- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.461
amin amin aminAllahumme salli ve sellim ve barik aladeyyidina muhammedin el habibil mahbub şafil ıleli ve müferricil kurub ve ala alihi ve sahbihi adede mavesiahü ılmullah.Allahümme salli alaseyyidina muhsmmedin tıbbıl gulubi ve devaiha ve afiyetil ebdani ve sifaiha ve nurul ebsari ve zıyaiha ve ala alihi ve sahbihi ve barik ve sellem.Allahümme inni eselüke ve eyeveccehü ileyke bi nebiyyike muhammedinnebiyyirrahmeh.Ya muhammed inni teveccehtübike ila rabbi fi haceti hazihi li tugda li allahumme fe şeffiğhu fiyye.YA RAHMAN YA RaHİm YA HALiK YA MuSAVVİR YA ŞAFi... Ey gonullerin icini bilen ey hastalara şafi ismi ile sifa veren Rabbim Habinini huzuruna aldigin bize namazi ve tevbe haline magfireti bahsettigin bu mubatek gece hurmetine iki cihan serveri gonuller yabibi Muhammed Mustafa s.a.v hurmetinw burada habibine salavatlar ceken kardeslerimin karsiliksiz dualari hurmetine onlarin gunahsizmelekleri hurmetine sicak tenine dokunadigim zeynebim hurmetine dualarimizi kabul buyur. Evladima şafi isminle sife ver oyle sifa ile sifalandirki kuzumu hocbor tefaviye ohtiyaci olmadan saglikli dihhatli ve kolaylikla kucagima alip gelwyim.oyle bir sifa ver ki drlari sasirtsin suphesiz sen herseyw kadirsin.Ey bir ol emri ile alemleri yaratan herseye muktwdir olan mevlam ol dedin topraktan Adem a.s oluverdi ol dedin İbrahime ates gul bahcesi oluverdi ol dedon İsmail a.s e bicak degmedi ol ddedin din habibin miraca yukseldi ol de MEVLAMMM ol de oluversin pgluma saglikli k sihhat sifa ver.Burada dua eden Mustafama salavatlarla sifa dilwyen din kardeslerimden razi ol pnlarida benide evlatlarimiaza saglikla hayirla kolaylikla ve guzellikle kavustur. Evlatlarimizi bizlere vatana millete hayirli salih saliha evlat eyle. Bizi rizana ulastiracak guzellikte onlari yetistirmeyi bize nasip eyle.Yuvalarimizi huzur mutluluk saadet ASK sadakatle doldur.Bizlerden ana babalarimizdan eslerimizden evlatlarimizda razi ol. Amin diyen din kardeslerimin dualarini kabul buyur.AMİN
canı takılma onlara hem o kadar fazlada almamışsınkı zaten artık son aylar bei sağlık ocağından aradılar neyse gittim hemşire kilo artışın çok fazla olmuş şubattan bu yana 7 kilo almışsın diyor tövbe tövbe dedim dikkat et kilona insana bir defa söylenir 10 kere söylemenın ne anlamı var bi tuhaf bakalım yarın doktor ne dicek napim ben dikkat ediyorum zaten yediklerime az yiyorum ama hamilelik bu sonuçta kilo alınıyor tuzludu yemiyorum hamur işide yemiyorum dertleri ne anlamıyorum.. sende takma canım salla gitsinkızlar az kaldı ama sinirlerim bozuluyor...çalışabilir almıycam 10gün sonra izne ayrılcam...
bizim burda 1 çocuğu olan annemin yaşında fesat bir kadın kadın var...
gelip gidip ay bahar çok şişmişsin... göbeğin kocaman niye bu kadar şiştin vs deyip duruyor...
eee az kaldı o kadarda olsun diyorum ama canım da sklıyor yani
canım bende bitirdim salavati rabbim peygamber efendimizin s.a.v. yüzü suyu hürmetine mustafamıza şifa versin inşallah..valla benımde karnım gayet buyuk ama umrumda bıle degıl annesı bellı babası bellı karnın kocaman olmus daha calısıcanmı dıyolar aa oylemı farkında degılım nıye soruyon maasımı senmı verıyosun deyıp gecıyorum mıllet gormemıs canım kafana takma ben 37 kadar calısıcam bı aksılık olmazsa kımse umrumda bıle degıl onu bebeklı badıler gıyıyorum dalga gecıyolar onu bıle umursamıyorum bence sen kendını nasıl rahat hıssedersen oyle davran sanane de gec
amin inşallah canım sanada hayırlı kadndıller inşallah bu gecenın ve peygamber efendımızın yüzü suyu hürmetine mustafamız şifa bulur güzel haberleribi sağlık haberleirini alırız..Guzel gonullu guzel gobuslu anneler ben bugunluk kacitorum Kandimiz mubarek olsun. Dualarimiz kabul ibadetlerimiz makbul olsuun.Rabbim bu gece hurmetine ev isteyene ev is isteyene ev EVLAT isteyene HAYİRLİ SAGlİKLİ EVLAT nasip etsin. Hastalara sifa dertlilere deva borclulara eda ihsan eylesin. Gunahlarimuzi affeylesin. Bizlere Latif Fettah Rahim Selam isimleri ile hayirlara ulastirsin. Dualarim hep sizlerle.Oglusumla berabwr dualarinizda yer almak umidi ile HAYİRLİ KANDİLLER