- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.761
Iki dilde aba dili gibi konusuyor canim. Hatta cat pat 3. Dili de var Hollandaca:)
Cnm vücudundaki değişiklikleri hiçbi zaman hafıfe alma,her zaman kontrolünü yaotır için rahat etsin..ben 4.ayımda ben çıktı diye cildiyeciye gittim meğersem siilmiş...allah korusun bılıyorsun siil dokundukca dağılıyor,,çok şükür hemen mudahele etttık bitti ggittti
merhabaa aynı sorun bende de war solda benim ben gibiydi 23haftada oda başa dönüştü ben genel cerraha gittim kadın doğumluk değil o kendi doktorumda cerrahda çamaşırına fazla degdirme hassad olur göğus pedi veya gazlı bezle koru dedi bende sürekli gazlı bez koyuyorum dikkat et ordanda süt gelecekmiş çünkü..
kızlar bişey soracağım.aranızda göğüs pompası alan yada önceki bebeklerinde kullanan var mı?
Selam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Kafası karisacak kızın ya :)
Bende de sigil cikti vajinada ama doktor tedavi gerektirecek bir durum yok dedi. Çoğalma olmadi ama cok koruyorum.
Bende hep vardi canım yeni degil. Anneanemde de varmis nette süt gelmiyo diye okudum ama anneannemden süt geliyomus.
Ben philips avent aldim canım arkadaslarimdan kullanip memnun olanlar vardi
Okuyunca bende cok sasirdim birden canim ama sukurler olsun ki iyisiniz cok sevindim ins tez vakitte bebegin kilo alir hayirlisiyla evinize donersiniz Rabbim herkese bu guzel duyguyu zamaninda tattirsin insSelam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Canım aynı haldeyim. O kadar garip ağrılar yaşıyorum ki gerçekten aynen aklım çıkıyo doğacak diye. Kasıklar, tam göbek altı, bel.... Her yerim kopuyo sabah 7 de uyandım 2 den bu yana misafirim vardı şimdi oturdum. Fena haldeyimKizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu.bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun
tek canmcanım tek pompalı mı çift mi?
eşekkürler canım bakıyorum hemen. Fiyatları nasıl peki?Tşkler cnm,flama ve balonlu keçeyi mabebe_mabebe isimli instagram sayfaları var,onlara yaptırdım..kolomya şişesinide ella events diye girersen instagrama ordan...:)özellikle mabebe deki ayşe hn çok tatlı ve ilgili...
Sanada gecmis olsun cnm..sende dinln cnm yorma kndini misafir neydi onu bile unuttum tek basima agirliyamam.insallh sonu guzel olxak diye dayaniyoruz agrilara.Canım aynı haldeyim. O kadar garip ağrılar yaşıyorum ki gerçekten aynen aklım çıkıyo doğacak diye. Kasıklar, tam göbek altı, bel.... Her yerim kopuyo sabah 7 de uyandım 2 den bu yana misafirim vardı şimdi oturdum. Fena haldeyim
Maşallah cnm yaSelam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Kafası karisacak kızın ya :)
Bende de sigil cikti vajinada ama doktor tedavi gerektirecek bir durum yok dedi. Çoğalma olmadi ama cok koruyorum.
Bende hep vardi canım yeni degil. Anneanemde de varmis nette süt gelmiyo diye okudum ama anneannemden süt geliyomus.
Ben philips avent aldim canım arkadaslarimdan kullanip memnun olanlar vardi
Selam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Valla mecburen akrabalar geldi yoksa keyfi birilerini bende ağırlayamam şimdi uzandım koltuğa. Bacaklar zonkluyooooSanada gecmis olsun cnm..sende dinln cnm yorma kndini misafir neydi onu bile unuttum tek basima agirliyamam.insallh sonu guzel olxak diye dayaniyoruz agrilara.
Ayagini yuksek tut canim insallh gecer .hakikaten son aylar gecmiyomus bunu anladimValla mecburen akrabalar geldi yoksa keyfi birilerini bende ağırlayamam şimdi uzandım koltuğa. Bacaklar zonkluyoooo
Cnm vajinal siğiller normal dogumda bebege geçebilir diye biliyorum ben,cildiyeci oyle demisti...siğile tedavi yapmamaknasıl bişi anlamadım,en yakın arkadasımın ıdrar yollarında mantar ol ustu farketmemıs,normal dogumla kızı oldu,bütün tırnakları mantardı yavrunun...doktorun bişi biliyor demekki,ben olsam siğili kesın oyle ekndı basına bırakmazdım
bende de bebeklikten beri varmış artık süt geliyor ondan sıkıntı..emzirirken bebek rahatsz olur gibi o yüzden doğumdan sonra aldırcam inş..süt gelmeyen yokmuş öyle olupta
Canımsınn saoll gizemcim...yemek hiç yiyemedıgım için doktor serumla besledi 10 gümdür ama şimdi bulantılarım geçti normale döndümm,sende sıcaklar ıyıce baslamadan ayrıl,cidden cok bunaltıyor,dün az dısarı cıkayım dedim ruhu teslim ediyordummm,zaten sıcak olmasada bı hararet var bunyede:))))
Kizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu.bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun
Merhaba hanımlar. Nasılsınız? 33 günümüz kaldı bizimçok heyecanlıyım.
Kizlar ben bugün duş alırken farkettim göğüs ucumun etrafinda kabarciklar olusmus. Sizde de öyle olan var mi? Bide benim sag gogsumun altinda bir tane daha göğüs ucu var ama siyah halkasi ffalan yok tabi. Ben küçükken ben gibiydu büyüdükçe ergenlik döneminde oda uç şeklini aldı anneannemde de varmis annem söyledi simdiye kadar hic doktora gostermedim. Acaba kendi doktoruma soylesem mi bunu.
Ben 37.haftaya kadar dayanmak istiyorum
Ne kadar çok dayanırsam bebiş,mle o kadar çok vakit gecirebilcem kısmetse.
bununla geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim inşallah bebişin çabuk kilo alırda hayırlısıyla sağ salim evinize dönersiniz.. Allaha emanet olun rabbim yar ve yardımcınız olsunSelam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Canımmmmm inanamıyorummm,yazını görünceee kaldım bi andaa öyleceee....iyi olmanıza çokk sevindimmm,eminim bunları yaşarken çok korkmuşsundur ama sonu iyi olmuş..en kkısa zamandada paşayı kucagına alıp evıne götürr inşşş...yaramaz çıktı seninkii vallahhiiii....annesıne çabucak kavısmak istedi belllki:))
Cokk gecmiş olsun canm bebeğine en kısa zamanda kavuşursun inşallah bugünleride unutursunuz Allahm analı babalı büyütmeyi nasip etsinbununla geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim inşallah bebişin çabuk kilo alırda hayırlısıyla sağ salim evinize dönersiniz.. Allaha emanet olun rabbim yar ve yardımcınız olsun
aynen canım benimde ayak tabanlarım çok feci ağrıyo.özellikle gece wc ye kalktığımda üzerine basamıyorum.sankı bıçakla kesilmiş gibiYürümek işkence ciddenbenim bi de ayak tabanlarım acıyo resmen kasıklarım da ağrıyo evet. Bi de karnımın çatlayan yerleri sanki diom çatladı gene de onun acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?