- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.421
cok güzel olmuşBENDE YAPTM :) İSMİ DEĞİŞEBİLR :)
FACE GRUBUNDA GÖRDM ÇOK GÜLDM YA :))
ben excel de yapmıştım. ismide yazabilirsin kolayca.
sonra word de kopyaladım ozalitci de yapışkanlı çıktı aldım.
olmadı yollarsın biz yazarız,sana göndeririz.
ARKMDN KNŞMAYA UTANMYRSN BİDE GELİP BANA SÖYLYRSN DESEYDN CANM BENCE TAKILCK BİRİ DEĞİL ARKNDN KNŞN BİRİNİ HİÇ DİKKATE ALMA. ONUN YÜZNDENDE PSİKOLOJINI BOZMA HİÇ. BANA DİOLR SEN BİRDEN ŞİŞTN BENDE DOĞRCM ARTK OLSN OKADR DİORM. KİMSEYİ İLGLNDRMZ DİORM BİŞEY DİEMYRLR.bide millete söylüyormuşş öyle diyor... dün sen gidiyordun arkandan dedim bu kız ne kadar şişmiş diye diyor...ayıp yaa...
ilk hamileliğimde hiç takmıyordum ama şimdi göbeğimi saklamaya çalışıyourm resmen pskolojimi bozdular
CANM İNŞ. İSTEDGN GİBİ OLSN HERŞEY. AYNEN TAKIPTA CANINI SIKMA ŞİMDİDENdoktor doğumumu haziran 27 si gibi hesapladı inşallah ya erken gelsin biraz ki daha çok kalıyım yanında istiyom zaten bakıcak bırakıcak kimse yok oda ayrı dert te şun düünmek istemiyom orasını
SENINKIDE GÜZEL OLMŞ CANM BENMcok güzel olmuş
:))) SULTAN ÇOK KOMIK YA BİR İNSAN NEDEN O SOYİSMİ ALR KI :))ay bunlar ne ya gozunu sevdıgım tövbe tövbe
SENINKIDE GÜZEL OLMŞ CANM BENMB
valla şükür böyle soy ismimiz yok:))) SULTAN ÇOK KOMIK YA BİR İNSAN NEDEN O SOYİSMİ ALR KI :))
Geçmiş olsun canım.
bende ilk 3 ay pempe/kahve lekelerle uğraşmakla geçirdim. çok şükür bitti,bende son zamanlar yorulmaktan olur diye korkuyorum ama cidden hamile olduğumu unutuyorum bazen. mutfakta yemek yaparken telaşla koşuşturuyorum,hızlı eğilip kalkıyorum. belki zararı yoktur ama ilk zamanlardan kalma endişeler işte.
sende dinlen yorma kendini.
canım düğünüm için yapmıştım en son 2 yıl önce. 120 tane yuvarlak sticker için 30 tl almştı benden. şimdi de çok pahalandığını sanmıyorum. tasarlamasını da onlara yaptırırsan ek para alıyor, ben yaptığımı götürüp bunu basın diycem.canım ne kadar tutuyo ozalitçide bu dışarda 50 tanesini 20 tl ye yapıyolarda merak ettim
yoo niye garip dursun, zımbalarsın cok hoş durur.SENINKIDE GÜZEL OLMŞ CANM BENMBEN BUNU YAPTGM SUSE ZIMBALYCM OLUR UMARM YA YUVARLAK GARİP DURMAZ DİMİ ?
iciyorum suyu bu kezde cok su icmekten migden bulaniyo cok kotu bi durum ya rabbim bir sanciyla kurtarsin insallah cektirmesin bu kadar sanciyi
bide millete söylüyormuşş öyle diyor... dün sen gidiyordun arkandan dedim bu kız ne kadar şişmiş diye diyor...ayıp yaa...
ilk hamileliğimde hiç takmıyordum ama şimdi göbeğimi saklamaya çalışıyourm resmen pskolojimi bozdular
haklısın canım da üzülüyorum... bide ben bol bol giyiniyorum ya ondan mı çok kilolu gösteriyorum acebavalla benımde karnım gayet buyuk ama umrumda bıle degıl annesı bellı babası bellı karnın kocaman olmus daha calısıcanmı dıyolar aa oylemı farkında degılım nıye soruyon maasımı senmı verıyosun deyıp gecıyorum mıllet gormemıs canım kafana takma ben 37 kadar calısıcam bı aksılık olmazsa kımse umrumda bıle degıl onu bebeklı badıler gıyıyorum dalga gecıyolar onu bıle umursamıyorum bence sen kendını nasıl rahat hıssedersen oyle davran sanane de gec
benimde erkek olduğu belli karnın kocaman deyip duruyorlarbanada bakıp birden "ayyy şok oldum senin oğlan kocaman olacak" dedi biri. gözlerde aynı böyle.
halbuki normal bu ayda ki büyüklüğü.
erkek ya sivri büyüyo karnım dedim geçtim. hayret bişe. herkesin yorumu oluyor hamileye. prof lar mübarek
Hayırrr saçmalamaa göbeklerimizle mutlu olmalıyız bnce niye saklıyorsun kiböyle densiz konuşanları tersleyip lafı esirgemeyeceksinki haddini bilsin. Çok şükür bebişlerimizi büyütüyoruz içerde nur topu gibi hemde bnmde göbişim büyük rahatsız olan bakmasınn bizim elimizde değil sonuçta vücut yapımıza göre büyük yada küçük her şekilde güzell maşallah 41 kere
Canım sende ya bosver ben 16 kılo aldım umrumda degıl kımseyı ılgılendırmez herkesın yapısı farklı dar gıyınsende bol gıyınsende bız hamıleyız ıstesekde saklayamayız valla ben gobegımı sevıyorumhaklısın canım da üzülüyorum... bide ben bol bol giyiniyorum ya ondan mı çok kilolu gösteriyorum aceba10kg aldım daha
bizim burda 25 haftalık bi bayan daha var aşırı zayıf hiç kilo almadığı gibi kopacak gibi eli kolu...normaldede öyleydi 40 kg civarında biri... onunla beni kıyaslıyorlar sürekli sinir oluyorumHayırrr saçmalamaa göbeklerimizle mutlu olmalıyız bnce niye saklıyorsun kiböyle densiz konuşanları tersleyip lafı esirgemeyeceksinki haddini bilsin. Çok şükür bebişlerimizi büyütüyoruz içerde nur topu gibi hemde bnmde göbişim büyük rahatsız olan bakmasınn bizim elimizde değil sonuçta vücut yapımıza göre büyük yada küçük her şekilde güzell maşallah 41 kere
arkandan konuşmuş gibi olmuyum diye yüzünede söylüyüm diyo bideARKMDN KNŞMAYA UTANMYRSN BİDE GELİP BANA SÖYLYRSN DESEYDN CANM BENCE TAKILCK BİRİ DEĞİL ARKNDN KNŞN BİRİNİ HİÇ DİKKATE ALMA. ONUN YÜZNDENDE PSİKOLOJINI BOZMA HİÇ. BANA DİOLR SEN BİRDEN ŞİŞTN BENDE DOĞRCM ARTK OLSN OKADR DİORM. KİMSEYİ İLGLNDRMZ DİORM BİŞEY DİEMYRLR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?