- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.521
Canim turk marketi filan yok burda bildigim kadariyla ama bir arastiracagim var mi diye birdahaAynen oyle canim ben ilk hamileligimde bol bol yattim simdi yatamiyorum sonucta bir evladin var onunla ilgilenmen gerek demi sonucta canim amerikada yasam nasil turk marketleri vardir sanirim oralarda
Bisey olmaz canim merak etme, alemsin cikarmaya filan da calisma sakin! Oyle bebeklere hemen bisey olmuyo, onlar bir tutunduysa zor bisey olmasi:)Kizlar kahvaltida az pişmiş yumurta yedim pismanim bi sitede bebege zarar varmez ama gida zehirlenmesine neden olabilir diyo ama yinede pismanim cikarmaya çalıştım olmadı
Ayneeen bahane cok vallahi:) guldurdun beni Ozlenen
üzülme cnm bulantılar geçince istersin , o da olmadı sütüm olasun diye istersin , o da olmadı çocuk istiyor diye istersin bahane çookk
Arkadaslar vallahi bugun bir icim acildi forumda herkes ne guzel seyler yazmis:) hepinizi opuyorum tek tek , bu da icimden geldiiii!!!!:)
Turk marketin olmadigi yer yok saniyordum sen yinede bir arastir canim muhakkak vardir uzaktir ama kesin vardir ama mutlu olmaniza cok cok sevindim hele prenses icin daha bir mutlu oldum ne guzel bahceli evlerde durmak cok sanslisin cnm ozlem bendede cok kardeslerim hepsi tr de ler ama gonuller bir olsun napalim avusturyadayim evet cnm burasida mukemmel bir yer havasi mis hep yesillik Kayak merkezinde kaliyorum kisi baska yazi baskaCanim turk marketi filan yok burda bildigim kadariyla ama bir arastiracagim var mi diye birdahacok turk yok zaten bizim yasadigimiz sehirde. Hayat burada nasil dersen yalan soylemeyecegim cok guzel:) ailemi , dostlarimi deli gibi ozluyorum orasi ayri ama kizim icin cok mutluyum. Burasi tam bir cocuk cenneti. Hersey cocuklara gore yapilmis. Heryer yesillikler icinde parklar her kose basinda. Herkes evde oturuyor apartman degil kizim istedigi gibi genis genis kosup oynuyor. Onde bahce arkada bahcemiz var:) iklim iliman bugun 20 derece mesela:) sen Avusturya'da mi oturuyordun yanlis mi hatirliyorum? Oralarda cok guzel!
Ne guzel cok sevindim sizin adiniza darisi benim gibi duymayan annelereSelam güzel annecikler ben bugun bebegimin kalp atışını duydum inanin ağla ağla içim sokuldu. Doktorum 2 gün geride geliyor ama herseyi normal 7mm dedi. Darısı hevesle bekleyen herkese iyi akşamlar
Yaaa böle bir tembellik olamazzz kizlarrr neolcak benim sonum yaaa
Hayırlı olsun canım,bugün bende bir tanesinin kalp atışını dinledim :) Rabbim kucağımızada almamızı nasip etsin inşaAllah sağlıkla...selam kızlar bayağıdır giremiyorum dün kontrolüm vardı ve çok şükür bebeişimin kalp atımı gözüktübu arada 5 gündür giremiyorum hamişler 100 sayfa geride bırakmışlar beni
Hayırlı olsun canım,darısı duymayanlara :)aynen bende bır suredir giremiyordum baya sayfa olmuş okumadığım.bu arada benimde kontrolüm vardı dun cok sukur bizde duyduk pıt pıtları.rabbım tamamına erdirir ıns hepımızı..
sağol canım amin inşallahHayırlı olsun canım,bugün bende bir tanesinin kalp atışını dinledim :) Rabbim kucağımızada almamızı nasip etsin inşaAllah sağlıkla...
Hayalimdeki evi yazmışsın :) MaşaAllah Rabbim sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturmanızı nasip etsin,ağzınızın tadı bozulmasın hiç.Canim turk marketi filan yok burda bildigim kadariyla ama bir arastiracagim var mi diye birdahacok turk yok zaten bizim yasadigimiz sehirde. Hayat burada nasil dersen yalan soylemeyecegim cok guzel:) ailemi , dostlarimi deli gibi ozluyorum orasi ayri ama kizim icin cok mutluyum. Burasi tam bir cocuk cenneti. Hersey cocuklara gore yapilmis. Heryer yesillikler icinde parklar her kose basinda. Herkes evde oturuyor apartman degil kizim istedigi gibi genis genis kosup oynuyor. Onde bahce arkada bahcemiz var:) iklim iliman bugun 20 derece mesela:) sen Avusturya'da mi oturuyordun yanlis mi hatirliyorum? Oralarda cok guzel!
Aynıyım :) İnanır mısın tembelliğimden wcye gitmek istemiyorum,yakında altımı bağlarımYaaa böle bir tembellik olamazzz kizlarrr neolcak benim sonum yaaa
Hayırlı olsun canım,maşaAllah :)Selam güzel annecikler ben bugun bebegimin kalp atışını duydum inanin ağla ağla içim sokuldu. Doktorum 2 gün geride geliyor ama herseyi normal 7mm dedi. Darısı hevesle bekleyen herkese iyi akşamlar
Ayy nezaman duzelcez acabaaynı aynı.. takılma şuan herkes öyle..gönlün rahat olsun
Aynıyım :) İnanır mısın tembelliğimden wcye gitmek istemiyorum,yakında altımı bağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?