2015 Temmuz Anneleri

Çok teşekkür ederim canım özel cerrahi hastanesindeyiz çok memnun kaldık doktorumuzda çok iyi allaha şükür

Ben sola yatılmalı diye biliyordum canım ya.. şimdiye kadar da hep öyle yatmak için uğraşmıştım.. kafam karıştı
Acikcasi ilk okuduğunda benimde kafam karismisti ama sunu kastediyor sanirim.solumuza yattigimizda bebek daha harekei olduğundan gece uyku problemi çekmemek adina saginiza yatin diyor.

Tamam canım dört gözle bekliyorum fotoları.. benim gibi kararsız kamil e fikir olur :) sen ne güzel hepsini halletmişin.. ben yaklaşık 2 aydır bakıp duruyorum hiç gelişme yok.

Acikcasi ilk okuduğunda benimde kafam karismisti ama sunu kastediyor sanirim.solumuza yattigimizda bebek daha harekei olduğundan gece uyku problemi çekmemek adina saginiza yatin diyor.
Anladım canım olabilir.. ben geceleri bazen bi bakıyorum sağa yatmışım sanırım daha rahat geliyor ve istemsizce dönüyorum ama bebeğe bişey olur korkusuyla hemen sola dönmeye çalışıyorum..

Çok teşekkür ederim canım özel cerrahi hastanesindeyiz çok memnun kaldık doktorumuzda çok iyi allaha şükür
Canım çok geçmiş olsun.. Çok şükür ki sen ve bebişin iyisiniz, en kısa zamanda evinize sağ salim dönersiniz inşallah..

mrb kızlar 31. haftamdayım ve tedirginliklerim başladı. ben başından beri normal doğumdan korkuyorum korkum ağrı falan değil ama süreci yönetebileceğimi düşünmüyorum hem yapı olarak hem de çok utangacım. utangaçlığım yüzünden çok kasılacağımı düşünüyorum ayrıca her kötü ihtimali düşünecek kadar da takıntılıyım. yani şımarıklık olarak algılamayın ama doktoruma sezeryan olmak istiyorum desem nasıl olur acaba.

Neden çekiniyorsun ki doktoruna bunu söylemeye? Söyle bence rahatça. Ama kendisinden normal doğumla ilgili bilgileri de al. Belki aklında canlandırdığın kadar ürkütücü gelmez onu dinleyince. Hele ki güvenin de tamsa...

Canım şu minderde senin konsepte çok uyabilir http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...stil-urunleri/20264429/fjadermoln-minder.aspx

ekici ost: 41010532 .!.:
Anladım canım olabilir.. ben geceleri bazen bi bakıyorum sağa yatmışım sanırım daha rahat geliyor ve istemsizce dönüyorum ama bebeğe bişey olur korkusuyla hemen sola dönmeye çalışıyorum..
Korkma canim bebege hic bir şey olmaz.bazen biz mi abartiyoruz diye düşünüyorumbende gece uyaniyorum ki sirt ustuyum hemen soluma ddönüyorum.
Sanki annelerimiz bizi solunda yatarak mi doğurdu

hepiniz bebişlerinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah güzel annişler
amin inşallah canım senin bebğin kaç aylık
canım eğer normal doğum derse hiç düşünme bile sezeryanı daha çabuk toparlanırsın hem doğum anında utanmak aklına bile gelmez inan hakkında hayırlısı neyse o olsun..

Forumun ilk bebeği benden ))

ben de iğne kullanıyorum benim doktorum da iğnelerin normal doğuma engel olmadığını söyledi ama detayları daha konuşmadık doğumla ilgili 2 gün sonra randevuda konuşucaz inşallah
sezeryan ve normal için epidural olamazsın dedi.eger planlı sezeryan olacaksa 15 gun önceden iğneyi bırakmak lazım dedi.ama normal doğumda epidural olmaz dedi canım

Aynisini bulup bana bi link atar misin ? Sanki sen de e bebekten almistin. Bide yandan hava almiycakmis ki gaz olmasin hangi emzigi alacagimi sasirdim valla

Ben de Avent aldım. Yenidoğan için 125ml'lik tavsiye ediliyo. Emziği de ona uygun zaten naturel diye bakçaksın. Yan tarafında bi delik var o sayede hava aldırmıyo ve kolik olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…