- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.501
Canım benimkide boyunu söylemiyo sen hesapla ultrason kağıdında fl yazan Ölçüyü 7 ile çarp sonuç boyu çıkıyo bana 2 ay kullandırdı kesti 6. Aydan sonra Demir hapı ve calsiyum verdibenim doktorum uzun zamandır boyuyla ilgili bişey söylemiyo sadece kilosunu söylüyobir de bana decavite devam demişti hala kullanan yok mu?
tmm bakıyım hemen:)Canım benimkide boyunu söylemiyo sen hesapla ultrason kağıdında fl yazan Ölçüyü 7 ile çarp sonuç boyu çıkıyo bana 2 ay kullandırdı kesti 6. Aydan sonra Demir hapı ve calsiyum verdi
Valla öyle olacak galibaevet decavit öyle herhalde ki başka hiç bi ilaca gerek Görmüyor. Kasılmalarım falan var dedim ama hiç bi ilaç gerek görmüyor. Ya nasıl vereceğiz bide ilk doğum bu gidişle yirmiyi geçicem 2 ayda 6 kilo almışım birer kilo Alman gerekiyordu diyo
Ya valla yandım ben2 ayda mı
6 kilo mu
Kııııııııızaccık dikkat et olmadı doğumdan sonra diyetisyene gidersin
Şaka bir yana bol bol protein yeşillik ye doğumdan sonra da şimdide verirsin inş
Kızlar cok üzgünüm gecen hfta yatmıştım erken doğum riskinden yatmstım dün yine yattm bugun kendi istegimle cktım benm ritim bozuklugum var agri serumu takildi komaya grdim kalp carpintisindan bayiliyodum zor yetstiler hemsireler kestiler serumu mecbur ama nst de hafif sancilarim ckiyo doktor yapcak biseyim yok diyo carpntn var veremiorum serum diyo bnde cok strese grdim kendi riamla cktm hastaneden nolur dua edin bana bu mubarek gecede erken dogum olmasnncok korkuyorum bunalima grdim allah rizasi icin bnide dualariniza alin doktorum ilgisiz ilacta yazmadi cikmamida istemedi moralimide bozdu cocuk senn diyo erken dogum olursa karsmam diyo off kndimi cok kotu hssediyorum bi akil bi moral verin nolur
gecmis olsn canm nasilsinz peki. rahimde acilma varmi ?3 hafta once bendede sanci cikti nst sonucu.serum taktilar 1 gece hastanede kaldim.kendi istegimle ciktim.doktorum nidilat icmemi soyledi.bir kac gun ictim.simdi iyiyim.demem o ki sakin telas yapma.
Yat dinlen mumkunse cok kalkma bir de bol bol su icmelisin.
Canm kalp atisini dinlyrz dedi bende genelde sagmda dedm oda sirti solunda burdan kalp atisi daha iyi alnyr demsti ordn bilyrm cnm bende :)Canim Bnm kalp atisini sagda dinlemisti saglik oocaginda derinden feliyodu demisti totosunu bize donmus diye :) pazartesi gideyim bi merak ettim.bn cok.istiyorum norml olsun ama kismet tabi
Ayy biraz rahatladm cnm ya bna nidilat hastanede verdiler 2kere cikarken yazmadi dktor kendim alip icsem eczane verrmiki yatiyorum dinleniorum cnm mumkun oldukcada kalkmiyorum cok saol azda olsa teselli buuldum3 hafta once bendede sanci cikti nst sonucu.serum taktilar 1 gece hastanede kaldim.kendi istegimle ciktim.doktorum nidilat icmemi soyledi.bir kac gun ictim.simdi iyiyim.demem o ki sakin telas yapma.
Yat dinlen mumkunse cok kalkma bir de bol bol su icmelisin.
Canm bende cok begenyrm ama vazgeclm dio ben tek isim.istyrm pazar gunu pakcz bakalmcanım iki isim koysanız onu da mı istemiyo eşin.hem kendinin dediği kurandan gecen hem senin dediğin olurdu.ayaz ismi cok güzel
Ayy biraz rahatladm cnm ya bna nidilat hastanede verdiler 2kere cikarken yazmadi dktor kendim alip icsem eczane verrmiki yatiyorum dinleniorum cnm mumkun oldukcada kalkmiyorum cok saol azda olsa teselli buuldum
gecmis olsn canm nasilsinz peki. rahimde acilma varmi ?
Canm uzme kendini olsn en azndan dogmda annen yaninda . eşler hep ayni takma kafana onlar hamilr olsa emnki 100 kati soylenrlerdiAnneleri yanında yakınında olanlara okadar çok özeniyorum ki.. Buaralar birinin yanımda olmasına çok ihtiyacım var. Çıkıp dolaşmak arkadaş yanına gidip oturmak istiyorum ama belim hemen başlıyor agrımaya çok mutsuz ediyor bu beni.. Annem yanımda olsaydı diyorum.. Annem kötüysen geleyim diyor ama babam var kardeşim var uzun süre kalamaz.kalsa da bencillik yaptıgımı düşünüp huzursuz olucam. Doğum zamanımda yanımda olsun hiç olmazsa diyorum.. Çok bunaldım eşimde sürekli sızlanıyorsun sürrkli mutsuzsun hep agtın var diye beni eleştiriyor. Çok üzülüyorumçok dert Yandım sanırım
Kiziyolar bana moralim cok bozuyorum diye bnde aglayp duruyorum annem rabbm bilir sen uzme kndini die rahatlatmaya calisiyo ama korku var bnde herseye hazrlikliyim rabbime sigindim allhm korusun bebeklerimiziDoktor devam etme dediyse etme canim.bol bol yat ve su ic.ben nasil korkmustum ağla ağla.moralim sifirdi.aman moralini bozma.Rabbim büyük dinlenmene bak sen.
aynen öyle canım hasetleniyorlar.. aynen kocam bişey demiyor hatta bana diyorki ne kilo alması sen fazla almadınkı diyor normalde ben takmamda kadın ikidebir aynısı söyleyince sinirlendim sanki ona noluyorsaselaaam
Bence göbüşlere laf atanlar hasetlerinden yapıyor bunu. ben 20kg aldımşişko oldum. Hem sadece göbeim değil popom da büyüdü
Kime ne arkadaş? Kocam laf etmiyor onlara ne oluyormuş. Allah allah!
canım aman en ufak bişeyde hemen doktora git bununla geçmiş olsun allah şifanı versin inşallah tez zamanda..Kızlar cok üzgünüm gecen hfta yatmıştım erken doğum riskinden yatmstım dün yine yattm bugun kendi istegimle cktım benm ritim bozuklugum var agri serumu takildi komaya grdim kalp carpintisindan bayiliyodum zor yetstiler hemsireler kestiler serumu mecbur ama nst de hafif sancilarim ckiyo doktor yapcak biseyim yok diyo carpntn var veremiorum serum diyo bnde cok strese grdim kendi riamla cktm hastaneden nolur dua edin bana bu mubarek gecede erken dogum olmasnncok korkuyorum bunalima grdim allah rizasi icin bnide dualariniza alin doktorum ilgisiz ilacta yazmadi cikmamida istemedi moralimide bozdu cocuk senn diyo erken dogum olursa karsmam diyo off kndimi cok kotu hssediyorum bi akil bi moral verin nolur
hormonlar seni etkiliyor canım bu hamileliyimde bende çok duygusallaştım özelliklede şu bir iki aydır bunlarda gececek inşallah bebişlerimizi sağlıkla alalımda kucaklarımızaAnneleri yanında yakınında olanlara okadar çok özeniyorum ki.. Buaralar birinin yanımda olmasına çok ihtiyacım var. Çıkıp dolaşmak arkadaş yanına gidip oturmak istiyorum ama belim hemen başlıyor agrımaya çok mutsuz ediyor bu beni.. Annem yanımda olsaydı diyorum.. Annem kötüysen geleyim diyor ama babam var kardeşim var uzun süre kalamaz.kalsa da bencillik yaptıgımı düşünüp huzursuz olucam. Doğum zamanımda yanımda olsun hiç olmazsa diyorum.. Çok bunaldım eşimde sürekli sızlanıyorsun sürrkli mutsuzsun hep agtın var diye beni eleştiriyor. Çok üzülüyorumçok dert Yandım sanırım
ben decavir magnezyum vede demir ilacı kullanıyorum canımbenim doktorum uzun zamandır boyuyla ilgili bişey söylemiyo sadece kilosunu söylüyobir de bana decavite devam demişti hala kullanan yok mu?
sanda hayırlı kandıller canım.. verebileceği bir antibiyotik yokmu acaba canım allah korusun yüksek ateş enfeksiyon çok tehlikeli bunun bir önlemini almaları gerekiyorHayırlı kandiller kızlar dün doktora gittim 32.haftamdayım bebişim 1956 kilo ama 11.haftamdan beri kanda enfeksiyon var yüksek ateş boğaz ağrısı burun akıntısı var doktorum beni çok korkuttu aynı benim gibi bi hastası varmış erken dooğm yapmış enfeksiyom bebeğe geçmiş ve ölmüş çok kprkuyorum napıcam :-((
Canm esimde bana dio ayaz nie olsn kuranda gecsn anlami guzel bisey olsn die bende onu kirmyrm pazar gunu bakcz ins. Ayaz ismi soylenisi falan cok hos modern bir isim ama dedgn gibi anlamda onemli ins. Guzel anlamli guncel ve kuranda gcen bisy bulrzda koyarz. Bugidisle isimsz kalcknoglsm :))Gizemcim bi uayaryım dedim.Çocuklar gerçekten koyduğumuz ismin anlamını taşıyor.Benim ikiz öğrencilerim var çok tatlı iki kızım,onların bi kız yeğeni var adı Ayaz..arada okula geliyo ama kız gerçekten buzzz gibi bişey.Soğuk,konuşmaz,cevap vermez,ayaz işte :)
l55, post: 40983572, member: 595215"]Kiziyolar bana moralim cok bozuyorum diye bnde aglayp duruyorum annem rabbm bilir sen uzme kndini die rahatlatmaya calisiyo ama korku var bnde herseye hazrlikliyim rabbime sigindim allhm korusun bebeklerimizi
Geç olur mu canım uzuun bi zaman var daha önümüzde doğumdan sonrası da dahil :) belli olmaz canım Allah günnde dağlıkla doğmak nasip etsin hepimizin meleklerini :)Kizlaaaararanıza katılmak için biraz geç kaldım galiba ama asıl bundan sonrası zor ve heyecanlı benim için ve ben bugünleri sizinle beraber geçirmek istiyorum aslında temmuz annesiyim ama kız çocukları pek beklemez derler yani haziran anneside olabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?