2015 Temmuz Anneleri

canım bende özel bir şirkette muhasebe müdürlüğü yapıyorum.

Evet canım o gün sen sitenin adını paylaştıktan sonra gördüm de, bulunduğum ilde bunları satan biyer yok.. görmeden almakta tereddüt ettim açıkcası..
canım kanz yokmu bulundugun yerde renklerı ordan gorundugunden daha guzel emın ol ama ınternet fıyatları daha pahalı bebek magzalarındada vardır bı arastır derım

Gunaydin herkese...
2 gündür geceleri bi ateş basiyor beni yaa.
Cuma günü doktor kontrolüm var.sabirsizlikla bekliyorum.bebisim nasil kilosu nedir cok merak ediyorum.
İnş hhepimiz bebislerimizi saglicakla kucagimiza aliriz....

ben daha geçen yıl farkettim ewlendikten sonra göğsüm küçük galiba ondan anlamadm hiç..yok canım cildiye değil genel cerrah yapıyor ameliyatı böyle olacağını bilsem hamile kalmadan aldırırdım :) doğumdan sonra genel cerraha gidip meme ultrasonu yaptr canım

Aaaaaa biraz giremedim neler olmuş arkadaş Alıntı yapmasaydı hiç görmiycektim mjı.
Gözün Aydın canım minik kuşun hemencik toparlanır inş sağlığı iyiyse gerisi kolay. Iyi olmanıza gerçekten çok mutlu oldum. Umarım en kısa zamanda evinize dönersiniz. Dualarım sizinle. Sende bize dua et tertemizsin şimdi anne oldun.

canım günaydın.öncelikle cok geçmiş olsun.allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsin.moralını yuksek tut annesi onun sana cok ıhtıyacı var.bu arada ben denizliliyim.hangi hastanede kalıyorsunuz.şu anda denizlide oturmuyorum ama özel hastanelerde calışmışlıgım var.yardımcı olabileceğim birşey varsa elimden geldıgınce yardımcı olurum.dualarımız senınle.

Evet canım doktorum normal doğum olur dedi zeytinyağı sürmemi söyledi faydası olur İnşallah

Kizlar bizimki bugun.pek sessiz .gece kalktim hep sagima yatiyoru, onla alakali degildr die dusunuyorum.bi iki ciliz bi hareket oldu baska yok skntimi var acaba

Canım bebiş dönmüş olabilir ozaman hareketleri daha az oluyor benim bebeğiminde hareketleri azalmıştı ultrasona girdiğimde doktor dönmüş dedi sonraki kontrole kadar hareketleri arttı ultrasonda kontrolde tekrar eski pozisyonuna başı yukarı dönmüştü. Sen yinede takip et ama benim anladığım baş aşağı döndüklerinde daha az hareket ediyorlar yada daha az hissediliyor.

hayrılı günler kızlar bi fırsat bulup geçmişe dönemedim umarım herkes iyidir.. bugün burada çok sıcak var evde bile zor nefes alıyorum o derece.. allah önümüzdeki haftalar da bizlere yardım etsin

Fon yaptırdım canım bu hafta gelecek inş benimde yerler açık mobilya beyaz uyku setini alfemodaki bulutlu seti aldım avize ve sbajuruda ikeadaki bulutlu mavi renki olanlarından aldım halıyıda funna baby nin bulutlu açık renk bi modeli var onu aldım odada gri bi puf var onada beyazlı açıkmavili yastıklar koydum
Tamamlansın foto koyucam :)

Persembe gitcem insallh muayen olabilirim Canim.bugun saglik.ocagina gittim kalp atisini sagda dinledi.sonra bnmki kacti bulamadik :) bazen donuyo bakalim insan.korkuyo Allah korusun

canım bende senin gibiyimgece sürekli uyanıyorum 3 4 defa.ama ben wc ye kalkıyorum.bende diyorum acaba ilerde bebeği emzirmeye mi kalkacam bu saatlerde diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…