2015 Temmuz Anneleri

amin amin amin
canı takılma onlara hem o kadar fazlada almamışsınkı zaten artık son aylar bei sağlık ocağından aradılar neyse gittim hemşire kilo artışın çok fazla olmuş şubattan bu yana 7 kilo almışsın diyor tövbe tövbe dedim dikkat et kilona insana bir defa söylenir 10 kere söylemenın ne anlamı var bi tuhaf bakalım yarın doktor ne dicek napim ben dikkat ediyorum zaten yediklerime az yiyorum ama hamilelik bu sonuçta kilo alınıyor tuzludu yemiyorum hamur işide yemiyorum dertleri ne anlamıyorum.. sende takma canım salla gitsin
canım bende bitirdim salavati rabbim peygamber efendimizin s.a.v. yüzü suyu hürmetine mustafamıza şifa versin inşallah..
amin inşallah canım sanada hayırlı kadndıller inşallah bu gecenın ve peygamber efendımızın yüzü suyu hürmetine mustafamız şifa bulur güzel haberleribi sağlık haberleirini alırız..

Haklısın canım.ndün tüm gün okuldaydım akşamda eksikleri almaya çıktık haliyle böyle oldu. Çok geçmiş olsun sana da inşallah zamanlı ve sağlıklı gelir bebeklerimiz.

selaaam

Bence göbüşlere laf atanlar hasetlerinden yapıyor bunu. ben 20kg aldım şişko oldum. Hem sadece göbeim değil popom da büyüdü

Kime ne arkadaş? Kocam laf etmiyor onlara ne oluyormuş. Allah allah!

erkekler bile konuşuyor bizim burda öyle son haftalara kadar çalışanları... burda doğruracak diye konuşaanları bile duydum inan...
zaten erken doğum riskim var o yüzden evde dinleniyim diyorum
Canım ben canımı sıkacak bir şey söyleyen olursa ağzının payını veriyorum. Yoksa devamlı sinir harbi. Bazı insanlar başkalarının moralini bozdukça mutlu oluyo heralde. Geçen çamaşır alıyorum kadın bana 44 beden vermeye çalışıyo büyük diyorum dur daha sen nasıl olcan bunun 2 katı olcan dedi acayip kafam attı. Bi 100 kg olsak rahatlıcak millet.

selaaam

Bence göbüşlere laf atanlar hasetlerinden yapıyor bunu. ben 20kg aldım şişko oldum. Hem sadece göbeim değil popom da büyüdü

Kime ne arkadaş? Kocam laf etmiyor onlara ne oluyormuş. Allah allah!
valla katılıyorum bende aynıyım

valla katılıyorum bende aynıyım

Hiç yani değil mi?
Kime ne ki? Ben bir de aylarca mide bulantısı yaşadığım için habire makarna, yoğurt ve patates haşlamayla ayakta durdum. O da kilo yaptı tabi.

ama çok kilo aldın ya kocaman olmuşsun diye söylenen kendini bilmezlerin hiçbiri yanımda değildi ben öğürürken ve ağlarken ederken. Herkes kendine baksın bence.

Bi de bu şiştin ha diyenler eskiden de ay kürdan gibisin üf deseem uçucan filan derlerdi. Diyom ya kıskançlıktan yapıyolar.

Kızlar cok üzgünüm gecen hfta yatmıştım erken doğum riskinden yatmstım dün yine yattm bugun kendi istegimle cktım benm ritim bozuklugum var agri serumu takildi komaya grdim kalp carpintisindan bayiliyodum zor yetstiler hemsireler kestiler serumu mecbur ama nst de hafif sancilarim ckiyo doktor yapcak biseyim yok diyo carpntn var veremiorum serum diyo bnde cok strese grdim kendi riamla cktm hastaneden nolur dua edin bana bu mubarek gecede erken dogum olmasnncok korkuyorum bunalima grdim allah rizasi icin bnide dualariniza alin doktorum ilgisiz ilacta yazmadi cikmamida istemedi moralimide bozdu cocuk senn diyo erken dogum olursa karsmam diyo off kndimi cok kotu hssediyorum bi akil bi moral verin nolur

bende ıstahsızım ama yınede alıyorum makarna pilav nerdeyse hıc yemıyorum ama almaya musaıt bı yapım var esım hamılelıgın cok yaksıtıgını soyluyo kocam memnun olduktan sonra gerisi vız gelir

canım oncelıkle gecmıs olsun rabbım zamanında sag salım kucagına almayı nasıp etsın bu gece senın ıcınde dua ederız ama soyle dusun dr ne yaparsa yapsın sen ne yaparsan yap bebegın ne zaman vaktı gelırse o zaman gelıcek bız bunu engeleyemeyız ama kendı canınıda tehlıkeye atmamalısın cunku bebegın senın herseyınden etkılenıyo rabbım sana sihat versın canım endıse etme hayırlısıyla hersey yoluna gırer

Canim Allah yardim etsin sifa versin canim

Bnde öle dedim cktm canm ben stresteyken daha cok etkileniyo orda kalsaydm stres bunaltidan dogururdm anneme geldim o bakcakk biraz bana insallh zamnnda gelir bebegim rabbmin dedigi olur artk cok saol cnm rabbm yardmcmz olsun allh razi olsun tesellin icin

hıc canını sıkma bol bol dua et dr bırazda endıse tellalı olmus ıslerıne ne gelırse o sen canını sıkma rabbım yarımcın olsun kuzum hayırlı aksamlar

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

kızın kaç yaşında :)

ayağın nasıl oldu canım?

annene gittiğini söylemişsin. bazen hastanede insanı sıkar strese sokar belkide evde olmak sana daha iyi geleek canım. annenin yanındasın ne güzel. hiç stres yapma bence

Canm banadq hemsire sirti sol tarfta demsti aile hekmlignde kalp etsini dinltrkn doktrda ultsrynda gostrriken soluma gtryr :) umarim normal dogum olur

Kalbini kırmak istemem arkadaşım ama neyi düşünerek hastaneden çıktın ki bile bile. Doktorun ilgisizse başka bi doktora git hastaneye git. Doğru demiş çocuk senin kendi elinle tehlikeye atma. Gözetim altında tutulmam gerekiyorsa yerinde olsam doğurana kadar dururum maddi açıdan sıkıntın varsa devlete git ama bu şekilde yanlış yapıyorsun hem kendini hem Bebeğini tehlikeye atıyorsun. Tabiki dua ederim herkes eder ama sen tedbirini almazsan dualar yetersiz kalır. Tedbiri al takdiri Allah'a bırak.

Canım başka bi doktora da görün istersen. Doktora güvememek kötü.. Can emanet ediyoruz sonuçta.. Ama annenin yanında olması büyük nimet. Dinlenmek bakılmak iyi gelecektir. Benimkiler uzakta. Babam kardeşim var doğumda bırakıp gelecek zatrn uzun süre diye şimdi bel ağrımın olmasına rağmen çağıramıyorum kadıncagızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…