2015 Temmuz Anneleri

Iki dilde aba dili gibi konusuyor canim. Hatta cat pat 3. Dili de var Hollandaca:)

Kafası karisacak kızın ya :)

Bende de sigil cikti vajinada ama doktor tedavi gerektirecek bir durum yok dedi. Çoğalma olmadi ama cok koruyorum.

Bende hep vardi canım yeni degil. Anneanemde de varmis nette süt gelmiyo diye okudum ama anneannemden süt geliyomus.

kızlar bişey soracağım.aranızda göğüs pompası alan yada önceki bebeklerinde kullanan var mı?

Ben philips avent aldim canım arkadaslarimdan kullanip memnun olanlar vardi

Ikinizinde iyi olmasina çok sevindim. Allah oğlunu sag saglim kucagina alacagin günleride gostersin. Insallah hemencecik 2 kg olurda evinize gidersiniz. Ikinizide masallah :)

Cnm vajinal siğiller normal dogumda bebege geçebilir diye biliyorum ben,cildiyeci oyle demisti...siğile tedavi yapmamaknasıl bişi anlamadım,en yakın arkadasımın ıdrar yollarında mantar ol ustu farketmemıs,normal dogumla kızı oldu,bütün tırnakları mantardı yavrunun...doktorun bişi biliyor demekki,ben olsam siğili kesın oyle ekndı basına bırakmazdım

Okuyunca bende cok sasirdim birden canim ama sukurler olsun ki iyisiniz cok sevindim ins tez vakitte bebegin kilo alir hayirlisiyla evinize donersiniz Rabbim herkese bu guzel duyguyu zamaninda tattirsin ins

Kizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu. bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun
Canım aynı haldeyim. O kadar garip ağrılar yaşıyorum ki gerçekten aynen aklım çıkıyo doğacak diye. Kasıklar, tam göbek altı, bel.... Her yerim kopuyo sabah 7 de uyandım 2 den bu yana misafirim vardı şimdi oturdum. Fena haldeyim

T
Tşkler cnm,flama ve balonlu keçeyi mabebe_mabebe isimli instagram sayfaları var,onlara yaptırdım..kolomya şişesinide ella events diye girersen instagrama ordan...:)özellikle mabebe deki ayşe hn çok tatlı ve ilgili...
eşekkürler canım bakıyorum hemen. Fiyatları nasıl peki?

Sanada gecmis olsun cnm..sende dinln cnm yorma kndini misafir neydi onu bile unuttum tek basima agirliyamam.insallh sonu guzel olxak diye dayaniyoruz agrilara.

Maşallah cnm ya sağlıklı olur inş bebişin. Bir an evvelde hastaneden çıkarsınız inş. Rabbim yardımcınız olsun inş. Ayy çok heyecan yaptım.

bende de bebeklikten beri varmış artık süt geliyor ondan sıkıntı..emzirirken bebek rahatsz olur gibi o yüzden doğumdan sonra aldırcam inş..süt gelmeyen yokmuş öyle olupta

Canım gözün aydın. Allah korumuş bebeğini. İyi olmanıza sevindim. Ben hastanede bu kilolarda bebek çok gördüm. 2kg olur Allahın izniyle. Kucağına aldığın günleri görürsün inşallah

Sanada gecmis olsun cnm..sende dinln cnm yorma kndini misafir neydi onu bile unuttum tek basima agirliyamam.insallh sonu guzel olxak diye dayaniyoruz agrilara.
Valla mecburen akrabalar geldi yoksa keyfi birilerini bende ağırlayamam şimdi uzandım koltuğa. Bacaklar zonkluyoooo

Bende öyle biliyordum ama esimin kuzenide bu yüzden sezeryanla doğum yapmisti. Bende doktora sordum son 2 yildir yapilan arastirmalara göre sigilin normal doguma engel olmadigini söyledi. Tabiki bulunduğu yerede bagli dedi. Onu son zamanda tekrar muayene edecekmiş. Valla canıM her doktor ayri gercekten.

bende de bebeklikten beri varmış artık süt geliyor ondan sıkıntı..emzirirken bebek rahatsz olur gibi o yüzden doğumdan sonra aldırcam inş..süt gelmeyen yokmuş öyle olupta

Cildiye mi aliyor onu peki? Bende de vardi ama ergenlikte farkettik göğüs ucu olduğunu. Ben gibi duruyordu kucukken

Bende bugün sahilde yürüyüş yaptım eve geldim 2 saat uyudum yinede kendime gelemedim. Kendimi balın gini şişmiş hissediyorum görüntüde çok birşey olmasada

Kizlar yaa biliyorum cok soruyorum.ama size yatakta saga sola dnerkn kasiklaruniz yirtilck gbi oluomu. bnm hafiften kasigim belim agriyo napsam dun yurumustum ondnmi oldu nedr.korkuyorum erknden gelck die Allah korusun

Bana çok oluyor canım. Dönmezsem kaburga ağrısından uyuyamıyorum. Dönerkende canım çok acıdığı içşn dönmeye korkuyorum

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? 33 günümüz kaldı bizim çok heyecanlıyım.

Ayy birşey kalmadı. Hadi bakalım sağlıkla gelsin kıziçe

İlk defa 2 göğüs ucu duyuyorum. Bi sıkıntı yaratır mı fikrim yok ama küçğk yağ bezeleri gibi kabarcıklar bendede var

Ben 37.haftaya kadar dayanmak istiyorum
Ne kadar çok dayanırsam bebiş,mle o kadar çok vakit gecirebilcem kısmetse.

İnşallah bende dayanırım 37ye kadar. Şuan tüm hedefim o sağlıkla inşallah

bununla geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim inşallah bebişin çabuk kilo alırda hayırlısıyla sağ salim evinize dönersiniz.. Allaha emanet olun rabbim yar ve yardımcınız olsun

Ü

Aynen anneler gününe yetişti sıpam <3 )

Cojk
bununla geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim inşallah bebişin çabuk kilo alırda hayırlısıyla sağ salim evinize dönersiniz.. Allaha emanet olun rabbim yar ve yardımcınız olsun
Cokk gecmiş olsun canm bebeğine en kısa zamanda kavuşursun inşallah bugünleride unutursunuz Allahm analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Yürümek işkence cidden benim bi de ayak tabanlarım acıyo resmen kasıklarım da ağrıyo evet. Bi de karnımın çatlayan yerleri sanki diom çatladı gene de onun acısı
aynen canım benimde ayak tabanlarım çok feci ağrıyo.özellikle gece wc ye kalktığımda üzerine basamıyorum.sankı bıçakla kesilmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…