2015 Temmuz Anneleri

canım bende senin gibiyimgece sürekli uyanıyorum 3 4 defa.ama ben wc ye kalkıyorum.bende diyorum acaba ilerde bebeği emzirmeye mi kalkacam bu saatlerde diye

Vucut kendini hazırlıyor diyorlar ama ben hiç uyanamıyorum ya 1defa tuvalete oda yatmadan su içmesem onada kalkmam

İNŞALLAH CANIM. NE ZAMAN BAŞLAMAK LAZIM SÜRMEYE FARKEDİYORMUKİ

Ben 32 haftada gitmiştim göğüs ucuna krem sürmeye başladınmı dedi benim öyle bişeyden haberim yok başlamadım dedim başlaman lazım dedi lansinoh almıştım doğumdan sonra göğüs ucuna sürmek için o olur dedi zeytinyağıda kullanabilirsin dedi hem göğüs ucuna hemde bebeğin geleceği noktaya uygula dedi yani 32 gibi başlamak gerekiyor sanırım

kızlar bu krem gaza bebkteki koliğe ve gaza çok iyi geliyormuş ben bundan kardeşime getirticem..
Canim gaza birde bebegin ayaklarinin altina adacayi yagiydi galiba aktarlar biliyor surmek cok iyi geliyor. Birde anne bol bol rezene , kimyin ve corekotu yerse sutteki gazi aliyor. Nurse harvey diye bir bitkisel surup ve bio gaia diye bir damla var onlarda super. Bu konudan coooook cekmis bir anne olarak denemedigim kalmamisti ise yarayan yontemlet bunlarin kombinasyonu:):)

canm aldgn biberonlar cam mı ?

Cam alcaktım ama satıcı gerek yok dedi. Avent çünkü bu dandik bi marka değil ki dedi. İki boy aldım. Kendi oğluna da öyle almış. 4 yaşındaymış hala kullanıomuş :) büyük olanın emziği farklı. Numaralar var üstünde yaşına göre çeviriosun ona göre akıo.

Çok teşekkür ederim canım özel cerrahi hastanesindeyiz çok memnun kaldık doktorumuzda çok iyi allaha şükür
Canım ben o hastanede calıştım 3 yıl muhasebesınde.doktorun kım.bir ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim.cok cok gecmiş olsun.iyi bir hastanedir orası.sağ salım bebişini kucagına alırsın ınşallah...

o numaralı olanın ismi ne tam olarak ?

aynen canım hareket edince insanın içi daha rahat oluyor :)
Evet canim yatagi nevresim takimi korumaligi içinde geldi sanirim 750 TL ye aldik.
çok iyi canım teşekkürler
Doruk koyduk teyzesi kimliği bile çıktı paşamın
ooyy yerum ben o minicik ayakları çok tatlı yahuuu :)) maşallah doruk paşaya.. canım kimliği kaldır istersen nolur nolmaz topiği dışardan izleyen kötü gözler olabilir..
evet canım bende herşeyş denedim canım sorma nursey harveyide kullandık ama oda fayda vermemişti zinco bitkisel damla vardı o çok iyi geldi birde ayaklarının altına ve karnına ecı elma yağı ile masaj yapınca iyi geliyordu.. rezene sürekli içiyordum kimyonuda allah kısmet derse bu sefer kullanmayı düşünüyorum zaten o kreminde içeriği kimyon..
http://www.n11.com/funnababy-hasir-...utm_content=104_230_3218&utm_term=web_product
kızlar çok tatlı dimi ama sepet spnçta parası bıraz pahalı gibi
çok güzel canım bir kaç arkadaş sepeti alığ kendi süsledi 50-100 arası değişiyordu sepetin fiyatı onlarada bakabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…