- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.821
Gunaydin kızlar ben artik hic uyuyamiyorum bir sağa bir sola dondumm durdum yine son günlerde ne yapacam şimdiden onu düşünüyorum bugünlerde ben çocuklar çok yoruyo yada ben çok yorgun oluyorum hayirlisiyla kucağınıza alsak
Gunaydinn kizlarr,
Ben geceleri hep ayni saatlerde uyanıyorum :) 23:00 23:30 arasi uyuyorum mesela gece 01:00de ve 04:00 te uyaniyorum. Sonrada sabah 07:00 de. Cok ilginç ama 3 saatte 1 sanki emzirmeye kalkacakmisim gibi :) insallah bebegim dogunca da boyle rahat uyanirim :)
Canım hic bir sey yeme icme stres yapmazsan su icsen bile sutun gelir. Süt zaten emzirdikce cogalan bir sey. Arz talep meselesi gibi :) ne kadar cok emzirirsen memelere o kadar süt üretme sinyali gonderiyorsun. Yani emzir ve gerisini düşünme stres gercekten süt düşmanı kuzenimden biliyorum daha dogumdan önce böyle taktı kafaya. Süt yetmiyo diye diye 15 günde sütü kesildi.
gunaydın kızlar bu gece saga sola donmekten uyuyamadım ya havada sıkıntılı acık yatsam üsütüyorum kapalı yatsam yanıyorum ne olcak boyle bılmıyorum valla hepinıze miniklerinizle ıyı haftalar
Aynen canım bende annemle hallettim herşeyi sadece mobilya halı gibi şeylere geldi. Hiç dahil etmedim odayı kurdum haftadonu çıkmıyo odadan şimdi heycan başladı ondada başka alınıcak varmı alalım diyo
Aynen canım sürekli üzerimde sankı kışlık bişeyler var gibi bide tesettürlüyüm iş yerınde erken dıye klımayıda acmıyolar valla ne gecemde ne gunduzumde rahat degılım ama bebegım ıcın herseye deger yeterkı o ıyı olsun ıkı ayımız kaldıGünaydın kızlar. Anlaşılan artık kimse sağlıklı uyuyamıyor :) bende bi tekme, bi tuvalet bi kaburga ağrısı derken uyu uyan geçiriyorum geceleti. Neyse bugünümüze şükür
Onlarada hak vermek lazım. Bizde hormonlar değişti. 24 saat tekmelerşni hissettiğimiz bi bebeğimiz var. Onlar elle tutulur birşey görmeden inanamıyor tam. Hatta bazısı bebek hareketlenmeden o duyguyu yaşayamıyormuş. Evde sürekli uyuyan bi bebek değilde şöyle azıcık gülücükler filan başlayunca... bizimkiler yine iyi :))
Aynen canım sürekli üzerimde sankı kışlık bişeyler var gibi bide tesettürlüyüm iş yerınde erken dıye klımayıda acmıyolar valla ne gecemde ne gunduzumde rahat degılım ama bebegım ıcın herseye deger yeterkı o ıyı olsun ıkı ayımız kaldı
Bende 37 kadar calışıcam inş ama buradakiler actırmıyo camı bıle zar zor bu sıcakda donuyolar mübareklerZaman çabuk geçiyor. Bugünlerde geçer gider. Senin işin daha zormuş. Benim iş yeri serin Allahtan. Hatta diyorum 37ye kadar çalışayımda günün en sıcak saatleri klima altında geçsin :)
yaa gerçekten ilginççç...benim doktorlarım da öyle demişti. oysaki ben de epidural istiyodum
günaydın devremgünaydın kızlar...
hayırlı haftalar....
nasılsınız???
bende tesettürlüyüm ve ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım...Aynen canım sürekli üzerimde sankı kışlık bişeyler var gibi bide tesettürlüyüm iş yerınde erken dıye klımayıda acmıyolar valla ne gecemde ne gunduzumde rahat degılım ama bebegım ıcın herseye deger yeterkı o ıyı olsun ıkı ayımız kaldı
aynen oyle oluyo canım bende renklı bol badıler aldım ıs yerınde onluk gıyıyoruz onun ıcıne gıyıyorum napıyım az kaldı ıns ya bu arada ben daha nasıl dogum yapıcagımı bılmıyorum bana hıc bısey soylemedıler bu normal mı herkes bılıyo kendınıbende tesettürlüyüm ve ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım...
hergün kıyafet değiştiriyorum terliyorum çünkü...göbek futbol topu gibi olunca hamişliğin ortalarında aldığım kıyafetleride yakıştıramıyorum kendime...Allahtan haftaya izne çıkacam hayırlısıylada
Bende 37 kadar calışıcam inş ama buradakiler actırmıyo camı bıle zar zor bu sıcakda donuyolar mübareklerolan bana oluyo ama bende yontemını buldum esım bana masaüstü vantilatör alıcak o bıraz rahatlatır ıns
yaa gerçekten ilginççç...
başka dr a daha gidin... ilj doğumum epudural sezeryandı... akşam iğnemi yaptım sabah doğuma...
şimdide kullanıyorum iğne ve yine epudural olacak...
istanbuldayım gıcıklıgına yapıyolar bence havada usuycek bisey mi kaldı aramızdan biri biraz gıcık bi tip en kıdemli o olunca bisey diyemiyoruz anlıycagın aman kımseyle ugrasamam vantılatorumu alıcam tamamdırCanım nerde yaşıyorsun böyle insanlar hala cam bile açtırmıyor. Biz mi yanıyoruz acaba :)) neyse yöntemi iyi düşünmüşsünüz
Benim doğum yapacağım yerdeki anestezi uzmanlarıda yapmıyor canım. İlla birşey olmak zorunda değil tabi ama risk varmış. Anestezi doktoru benim çok sevdiğim aramızın çok iyi olduğu biri. Risk almam dedi.
risk falan yok dedi bana dr um çokda rahat bi sezeryan hikayem var yani... neyse inşallah bu doğumumda öyle kolay olurCanım nerde yaşıyorsun böyle insanlar hala cam bile açtırmıyor. Biz mi yanıyoruz acaba :)) neyse yöntemi iyi düşünmüşsünüz
Benim doğum yapacağım yerdeki anestezi uzmanlarıda yapmıyor canım. İlla birşey olmak zorunda değil tabi ama risk varmış. Anestezi doktoru benim çok sevdiğim aramızın çok iyi olduğu biri. Risk almam dedi.
gunaydın canım aman dıkkat et mısafır var dıye yoruma cok kendınıGünaydın kızlar güzel bi hafta olur umarım hepimiz için. Benim için yoğun olucak yatılı misafirim var çok sık giremiyorum. Hepinizi öpüyorum
Günaydın kızlar güzel bi hafta olur umarım hepimiz için. Benim için yoğun olucak yatılı misafirim var çok sık giremiyorum. Hepinizi öpüyorum
dr una sormadın mı?aynen oyle oluyo canım bende renklı bol badıler aldım ıs yerınde onluk gıyıyoruz onun ıcıne gıyıyorum napıyım az kaldı ıns ya bu arada ben daha nasıl dogum yapıcagımı bılmıyorum bana hıc bısey soylemedıler bu normal mı herkes bılıyo kendını
valla daha erken dedı bebek yan yatıyo deyıp duruyo sureklı o kadarını bende bılıyorumdr una sormadın mı?
bi sorun olmazsa normal yaparsın canım bence
istanbuldayım gıcıklıgına yapıyolar bence havada usuycek bisey mi kaldı aramızdan biri biraz gıcık bi tip en kıdemli o olunca bisey diyemiyoruz anlıycagın aman kımseyle ugrasamam vantılatorumu alıcam tamamdır
risk falan yok dedi bana dr um çokda rahat bi sezeryan hikayem var yani... neyse inşallah bu doğumumda öyle kolay olur
aynen ama bugun bana yarın ona sonucta bıraz olsun ıdare edebılır ama etmıyo kendısı bılır canım surda bır ay daha calısır cıkarım zatenAynen canım kimseyle didiştiğine değmex. İnsanlar çok bencil
Amin canım inşallah. Valla bilmiyorum neye göre karar veriyorlar ama ben yaptırmaya cesret edemiyorum. En doğrusu kendi doktorunu dinlemek Ama internettede hep yapılmamalı diyor
www.dr-hsenyurt.com/epidural.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?