- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.161
kizlar 30+4 um ama karnim cok gergin her an patlicak gibi balonu sisirsinz de patlicak kadar gerilir ya oyle ayni bazen kasilma oluyo kasilmayla birlikte sanci oluyo boyle bi durum yasayan var mi aranizda ??
yokmuş öyle bişey canım. bende sordum doktoruma .alakası yok dedi .epidural yapılabiliyormuş. hatta bir ilaç verip normal doğumda yapılabiliyormuş.istediğin gibi yaparsın inşallahcanım clexane kullanınca epidural yapmıyolar genel anestezi oluyosun. ben erken bırakabilirsem epidural istiyorum Allah izin verirse
Tamam canım çok saolSıcak bi müdahale yapma. Atlet giymeyi ihmal etme otururken felan Şal gibi bişey sar beline o şekilde sıcak tut soğuk duvara yaslanma. Oturduğun sandalye vs soğuk olmasın.
evet bende öyle biliyorum ,sordum doktorada geçen hafta .genel anesteziyle mi olmam gerekiyor diye ,hayır dedi.epidural varken niye genel olasın dedi.hatta normal doğum bile yapan varmışclexan la sezeryanın bi bağlantısı yok canım... ben akşam yaptım iğnemi sabah doğuma girdim...
bunda da doğuma kadar kullanacağım
ya ne biliyim hepsi başka bişey söylüyo.insanın da kafası karışıyoyokmuş öyle bişey canım. bende sordum doktoruma .alakası yok dedi .epidural yapılabiliyormuş. hatta bir ilaç verip normal doğumda yapılabiliyormuş.istediğin gibi yaparsın inşallah
sanci adet sancisi gibi oluyo ayni ve kasilma oluyo karnin altina toplaniyo bebek.peki doktora gittin mi hic sordn mu bu sertlesmeyi ?BENİMDE TAŞ GİBİ OLUYOR ÖYLE GERİLİYOR O YALANCI KASILMA OLUYOR GALİBA AMA SANCI NASIL OLUYOR ONU BİLMİYORUM
evet ya .bende hep genel olacak diye biliyordum ama epidural deyince bi tırstım .acaba çok panik yaparmıyım diye..neyse ne olursa olsun Allah hepimize kolaylıkla hayırlısıyla ,sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.güle güle büyütelim hepimiz.ya ne biliyim hepsi başka bişey söylüyo.insanın da kafası karışıyo
İnsanlar ne kadar patavatsız ya. Takma kafana canım. Benim oğluşumda hiç gelişmiyor ozaman karnım hala 5 aylık gibi. Doğum iznine çıktım müşteriler şok olmuş arkamdan hamilemiydi diyekızlar göbeğin büyüklüğü ile bebeğin gelişimi arasında bi bağ olamaz demi? iş yerindeki bir bayan, göbeğin hiç büyümemiş bebeğin gelişmiyor mu yoksa dedi moralimi bozdu. herkes herşeyi ne kadar rahat söylüyor ya.. sizce de bir alakası yok demi.
çok güzel aynen bu şekilde uygula düzelir inşallah canım allah dermansız dert vermesin inşallah..Kan ilacını günde 2 tane al
Kemik iliğine çorba iç içemiyorsan suyuna sana pilav gibi bir şeyler yapsınlar onu iç. İlaçtan daha etkili dedi.
aöin canım aminnn inşallahevet ya .bende hep genel olacak diye biliyordum ama epidural deyince bi tırstım .acaba çok panik yaparmıyım diye..neyse ne olursa olsun Allah hepimize kolaylıkla hayırlısıyla ,sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.güle güle büyütelim hepimiz.
Canım atletlere baktım bugün en büyük bedeni bile sıkar gibi geldi. Almadım. Bundan olabilir ama. Bakayım internettenHiç bi zararı olmaz
Annemler hamileyken karnının altından beline doğru Pamuklu bezle sararlarmış bel ağrısını önlermiş hemde karın aşağı doğru sarkmazmış iş yaparkende daha rahat hareket ederlermiş. Tabi sıkmadan sarmak lazım. Zaten artık onun için bantlar bile satılıyo
ben de seninle aynı durumdayım ya karnım büyümedi ama acayip bel ağrısı yapıyo özellikle ayakta uzun süre kalıncaİnsanlar ne kadar patavatsız ya. Takma kafana canım. Benim oğluşumda hiç gelişmiyor ozaman karnım hala 5 aylık gibi. Doğum iznine çıktım müşteriler şok olmuş arkamdan hamilemiydi diyeama göbeğimin küçük kilo alımımın az olmasına rağmen bel agrısı çekiyorum ya
Aa ondan bende korkuyorum. Benimde gögüslerim çok küçük normalde hiç büyümediler daha. Sütüm olmıycak diye korkuyorumaman dikkat et valla
Yok canım balkona düşer düşse kızım çıkamaz kapı kilitli cam kilitli. Kedi giremez 4. Kata çıkacak yer yok binada kesin uçan bişey bunu yapan
Ay elime alıcam kırılmaz bi sopa şu saçma salak konuşanların Ağzına Ağzına vurucam
Benim göğüslerim çok küçük 75 beden emzirirken bile öyle ilk kızımda daha doğurmadan senin sütün olmaz dediler o psikolajiyle mi neyse hiç sütüm olmadı 2. Kızımdada şakır şakır sütüm vardı. Yani takma tınma milleti.
canım sık sık oluyorsa doktoruna git allah korusun bu durum normal olmayabilirde..kizlar 30+4 um ama karnim cok gergin her an patlicak gibi balonu sisirsinz de patlicak kadar gerilir ya oyle ayni bazen kasilma oluyo kasilmayla birlikte sanci oluyo boyle bi durum yasayan var mi aranizda ??
Yawrum sen gel bakim bu yanaBENİMDE TAŞ GİBİ OLUYOR ÖYLE GERİLİYOR O YALANCI KASILMA OLUYOR GALİBA AMA SANCI NASIL OLUYOR ONU BİLMİYORUM
ablamlarn gelmesini bekliyorum onlar gelince gidicem hemencanım sık sık oluyorsa doktoruna git allah korusun bu durum normal olmayabilirde..
Yok kız olur mu öyle şey benim ablamında benim gibi iki çocuğunuda 2.5 yaşına kadar şakır şakır emzirdi sakın psikolajini öyle hazırlamaAa
Aa ondan bende korkuyorum. Benimde gögüslerim çok küçük normalde hiç büyümediler daha. Sütüm olmıycak diye korkuyorum
Hemen git bugün canım bişey yoksada için rahatlar.ablamlarn gelmesini bekliyorum onlar gelince gidicem hemen
hastaneye yatis vereceklernden eminim gecende bu sikayetten gittim yatirdilar 1 gece yineigne yaptilar cigerlerinin gelismesi icin kanama olmamasi icin o yuzden saatin gecmesini bekliyorum birazdaHemen git bugün canım bişey yoksada için rahatlar.
Senin riskli durumunda var ozaman hayırlısı olsun canım ama yinede çok beklemehastaneye yatis vereceklernden eminim gecende bu sikayetten gittim yatirdilar 1 gece yineigne yaptilar cigerlerinin gelismesi icin kanama olmamasi icin o yuzden saatin gecmesini bekliyorum birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?