2015 Temmuz Anneleri

iş arkadaşlarım zaten bunları söyleyenler hep sırf bu yüzden çalışabilir raporu almıycam işte evde oturcam

Guzel gonullu guzel gobuslu anneler ben bugunluk kacitorum Kandimiz mubarek olsun. Dualarimiz kabul ibadetlerimiz makbul olsuun.Rabbim bu gece hurmetine ev isteyene ev is isteyene ev EVLAT isteyene HAYİRLİ SAGlİKLİ EVLAT nasip etsin. Hastalara sifa dertlilere deva borclulara eda ihsan eylesin. Gunahlarimuzi affeylesin. Bizlere Latif Fettah Rahim Selam isimleri ile hayirlara ulastirsin. Dualarim hep sizlerle.Oglusumla berabwr dualarinizda yer almak umidi ile HAYİRLİ KANDİLLER

iş arkadaşlarım zaten bunları söyleyenler hep sırf bu yüzden çalışabilir raporu almıycam işte evde oturcam
canım sacmalama ya 10 kılo almıssın benımkıler bana hıc bısey demıyo o konuda gunahlarını alamam benım vucutum bıraz kemıklı saden kılomu tasıyo valla dar dar bebek badılerı gıyıyorum kızımla burdayız dıyoruz utanma sananede gec herkes kenıdne baksın ya eger sırf o yuzden ızne ayrılırsan cok sacma bı sebep olur canım sana soylıyım

erkekler bile konuşuyor bizim burda öyle son haftalara kadar çalışanları... burda doğruracak diye konuşaanları bile duydum inan...
zaten erken doğum riskim var o yüzden evde dinleniyim diyorum

erkekler bile konuşuyor bizim burda öyle son haftalara kadar çalışanları... burda doğruracak diye konuşaanları bile duydum inan...
muhasebe mudurumuz bana ne zaman ızne cıkıcaksın dedı bende valla karar vermedım burda bıle dogurabılırım sorun yok yanı dedım guldu tabı saglık sorunun varsa farklı bısey ama ben cıkmazdım erkekler konusabılır utanılıcak bısey yok annelerı onları nasıl dogurdu sen kendını nasıl hissediceksen oyle yap canım

Aman canim zor durumda degilsen boşver calisma.dinlenmene bak.ben hemen ayrildim izne.
Nasil olsa calisacaz yine.hamileliğin tadini cikar.kimseyi de umursamaz

ilkınde yanliş söylmştr belki ama senın ağrlrn var dımı ondan sana ıkı defa soylmş olmasın ?

Sanmıyorum muhtemelen duzeltti günde 1 defa diye.

Canim bosver o.insanlari banada diyolar karnin cok çıktı diye. Ne yapayim yani ben mi istedim yapı meselesi. Bende isterdim minik gobegim olsun sonucta büyük oldugu icin bel.agrilarimda var. Biz secebilsek nasil.olmasını secerdik dimi. Bosver hic takma

Kızlar işyerinizde söylenenlere takılmayın boşverin. Benim adım da şişkoya çıkmıştı ama bozulmuyordum ben bu şişkoluğa çok özeniyordum çünkü. Hamileliğinizin de kilolarınızın da tadını çıkarın. Keşke şeker çıkmasaydı, asıl hedefim 30 kilo almaktı 12-13 de kaldım şimdilik. Son haftalara saklıyorum kendimi inş.

Bişi soracağım kızlar. Sezeryandan sonra nescafe içmek baş ağrısını önlüyormüş. Bilginiz var mı?

Sagol canim. Bende goruyorum kardesleri birbirlerine sariliyorlar opuyorlar cok hosuma gidiyor. Kizimin sinifinda son bir kac ayda diger cocuklarin annelerinden doguranlar oldu bebekleri gordukce kizimda benim
Kardesim ne zaman gelecek diye sordu gecen gun birde gobegimi optu aglayacaktim nerdeyse:) iyiki yapiyorum kardes ona:):)

canm gözn aydn :) öylece dursn dönmesn :))
Sagol canim :) bu arada bas asagi donmeninde 9 cesit pozisyonu varmis kizlar dun internette bakarken gordum. Bizimki nin sirti saga dayali normal dogursaydim zor olacakmis dogurmam en ideali bebegin sirti sola dayali
Olanmis yada yuzu ve gibegi annenin sirtina donuk olani.

haklısın canım da üzülüyorum... bide ben bol bol giyiniyorum ya ondan mı çok kilolu gösteriyorum aceba 10kg aldım daha
Kesinlikle..ben de bol giyinince daha çok kilolu duruyorum evde taytla falan daha fitim mesela ..8 9 kilo aldım ben de.
Tabi dışarda taytla olmuyor tesettürlüym. .yapacak birsey yok

Geçmiş olsun.

Cnm epiduralden snra icin diyolar diye biliorum komsumuza oyle demisti ama nescafe degilde aci sekersz kahvevic demis ne kdr dogru bilmiyorum

Bnm arkadasimin bebegi kafasi yukari donuk fogmustu yani secdede gbi degilde figer turlu oyle xor olmustuki ondan demekki zorlugu.insallh kolay olur bi avazda dogururuz :)

var ya millet de şişsen niye bu kadar şiştin ; şişmesen çocuk gelişiyo mu ıııı salla gitsin

Evet baş aşağı durmasınında bi Şekli var kolay olması için benimkiler yüzü ve göbeği sırtıma doğruydu. Buda Sırtı sola dayalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…