- 27 Kasım 2013
- 286
- 148
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.441
iş arkadaşlarım zaten bunları söyleyenler hepCanım sende ya bosver ben 16 kılo aldım umrumda degıl kımseyı ılgılendırmez herkesın yapısı farklı dar gıyınsende bol gıyınsende bız hamıleyız ıstesekde saklayamayız valla ben gobegımı sevıyorumiçinde kuşum var herkesın agzının payınıda yerı geldıgınde verırım ben ıkızım annemın bıze hamılelıgınde kucuk karnı varmıs ama benım kocaman ne yapalım yanı bosver doguma ne kaldı surda canını sıkma
canım sacmalama ya 10 kılo almıssın benımkıler bana hıc bısey demıyo o konuda gunahlarını alamam benım vucutum bıraz kemıklı saden kılomu tasıyo valla dar dar bebek badılerı gıyıyorum kızımla burdayız dıyoruz utanma sananede gec herkes kenıdne baksın ya eger sırf o yuzden ızne ayrılırsan cok sacma bı sebep olur canım sana soylıyımiş arkadaşlarım zaten bunları söyleyenler hepsırf bu yüzden çalışabilir raporu almıycam işte evde oturcam
canm isim değişkliğini paintte yapablyrmsn peki bende denym isim bulunca oğluşuma :))[/QU
http://www.zazzle.com/baby+shower+stickers
bu siteye bakabilirsin yapamazsan beğendiğini yaparız word'e aktarırız
erkekler bile konuşuyor bizim burda öyle son haftalara kadar çalışanları... burda doğruracak diye konuşaanları bile duydum inan...canım sacmalama ya 10 kılo almıssın benımkıler bana hıc bısey demıyo o konuda gunahlarını alamam benım vucutum bıraz kemıklı saden kılomu tasıyo valla dar dar bebek badılerı gıyıyorum kızımla burdayız dıyoruz utanma sananede gec herkes kenıdne baksın ya eger sırf o yuzden ızne ayrılırsan cok sacma bı sebep olur canım sana soylıyım
canım bana da yollar mısın mail versem?
muhasebe mudurumuz bana ne zaman ızne cıkıcaksın dedı bende valla karar vermedım burda bıle dogurabılırım sorun yok yanı dedım gulduerkekler bile konuşuyor bizim burda öyle son haftalara kadar çalışanları... burda doğruracak diye konuşaanları bile duydum inan...
zaten erken doğum riskim var o yüzden evde dinleniyim diyorum
erkekler bile konuşuyor bizim burda öyle son haftalara kadar çalışanları... burda doğruracak diye konuşaanları bile duydum inan...
zaten erken doğum riskim var o yüzden evde dinleniyim diyorum
ilkınde yanliş söylmştr belki ama senın ağrlrn var dımı ondan sana ıkı defa soylmş olmasın ?
kızlar az kaldı ama sinirlerim bozuluyor...çalışabilir almıycam 10gün sonra izne ayrılcam...
bizim burda 1 çocuğu olan annemin yaşında fesat bir kadın kadın var...
gelip gidip ay bahar çok şişmişsin... göbeğin kocaman niye bu kadar şiştin vs deyip duruyor...
eee az kaldı o kadarda olsun diyorum ama canım da sklıyor yani
Sagol canim. Bende goruyorum kardesleri birbirlerine sariliyorlar opuyorlar cok hosuma gidiyor. Kizimin sinifinda son bir kac ayda diger cocuklarin annelerinden doguranlar oldu bebekleri gordukce kizimda benimCanim inşaallah yasamassin ayni sorunları neşe sağlık içinde buyutursun ikisini. Dun biz parka gittik cocuklarla yolda abi kardeş ellerini birbirinin omzuna atıp yürüdüler ayy çok güzellerdi ayet okudum nazarim değmesin diye anne ve babanın nazari daha çokdegermis cocuklarina
Sagol canim :) bu arada bas asagi donmeninde 9 cesit pozisyonu varmis kizlar dun internette bakarken gordum. Bizimki nin sirti saga dayali normal dogursaydim zor olacakmis dogurmam en ideali bebegin sirti sola dayalicanm gözn aydn :) öylece dursn dönmesn :))
Kesinlikle..ben de bol giyinince daha çok kilolu duruyorum evde taytla falan daha fitim mesela ..8 9 kilo aldım ben de.haklısın canım da üzülüyorum... bide ben bol bol giyiniyorum ya ondan mı çok kilolu gösteriyorum aceba10kg aldım daha
kizlar hastaneden yeni geldim sancim 180 kadar cikti bebek basi asada ama rahm agzi kapaliydi. doktor devlet hastanesine gnderdi apandistten suphelendi gittim apandist yoktu ama iki bobregimdede tas varmis 7 mm ve birer tane de degilmis baya cokmus taslar ve bobreklerin ikiside cik sismis. agri kesici serm yaptilar doktor ilac verdi persembe gunu kontrole gidicem eger tas dusmemis olursa tel sokup oyle alacaklarmis tasi
Bnm arkadasimin bebegi kafasi yukari donuk fogmustu yani secdede gbi degilde figer turlu oyle xor olmustuki ondan demekki zorlugu.insallh kolay olur bi avazda dogururuz :)Sagol canim :) bu arada bas asagi donmeninde 9 cesit pozisyonu varmis kizlar dun internette bakarken gordum. Bizimki nin sirti saga dayali normal dogursaydim zor olacakmis dogurmam en ideali bebegin sirti sola dayali
Olanmis yada yuzu ve gibegi annenin sirtina donuk olani.
kızlar az kaldı ama sinirlerim bozuluyor...çalışabilir almıycam 10gün sonra izne ayrılcam...
bizim burda 1 çocuğu olan annemin yaşında fesat bir kadın kadın var...
gelip gidip ay bahar çok şişmişsin... göbeğin kocaman niye bu kadar şiştin vs deyip duruyor...
eee az kaldı o kadarda olsun diyorum ama canım da sklıyor yani
Evet baş aşağı durmasınında bi Şekli var kolay olması için benimkiler yüzü ve göbeği sırtıma doğruydu. Buda Sırtı sola dayalıymışSagol canim :) bu arada bas asagi donmeninde 9 cesit pozisyonu varmis kizlar dun internette bakarken gordum. Bizimki nin sirti saga dayali normal dogursaydim zor olacakmis dogurmam en ideali bebegin sirti sola dayali
Olanmis yada yuzu ve gibegi annenin sirtina donuk olani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?