2015 Temmuz Anneleri

ben excel de yapmıştım. ismide yazabilirsin kolayca.
sonra word de kopyaladım ozalitci de yapışkanlı çıktı aldım.

olmadı yollarsın biz yazarız,sana göndeririz.

canım ne kadar tutuyo ozalitçide bu dışarda 50 tanesini 20 tl ye yapıyolarda merak ettim

ARKMDN KNŞMAYA UTANMYRSN BİDE GELİP BANA SÖYLYRSN DESEYDN CANM BENCE TAKILCK BİRİ DEĞİL ARKNDN KNŞN BİRİNİ HİÇ DİKKATE ALMA. ONUN YÜZNDENDE PSİKOLOJINI BOZMA HİÇ. BANA DİOLR SEN BİRDEN ŞİŞTN BENDE DOĞRCM ARTK OLSN OKADR DİORM. KİMSEYİ İLGLNDRMZ DİORM BİŞEY DİEMYRLR.

doktor doğumumu haziran 27 si gibi hesapladı inşallah ya erken gelsin biraz ki daha çok kalıyım yanında istiyom zaten bakıcak bırakıcak kimse yok oda ayrı dert te şun düünmek istemiyom orasını
CANM İNŞ. İSTEDGN GİBİ OLSN HERŞEY. AYNEN TAKIPTA CANINI SIKMA ŞİMDİDEN

Çok sağol canım. Artık dikkat etmemiz lazım ben korkudan fazla ayakta duramıyorum uzanıyorum daha çok sende dikkat et cnm daha az ve yavaş hareket et Allah korusun.. Sağlıkla vaktinde gelsin bebişlerimiz

canım ne kadar tutuyo ozalitçide bu dışarda 50 tanesini 20 tl ye yapıyolarda merak ettim
canım düğünüm için yapmıştım en son 2 yıl önce. 120 tane yuvarlak sticker için 30 tl almştı benden. şimdi de çok pahalandığını sanmıyorum. tasarlamasını da onlara yaptırırsan ek para alıyor, ben yaptığımı götürüp bunu basın diycem.

şimdi oğluş için hazırladım ama son zamanlar gidip çıktı alcam.

SENINKIDE GÜZEL OLMŞ CANM BENM BEN BUNU YAPTGM SUSE ZIMBALYCM OLUR UMARM YA YUVARLAK GARİP DURMAZ DİMİ ?
yoo niye garip dursun, zımbalarsın cok hoş durur.
bi tane örnek cıktı alırsın printer dan. yazın okunabiliyorsa güzelce, sonra kaç tane bastıracaksan hepsını cıktı alırsın.
bazen wordde okudugumz yazı inceliği cıktı alınca silik duruyor.

iciyorum suyu bu kezde cok su icmekten migden bulaniyo cok kotu bi durum ya rabbim bir sanciyla kurtarsin insallah cektirmesin bu kadar sanciyi

Çok geçmiş olsun cnm inşallah taşın düşer ağrısız sancısız böbrek taşı zor gerçekten hemde hamilelikte kuzenimden biliyorum oda birkaç gün hastanede yatmıştı fazla ilaçda veremediler hamile olduğu için ben ondan yoğurt suyunun da faydalı olduğunu duymuştum çok şükğr atlattı sağlıkla yaptı doğumunu kuzucuk büyüdü şimdi darısı senin başına olsun inşallah kolaylıkla atlatırsın..

Hayırrr saçmalamaa göbeklerimizle mutlu olmalıyız bnce niye saklıyorsun ki böyle densiz konuşanları tersleyip lafı esirgemeyeceksinki haddini bilsin. Çok şükür bebişlerimizi büyütüyoruz içerde nur topu gibi hemde bnmde göbişim büyük rahatsız olan bakmasınn bizim elimizde değil sonuçta vücut yapımıza göre büyük yada küçük her şekilde güzell maşallah 41 kere

haklısın canım da üzülüyorum... bide ben bol bol giyiniyorum ya ondan mı çok kilolu gösteriyorum aceba 10kg aldım daha

benimde erkek olduğu belli karnın kocaman deyip duruyorlar

haklısın canım da üzülüyorum... bide ben bol bol giyiniyorum ya ondan mı çok kilolu gösteriyorum aceba 10kg aldım daha
Canım sende ya bosver ben 16 kılo aldım umrumda degıl kımseyı ılgılendırmez herkesın yapısı farklı dar gıyınsende bol gıyınsende bız hamıleyız ıstesekde saklayamayız valla ben gobegımı sevıyorum içinde kuşum var herkesın agzının payınıda yerı geldıgınde verırım ben ıkızım annemın bıze hamılelıgınde kucuk karnı varmıs ama benım kocaman ne yapalım yanı bosver doguma ne kaldı surda canını sıkma

bizim burda 25 haftalık bi bayan daha var aşırı zayıf hiç kilo almadığı gibi kopacak gibi eli kolu...normaldede öyleydi 40 kg civarında biri... onunla beni kıyaslıyorlar sürekli sinir oluyorum (

arkandan konuşmuş gibi olmuyum diye yüzünede söylüyüm diyo bide ( oğlumu 35de doğurmuştum ee şimdi 31...olsun o kadar demi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…