2015 Temmuz Anneleri

Acikcasi ilk okuduğunda benimde kafam karismisti ama sunu kastediyor sanirim.solumuza yattigimizda bebek daha harekei olduğundan gece uyku problemi çekmemek adina saginiza yatin diyor.
Benim minigim hic birakmiyor ki ne saga ne sola yatiriyor resmen yan tarafimdan elini ayagini cikartiyor sirt ustu yat diye :)

hayrılı günler kızlar bi fırsat bulup geçmişe dönemedim umarım herkes iyidir.. bugün burada çok sıcak var evde bile zor nefes alıyorum o derece.. allah önümüzdeki haftalar da bizlere yardım etsin

SICAKLAR SIRADAKİ SINAVIMIZ GİBİ DURUYOR. CİDDEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

http://www.n11.com/massimo-ricco-ti...utm_content=104_230_3218&utm_term=web_product
kızlar sizce nasıl bunu almayı düşünüyoruz evimiz küçük bu tam geliyor mağzadada gördüm güzel sağlam bişey..

BEN BEĞENDİM CANIM.

Anladım canım olabilir.. ben geceleri bazen bi bakıyorum sağa yatmışım sanırım daha rahat geliyor ve istemsizce dönüyorum ama bebeğe bişey olur korkusuyla hemen sola dönmeye çalışıyorum..

BENDE SOL TARAFTA HİÇ RAHAT EDEMİYORUM. YA SIRT ÜSTÜ YATACAM YA DA SAĞ. ZORLUYORUM KENDİMİ AMA UYANDIĞIMDA HEP SAĞDAYIM

teşekkürler canım :)
bende önceden sol tarafımda çok rahat ederdim ama şu son dönemlerde en çok sağ tarafımda rahat ediyorum gerçi bebğim ne yana yatarsam yatım rahat vermiyor ama olsun hareketleri beni sevindiriyor bazen çok acıtsada..

Emzirirkende yapıyorlar mi acaba öyle bir operasyon. Cok can yakıcı olabilir sanki. Valla alindigini bilsem hamilelikten önce giderdim.

Uyku problemi...

Ben sagima dönünce cok hareketli oluyor uyuyamiyorum ki illa sol tarafa yaticam. Hem zaten hep sol biliyorduk kafam karıştı

Benimde artık canımı acıtıyor ama hareketlerin önemli olduğu döneme girdik. doktor bana 3 şart söyledi suyun gelirse, kanaman olursa ve bebeğin hareketleri azalırsa geliyorsun diye. o yüzden o hareket edince günü rahat geçiriyorum :)

Sağol canım kötü şeyler aklına getirme hepiniz için duam sağlıklı ve tam vaktinde alın bebeklerinizi kucağınıza benim yaşadığımı kimse yaşamasın inşallah çok zor

Bide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(
Canim gelecek bebegin kucagina cok yakinda boool bol sarilacaksin. Ismini ne koydunuz bebisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…