- 27 Kasım 2013
- 286
- 148
- 53
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.841
bebek dönerse mutlaka normal doğumu dener dr un ama dönmezse ve çatın darsa sezeryam canımvalla daha erken dedı bebek yan yatıyo deyıp duruyo sureklı o kadarını bende bılıyorumneyse haftaya rapor almaya gıdınce sorarım artık
Selam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Günaydın kızlar nasılsınız
Bide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(
Ahhhh canım neler yaşamışsın meğer! Maşallah size Rabbim şifa versin bebeğin tez zamanda toparlanıp kilo alsın inşallah..Allahın işini görüyo musun ne kadar da minik doğmuş!Hiç dokunabildin mi? İnşallah tez vakitte küvezden çıkar hayırlısıyla da bol bol emzirirsin sütünün gelmesi çok güzel gerçekten canım maşallah....Senin yazını okudum akşam eşime de okuudum heyecanla :) Sonra aklıma geldi aynısı başımıza gelse bizim dr hastaneye gelir mi diye sordum eşime o da gelmez dedi canım sıkıldı.Son zamanlar riskli gerçekten ne güzel dr.un da zamanında yetişmiş sizi zamanında sevketmişler doğru yere..Çok şükür zor günleri atlatmışsınız canımBide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(
canım geçmiş olsun . şükür ki bebeğin iyimiş moralini yükek tut , sütünü sağ 3 saatte bir poşetlerde at dondurucuya , bol bol ıstırahat et dinlen kendine iyi bak , asıl bebeğin evine geldiğinde sana çok ihtiyacı olacak , bebeğin eve geldiğinde bu günleri hiç yaşamamışa dönersiniz inş.Bide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(
Hahahaha kıskansınlar kıskansınlar.Ben de dğün diyorum eşime senden daha çok başka bi erkeği seveceğim hayatım buna hazur mısın diyorum? kıskanmayacak mısın diyorum..SEs yok!olabilir..bana bazen bebeği kıskanıyor gibi de geliyor ne yalan söyliymonu daha az seveceğimden mi korkuyo nedir bi kere bunu ima etmişti
sağol cnm , bir hafta önce sonra farketmez yeterki sağlıklı olsunlar canım ,, maşallah senin bebişide dahada pozisyon değişmez sanırım ,, büyüdükçe yerleri daralıyor zaten . benim tarih pek sabit olmuor , kızımdada normalde 30 ocaktı , 16 ocakta alalım dedi , gidişat a göre 11 ocakta almıştı iri bebekte risk oluyor .Canim cok sevindim herseyin yolunda olmasina. Bende gecen gun gittim bebegin kafasi hala asagida cok sevindim:) sen hic merak etme bu bebek zamaninda gelecek insallah. Offf ben 13 temmuza kadar nasil bekleyecegim :) hepiniz doguracaksiniz bir ben kalacagim herhalde:):) nerdeyse 40'i gececegim sezeryan yaptiklarinda:):)
Gerisayim baslamis masaallah bakalim ikinci bebek kimden gelecekpinhanpost: 41007778 .!.:Günaydın hanımlar. Nasılsınız? 32 günümüz kaldı inşheyecanla bekliyoruz.
Öyle gibi cnm ama sabırsız bebeklerimiz varGerisayim baslamis masaallah bakalim ikinci bebek kimden gelecekSimdilik sira sende gibi gorunuyo ama bakalim
Gerisayim baslamis masaallah bakalim ikinci bebek kimden gelecekSimdilik sira sende gibi gorunuyo ama bakalim
çok tatlışş :)Hanımlar kızımın şapkası nasıl
ben de iğne kullanıyorum benim doktorum da iğnelerin normal doğuma engel olmadığını söyledi ama detayları daha konuşmadık doğumla ilgili 2 gün sonra randevuda konuşucaz inşallahcanım bende iğne kullanıyorum doktorum bana epidural olamazsın dedi.ben hem normal hem sezeryan için sordum.sezeryan için 15 gün önceden bırakman gerek dedi.normal için ise olmuyomuş zaten
Canım ben de buluttan kapı süsü ve anı defteri yapmayı düşünüyorum.. keçeyi dikme kısmı biraz aklımı karıştırıyor, muntazam dikemezsem eğreti mi durur diye.. içini de boncuk elyafla dolduruyorsun değil mi? bir de bunların yanaklarını kulak çubuğuyla boyayıp, yanak yapıyorlar..öyle de çok şirin oluyor.. :)Teşekkür ederim begenmene çok sevindim
Bulutlarıda kendim yaptım hatta bu minikler bitsin bitane kocaman bulut yapıcam odasına dekoratif yastık olsun diye çok kolay yapılışı
Perde malesef linensden altım gelsin fotosunu koyucam 450 ye aldım çok fazla geldi fiyat ama başka hoşuma giden bulamadım halıyada karar veremedim alayım buraya kesin koyarım
Canım hayırlı olsun, bu halı yün değil heralde değil mi? ondan mı kolay temizlenebilirmiş?Canım halıyıda bugun bunu aldım tam istediğim gibi değil ama annem bunları temizlemesi çok kolay olur dedi
canm benm rabbım analı babalı buyutsn inş. gözn aydın allah yardımcısı olsn paşanın ama merak etme hemen toplanır benm görümcemnkınden bılyrm kocamn olmş yavrm sağlk sorunu yoksa kiloyu hiç sorun etme. çok heycanlandm okrken doğm trhlermz aynı çünkü :))Selam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Canım ben de buluttan kapı süsü ve anı defteri yapmayı düşünüyorum.. keçeyi dikme kısmı biraz aklımı karıştırıyor, muntazam dikemezsem eğreti mi durur diye.. içini de boncuk elyafla dolduruyorsun değil mi? bir de bunların yanaklarını kulak çubuğuyla boyayıp, yanak yapıyorlar..öyle de çok şirin oluyor.. :)
halı ve perde konusu çok sıkıntılı ya, odamız sade beyaz olduğu için onları bari açık mavi falan alayım diyorum.. ama soft renkler de pek yok piyasada.. bebek odası deyince hep çizgi film karakterli şeyleri gösteriyorlarperdeyi şekil olarak fonlu falan mı yaptıracaksın? ben tülden yada kumaştan fon yaptırmak istiyorum ama erkek odası için çok süsülü olabilir diyor eşim.. yani kafam çook karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?