebn bununla yeterince çektim diyorum. Ama gerekli malzeme sadece sende var diyor
Aynen canım bu dediklerini normaldede uyguluyorum ve bu 3. Hamileliğimde hiç kansızlık problemi çıkmadı. Beslenme şeklini değişmem lazım doğumdan sonrada dikkat et benim dolabımdan ilikli kemik eksik olmaz kaynatıp hazır bardaklara bölüştürüyorum üzerine soğunca streç sarıp buzluğa diziyorum çorbada pilavda yemeklerde çıkarıp kullanıyorumKan ilacını günde 2 tane al
Kemik iliğine çorba iç içemiyorsan suyuna sana pilav gibi bir şeyler yapsınlar onu iç. İlaçtan daha etkili dedi.
sana ne be kadın deseydin yapı meselesi alalal uyuz oluyorum şunlara takma kafana ya banada çok büyük diyener oluyo bazen
Ay hiç sanmıyorum annesine paslar sonra yenisi der. KAyınvalidemde diyor sakın buna güvenip çocuk yapma bir daha ben bakamam o hiç bakmaz. Gerçi Allahı var eşime bakım konusunda güvenim var şimdiden teoride öyle bakalım pratikte ne yapacakCanım doğduğunda görecek zaten bakmanın ne kadar zor olduğunu,sen her fırsatta üstüne at bebişi bidaha zor ister ondan sonra:)
Normalde bende yapıyordum canım ama hamilelikten beri mutfağa giremiyorum her şey kokuyor ve hala kusuyorum.Aynen canım bu dediklerini normaldede uyguluyorum ve bu 3. Hamileliğimde hiç kansızlık problemi çıkmadı. Beslenme şeklini değişmem lazım doğumdan sonrada dikkat et benim dolabımdan ilikli kemik eksik olmaz kaynatıp hazır bardaklara bölüştürüyorum üzerine soğunca streç sarıp buzluğa diziyorum çorbada pilavda yemeklerde çıkarıp kullanıyorum
Bende de oluyor. Bu sebepten elbise falan değince canım yanıyorkizlar 30+4 um ama karnim cok gergin her an patlicak gibi balonu sisirsinz de patlicak kadar gerilir ya oyle ayni bazen kasilma oluyo kasilmayla birlikte sanci oluyo boyle bi durum yasayan var mi aranizda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?