- 31 Ağustos 2014
- 665
- 567
- 323
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.801
bak bu gülsuyunu bilmiyordum ben36-37.hafta arası krem başlamak gerekiyomuş evet ben de burdan öğrendim
Zeytinyağını duymadım ama gülsuyunda bekletilmiş ayca çekirdeklerini biliyorum ben de. Bekleyince jelimsi hale geliyomuş o da sürülüomuş.
onun derdi para değil canım onu alışveriş işleri sıkıyorO zaman sen de al kocanın maaş kartını harca harcayabildiğin kadar :) belki bir dahakine gelir o da seninle bu sayede
onun derdi para değil canım onu alışveriş işleri sıkıyor
olabilir..bana bazen bebeği kıskanıyor gibi de geliyor ne yalan söyliymHımmm... O zaman bi düşünelim napabilirz diye
Belki de çok hevesli görünmek istemiordur canım ya? hayal kırıklığına uğramaktan mı korkuyo ki? benim kuzenim öyleydi mesela korkuodu gereksiz yere...
olabilir..bana bazen bebeği kıskanıyor gibi de geliyor ne yalan söyliymonu daha az seveceğimden mi korkuyo nedir bi kere bunu ima etmişti
amaaan zaten hallettim büyük kısmını bu saatten sonra alınacak pek bişi kalmadı..ben artık yatayım canım saat epey geç oldu malum yarın iş başı. sana ve bebişine iyi geceler rahat uykularr
amaaan zaten hallettim büyük kısmını bu saatten sonra alınacak pek bişi kalmadı..ben artık yatayım canım saat epey geç oldu malum yarın iş başı. sana ve bebişine iyi geceler rahat uykularr
Canim soktayim su anda! UmarimSelam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Canim bizi haberdar et surekli gelismelerden cok merak ediyorum sizi ! Sutunun gelmesine de cok sevindim bol bol pompala pompaladikca artar daha cok. Bebisin gelince yanina zaten deli gibi emer. Zayif bebekler cok cabuk kilo aliyor yetismek icin normal dogum kilosuna. Kendinize iyi bakin. Hala soktan cikamadim kaldim oyle.Ü
Aynen anneler gününe yetişti sıpam <3)
Şimdiden bi şeyler yemeye içmeye gerek var mı acaba bildiğin?
onun derdi para değil canım onu alışveriş işleri sıkıyor
benim doktorlarım da öyle demişti. oysaki ben de epidural istiyodumcanım bende iğne kullanıyorum doktorum bana epidural olamazsın dedi.ben hem normal hem sezeryan için sordum.sezeryan için 15 gün önceden bırakman gerek dedi.normal için ise olmuyomuş zaten
Bide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(Canim bizi haberdar et surekli gelismelerden cok merak ediyorum sizi ! Sutunun gelmesine de cok sevindim bol bol pompala pompaladikca artar daha cok. Bebisin gelince yanina zaten deli gibi emer. Zayif bebekler cok cabuk kilo aliyor yetismek icin normal dogum kilosuna. Kendinize iyi bakin. Hala soktan cikamadim kaldim oyle.
Canım gunaydın cok gecmıs olsun ıns en kısa zamanda bebegıne kavusursun moralını yuksek tut bence bak bebegınde sende ıyısın canım bısey sorucam erken dogumuna ne sebep olmus hanı bısey dedılerımı cunku hersey normaldı yazmıssınBide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(
Canım gunaydın cok gecmıs olsun ıns en kısa zamanda bebegıne kavusursun moralını yuksek tut bence bak bebegınde sende ıyısın canım bısey sorucam erken dogumuna ne sebep olmus hanı bısey dedılerımı cunku hersey normaldı yazmıssın
anladım canım ıcımden bı sesde bana sureklı erken dogum yapcagımı soyluyo garıp bı hıs var ıcımde ama nasıp kuzumu saglıkla kucagıma alıyımda senınde allah bagıslasın allah analaı babalı buyutsun canımPlasenta ayrılmış canım ama sebebi bilinmiyor
geçmiş olsun canım, aynı zamanda gözün aydın. Rabbim bebeğine şifa versin.inş en kısa zamanda sağlıkla evinize dönersiniz. inşallah bebeğini kucağına alacağın günlerde gelecek canım. dualarımız sizinle..Plasenta ayrılmış canım ama sebebi bilinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?