- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.781
Selam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Canımmmmm inanamıyorummm,yazını görünceee kaldım bi andaa öyleceee....iyi olmanıza çokk sevindimmm,eminim bunları yaşarken çok korkmuşsundur ama sonu iyi olmuş..en kkısa zamandada paşayı kucagına alıp evıne götürr inşşş...yaramaz çıktı seninkii vallahhiiii....annesıne çabucak kavısmak istedi belllki:))
aynen canım bende 37.haftaya kadar dayancam.allah kolaylık versın hepımıze...
Selam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Kizlar e bebekten siparis vermek uzereyim de hangi emzikten aliyoduk cevqp pleaseseee
canım bende iğne kullanıyorum doktorum bana epidural olamazsın dedi.ben hem normal hem sezeryan için sordum.sezeryan için 15 gün önceden bırakman gerek dedi.normal için ise olmuyomuş zatenBana 2 doktor epıdural olmaz dedi.bir doktor olur dedi.cnm sende sonr bir ara beni alıntılayıp yaz olur mu?
İnsaallah saglikli bir sekilde evinize donersiniz Rabbim bebeginizi size bagislasinSelam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
cok cok geçmiş olsun canım.bebişin inşallah biran önce toparlanır ve evinize dönersiniz canmSelam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Canim benim hem gecmis olsun, hem gözünüz aydin, zamane cocuklari aceleci oluyorlar...Sonucun iyi olmasi sevindirici en azindan, kilosu da iyi cok düsük degil endiselenme, cabucak büyür o annesi...Gecen tanidik birinin oglunu gördüm 20 yasina gelmis, 6,5 aylik dogmus 1200gr, cok kücükmüs, simdi babasinin iki kati, yakisikli, dalyan gibi masallah....Dedesi bebekken sömürücü cocuk dermis cok masrafli bi bebek oldugu icin, mamasi hastanesi cok tutmus o zamanlar.Simdi anlatip gülüyorlar, aklima onlar geldi birden.seninki de büyür, güzel anilariniz olur hep birlikte insallah.O o zamanin sartlarinda büyüdüyse seninki bugünün sartlarinda cabucak toparlanir endise etme, dualarimiz sizinleSelam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Ayy canım ya inanamıyorumSelam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
içini ferah tut canım dua et bu korkular endişeler hepsi normal bende de oluyo ama inşallah iyi düşünürsek iyi olur benceya kızlar yattımdı uyku tutmadı. Her gün yeni bir şeyin stresi sarıyor beni. mobilyalar harç her şey gün itibariyle hazır. Onları da annemler alcak o yüzden burda değil. Ama emziremicem diye korkuyorum ben yaİyi beslenmiyorum. Dikkat etmiyorum edemiyorum iş yüzünden. sanki emziremicekmişim sütüm olmıcakmış gibi filan gelio. göğüslerim çok acıyo sızlıo filan ama ne bileyim...
içini ferah tut canım dua et bu korkular endişeler hepsi normal bende de oluyo ama inşallah iyi düşünürsek iyi olur bence
canım benim daha bebeğin doğmadı ki..belki de emzirme konusunda hiç bi sıkıntı yaşamayacaksın hem bak zaten mantıklı davranıp her ihtimale karşı emzirme ürünleri de almışsınBugün ıvır zıvır eksikleri giderelim diye çıktık eşimle. Bi ton da şey aldık. Ama iş emzirmeyle ilgili olanlara gelince yüzüm bulutlandı hep. Hatta satıcı yanlış anlamayın da bi sıkıntı mı var her şey yolunda mı filan dedi. O kadar moralsiz ve endişeliyim demek ki farkediyolar
canım benim daha bebeğin doğmadı ki..belki de emzirme konusunda hiç bi sıkıntı yaşamayacaksın hem bak zaten mantıklı davranıp her ihtimale karşı emzirme ürünleri de almışsın
benim de ilk hamileliğim..Şimdiden bi şeyler yemeye içmeye gerek var mı acaba bildiğin?
benim de ilk hamileliğim..o yüzden senden fazla bilgim yoktur muhtemelen ama duyduğum ve buradan da öğrendiğim kadarıyla göğüs ucu kremleri kullanmaya şimdiden başlamak gerekiyormuş ileride yara olmasın diye ama ben krem yerine saf zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum daha doğal. sütünün bol olması için bol su içmek ve göğüslere masaj yapmak faydalı olabilir şimdiden bşyler yapmak adına
valla benim eşim alışveriş konusunda hiç yardımcı değil..hep tek başıma ya da annemle yaptım her şeyi. ben bebek için ne kadar heyecanlanıyorsam o da o kadar rahat.ne kadar hevesliymişsin diye bazen dalga bile geçiyor..gıcık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?