- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.521
Canım inşallah bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alırsın. Bugün kandil hepimizin dualrını kabul etsin Rabbim inşallahZatenn ilaç falan kullandım hastanede yattım iğneler falan ama fayda etmiyo dua edin nolur inşallah bebeğime bişi olmas_:-(
su mubarek gecede sende bebeginde Allaha emanet olun insaallah ikinizide koruyup muhafaza eylesin Ya Hafid hifzeyle koru Ya Muheymin gozetip muhafaza eyle...Zatenn ilaç falan kullandım hastanede yattım iğneler falan ama fayda etmiyo dua edin nolur inşallah bebeğime bişi olmas_:-(
aminnYa Rabb bize kaldiramayacagimiz yukler yukleme altindan kalkamayacagimiz imtihanlara birakma.Habibin hurmetine ciger atesi ile terbiye etme .Sen Haliksin yoktan var edendin.Sen ol demezsen yaprak kipirdamaz sen ol demezsen bu aciz el acamaz.Sukur kiel actirdin kabul buyurmayacagin duaya amin dedirmezsin el actim YARABB ben caresizim sense lutfu ile alemleri kusatansin ben acizim sense merhameti sonsuz olamsim ben gunahima ragmen kapindayim sense benim istegimi vermeye muktedir olansin.İstemek benim acziyetim vermek senin saninin nisanesi istiyorum YARABB acizim Habibin hurmetine evladima sifa verrr.Cigerimin atesini gider.Sen benim Rabbimsin yanliz sanakulluk eder yslniz senden yardim isterim sifa senin nadip et saglikla kolaylikla hayirla dogup gelsin oglum.AAmin
canım bazı geceler benim de oluyo kasıklarımda adet sancısı gibi uykudan uyanıyorum ama sonra geçiyo.geçmezse doktora git istersencanlar günaydın bu gece cok kotu adet sancısı gıbı bı sancım oldu ılk defa bacaklarıma kadar vurdu cok kotuydum neden oldu bılmıyorumve hala dahada devam edıyo
canım stres yapma bak erken haftaları atlatmışsın Allahın izniyle doğsa da yaşar artık inşallah 32.haftan bitmiş.stres yapıp da hem kendini hem bebeğini üzüyosun.Kiziyolar bana moralim cok bozuyorum diye bnde aglayp duruyorum annem rabbm bilir sen uzme kndini die rahatlatmaya calisiyo ama korku var bnde herseye hazrlikliyim rabbime sigindim allhm korusun bebeklerimizi
canım sebebı ne acaba boyle olmasınıncanım bazı geceler benim de oluyo kasıklarımda adet sancısı gibi uykudan uyanıyorum ama sonra geçiyo.geçmezse doktora git istersen
valla ben normaldir diyorum ama....canım sebebı ne acaba boyle olmasının
cok canım yanıyo canım uyutmadı benı kızımda cok hareketlı iş yerındede sureklı oturuyorum tm rahat edemıyo galıba su gunler hemen gecsın ıstıyorum artkvalla ben normaldir diyorum ama....
geçmiş olsun canım bişey olmaz inş senin dr da ne tuhaf ya hamileye dnir mi bu kötü hber tellali ilgiçmiş heHayırlı kandiller kızlar dün doktora gittim 32.haftamdayım bebişim 1956 kilo ama 11.haftamdan beri kanda enfeksiyon var yüksek ateş boğaz ağrısı burun akıntısı var doktorum beni çok korkuttu aynı benim gibi bi hastası varmış erken dooğm yapmış enfeksiyom bebeğe geçmiş ve ölmüş çok kprkuyorum napıcam :-((
canlar günaydın bu gece cok kotu adet sancısı gıbı bı sancım oldu ılk defa bacaklarıma kadar vurdu cok kotuydum neden oldu bılmıyorumve hala dahada devam edıyo
Geçmiş olsun. Benim gaz sancım olunca böyle hissediyorum dikkat ettim. Çocukta baskı yapıyor ya gaz sancısı zorluyor ama yinede bi takip et bugün. Tuvalete filan öukmana dinlenmene rağmen geçmezse görüş doktorunla. Ne olur ne olmaz
Canım valla belim falan cok kotu ama soyle bısey oldu ben hep kızımı sagda daha yogun hıssedıyodum ama dun sola gectı suan sol tarafımda ve asada acaba ondan mı bılemedımGeçmiş olsun. Benim gaz sancım olunca böyle hissediyorum dikkat ettim. Çocukta baskı yapıyor ya gaz sancısı zorluyor ama yinede bi takip et bugün. Tuvalete filan çıkmana dinlenmene rağmen geçmezse görüş doktorunla. Ne olur ne olmaz
kuzum sen hıc kafanı karıstırma benım kı 10 gun onden gıdıyo ama ben onu hıc saymıyorum normal gunumde hesaplıyorum gec yada erken döllenme ve ultroson cıhazlarıyla alakalı bı durum sen normal tarıhın neyse ona gore hesabını yapKızlar size bisey daha danısmak istiyorum ben benim hesaplarima göre yarn 33haftalk oluyorum ama doktor ve ultrasona göre 34 haftalk oluyorum smdi ben hangisine inanicam bide erken dogum riskimde var biliyosunuz kafam karisti .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?