2015 Temmuz Anneleri

benim doktorum uzun zamandır boyuyla ilgili bişey söylemiyo sadece kilosunu söylüyo bir de bana decavite devam demişti hala kullanan yok mu?
Canım benimkide boyunu söylemiyo sen hesapla ultrason kağıdında fl yazan Ölçüyü 7 ile çarp sonuç boyu çıkıyo bana 2 ay kullandırdı kesti 6. Aydan sonra Demir hapı ve calsiyum verdi

2 ayda mı
6 kilo mu
Kııııııııız accık dikkat et olmadı doğumdan sonra diyetisyene gidersin
Şaka bir yana bol bol protein yeşillik ye doğumdan sonra da şimdide verirsin inş

2 ayda mı
6 kilo mu
Kııııııııız accık dikkat et olmadı doğumdan sonra diyetisyene gidersin
Şaka bir yana bol bol protein yeşillik ye doğumdan sonra da şimdide verirsin inş
Ya valla yandım ben ama toplamda 16 kilo olmuş oldu son ay daha da alcaksın diyor bide ya ben 25 le giricem bu gidişle. Doğumdan sonra aynen bi diyetisyene gitmem gerekecek galiba.

3 hafta once bendede sanci cikti nst sonucu.serum taktilar 1 gece hastanede kaldim.kendi istegimle ciktim.doktorum nidilat icmemi soyledi.bir kac gun ictim.simdi iyiyim.demem o ki sakin telas yapma.
Yat dinlen mumkunse cok kalkma bir de bol bol su icmelisin.

gecmis olsn canm nasilsinz peki. rahimde acilma varmi ?

Canim Bnm kalp atisini sagda dinlemisti saglik oocaginda derinden feliyodu demisti totosunu bize donmus diye :) pazartesi gideyim bi merak ettim.bn cok.istiyorum norml olsun ama kismet tabi
Canm kalp atisini dinlyrz dedi bende genelde sagmda dedm oda sirti solunda burdan kalp atisi daha iyi alnyr demsti ordn bilyrm cnm bende :)

Ayy biraz rahatladm cnm ya bna nidilat hastanede verdiler 2kere cikarken yazmadi dktor kendim alip icsem eczane verrmiki yatiyorum dinleniorum cnm mumkun oldukcada kalkmiyorum cok saol azda olsa teselli buuldum

Ayy biraz rahatladm cnm ya bna nidilat hastanede verdiler 2kere cikarken yazmadi dktor kendim alip icsem eczane verrmiki yatiyorum dinleniorum cnm mumkun oldukcada kalkmiyorum cok saol azda olsa teselli buuldum

Doktor devam etme dediyse etme canim.bol bol yat ve su ic.ben nasil korkmustum ağla ağla.moralim sifirdi.aman moralini bozma.Rabbim büyük dinlenmene bak sen.

gecmis olsn canm nasilsinz peki. rahimde acilma varmi ?

Tsk ederim.Simdi iyiyim o zaman az bi kanamam olmuştu.birde rahim süvari 27 mm inmişti.yatiyorum çok kalkmiyorum.rahim süvari tekrar kalinlasti.gecen haftaki kontrolde sancida cikmadi şükür.
Cumaya kontrolum var.inş bisey cikmaz.

Gizemcim bi uayaryım dedim.Çocuklar gerçekten koyduğumuz ismin anlamını taşıyor.Benim ikiz öğrencilerim var çok tatlı iki kızım,onların bi kız yeğeni var adı Ayaz..arada okula geliyo ama kız gerçekten buzzz gibi bişey.Soğuk,konuşmaz,cevap vermez,ayaz işte :)

Canm uzme kendini olsn en azndan dogmda annen yaninda . eşler hep ayni takma kafana onlar hamilr olsa emnki 100 kati soylenrlerdi

Doktor devam etme dediyse etme canim.bol bol yat ve su ic.ben nasil korkmustum ağla ağla.moralim sifirdi.aman moralini bozma.Rabbim büyük dinlenmene bak sen.
Kiziyolar bana moralim cok bozuyorum diye bnde aglayp duruyorum annem rabbm bilir sen uzme kndini die rahatlatmaya calisiyo ama korku var bnde herseye hazrlikliyim rabbime sigindim allhm korusun bebeklerimizi

selaaam

Bence göbüşlere laf atanlar hasetlerinden yapıyor bunu. ben 20kg aldım şişko oldum. Hem sadece göbeim değil popom da büyüdü

Kime ne arkadaş? Kocam laf etmiyor onlara ne oluyormuş. Allah allah!
aynen öyle canım hasetleniyorlar.. aynen kocam bişey demiyor hatta bana diyorki ne kilo alması sen fazla almadınkı diyor normalde ben takmamda kadın ikidebir aynısı söyleyince sinirlendim sanki ona noluyorsa
canım aman en ufak bişeyde hemen doktora git bununla geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah tez zamanda..
hormonlar seni etkiliyor canım bu hamileliyimde bende çok duygusallaştım özelliklede şu bir iki aydır bunlarda gececek inşallah bebişlerimizi sağlıkla alalımda kucaklarımıza
benim doktorum uzun zamandır boyuyla ilgili bişey söylemiyo sadece kilosunu söylüyo bir de bana decavite devam demişti hala kullanan yok mu?
ben decavir magnezyum vede demir ilacı kullanıyorum canım
sanda hayırlı kandıller canım.. verebileceği bir antibiyotik yokmu acaba canım allah korusun yüksek ateş enfeksiyon çok tehlikeli bunun bir önlemini almaları gerekiyor

Canm esimde bana dio ayaz nie olsn kuranda gecsn anlami guzel bisey olsn die bende onu kirmyrm pazar gunu bakcz ins. Ayaz ismi soylenisi falan cok hos modern bir isim ama dedgn gibi anlamda onemli ins. Guzel anlamli guncel ve kuranda gcen bisy bulrzda koyarz. Bugidisle isimsz kalcknoglsm :))

l55, post: 40983572, member: 595215"]Kiziyolar bana moralim cok bozuyorum diye bnde aglayp duruyorum annem rabbm bilir sen uzme kndini die rahatlatmaya calisiyo ama korku var bnde herseye hazrlikliyim rabbime sigindim allhm korusun bebeklerimizi

Ayni seyi yasamisiz 1 hafta agladim kime anlatsam bidaha agla ...
Korkuyor insan ama moralini bozup bebisini de üzme.
Zaten iyice agrilar artacak bundan sonra.bebis sigmiyor artik tekmeler can yakmaya basladi.
Sagliklica kavusuruz inş bebislere zaten 33 hafta oldu.1 ay daha dayansak inş biseycik olmaz.

Kizlaaaar aranıza katılmak için biraz geç kaldım galiba ama asıl bundan sonrası zor ve heyecanlı benim için ve ben bugünleri sizinle beraber geçirmek istiyorum aslında temmuz annesiyim ama kız çocukları pek beklemez derler yani haziran anneside olabilirm

Geç olur mu canım uzuun bi zaman var daha önümüzde doğumdan sonrası da dahil :) belli olmaz canım Allah günnde dağlıkla doğmak nasip etsin hepimizin meleklerini :)

kizlar hepinize cok tesekkurler.ilgi ve dualariniz icin Allah razi olsun.cok sukur daha iyiyim.bol bol yatiyorum.kizima uzuluyorum oyun oynamak istiyo ama ona yetemiyorum.dua ediyorum.hayirlisiyla dogumumu yapayim telafi edecem bu zamanlari. tekrar hepiniz cok sagolun bebeklerimizi saglikla alalim kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…