2015 Temmuz Anneleri

okuyunca şok oldum,çok şaşırdım canım. ama çok şükür 2nizde iyisiniz. inş hemen toparlar yavrunn,evinize dönersiniz. allah yardımcınız olsun.

Bide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(
Ahhhh canım neler yaşamışsın meğer! Maşallah size Rabbim şifa versin bebeğin tez zamanda toparlanıp kilo alsın inşallah..Allahın işini görüyo musun ne kadar da minik doğmuş!Hiç dokunabildin mi? İnşallah tez vakitte küvezden çıkar hayırlısıyla da bol bol emzirirsin sütünün gelmesi çok güzel gerçekten canım maşallah....Senin yazını okudum akşam eşime de okuudum heyecanla :) Sonra aklıma geldi aynısı başımıza gelse bizim dr hastaneye gelir mi diye sordum eşime o da gelmez dedi canım sıkıldı.Son zamanlar riskli gerçekten ne güzel dr.un da zamanında yetişmiş sizi zamanında sevketmişler doğru yere..Çok şükür zor günleri atlatmışsınız canım

Bide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(
canım geçmiş olsun . şükür ki bebeğin iyimiş moralini yükek tut , sütünü sağ 3 saatte bir poşetlerde at dondurucuya , bol bol ıstırahat et dinlen kendine iyi bak , asıl bebeğin evine geldiğinde sana çok ihtiyacı olacak , bebeğin eve geldiğinde bu günleri hiç yaşamamışa dönersiniz inş.

olabilir..bana bazen bebeği kıskanıyor gibi de geliyor ne yalan söyliymonu daha az seveceğimden mi korkuyo nedirbi kere bunu ima etmişti
Hahahaha kıskansınlar kıskansınlar.Ben de dğün diyorum eşime senden daha çok başka bi erkeği seveceğim hayatım buna hazur mısın diyorum? kıskanmayacak mısın diyorum..SEs yok! Sonra bebişin kısa kol bi tulumunu ütüledim onu gösteriyorum benim kıyafetlerimi bu kadar ütülemiyon demeye başladı şimdiden

sağol cnm , bir hafta önce sonra farketmez yeterki sağlıklı olsunlar canım ,, maşallah senin bebişide dahada pozisyon değişmez sanırım ,, büyüdükçe yerleri daralıyor zaten . benim tarih pek sabit olmuor , kızımdada normalde 30 ocaktı , 16 ocakta alalım dedi , gidişat a göre 11 ocakta almıştı iri bebekte risk oluyor .

canım bende iğne kullanıyorum doktorum bana epidural olamazsın dedi.ben hem normal hem sezeryan için sordum.sezeryan için 15 gün önceden bırakman gerek dedi.normal için ise olmuyomuş zaten
ben de iğne kullanıyorum benim doktorum da iğnelerin normal doğuma engel olmadığını söyledi ama detayları daha konuşmadık doğumla ilgili 2 gün sonra randevuda konuşucaz inşallah

Canım ben de buluttan kapı süsü ve anı defteri yapmayı düşünüyorum.. keçeyi dikme kısmı biraz aklımı karıştırıyor, muntazam dikemezsem eğreti mi durur diye.. içini de boncuk elyafla dolduruyorsun değil mi? bir de bunların yanaklarını kulak çubuğuyla boyayıp, yanak yapıyorlar..öyle de çok şirin oluyor.. :)
halı ve perde konusu çok sıkıntılı ya, odamız sade beyaz olduğu için onları bari açık mavi falan alayım diyorum.. ama soft renkler de pek yok piyasada.. bebek odası deyince hep çizgi film karakterli şeyleri gösteriyorlar perdeyi şekil olarak fonlu falan mı yaptıracaksın? ben tülden yada kumaştan fon yaptırmak istiyorum ama erkek odası için çok süsülü olabilir diyor eşim.. yani kafam çook karıştı..

canm benm rabbım analı babalı buyutsn inş. gözn aydın allah yardımcısı olsn paşanın ama merak etme hemen toplanır benm görümcemnkınden bılyrm kocamn olmş yavrm sağlk sorunu yoksa kiloyu hiç sorun etme. çok heycanlandm okrken doğm trhlermz aynı çünkü :))

canım bu modeller gayet guzel bence erkek bebek ıcın bı bak ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…