2015 Temmuz Anneleri

do_major canm ya cerkezkoyde su lohusa bardaklarindan suslenmemis hâlinin satildigi yer bilyrmsn ?

bilmiyorum ama bir dükkan var oraya bir türlü gidemedim. orda plastik bir sürü malzeme var muhtemelen vardır diye düşünüyorum. ziraat bankasının karşı yolunda küçük bir ptt var o yoldan giriyorsun arçelik servisi falan var o hizada. belki bugün gidersem yazarım sana

Bilyrm canm orayi sol tarafta dimi dukkan kosesinde bakkal falan var gordm bende orayi ama bilmyrm varmidr eger gidersn yazarsnn canm bana bende ona gore giderm. Eger yoksa amcamn kizi cerkzkyde otryr oda gecenlerde mevlt yapti oda bardkta verdi ama kadeh seklinde degldi ufak plastik orda yoksa ona sorarm

haber veriririm gidersem yakın zaten banada bel ağrılarım yüzünden dışarı çıkamıyorum ki yürüyemiyorum bile

hoşgeldin canım bebeğini hayırlsııyla sağlıkla kucağına al inşallah.. kaç haftalık bebeğin
canım sne bu hafta doktora gittinmi sanki kontrolün vardı diye hatırlıyorum.. bende bıraz önce doktordan geldim sol tarafımda bazen ağrı oluyor sancı gibi dedim haftana göre normal dedi..

Canm iyi olmana sevndm hafta ici giremyrsn sanrm isler mi yogun hâlâ. Bizde iyiyiz sukurler olsn.

Aynen canım. Ben çalıştığım kurumun yıllık eğitimlerinden sorumluyum. Takvim 1 yıla bölünüyor ama bu sene 6 ayda yetiştirmeye çalıştığım için son aylar zor oluyor. Yinede yetiştiremiyırum

hayrılı günler kızlar nasılsınız? biz bugün doktora gittik bebeğim iyi karın çevresini ölçtü kilosu az ama bu bişey ifade etmez bir kaç haftaya toparlar dedi damarın tıkalı ondan beslenmeyi etkiler ama sorun teşkil etmiyor dedi.. tansıynuna dikkat et eğer yüksek çıkarsa haberim olsun dedi.. sonra oğluşumun fotosunu çekti çok tatlı bişey bu kime benziyor acaba bence ablasına benziyor dedi fotoğrafı kızıma verdi oda bize vermiyor doktor bana verdi senin dedi size yok felan diyor :) üç hafta sonrasına tekrar cağırdı kontrole girmeden nst ye bağlanıcam hayırlsıı allahdan..

Bende ishal olmustum aynen doguruyorum sandiydim hep o seftaliler yuzunden yine basladim yemeye

İnşallah canım. doktorunun numarası varsa bi arayıp sorabilirsin için rahatlar
idrar yollarımdaki enfeksiyondan kaynaklı olabılıcegını soyledı kasık ve karın kısmını sıcak tut dogumla alakalı bısey olmaz suan ıcın daha ıkı gun once gorustuk dedı bakalım canlar ıns gecer sızlıyo agrıdan gectı

Günaydın herkese..Canım bi doktorunu ara danış en azından olmaz mı?
idrar yollarımdaki enfeksiyondan kaynaklı olabılıcegını soyledı kasık ve karın kısmını sıcak tut dogumla alakalı bısey olmaz suan ıcın daha ıkı gun once gorustuk dedı bakalım canlar ıns gecer sızlıyo agrıdan gectı

evet canım ıkı gun once gıttım ısde daha enfeskıyondan olabılır dedı bakalım gecer ınsallah ya

İnşallah yoktur canım bişey...Rabbim zamanlarını beklemeyi nasip etsin bebişlerimize inşallah.Ama aslında riskli kısmı büyük ölçüde atlattık da sayılır kızlar içiniz biraz rahat olsun.Evet tabi Allah bilir ne zaman ne olacağaını ama eşimin dayıoğlunun hanımının bebeğinin kalbi durmak üzereymiş NST de 30. haftasını yeni doldurmuş hemen sezeryana almışlar.Bebek 40 gün kadar sanırım emin değilim küvezde kalmış.Tabi annenin sütüde gelmemiş ama normal doğum vaktinden 20 gün sonra sütü de gelmiş ben gördüğümde bebek 6 aylıktı ve emiyodu da maşallah..Belki moral olur diye yazdım.Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerimize

[QUOevdede raall, post: 40988589, member: 232430"]idrar yollarımdaki enfeksiyondan kaynaklı olabılıcegını soyledı kasık ve karın kısmını sıcak tut dogumla alakalı bısey olmaz suan ıcın daha ıkı gun once gorustuk dedı bakalım canlar ıns gecer sızlıyo agrıdan gectı[/QUOTE]

Sen evdede corapsiz gezme artik.usuttun demekki...
Aman dikkat 1 ay daha disimizi sikmamiz lazim...

[QOUTE="Gizemm59, post: 40983566, member: 652578"]Canm uzme kendini olsn en azndan dogmda annen yaninda . eşler hep ayni takma kafana onlar hamilr olsa emnki 100 kati soylenrlerdi[/QUOTE]
Aynen kız onlar hamile olsa 100 kat daha sıkıntı çekerdik ben eşime hep diyom iyiki sen hamile değilsin tatlı istiyo meyve istiyoDun yeter ama dedimBi tatli istedim diyoBen bu kadar sey istemedim hamileligim boyuncaİyiki esim hamile degil yoksa ben kafayi yemistim

Gittim baktimm orda varya neler var neler plastik tabaklar, rengarenk peceteler, desenli masa örtüsü, kulahlar, bardaklar, karton stand falan ne ararsan yani doğum günü gelince kizima her seyi ordan alabilirim :)

Senin bardaklarada baktim 3 cesit vardi ayaklari pembe mavi kırmızı olan 10lu 8 tl bide böyle uzun ince vardi 6li 4 tl bide biraz daha büyük olanlari vardi 6li 5 tl. Persembe günü yenileri gelecek dedi daha farklı modellerde de gelecekmiş ama adam nasil seyler gelecegini bilmiyordu.
Bahsettigim ayaklari renkli olan ve uzun ince olanlarin resimlerini ekledim sana bak canim

Eklentiler

• 2015-05-16-14-10-10.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 83
  • 2015-05-16-14-09-45.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 71
[QOUTE="Gizemm59, post: 40983566, member: 652578"]Canm uzme kendini olsn en azndan dogmda annen yaninda . eşler hep ayni takma kafana onlar hamilr olsa emnki 100 kati soylenrlerdi
Aynen kız onlar hamile olsa 100 kat daha sıkıntı çekerdik ben eşime hep diyom iyiki sen hamile değilsin tatlı istiyo meyve istiyoDun yeter ama dedimBi tatli istedim diyoBen bu kadar sey istemedim hamileligim boyuncaİyiki esim hamile degil yoksa ben kafayi yemistim[/QUOTE]
Aynı benim eşim, şundan yapsana keşke şu olsa, dedim ben mi hamileyim sen mi, ben aşermiyorum sana noluyo

Merhaba kızlar iki gündür sağ göğsüm ağrıyordu herhalde süt oluyor falan diye düşündüm dün göğsüm kocaman şişti ve semsert oldu kızardı benim ateşim 39 lara çıktı akşam eşim gelince neden haber vermedin hastaneye giderdik dedi ben normal süt oluşuyor ondan böyle diye düşünüyordum doktorumu aradım yarın hemen gel dedi bugün röntgen felan çekildi enfeksiyon olmuş bana kalsa doktora falan gideceğim yok neyse antibiyotik felan verdi geçmezse gel genel cerrahi görsün dedi hamileliğim iyi geçiyor sıkıntım yok diye diye kendime nazar değdirdim son zamanlar gerçekten sıkıntılı oluyormuş

Cok cok gecmis olsun tez zamanda iyilesir ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…