2015 Temmuz Anneleri

canm yok artık görüşmezsn görşme der mi insan evladına ya canm kusura bakma ama çok şaşrdm annenın lafına
hıç geri vıteslerı yok.hamile olduğumu düşünmeden konuşuyorlar.hamılelıgım biraz sorunlu geçiyor.diyorlar 2. Yı dogurursan ölürsun falan.morel bozuyorlar.

günaydın canım. biz iyiyiz çok şükür. sende durumlar nasıl. bide şu ilk sayfaya gerçek doğum tarihlerini mi eklesek nyala doğurunca heyecanlandım :)))
bizdede şeker tansiyon kontrolü dışında iyiyiz sıkıntı yok şimdilik çok şükür . Gerçek doğum tarihini bence artık 2015 Temmuz anneleri doğum hikayeleri kısmında falan konuşulur die düşünüyorum artık yvaaştan takip etmekte zorlaşıyor çünkü zaman azaldıkça
gunaydın canım.şimdilik iyiyiz evdeyim evin tadını cıkarmaya çalışıyorum.bugün hastane cantamızı hazırlıcam.ütülerimizi yapıcam..ama su sıcaklar mahvedıyor..
Kolay gelsin canım sıcaklar benide mahvetti bugün bi dışarı çıktım 31 dereceydi ankara bayılacaqm şimdi uyumamak için zor tutuyorum kendimi iş yerimde

Doğum yeri Denizli iken Bodrum nasıl yazdırabildiniz ki cnm? Ben Ümraniyede doğum yapacağım mesela, orası yazacakmıl nüfusta. Yoksa Beykoz çocuğu olsun çok istiyordum

Kimliği bodrumda çıkarttı babası öyle yazmışlar sizde beykozdaki nüfusa gidersiniz Beykoz yazar )

bizimkide hep uyuyr :) inş canm çikolata falan ye bakalm harketlenrde acar belkı yuzunu :)
ben de gebelik şekeri var ya tatlı da yiyip gidemiyorum artık işimiz Allaha kaldı inşallah fazla nazlanmaz:) zaten uzun da sürmüyo muayene biraz uzun sürae belki pozisyon değiştirir ama

Canim onemli olan doktorun da kkaç haftaliksin.benim doktor 24+0 da verdi nöbet muafini.doğum izninide 32+0 da verdi.

Cumartesi kontrole gittim. Doktor Sata göre tam 32.0 da gelmen gerek dedi. Benim bebek 5 gün önden gidiyormuş gibi ama onu baza almadı. Hatta pazartesi gelmem biraz zor 31.5 de gelsem olur mu dedim tam 32 olmasi lazim dedi doktor. Müdür bana Karnım beni olmaya başladıktan sonra nöbet tutma demişti zaten. Nöbet için rapor almadım bile onla karsilastiramadim simdi

Normalde hergun dua ediyordum.bir -iki gündür aksattım.dua edıcem.Rabbim yardımcım olsun.en çok üzüldüğüm çocuğumun psikolojisini bozuyorum.

Canım sen duanı edip zamana bırak her şeyi, bebişin sağlıkla bir doğsun göreceksin kısmetiyle gelecek hem torun gibisi var mı o zaman göreceksin nasıl değişecekler üzüldüğüne deymiycek...

Selam kızlar
Şimdi doktordan geldim 32+0 ım bugun çalışabilir raporumu aldım 22.06.2015de izne ayrılmam gerekiyorduş yani 37+0 dan itibaren çalışmıyacagım

Minnoşum 1750 gr 38 cm olmuş bnde 9,5 kg aldım
Başı çok aşagıda gibi geliyor bazen yürüyemiyorum bile yanma oluyor dedim çok normal bebek toparlanıyodur o an dedi kasılmaların artar dahada dedi kanama ve su gelmediği sürece sıkıntıyok dedi

CANM BİŞEY SORCM ŞİMDİ BİZ 6 GÜNDEN HESAPLYRZ YA MESELA 32+6 DAN SONRA 33+0 OLCAK YA ŞİMDİ BEN HAFTANIN 5 GÜNÜ ÇALŞYRM BU 6 GÜNDEN Mİ YOKSA 5 GÜNDEN Mİ HESAPLANCK ÇOK KARŞK MI ANLATTM

Ayy canim ne iyi mudurunuz var bizimkiler hic insafli degil.bizkm arkadasda hamile o demis doktor gitmis sira bulamdim iki.uc hfta kaldi tutmasam die hayir tutacksin ne zmn rapor geldi o zmn tuttmazsin demisker.insafszlar.bnde sorayim bakim ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…