2015 Temmuz Anneleri

bak bu gülsuyunu bilmiyordum ben

Hımmm... O zaman bi düşünelim napabilirz diye
Belki de çok hevesli görünmek istemiordur canım ya? hayal kırıklığına uğramaktan mı korkuyo ki? benim kuzenim öyleydi mesela korkuodu gereksiz yere...
olabilir..bana bazen bebeği kıskanıyor gibi de geliyor ne yalan söyliymonu daha az seveceğimden mi korkuyo nedirbi kere bunu ima etmişti

amaaan zaten hallettim büyük kısmını bu saatten sonra alınacak pek bişi kalmadı..ben artık yatayım canım saat epey geç oldu malum yarın iş başı. sana ve bebişine iyi geceler rahat uykularr

iyi geceler... Bugün pazar diye geç kalkınca iyice tutmadı uyku bende

Canim soktayim su anda! Umarim
Bebegin hemen toparlar evinize donersiniz. Dualarimiz bebeginle canim.

Ü

Aynen anneler gününe yetişti sıpam <3 )
Canim bizi haberdar et surekli gelismelerden cok merak ediyorum sizi ! Sutunun gelmesine de cok sevindim bol bol pompala pompaladikca artar daha cok. Bebisin gelince yanina zaten deli gibi emer. Zayif bebekler cok cabuk kilo aliyor yetismek icin normal dogum kilosuna. Kendinize iyi bakin. Hala soktan cikamadim kaldim oyle.

Gunaydin kızlar ben artik hic uyuyamiyorum bir sağa bir sola dondumm durdum yine son günlerde ne yapacam şimdiden onu düşünüyorum bugünlerde ben çocuklar çok yoruyo yada ben çok yorgun oluyorum hayirlisiyla kucağınıza alsak

Gunaydinn kizlarr,
Ben geceleri hep ayni saatlerde uyanıyorum :) 23:00 23:30 arasi uyuyorum mesela gece 01:00de ve 04:00 te uyaniyorum. Sonrada sabah 07:00 de. Cok ilginç ama 3 saatte 1 sanki emzirmeye kalkacakmisim gibi :) insallah bebegim dogunca da boyle rahat uyanirim :)

Şimdiden bi şeyler yemeye içmeye gerek var mı acaba bildiğin?

Canım hic bir sey yeme icme stres yapmazsan su icsen bile sutun gelir. Süt zaten emzirdikce cogalan bir sey. Arz talep meselesi gibi :) ne kadar cok emzirirsen memelere o kadar süt üretme sinyali gonderiyorsun. Yani emzir ve gerisini düşünme stres gercekten süt düşmanı kuzenimden biliyorum daha dogumdan önce böyle taktı kafaya. Süt yetmiyo diye diye 15 günde sütü kesildi.

gunaydın kızlar bu gece saga sola donmekten uyuyamadım ya havada sıkıntılı acık yatsam üsütüyorum kapalı yatsam yanıyorum ne olcak boyle bılmıyorum valla hepinıze miniklerinizle ıyı haftalar

canım bende iğne kullanıyorum doktorum bana epidural olamazsın dedi.ben hem normal hem sezeryan için sordum.sezeryan için 15 gün önceden bırakman gerek dedi.normal için ise olmuyomuş zaten
benim doktorlarım da öyle demişti. oysaki ben de epidural istiyodum

Bide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(

Bide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(
Canım gunaydın cok gecmıs olsun ıns en kısa zamanda bebegıne kavusursun moralını yuksek tut bence bak bebegınde sende ıyısın canım bısey sorucam erken dogumuna ne sebep olmus hanı bısey dedılerımı cunku hersey normaldı yazmıssın

Plasenta ayrılmış canım ama sebebi bilinmiyor

anladım canım ıcımden bı sesde bana sureklı erken dogum yapcagımı soyluyo garıp bı hıs var ıcımde ama nasıp kuzumu saglıkla kucagıma alıyımda senınde allah bagıslasın allah analaı babalı buyutsun canım

geçmiş olsun canım, aynı zamanda gözün aydın. Rabbim bebeğine şifa versin.inş en kısa zamanda sağlıkla evinize dönersiniz. inşallah bebeğini kucağına alacağın günlerde gelecek canım. dualarımız sizinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…