2015 Temmuz Anneleri

Aynen oyle canim ben ilk hamileligimde bol bol yattim simdi yatamiyorum sonucta bir evladin var onunla ilgilenmen gerek demi sonucta canim amerikada yasam nasil turk marketleri vardir sanirim oralarda
Canim turk marketi filan yok burda bildigim kadariyla ama bir arastiracagim var mi diye birdaha cok turk yok zaten bizim yasadigimiz sehirde. Hayat burada nasil dersen yalan soylemeyecegim cok guzel:) ailemi , dostlarimi deli gibi ozluyorum orasi ayri ama kizim icin cok mutluyum. Burasi tam bir cocuk cenneti. Hersey cocuklara gore yapilmis. Heryer yesillikler icinde parklar her kose basinda. Herkes evde oturuyor apartman degil kizim istedigi gibi genis genis kosup oynuyor. Onde bahce arkada bahcemiz var:) iklim iliman bugun 20 derece mesela:) sen Avusturya'da mi oturuyordun yanlis mi hatirliyorum? Oralarda cok guzel!

Kizlar kahvaltida az pişmiş yumurta yedim pismanim bi sitede bebege zarar varmez ama gida zehirlenmesine neden olabilir diyo ama yinede pismanim cikarmaya çalıştım olmadı
Bisey olmaz canim merak etme, alemsin cikarmaya filan da calisma sakin! Oyle bebeklere hemen bisey olmuyo, onlar bir tutunduysa zor bisey olmasi:)

Selam güzel annecikler ben bugun bebegimin kalp atışını duydum inanin ağla ağla içim sokuldu. Doktorum 2 gün geride geliyor ama herseyi normal 7mm dedi. Darısı hevesle bekleyen herkese iyi akşamlar

Turk marketin olmadigi yer yok saniyordum sen yinede bir arastir canim muhakkak vardir uzaktir ama kesin vardir ama mutlu olmaniza cok cok sevindim hele prenses icin daha bir mutlu oldum ne guzel bahceli evlerde durmak cok sanslisin cnm ozlem bendede cok kardeslerim hepsi tr de ler ama gonuller bir olsun napalim avusturyadayim evet cnm burasida mukemmel bir yer havasi mis hep yesillik Kayak merkezinde kaliyorum kisi baska yazi baska

selam kızlar bayağıdır giremiyorum dün kontrolüm vardı ve çok şükür bebeişimin kalp atımı gözüktü bu arada 5 gündür giremiyorum hamişler 100 sayfa geride bırakmışlar beni
Hayırlı olsun canım,bugün bende bir tanesinin kalp atışını dinledim :) Rabbim kucağımızada almamızı nasip etsin inşaAllah sağlıkla...

Hayalimdeki evi yazmışsın :) MaşaAllah Rabbim sağlıkla,huzurla,mutlulukla oturmanızı nasip etsin,ağzınızın tadı bozulmasın hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…