- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.881
canım günaydın.öncelikle cok geçmiş olsun.allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsin.moralını yuksek tut annesi onun sana cok ıhtıyacı var.bu arada ben denizliliyim.hangi hastanede kalıyorsunuz.şu anda denizlide oturmuyorum ama özel hastanelerde calışmışlıgım var.yardımcı olabileceğim birşey varsa elimden geldıgınce yardımcı olurum.dualarımız senınle.
Acikcasi ilk okuduğunda benimde kafam karismisti ama sunu kastediyor sanirim.solumuza yattigimizda bebek daha harekei olduğundan gece uyku problemi çekmemek adina saginiza yatin diyor.Ben sola yatılmalı diye biliyordum canım ya.. şimdiye kadar da hep öyle yatmak için uğraşmıştım.. kafam karıştı
Tamam canım dört gözle bekliyorum fotoları.. benim gibi kararsız kamil e fikir olur :) sen ne güzel hepsini halletmişin.. ben yaklaşık 2 aydır bakıp duruyorum hiç gelişme yok.Fon yaptırdım canım bu hafta gelecek inş benimde yerler açık mobilya beyaz uyku setini alfemodaki bulutlu seti aldım avize ve sbajuruda ikeadaki bulutlu mavi renki olanlarından aldım halıyıda funna baby nin bulutlu açık renk bi modeli var onu aldım odada gri bi puf var onada beyazlı açıkmavili yastıklar koydum
Tamamlansın foto koyucam :)
Anladım canım olabilir.. ben geceleri bazen bi bakıyorum sağa yatmışım sanırım daha rahat geliyor ve istemsizce dönüyorum ama bebeğe bişey olur korkusuyla hemen sola dönmeye çalışıyorum..Acikcasi ilk okuduğunda benimde kafam karismisti ama sunu kastediyor sanirim.solumuza yattigimizda bebek daha harekei olduğundan gece uyku problemi çekmemek adina saginiza yatin diyor.
canım buda çok güzel güle güe kullanın ebatları kaç bununEki Görüntüle 1531283 Eki Görüntüle 1531266 Eki Görüntüle 1531266
Güzelmiş canim benimde ev küçük yatak odasina koydum.bizimki de bu...
Canım çok geçmiş olsun.. Çok şükür ki sen ve bebişin iyisiniz, en kısa zamanda evinize sağ salim dönersiniz inşallah..Çok teşekkür ederim canım özel cerrahi hastanesindeyiz çok memnun kaldık doktorumuzda çok iyi allaha şükür
mrb kızlar 31. haftamdayım ve tedirginliklerim başladı. ben başından beri normal doğumdan korkuyorum korkum ağrı falan değil ama süreci yönetebileceğimi düşünmüyorum hem yapı olarak hem de çok utangacım. utangaçlığım yüzünden çok kasılacağımı düşünüyorum ayrıca her kötü ihtimali düşünecek kadar da takıntılıyım. yani şımarıklık olarak algılamayın ama doktoruma sezeryan olmak istiyorum desem nasıl olur acaba.
Canım şu minderde senin konsepte çok uyabilirFon yaptırdım canım bu hafta gelecek inş benimde yerler açık mobilya beyaz uyku setini alfemodaki bulutlu seti aldım avize ve sbajuruda ikeadaki bulutlu mavi renki olanlarından aldım halıyıda funna baby nin bulutlu açık renk bi modeli var onu aldım odada gri bi puf var onada beyazlı açıkmavili yastıklar koydum
Tamamlansın foto koyucam :)
Aynisini bulup bana bi link atar misin ? Sanki sen de e bebekten almistin. Bide yandan hava almiycakmis ki gaz olmasin hangi emzigi alacagimi sasirdim vallaavent aldm ben canm yenı doğan
Korkma canim bebege hic bir şey olmaz.bazen biz mi abartiyoruz diye düşünüyorumbende gece uyaniyorum ki sirt ustuyum hemen soluma ddönüyorum.ekici ost: 41010532 .!.:Anladım canım olabilir.. ben geceleri bazen bi bakıyorum sağa yatmışım sanırım daha rahat geliyor ve istemsizce dönüyorum ama bebeğe bişey olur korkusuyla hemen sola dönmeye çalışıyorum..
amin inşallah canım senin bebğin kaç aylıkhepiniz bebişlerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah güzel annişler
canım eğer normal doğum derse hiç düşünme bile sezeryanı daha çabuk toparlanırsın hem doğum anında utanmak aklına bile gelmez inan hakkında hayırlısı neyse o olsun..mrb kızlar 31. haftamdayım ve tedirginliklerim başladı. ben başından beri normal doğumdan korkuyorum korkum ağrı falan değil ama süreci yönetebileceğimi düşünmüyorum hem yapı olarak hem de çok utangacım. utangaçlığım yüzünden çok kasılacağımı düşünüyorum ayrıca her kötü ihtimali düşünecek kadar da takıntılıyım. yani şımarıklık olarak algılamayın ama doktoruma sezeryan olmak istiyorum desem nasıl olur acaba.
canm benm rabbım analı babalı buyutsn inş. gözn aydın allah yardımcısı olsn paşanın ama merak etme hemen toplanır benm görümcemnkınden bılyrm kocamn olmş yavrm sağlk sorunu yoksa kiloyu hiç sorun etme. çok heycanlandm okrken doğm trhlermz aynı çünkü :))
sezeryan ve normal için epidural olamazsın dedi.eger planlı sezeryan olacaksa 15 gun önceden iğneyi bırakmak lazım dedi.ama normal doğumda epidural olmaz dedi canımben de iğne kullanıyorum benim doktorum da iğnelerin normal doğuma engel olmadığını söyledi ama detayları daha konuşmadık doğumla ilgili 2 gün sonra randevuda konuşucaz inşallah
"ilknur84, post: 41010546, member: 197637"]canım buda çok güzel güle güe kullanın ebatları kaç bunun
Evet canım doktorum normal doğum olur dedi zeytinyağı sürmemi söyledi faydası olur İnşallah
Aynisini bulup bana bi link atar misin ? Sanki sen de e bebekten almistin. Bide yandan hava almiycakmis ki gaz olmasin hangi emzigi alacagimi sasirdim valla
hmm çok güzel fiyatı neydi canım bunun içinde yatağı felan herşeyi mevcutmuTsk ederiz cnm.boyutları 60X120.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?