- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.481
Canim Bnm kalp atisini sagda dinlemisti saglik oocaginda derinden feliyodu demisti totosunu bize donmus diye :) pazartesi gideyim bi merak ettim.bn cok.istiyorum norml olsun ama kismet tabiCanm banadq hemsire sirti sol tarfta demsti aile hekmlignde kalp etsini dinltrkn doktrda ultsrynda gostrriken soluma gtryr :) umarim normal dogum olur
Devlete gdiyorum ozele gtmeye durumum yok agri serumu carpinti yaptigi icin veremiyo verdi komaya grdim canimi da tehlikeye atamam bna carpinti sendn kaynaklaniyo ben bise ypamm diyo hastanede bunalima grdim nefes alamadm hicbi anne evladini tehlikeye atmak istemez ama kalsam bana verdigi bi agri kesici ilac onu da yazmamis saten orda kalip bunalima grcegime evde dinlenirim die dusundum sana ters gelebilir bnde mutlu deilim ama strese grip bebegimibstrese sokmak istemiorum rabbime siginiyirorum yinede saolKalbini kırmak istemem arkadaşım ama neyi düşünerek hastaneden çıktın ki bile bile. Doktorun ilgisizse başka bi doktora git hastaneye git. Doğru demiş çocuk senin kendi elinle tehlikeye atma. Gözetim altında tutulmam gerekiyorsa yerinde olsam doğurana kadar dururum maddi açıdan sıkıntın varsa devlete git ama bu şekilde yanlış yapıyorsun hem kendini hem Bebeğini tehlikeye atıyorsun. Tabiki dua ederim herkes eder ama sen tedbirini almazsan dualar yetersiz kalır. Tedbiri al takdiri Allah'a bırak.
Ya anlamadigim ben agri hssetmiyirum nst de de 1 2dalgalnma cikiyo duzenlide deil kafayi yicem iyimi kotumu yaptm bilmiyorum ama doktorada guvenmedim sanki bana suni verip dogurtmak ister gbiydi bska doktora gdicem bi bayan soktor var crsmba prsembe cuma gunleri oluyo ilk isim sira alip gtmek ozele gdemiorum drumum musait deil devlettede 2doktr var biri iste gttigim digeride gtcem dedigim allhm yardm et su mubarek gecenn yuzu gozu hurmetineCanım başka bi doktora da görün istersen. Doktora güvememek kötü.. Can emanet ediyoruz sonuçta.. Ama annenin yanında olması büyük nimet. Dinlenmek bakılmak iyi gelecektir. Benimkiler uzakta. Babam kardeşim var doğumda bırakıp gelecek zatrn uzun süre diye şimdi bel ağrımın olmasına rağmen çağıramıyorum kadıncagızı
Amin allah acil şifa versin. Sen bir an önce diğer doktora da görün için rahatlasın.. Ama bi terslik hissettiğinde git yine hemen acileYa anlamadigim ben agri hssetmiyirum nst de de 1 2dalgalnma cikiyo duzenlide deil kafayi yicem iyimi kotumu yaptm bilmiyorum ama doktorada guvenmedim sanki bana suni verip dogurtmak ister gbiydi bska doktora gdicem bi bayan soktor var crsmba prsembe cuma gunleri oluyo ilk isim sira alip gtmek ozele gdemiorum drumum musait deil devlettede 2doktr var biri iste gttigim digeride gtcem dedigim allhm yardm et su mubarek gecenn yuzu gozu hurmetine
Kızlar cok üzgünüm gecen hfta yatmıştım erken doğum riskinden yatmstım dün yine yattm bugun kendi istegimle cktım benm ritim bozuklugum var agri serumu takildi komaya grdim kalp carpintisindan bayiliyodum zor yetstiler hemsireler kestiler serumu mecbur ama nst de hafif sancilarim ckiyo doktor yapcak biseyim yok diyo carpntn var veremiorum serum diyo bnde cok strese grdim kendi riamla cktm hastaneden nolur dua edin bana bu mubarek gecede erken dogum olmasnncok korkuyorum bunalima grdim allah rizasi icin bnide dualariniza alin doktorum ilgisiz ilacta yazmadi cikmamida istemedi moralimide bozdu cocuk senn diyo erken dogum olursa karsmam diyo off kndimi cok kotu hssediyorum bi akil bi moral verin nolur
aynen canım bende mormalde olsa sezeryande olsa epidural olsun istiyodum ama malesef doktorum olmaz dedi.hakkımıza hayırlısı olsun inşallah..dr dan dr a yorum farkı var demekki... benim ilk sezeryanımda bi sorun olmadı şükür şimdide öyle yapacak
canım iki isim koysanız onu da mı istemiyo eşin.hem kendinin dediği kurandan gecen hem senin dediğin olurdu.ayaz ismi cok güzelCANM EŞİM TAMAM demyr :) kurandan geçsn anlamı güzel olsn deyıp dryr bu pazar otrp araştrcz planmz o umarm güzel bişyde karar kılcz pazar günü. ama ben ayazı çok sevmştm
Maşallah kızına uzun manken gibi koz olacak deseneHanımlar kandiliniz mübarek olsun. Biz doktordan dönüyoruz kızımızı gördük. 31+3 te 1800 ve boyu baya uzun.Yalnız doğum pozisyonu gibi baya aşağıdaydı doktorum rahim boyunu göremedi endişelendim ama vajinal muayene yaptı rahim boyu 4 cm di. Erken doğum riski için önlem almamıza gerek yok dedi. 3 falan olsaydı önlem alırmışız. Bana yine hiç bi ilaç vermedi sadece decavite devam dedi. Bizden böyle haberler. Ve kiloma kızdı
ALlah razi olsun canm hastaneye yakinim 10 dk arasi var arabayla doktoru en kisa zmnda degistrcem hastabe beni strese sokuyo hmde cok dun bide olumden donsum ya carpinti yuzunden korktum hastane ustume ustume geldi suan annemdeyim cok sukur rahatladm baya annem saolsun en buyuk destekcim rahatlatiyo beniÇok geçmiş olsun cnm inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın yavrunu bu mübarek günde sana ve bebeğinesağlık sıhhat versin mevlam.. Bnce doktorunu değiştir güvenmiyorsan hastanede olman daha güvenli ama strese giriyorum diyorsan bu da tehlikeli evde ama sürekli kontrol altında olman hastaneye yakın olman çok önemli bnce. Allah a emanet olun cnm.
Kızlar cok üzgünüm gecen hfta yatmıştım erken doğum riskinden yatmstım dün yine yattm bugun kendi istegimle cktım benm ritim bozuklugum var agri serumu takildi komaya grdim kalp carpintisindan bayiliyodum zor yetstiler hemsireler kestiler serumu mecbur ama nst de hafif sancilarim ckiyo doktor yapcak biseyim yok diyo carpntn var veremiorum serum diyo bnde cok strese grdim kendi riamla cktm hastaneden nolur dua edin bana bu mubarek gecede erken dogum olmasnncok korkuyorum bunalima grdim allah rizasi icin bnide dualariniza alin doktorum ilgisiz ilacta yazmadi cikmamida istemedi moralimide bozdu cocuk senn diyo erken dogum olursa karsmam diyo off kndimi cok kotu hssediyorum bi akil bi moral verin nolur
benim doktorum uzun zamandır boyuyla ilgili bişey söylemiyo sadece kilosunu söylüyoMaşallah kızına uzun manken gibi koz olacak desenedecavit çok kapsamlı bi vitamin gerek görmedi demek ama çok kilo aldırıyor. Aman canım veririz aldıklarımızı rahat ol :))
Allah korusun canım getirme aklına böyle şeyler. ilaç falan yokmuymuş kullanabileceğin?Hayırlı kandiller kızlar dün doktora gittim 32.haftamdayım bebişim 1956 kilo ama 11.haftamdan beri kanda enfeksiyon var yüksek ateş boğaz ağrısı burun akıntısı var doktorum beni çok korkuttu aynı benim gibi bi hastası varmış erken dooğm yapmış enfeksiyom bebeğe geçmiş ve ölmüş çok kprkuyorum napıcam :-((
Valla öyle olacak galibaMaşallah kızına uzun manken gibi koz olacak desenedecavit çok kapsamlı bi vitamin gerek görmedi demek ama çok kilo aldırıyor. Aman canım veririz aldıklarımızı rahat ol :))
Ben Varım sadece decavit kullanıyorum başka hiç Bişey vermiyorbenim doktorum uzun zamandır boyuyla ilgili bişey söylemiyo sadece kilosunu söylüyobir de bana decavite devam demişti hala kullanan yok mu?
bana da decavite devam dedi ama burda bırakanlar olmuş da ondan mrk ettimBen Varım sadece decavit kullanıyorum başka hiç Bişey vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?