- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.921
:)) cnm ben heycanlandm unuttm bende :)) eşime anlattm öğlende hemen nasl heycanlandysm :))Ismini sormayi unuttuk olaya gel
canım bende senin gibiyimgece sürekli uyanıyorum 3 4 defa.ama ben wc ye kalkıyorum.bende diyorum acaba ilerde bebeği emzirmeye mi kalkacam bu saatlerde diye
Doruk koyduk teyzesi kimliği bile çıktı paşamın
oyyy yerimm ayaklarını yawww izlere bakk minik erkek :))Doruk koyduk teyzesi kimliği bile çıktı paşamın
İNŞALLAH CANIM. NE ZAMAN BAŞLAMAK LAZIM SÜRMEYE FARKEDİYORMUKİ
Canim gaza birde bebegin ayaklarinin altina adacayi yagiydi galiba aktarlar biliyor surmek cok iyi geliyor. Birde anne bol bol rezene , kimyin ve corekotu yerse sutteki gazi aliyor. Nurse harvey diye bir bitkisel surup ve bio gaia diye bir damla var onlarda super. Bu konudan coooook cekmis bir anne olarak denemedigim kalmamisti ise yarayan yontemlet bunlarin kombinasyonu:):)kızlar bu krem gaza bebkteki koliğe ve gaza çok iyi geliyormuş ben bundan kardeşime getirticem..
Aynen canım onu almayı unutmuşum temmuzda kardeşim getirecek :))Canım şu minderde senin konsepte çok uyabilirhttp://www.ikea.com.tr/urun-katalog...stil-urunleri/20264429/fjadermoln-minder.aspx
Yerim ben o minik ayaklari:):) adiyla saglikli mutlu buyusun bebeginiz canim benim:) tekrar tebrik ederim. Doruk cok guzel bir isim bu arada:)Doruk koyduk teyzesi kimliği bile çıktı paşamın
canm aldgn biberonlar cam mı ?
Canım ben o hastanede calıştım 3 yıl muhasebesınde.doktorun kım.bir ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim.cok cok gecmiş olsun.iyi bir hastanedir orası.sağ salım bebişini kucagına alırsın ınşallah...Çok teşekkür ederim canım özel cerrahi hastanesindeyiz çok memnun kaldık doktorumuzda çok iyi allaha şükür
Canim doğum yerini bodrum yazdirmissiniz.öyle oluyor mu?
o numaralı olanın ismi ne tam olarak ?Cam alcaktım ama satıcı gerek yok dedi. Avent çünkü bu dandik bi marka değil ki dedi. İki boy aldım. Kendi oğluna da öyle almış. 4 yaşındaymış hala kullanıomuş :) büyük olanın emziği farklı. Numaralar var üstünde yaşına göre çeviriosun ona göre akıo.
Canım ben o hastanede calıştım 3 yıl muhasebesınde.doktorun kım.bir ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim.cok cok gecmiş olsun.iyi bir hastanedir orası.sağ salım bebişini kucagına alırsın ınşallah...
valla canım ben 3 4 defa kalkıyorum.ve bir uyanıyorum ki patlayacak gibiyim.wc ye gidip geliyorum yine su içiyorum başucumda duruyo hemen.suyu çok içiyorum ondan sanırım benimkiVucut kendini hazırlıyor diyorlar ama ben hiç uyanamıyorum ya 1defa tuvalete oda yatmadan su içmesem onada kalkmam
cok guzel cok sevindim.....tekrar tekrar gecmiş olsun.....Çok sağol canım doktorumuz oğuz bey
aynen canım hareket edince insanın içi daha rahat oluyor :)Benimde artık canımı acıtıyor ama hareketlerin önemli olduğu döneme girdik. doktor bana 3 şart söyledi suyun gelirse, kanaman olursa ve bebeğin hareketleri azalırsa geliyorsun diye. o yüzden o hareket edince günü rahat geçiriyorum :)
çok iyi canım teşekkürlerEvet canim yatagi nevresim takimi korumaligi içinde geldi sanirim 750 TL ye aldik.
ooyy yerum ben o minicik ayakları çok tatlı yahuuu :)) maşallah doruk paşaya.. canım kimliği kaldır istersen nolur nolmaz topiği dışardan izleyen kötü gözler olabilir..Doruk koyduk teyzesi kimliği bile çıktı paşamın
evet canım bende herşeyş denedim canım sorma nursey harveyide kullandık ama oda fayda vermemişti zinco bitkisel damla vardı o çok iyi geldi birde ayaklarının altına ve karnına ecı elma yağı ile masaj yapınca iyi geliyordu.. rezene sürekli içiyordum kimyonuda allah kısmet derse bu sefer kullanmayı düşünüyorum zaten o kreminde içeriği kimyon..Canim gaza birde bebegin ayaklarinin altina adacayi yagiydi galiba aktarlar biliyor surmek cok iyi geliyor. Birde anne bol bol rezene , kimyin ve corekotu yerse sutteki gazi aliyor. Nurse harvey diye bir bitkisel surup ve bio gaia diye bir damla var onlarda super. Bu konudan coooook cekmis bir anne olarak denemedigim kalmamisti ise yarayan yontemlet bunlarin kombinasyonu:):)
çok güzel canım bir kaç arkadaş sepeti alığ kendi süsledi 50-100 arası değişiyordu sepetin fiyatı onlarada bakabılırsınhttp://www.n11.com/funnababy-hasir-...utm_content=104_230_3218&utm_term=web_product
kızlar çok tatlı dimi ama sepet spnçta parası bıraz pahalı gibi
Ayy maşaAllah cnm ya, minik ayaklarını yerim onun. Allahım ne güzellik böyle yaDoruk koyduk teyzesi kimliği bile çıktı paşamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?