- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.861
avent aldm ben canm yenı doğanKizlar e bebekten siparis vermek uzereyim de hangi emzikten aliyoduk cevqp pleaseseee
canım bende özel bir şirkette muhasebe müdürlüğü yapıyorum.İnş canım. Ne işle meşgulsün sen? Ben veterinerim. Bu hafta klinik nöbeti bende. Onu da atlatırsam dayanıcam gibi.
Çok şaşırdım. Üzüldüm ama okudukça da sevindim. Allah tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Grçmiş olsun ve de gözün aydın :)
Ben bugün Avent aldım. Fosforlu, gece parlayanlardan. E bebekte var mı bilmiyorum ama
Evet canım o gün sen sitenin adını paylaştıktan sonra gördüm de, bulunduğum ilde bunları satan biyer yok.. görmeden almakta tereddüt ettim açıkcası..Eki Görüntüle 1531067 Eki Görüntüle 1531068 Eki Görüntüle 1531069 Eki Görüntüle 1531070 Eki Görüntüle 1531071 Eki Görüntüle 1531072 canım bu modeller gayet guzel bence erkek bebek ıcın bı bak ıstersen
canım kanz yokmu bulundugun yerde renklerı ordan gorundugunden daha guzel emın ol ama ınternet fıyatları daha pahalı bebek magzalarındada vardır bı arastır derımEvet canım o gün sen sitenin adını paylaştıktan sonra gördüm de, bulunduğum ilde bunları satan biyer yok.. görmeden almakta tereddüt ettim açıkcası..
gunaydın canım.şimdilik iyiyiz evdeyim evin tadını cıkarmaya çalışıyorum.bugün hastane cantamızı hazırlıcam.ütülerimizi yapıcam..ama su sıcaklar mahvedıyor..Günaydın kızlar nasılsınız
Bende öyle biliyordum ama esimin kuzenide bu yüzden sezeryanla doğum yapmisti. Bende doktora sordum son 2 yildir yapilan arastirmalara göre sigilin normal doguma engel olmadigini söyledi. Tabiki bulunduğu yerede bagli dedi. Onu son zamanda tekrar muayene edecekmiş. Valla canıM her doktor ayri gercekten.
Cildiye mi aliyor onu peki? Bende de vardi ama ergenlikte farkettik göğüs ucu olduğunu. Ben gibi duruyordu kucukken
Aaaaaa biraz giremedim neler olmuş arkadaş Alıntı yapmasaydı hiç görmiycektim mjı.Selam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
canım günaydın.öncelikle cok geçmiş olsun.allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsin.moralını yuksek tut annesi onun sana cok ıhtıyacı var.bu arada ben denizliliyim.hangi hastanede kalıyorsunuz.şu anda denizlide oturmuyorum ama özel hastanelerde calışmışlıgım var.yardımcı olabileceğim birşey varsa elimden geldıgınce yardımcı olurum.dualarımız senınle.Selam kızlar uzun zamandır giremedim çünkü Temmuz annesi olmayı beklerken Mayıs annesi oldum. Ancak kendimize geldik sizede haber vermek istedim. Hikayemize gelince 7 Mayıs Perşembe günü hiçbir sıkıntım yoktu gece 12 gibi yattım. Sonra 3 gibi tutuvalete kalktım birde baktım kanamam var ama baya fazla 1 su bardağı kadar akmış nerdeyse. Hemen eşimi kaldırdım hastaneye uçtuk yolda doktorumu aradık oda geldi. Plasenta ayrılmaya başlamış acil doğum teşhisi kondu. Ancak bebeğim henüz 31 haftalıktı üstelik haftasına göre küçüktü ultrasonda 30 haftalık gibi gözüküyordu. Ben bodrumda acıbademe gidiyordum. Buranın yenidoğan yoğun bakım ünitesi var ancak 32 haftayı doldurduktan sonrasına bakabiliyor. Doktorum risk almak istemedi sana 1. Seviye yenidoğan yoğun bakım lazım dedi. Araştırdılar ve bana uygun olan en yakın hastane Denizli'deydi beni hemen ambulansla denizliye götürdüler sabah 8 de oradaydık. Oranın doktoruda muayene etti ve teşhisi doğruladı acil sezaryen kararı alındı. Apartopar hazırlandım ve ameliyata alındım genel anestezi ile sezaryen oldum saat 10 da odama gelmiştim bile. Bebeğim 1260 gr doğmuş doktor tam zamanında müdahale etmişiz 1 saat daha gecikseydik bebeği kaybedebilirdik demiş. Çok şükür ikimizde sağsalim atlattık. Oğlum şimdi 9 günlük ve 1200 gr hala küvezde ama sağlık durumu çok iyi sadece çok küçük büyümesini bekliyoruz. Doktoru 2 kilo olması lazım çıkarmam için diyor 1 ay daha burdayız yani. Bizde burdan eşyalı ev tuttuk 1 aylığına oğlumu bırakıp gidemezdim zaten sürekli süt sağıp götürüyorum çok şükür sütümde iyi geliyor yetiyor oğluşuma. Sabah 10 ve akşam 10 olmak üzere günde 2 kere görebiliyorum oğlumu. Şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiririm. Bu arada dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri...
Çok geçmiş olsun umarım geçer.Umarım bol bol sütün olacağının bi işaretidir :)
İyi ki gitmişsin doktora. Doğuma kadar geçmil olur rahat rahat emzirirsin. Şu zeytinyağını daha önce duymuştum . Demek doktor da öneriyor. Normal doğumu mu kolaylaştırıyormuş
Benimde kaburga ağrısı yatırmıyor. Aynen senin gibi otyra ıtura iş taptım. Onada iş denemez. Toz alamadım, silemedim. Olduğu kadar artık. Haftaya kadın alcam bende eve
Anne gibi olmuyor. Anne kıyamıyor. Yinede yemek yapması bile büyük nimet. Bence Allahın sevgili kulusun. Sürekli birlikte yaşıyorsunuz ve tam doğum döneminde kaynanın işi çıkmış. Annenle başbaşa kalamazdın yoksa. Süper olmuş bence
Kizlar bizimki bugun.pek sessiz .gece kalktim hep sagima yatiyoru, onla alakali degildr die dusunuyorum.bi iki ciliz bi hareket oldu baska yok skntimi var acaba
Canım ben de buluttan kapı süsü ve anı defteri yapmayı düşünüyorum.. keçeyi dikme kısmı biraz aklımı karıştırıyor, muntazam dikemezsem eğreti mi durur diye.. içini de boncuk elyafla dolduruyorsun değil mi? bir de bunların yanaklarını kulak çubuğuyla boyayıp, yanak yapıyorlar..öyle de çok şirin oluyor.. :)
halı ve perde konusu çok sıkıntılı ya, odamız sade beyaz olduğu için onları bari açık mavi falan alayım diyorum.. ama soft renkler de pek yok piyasada.. bebek odası deyince hep çizgi film karakterli şeyleri gösteriyorlarperdeyi şekil olarak fonlu falan mı yaptıracaksın? ben tülden yada kumaştan fon yaptırmak istiyorum ama erkek odası için çok süsülü olabilir diyor eşim.. yani kafam çook karıştı..
Persembe gitcem insallh muayen olabilirim Canim.bugun saglik.ocagina gittim kalp atisini sagda dinledi.sonra bnmki kacti bulamadik :) bazen donuyo bakalim insan.korkuyo Allah korusunCanım bebiş dönmüş olabilir ozaman hareketleri daha az oluyor benim bebeğiminde hareketleri azalmıştı ultrasona girdiğimde doktor dönmüş dedi sonraki kontrole kadar hareketleri arttı ultrasonda kontrolde tekrar eski pozisyonuna başı yukarı dönmüştü. Sen yinede takip et ama benim anladığım baş aşağı döndüklerinde daha az hareket ediyorlar yada daha az hissediliyor.
http://www.n11.com/massimo-ricco-ti...utm_content=104_230_3218&utm_term=web_product
kızlar sizce nasıl bunu almayı düşünüyoruz evimiz küçük bu tam geliyor mağzadada gördüm güzel sağlam bişey..
Ben sola yatılmalı diye biliyordum canım ya.. şimdiye kadar da hep öyle yatmak için uğraşmıştım.. kafam karıştıUyku problemi...
canım bende senin gibiyimgece sürekli uyanıyorum 3 4 defa.ama ben wc ye kalkıyorum.bende diyorum acaba ilerde bebeği emzirmeye mi kalkacam bu saatlerde diyeGunaydinn kizlarr,
Ben geceleri hep ayni saatlerde uyanıyorum :) 23:00 23:30 arasi uyuyorum mesela gece 01:00de ve 04:00 te uyaniyorum. Sonrada sabah 07:00 de. Cok ilginç ama 3 saatte 1 sanki emzirmeye kalkacakmisim gibi :) insallah bebegim dogunca da boyle rahat uyanirim :)
Canım hic bir sey yeme icme stres yapmazsan su icsen bile sutun gelir. Süt zaten emzirdikce cogalan bir sey. Arz talep meselesi gibi :) ne kadar cok emzirirsen memelere o kadar süt üretme sinyali gonderiyorsun. Yani emzir ve gerisini düşünme stres gercekten süt düşmanı kuzenimden biliyorum daha dogumdan önce böyle taktı kafaya. Süt yetmiyo diye diye 15 günde sütü kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?