- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.541
canlar günaydın bu gece cok kotu adet sancısı gıbı bı sancım oldu ılk defa bacaklarıma kadar vurdu cok kotuydum neden oldu bılmıyorumve hala dahada devam edıyo
Canm bendede olyr doktrma sorm artk bebegn basinasagida boyle agrilar olblr dedi ani otrp ani kalkma canmvalla ben normaldir diyorum ama....
aynen oyle bı sancı yukardan kasıklarımdan belıme ordan bacaklarıma ınıyoCanim sanki birileri burda yazmisti adet sancisi gibi belden bacaklara yayilan bir sancimi? doğum sancisi öyle tarif edilmisti. Gecmezse Doktorumu ara
Canım valla belim falan cok kotu ama soyle bısey oldu ben hep kızımı sagda daha yogun hıssedıyodum ama dun sola gectı suan sol tarafımda ve asada acaba ondan mı bılemedım
Şuan işdeyım calısyorum ama acayp kotuyum ızınde alamaıyorum cok canım yanıyo sol tarafım cok kotu ve sureklı kızım hareket edıyo baskı yapıyo normal mı bunlar ya daha cok erken degılmı erken dogum işaretcisi mi acaba panik yapdımolabilir canım. Yorma bugün kendimi. Dinlen bol bol
Günaydın hanımlar. Nasılsınız? Kontroldeyiz biz yinekızımı da gördü. Şükür herşey yolunda inş. Kızım erken davranmazsa 20hazirana gün verdi Doktorumuz. Heyecan yaptık
Gunydn kizlar naslsnzyeni siteler buldm :)) bu suslemelerle ilgili bakablrsnz toptans.net kazanabil birde suslu bebek suslu bebekte lohusa serbeti bardklari var ama daha cesitli yerler bilyrsanz yazarmsnz ben kendim susluycm bardklarida :)
Şuan işdeyım calısyorum ama acayp kotuyum ızınde alamaıyorum cok canım yanıyo sol tarafım cok kotu ve sureklı kızım hareket edıyo baskı yapıyo normal mı bunlar ya daha cok erken degılmı erken dogum işaretcisi mi acaba panik yapdım
Şuan işdeyım calısyorum ama acayp kotuyum ızınde alamaıyorum cok canım yanıyo sol tarafım cok kotu ve sureklı kızım hareket edıyo baskı yapıyo normal mı bunlar ya daha cok erken degılmı erken dogum işaretcisi mi acaba panik yapdım
usutmus olabılırım ayaklarım cok yanıyo bu yuzden hep corapsız gezıyorumHareketlieri güçlendi.ağrıtıyor. Nen soldan sağa dönerken filan ağrı hissediyorum. Ayaklarını üşütmüş olabilir misin oda kasık ağrısı yapıyor. Ben Afedersin ishal oldum doğuruyorum sandım. Bacaklarım felç oldu sanki. Karnım nasıl kasılıyordu. Nst de sancı bile çıkmadı. Bağırsakmış
ay canım valla boyle ılk defa oluyo dogum sancısı gelıyo aklıma sımdıden boyleyse dogum nasıl olur dıye bı tırzdım vallaPanik olma canim.ayaklarini uzat birazda saga meyilli otur istersen birde dik oturma kay birazki bebek asagi baski yapmasin.gecer ins gun icinde.
canlar günaydın bu gece cok kotu adet sancısı gıbı bı sancım oldu ılk defa bacaklarıma kadar vurdu cok kotuydum neden oldu bılmıyorumve hala dahada devam edıyo
Canım hıc bı sekılde agrım yoktu dun gece geldı bu bana ve hala gecmedı yuruyorum ayaklarımı uzatıyorum ama gecmedı cok canım yanıyo cıkısda gıdıcem bakalım ne dıycek boyle olmuycak ama daha ıkı gun once gıttım hersey normal dedı bana ama emın olamıyorum neyın ne olcagı bellı olmaz bu kadar uzun surmezdı galıbaCanım asla tedirgin etmek için değil ama bende bu hafta çarşamba gittim doktora ve ara ara kasıklarıma hafif sancılar girdiğini söyledim o da bana bunların normal olduğunu bebeğin büyümesiyle alakalı olduğunu fln söyledi... Ne zaman normal değil dediğimde de; Sancı adet sancısı gibi başlayıp kasıklar, bel etrafı ve bacaklara vurduğunda dedi... Tabii ki bu her seferinde doğum sancısı demek değil ama yine de telefonla bile olsa bir danış doktoruna derim...
Bunun dışında kızının baskı yapmaya başlaması fln gayet normal, büyüdükçe artıyor güçleri ve yaptıkları baskı...
[QUOTE="mmeerra post: 40987344, member: 232430"m valla boyle ılk defa oluyo dogum sancısı gelıyo aklıma sımdıden boyleyse dogum nasıl olur dıye bı tırzdım valla
usutmus olabılırım ayaklarım cok yanıyo bu yuzden hep corapsız gezıyorum
inş öyledir canım yaBüyük ihtimalle ondan o zaman canım. Çünkü benden hastalanmadan önceki gece gecelikle yatmıştım. Oda toolanmış üstümü açmışım bide. Sabah eşim akşam bacakların buz gibi olmuş örttüm üstünü dedi. Ertesi gece hastalandım
Canm iyi olmana sevndm hafta ici giremyrsn sanrm isler mi yogun hâlâ. Bizde iyiyiz sukurler olsn.Günaydın canım. İyiyiz biz. Sen nasılsın. Ben bildigim site yok ams görürsem yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?