2015 Temmuz Anneleri

kizlar 30+4 um ama karnim cok gergin her an patlicak gibi balonu sisirsinz de patlicak kadar gerilir ya oyle ayni bazen kasilma oluyo kasilmayla birlikte sanci oluyo boyle bi durum yasayan var mi aranizda ??

BENİMDE TAŞ GİBİ OLUYOR ÖYLE GERİLİYOR O YALANCI KASILMA OLUYOR GALİBA AMA SANCI NASIL OLUYOR ONU BİLMİYORUM

canım clexane kullanınca epidural yapmıyolar genel anestezi oluyosun. ben erken bırakabilirsem epidural istiyorum Allah izin verirse
yokmuş öyle bişey canım. bende sordum doktoruma .alakası yok dedi .epidural yapılabiliyormuş. hatta bir ilaç verip normal doğumda yapılabiliyormuş.istediğin gibi yaparsın inşallah

clexan la sezeryanın bi bağlantısı yok canım... ben akşam yaptım iğnemi sabah doğuma girdim...
bunda da doğuma kadar kullanacağım
evet bende öyle biliyorum ,sordum doktorada geçen hafta .genel anesteziyle mi olmam gerekiyor diye ,hayır dedi.epidural varken niye genel olasın dedi.hatta normal doğum bile yapan varmış

yokmuş öyle bişey canım. bende sordum doktoruma .alakası yok dedi .epidural yapılabiliyormuş. hatta bir ilaç verip normal doğumda yapılabiliyormuş.istediğin gibi yaparsın inşallah
ya ne biliyim hepsi başka bişey söylüyo.insanın da kafası karışıyo

ya ne biliyim hepsi başka bişey söylüyo.insanın da kafası karışıyo
evet ya .bende hep genel olacak diye biliyordum ama epidural deyince bi tırstım .acaba çok panik yaparmıyım diye..neyse ne olursa olsun Allah hepimize kolaylıkla hayırlısıyla ,sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.güle güle büyütelim hepimiz.

İnsanlar ne kadar patavatsız ya. Takma kafana canım. Benim oğluşumda hiç gelişmiyor ozaman karnım hala 5 aylık gibi. Doğum iznine çıktım müşteriler şok olmuş arkamdan hamilemiydi diye ama göbeğimin küçük kilo alımımın az olmasına rağmen bel agrısı çekiyorum ya

aöin canım aminnn inşallah

Canım atletlere baktım bugün en büyük bedeni bile sıkar gibi geldi. Almadım. Bundan olabilir ama. Bakayım internetten

ben de seninle aynı durumdayım ya karnım büyümedi ama acayip bel ağrısı yapıyo özellikle ayakta uzun süre kalınca

Aa
Aa ondan bende korkuyorum. Benimde gögüslerim çok küçük normalde hiç büyümediler daha. Sütüm olmıycak diye korkuyorum

kizlar 30+4 um ama karnim cok gergin her an patlicak gibi balonu sisirsinz de patlicak kadar gerilir ya oyle ayni bazen kasilma oluyo kasilmayla birlikte sanci oluyo boyle bi durum yasayan var mi aranizda ??
canım sık sık oluyorsa doktoruna git allah korusun bu durum normal olmayabilirde..

BENİMDE TAŞ GİBİ OLUYOR ÖYLE GERİLİYOR O YALANCI KASILMA OLUYOR GALİBA AMA SANCI NASIL OLUYOR ONU BİLMİYORUM
Yawrum sen gel bakim bu yana
Şimdi sana bişeyler danışıcam
Benim bitkiler çiçeklendi artık biraz erken geldi bana ama sera fideleri erken veriyormuş meyveleri doğru mu ?
Bide bunlar lezzetli sebze versin diye yapmam gereken bişey var mı?
Yoksa lezzeti tohumuyla mı alakalı?

(Ay inş yanlış hatırlamıyom sendin dimi ziraat mühendisi olan )

Aa

Aa ondan bende korkuyorum. Benimde gögüslerim çok küçük normalde hiç büyümediler daha. Sütüm olmıycak diye korkuyorum
Yok kız olur mu öyle şey benim ablamında benim gibi iki çocuğunuda 2.5 yaşına kadar şakır şakır emzirdi sakın psikolajini öyle hazırlama

hastaneye yatis vereceklernden eminim gecende bu sikayetten gittim yatirdilar 1 gece yineigne yaptilar cigerlerinin gelismesi icin kanama olmamasi icin o yuzden saatin gecmesini bekliyorum birazda
Senin riskli durumunda var ozaman hayırlısı olsun canım ama yinede çok bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…