- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.901
Benim minigim hic birakmiyor ki ne saga ne sola yatiriyor resmen yan tarafimdan elini ayagini cikartiyor sirt ustu yat diye :)Acikcasi ilk okuduğunda benimde kafam karismisti ama sunu kastediyor sanirim.solumuza yattigimizda bebek daha harekei olduğundan gece uyku problemi çekmemek adina saginiza yatin diyor.
hayrılı günler kızlar bi fırsat bulup geçmişe dönemedim umarım herkes iyidir.. bugün burada çok sıcak var evde bile zor nefes alıyorum o derece.. allah önümüzdeki haftalar da bizlere yardım etsin
http://www.n11.com/massimo-ricco-ti...utm_content=104_230_3218&utm_term=web_product
kızlar sizce nasıl bunu almayı düşünüyoruz evimiz küçük bu tam geliyor mağzadada gördüm güzel sağlam bişey..
Anladım canım olabilir.. ben geceleri bazen bi bakıyorum sağa yatmışım sanırım daha rahat geliyor ve istemsizce dönüyorum ama bebeğe bişey olur korkusuyla hemen sola dönmeye çalışıyorum..
Aynisini bulup bana bi link atar misin ? Sanki sen de e bebekten almistin. Bide yandan hava almiycakmis ki gaz olmasin hangi emzigi alacagimi sasirdim valla
teşekkürler canım :)SICAKLAR SIRADAKİ SINAVIMIZ GİBİ DURUYOR. CİDDEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
BEN BEĞENDİM CANIM.
BENDE SOL TARAFTA HİÇ RAHAT EDEMİYORUM. YA SIRT ÜSTÜ YATACAM YA DA SAĞ. ZORLUYORUM KENDİMİ AMA UYANDIĞIMDA HEP SAĞDAYIM
Sagol canim peki emzigi
Evet canim sadece emzik :) yanlis mi dedim acep :)Emziğiyle birlikte ya canım işte :) biberonsuz bildiğin emzikten mi bahsediyosun yoksa?
ben daha geçen yıl farkettim ewlendikten sonra göğsüm küçük galiba ondan anlamadm hiç..yok canım cildiye değil genel cerrah yapıyor ameliyatı böyle olacağını bilsem hamile kalmadan aldırırdım :) doğumdan sonra genel cerraha gidip meme ultrasonu yaptr canım
Uyku problemi...
teşekkürler canım :)
bende önceden sol tarafımda çok rahat ederdim ama şu son dönemlerde en çok sağ tarafımda rahat ediyorum gerçi bebğim ne yana yatarsam yatım rahat vermiyor ama olsun hareketleri beni sevindiriyor bazen çok acıtsada..
canım bende senin gibiyimgece sürekli uyanıyorum 3 4 defa.ama ben wc ye kalkıyorum.bende diyorum acaba ilerde bebeği emzirmeye mi kalkacam bu saatlerde diye
Ahhhh canım neler yaşamışsın meğer! Maşallah size Rabbim şifa versin bebeğin tez zamanda toparlanıp kilo alsın inşallah..Allahın işini görüyo musun ne kadar da minik doğmuş!Hiç dokunabildin mi? İnşallah tez vakitte küvezden çıkar hayırlısıyla da bol bol emzirirsin sütünün gelmesi çok güzel gerçekten canım maşallah....Senin yazını okudum akşam eşime de okuudum heyecanla :) Sonra aklıma geldi aynısı başımıza gelse bizim dr hastaneye gelir mi diye sordum eşime o da gelmez dedi canım sıkıldı.Son zamanlar riskli gerçekten ne güzel dr.un da zamanında yetişmiş sizi zamanında sevketmişler doğru yere..Çok şükür zor günleri atlatmışsınız canım
hmm çok güzel fiyatı neydi canım bunun içinde yatağı felan herşeyi mevcutmu
Evet canim sadece emzik :) yanlis mi dedim acep :)
Evet canim sadece emzik :) yanlis mi dedim acep :)
http://www.e-bebek.com/philips-avent-scf170-68-0-6-ay-emzik-2li-asortili_PAV-SCF170-68Aynisini bulup bana bi link atar misin ? Sanki sen de e bebekten almistin. Bide yandan hava almiycakmis ki gaz olmasin hangi emzigi alacagimi sasirdim valla
evet canm :)) yerım paşayı ben sabırsz hemencık gelmek istemş annesi bekletmek istememş sizi daha fazla :)Forumun ilk bebeği benden))
Canim gelecek bebegin kucagina cok yakinda boool bol sarilacaksin. Ismini ne koydunuz bebisin?Bide beni düşün 10 gün oldu hala şaşkınım bazen karnımı okşuyorum sonra napıyosun bebiş yok artık diyorum. Tuhaf bi duygu anne oldum ama kucağımda bebek yok :-(
canm aldgn biberonlar cam mı ?http://mobil.e-bebek.com/philips-avent-scf176-68-0-6-ay-emzik-2li-asortili_PAV-SCF176-68 Onu da bundan aldık. Sap kısmı parlıyor gece :) uyku sersemi bi de onu aramakla uğraşmıcaz diye düşündük .)
Canim gelecek bebegin kucagina cok yakinda boool bol sarilacaksin. Ismini ne koydunuz bebisin?
Canim gelecek bebegin kucagina cok yakinda boool bol sarilacaksin. Ismini ne koydunuz bebisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?