2015 Temmuz Anneleri

gunaydın kızlar bu gece saga sola donmekten uyuyamadım ya havada sıkıntılı acık yatsam üsütüyorum kapalı yatsam yanıyorum ne olcak boyle bılmıyorum valla hepinıze miniklerinizle ıyı haftalar

Günaydın kızlar. Anlaşılan artık kimse sağlıklı uyuyamıyor :) bende bi tekme, bi tuvalet bi kaburga ağrısı derken uyu uyan geçiriyorum geceleti. Neyse bugünümüze şükür

Onlarada hak vermek lazım. Bizde hormonlar değişti. 24 saat tekmelerşni hissettiğimiz bi bebeğimiz var. Onlar elle tutulur birşey görmeden inanamıyor tam. Hatta bazısı bebek hareketlenmeden o duyguyu yaşayamıyormuş. Evde sürekli uyuyan bi bebek değilde şöyle azıcık gülücükler filan başlayunca... bizimkiler yine iyi :))

Aynen canım sürekli üzerimde sankı kışlık bişeyler var gibi bide tesettürlüyüm iş yerınde erken dıye klımayıda acmıyolar valla ne gecemde ne gunduzumde rahat degılım ama bebegım ıcın herseye deger yeterkı o ıyı olsun ıkı ayımız kaldı

Zaman çabuk geçiyor. Bugünlerde geçer gider. Senin işin daha zormuş. Benim iş yeri serin Allahtan. Hatta diyorum 37ye kadar çalışayımda günün en sıcak saatleri klima altında geçsin :)

Zaman çabuk geçiyor. Bugünlerde geçer gider. Senin işin daha zormuş. Benim iş yeri serin Allahtan. Hatta diyorum 37ye kadar çalışayımda günün en sıcak saatleri klima altında geçsin :)
Bende 37 kadar calışıcam inş ama buradakiler actırmıyo camı bıle zar zor bu sıcakda donuyolar mübarekler olan bana oluyo ama bende yontemını buldum esım bana masaüstü vantilatör alıcak o bıraz rahatlatır ıns

bende tesettürlüyüm ve ne giyeceğimi şaşırmış durumdayım...
hergün kıyafet değiştiriyorum terliyorum çünkü...göbek futbol topu gibi olunca hamişliğin ortalarında aldığım kıyafetleride yakıştıramıyorum kendime...Allahtan haftaya izne çıkacam hayırlısıylada

tam devreyiz aynı gün :))
uykusuzluk bende de var ya... burnum çok tıkanıyor ve nefes alamıyorum ağzım kuruyor ikide bir su için wc için kalkıyorum

aynen oyle oluyo canım bende renklı bol badıler aldım ıs yerınde onluk gıyıyoruz onun ıcıne gıyıyorum napıyım az kaldı ıns ya bu arada ben daha nasıl dogum yapıcagımı bılmıyorum bana hıc bısey soylemedıler bu normal mı herkes bılıyo kendını

Canım nerde yaşıyorsun böyle insanlar hala cam bile açtırmıyor. Biz mi yanıyoruz acaba :)) neyse yöntemi iyi düşünmüşsünüz

yaa gerçekten ilginççç...
başka dr a daha gidin... ilj doğumum epudural sezeryandı... akşam iğnemi yaptım sabah doğuma...
şimdide kullanıyorum iğne ve yine epudural olacak...

Benim doğum yapacağım yerdeki anestezi uzmanlarıda yapmıyor canım. İlla birşey olmak zorunda değil tabi ama risk varmış. Anestezi doktoru benim çok sevdiğim aramızın çok iyi olduğu biri. Risk almam dedi.

istanbuldayım gıcıklıgına yapıyolar bence havada usuycek bisey mi kaldı aramızdan biri biraz gıcık bi tip en kıdemli o olunca bisey diyemiyoruz anlıycagın aman kımseyle ugrasamam vantılatorumu alıcam tamamdır

risk falan yok dedi bana dr um çokda rahat bi sezeryan hikayem var yani... neyse inşallah bu doğumumda öyle kolay olur

dr una sormadın mı?
bi sorun olmazsa normal yaparsın canım bence

Aynen canım kimseyle didiştiğine değmex. İnsanlar çok bencil

risk falan yok dedi bana dr um çokda rahat bi sezeryan hikayem var yani... neyse inşallah bu doğumumda öyle kolay olur

Amin canım inşallah. Valla bilmiyorum neye göre karar veriyorlar ama ben yaptırmaya cesret edemiyorum. En doğrusu kendi doktorunu dinlemek Ama internettede hep yapılmamalı diyor

www.dr-hsenyurt.com/epidural.html

aynen ama bugun bana yarın ona sonucta bıraz olsun ıdare edebılır ama etmıyo kendısı bılır canım surda bır ay daha calısır cıkarım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…