2015 Temmuz Anneleri

İnşallah tez vakitte bebeğin kilo alır hayırlısıyla kucağına alıp evinize dönersiniz.

Bu arada evet bütün bunlar olurken korkudan öldüm ameliyathanede hüngür hüngür ağlıyorum 20 kişi başımda ne oldu neden ağlıyorsunuz diyo ben korkuyoruuumm diye höykürüyorum. Düşünsene akşam yattım bodrumda hiçbirşey yok sabah denizlide doğumdayım:-S

aynen canım bende 37.haftaya kadar dayancam.allah kolaylık versın hepımıze...

İnş canım. Ne işle meşgulsün sen? Ben veterinerim. Bu hafta klinik nöbeti bende. Onu da atlatırsam dayanıcam gibi.

Çok şaşırdım. Üzüldüm ama okudukça da sevindim. Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Grçmiş olsun ve de gözün aydın :)

Kizlar e bebekten siparis vermek uzereyim de hangi emzikten aliyoduk cevqp pleaseseee

Ben bugün Avent aldım. Fosforlu, gece parlayanlardan. E bebekte var mı bilmiyorum ama

Kiz
İnsaallah saglikli bir sekilde evinize donersiniz Rabbim bebeginizi size bagislasin

cok cok geçmiş olsun canım.bebişin inşallah biran önce toparlanır ve evinize dönersiniz canm

Canim benim hem gecmis olsun, hem gözünüz aydin, zamane cocuklari aceleci oluyorlar...Sonucun iyi olmasi sevindirici en azindan, kilosu da iyi cok düsük degil endiselenme, cabucak büyür o annesi...Gecen tanidik birinin oglunu gördüm 20 yasina gelmis, 6,5 aylik dogmus 1200gr, cok kücükmüs, simdi babasinin iki kati, yakisikli, dalyan gibi masallah....Dedesi bebekken sömürücü cocuk dermis cok masrafli bi bebek oldugu icin, mamasi hastanesi cok tutmus o zamanlar.Simdi anlatip gülüyorlar, aklima onlar geldi birden.seninki de büyür, güzel anilariniz olur hep birlikte insallah.O o zamanin sartlarinda büyüdüyse seninki bugünün sartlarinda cabucak toparlanir endise etme, dualarimiz sizinle

canım çok şükür iyiymişsiniz..gözün aydın..inşallah 1 ay sonra bebişinle sağlıkla çıkarsınız....

Ayy canım ya inanamıyorum
Rabbim kolaylik versin çok şükür ikiniz de iyisiniz moralin de güzel gozukuyor maşallah sana ufaklık da iyiymiş elhamdülillah

Ne yazacagimi şaşırdım inan

Canim bugun sende geldin aklıma sonra nickini değiştirmiştim gibi hatırladım... Hayirli olsun oğlusun Bir an once toparlanıp evinize dönersiniz insallah, saglikla, huzurla... Aceleci cikmis senin oglan, ama sukur ki sağlığı yerinde... ikinizinde oyle... Dularımız sizinle, bizi habersiz birakma

ya kızlar yattımdı uyku tutmadı. Her gün yeni bir şeyin stresi sarıyor beni. mobilyalar harç her şey gün itibariyle hazır. Onları da annemler alcak o yüzden burda değil. Ama emziremicem diye korkuyorum ben ya İyi beslenmiyorum. Dikkat etmiyorum edemiyorum iş yüzünden. sanki emziremicekmişim sütüm olmıcakmış gibi filan gelio. göğüslerim çok acıyo sızlıo filan ama ne bileyim...

içini ferah tut canım dua et bu korkular endişeler hepsi normal bende de oluyo ama inşallah iyi düşünürsek iyi olur bence

içini ferah tut canım dua et bu korkular endişeler hepsi normal bende de oluyo ama inşallah iyi düşünürsek iyi olur bence

Bugün ıvır zıvır eksikleri giderelim diye çıktık eşimle. Bi ton da şey aldık. Ama iş emzirmeyle ilgili olanlara gelince yüzüm bulutlandı hep. Hatta satıcı yanlış anlamayın da bi sıkıntı mı var her şey yolunda mı filan dedi. O kadar moralsiz ve endişeliyim demek ki farkediyolar

Hem çok geçmiş olsun hemde gözünüzaydın güzel oğlun sağlıkla sıhhatle çabucak büyüsün inşallah tez vakitte evinde uyutursunuz seversiniz küçük yaramazı :) dualarımız bebeğinle ve seninle Allah a emanet olun bugünleri çabucak sağlıkla atlatın inşallah.. Forumumuzun küçük yaramazı hoşgelmiş sefa gelmiş bahtı güzel olsun inşallahh

canım benim daha bebeğin doğmadı ki..belki de emzirme konusunda hiç bi sıkıntı yaşamayacaksın hem bak zaten mantıklı davranıp her ihtimale karşı emzirme ürünleri de almışsın

Şimdiden bi şeyler yemeye içmeye gerek var mı acaba bildiğin?
benim de ilk hamileliğim..o yüzden senden fazla bilgim yoktur muhtemelen ama duyduğum ve buradan da öğrendiğim kadarıyla göğüs ucu kremleri kullanmaya şimdiden başlamak gerekiyormuş ileride yara olmasın diye ama ben krem yerine saf zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum daha doğal. sütünün bol olması için bol su içmek ve göğüslere masaj yapmak faydalı olabilir şimdiden bşyler yapmak adına

36-37.hafta arası krem başlamak gerekiyomuş evet ben de burdan öğrendim

Zeytinyağını duymadım ama gülsuyunda bekletilmiş ayca çekirdeklerini biliyorum ben de. Bekleyince jelimsi hale geliyomuş o da sürülüomuş.

valla benim eşim alışveriş konusunda hiç yardımcı değil..hep tek başıma ya da annemle yaptım her şeyi. ben bebek için ne kadar heyecanlanıyorsam o da o kadar rahat. ne kadar hevesliymişsin diye bazen dalga bile geçiyor..gıcık yaa

O zaman sen de al kocanın maaş kartını harca harcayabildiğin kadar :) belki bir dahakine gelir o da seninle bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…