- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #45.941
Ben 32 haftada gitmiştim göğüs ucuna krem sürmeye başladınmı dedi benim öyle bişeyden haberim yok başlamadım dedim başlaman lazım dedi lansinoh almıştım doğumdan sonra göğüs ucuna sürmek için o olur dedi zeytinyağıda kullanabilirsin dedi hem göğüs ucuna hemde bebeğin geleceği noktaya uygula dedi yani 32 gibi başlamak gerekiyor sanırım
http://www.n11.com/funnababy-hasir-...utm_content=104_230_3218&utm_term=web_product
kızlar çok tatlı dimi ama sepet spnçta parası bıraz pahalı gibi
Kızlar hamılelıgım en basından beri hep kotu geçti hep ağladım üzüldüm.eşimin ailesi önce başladı.onları durdurduk.şimdi benim ailem başladı.annem hamıleysen hamılesın ne yapalım ben istediğimi söylerim diyor.fütursuzca konuşuyor.en son biz boyleyız istersen görüşme dedi.insan annesiyle babasıyla gorusmezse kimle görüşür bilmiyorum.çok yoruldum
kızlar nasılsınız? bugün doktora gideceğim inşallah büyümüştür bebişim:)
1 ay olacak nerdeyse özledim :)büyümüştür büyümüştü annesi. ne zaman gördün en son bebişini
canm yok artık görüşmezsn görşme der mi insan evladına ya canm kusura bakma ama çok şaşrdm annenın lafınaKızlar hamılelıgım en basından beri hep kotu geçti hep ağladım üzüldüm.eşimin ailesi önce başladı.onları durdurduk.şimdi benim ailem başladı.annem hamıleysen hamılesın ne yapalım ben istediğimi söylerim diyor.fütursuzca konuşuyor.en son biz boyleyız istersen görüşme dedi.insan annesiyle babasıyla gorusmezse kimle görüşür bilmiyorum.çok yoruldum
canım 32+0 dan itibaren ayrılabîlirsin. ama bazı doktorlar 30+1 falanda rica edince verebiliyor. doktoruna bi sor istersen. ben bugün soracağım mesela bakalım bizimki ne diyecek?Ogretmen.olan arkadaslr bni atdinlatanilirmi acaba.simdi bn 29.haftanin.icindeyim persembe gunu bitiyor olcak.bn 32.hftada izne ayrilcam yalniz son adet tarihine goremi yojsa bazi yerlerde 29.hafta icin 30.u hamilelik haftasi yaziyor.ona goremi alcm.raporu.bnm kfm.karsti.24.hafta icin nobetten dusecektim.bnm sata gore 23 un icindeydim.bilen varsa aydinlatanilirmi.okulda sacma bir sunum var katilmk istemiyorum
bencede canm almam zaten ama hoşmş sadece :)2 hafta sonra bende başlayayım bari. sağol canım
çok tatlıymışş ama pahalı canım gerçekten. kaç ay kullanacak ki bunu
ismiyle yaşasın uzun omürlü olsun.sağ salım kucagına al ınşallahh..Doruk koyduk teyzesi kimliği bile çıktı paşamın
benim en başından beri karnım aşağıda zaten. kasılmalarım da oluyo. bazı geceler 8-9 kez oluyo doktorum normal dediarkadaşlar merhaba ,
benim yaklaşık 2 aydır karnımda toplanmalarım var doktor bunların kasılma olduğunu söyledi , ama bu aralar biraz fazla arttı . magnesyum diasporal şase verdi. Aranızda sık sık toplanma kasıma problemi yaşayan ya da bu ilacı kullanan var mı ? karnım da uzun zamandır çok aşağıda beni rahatlatın lütfen ..
insan çok özlyr ama dımı :)kızlar nasılsınız? bugün doktora gideceğim inşallah büyümüştür bebişim:)
evet ya inşallah bu dega yüzünü gösterir. bizimki hep elleriyle kapatıyo yüzünüinsan çok özlyr ama dımı :)
Bnmki gittimi burdami persembe belli olcak ona rica ederdim ama digeri cirkef bisey.yanliz cnm sata gore 32 olck.demi o zmn tam okul bitiyo bn dogum iznine ayriliyorum.ama haftayi 32deyden 33.gebelik haftasi yaziyorlar ondn.kfm.karsticanım 32+0 dan itibaren ayrılabîlirsin. ama bazı doktorlar 30+1 falanda rica edince verebiliyor. doktoruna bi sor istersen. ben bugün soracağım mesela bakalım bizimki ne diyecek?
sata göre 32dolması gerekiyo canım prosedüre göreBnmki gittimi burdami persembe belli olcak ona rica ederdim ama digeri cirkef bisey.yanliz cnm sata gore 32 olck.demi o zmn tam okul bitiyo bn dogum iznine ayriliyorum.ama haftayi 32deyden 33.gebelik haftasi yaziyorlar ondn.kfm.karsti
bizimkide hep uyuyr :) inş canm çikolata falan ye bakalm harketlenrde acar belkı yuzunu :)evet ya inşallah bu dega yüzünü gösterir. bizimki hep elleriyle kapatıyo yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?