- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.321
Aa doğum tarihimnı
darısı başımıza canımGünaydın hanımlar. Nasılsınız? 30 günümüz kaldı
çok bilyr bu erkekler :))ben her sabah tartıdayım eşim dalga geçiyo zayıflıyosun her geçen gün niye bakıp kendini yoruyosun diyo
gnydn cnm :) senın erken alnck dımı sezryanla. çok heycanlııı ama sen saydkça ben heycanlanyrm :)Günaydın hanımlar. Nasılsınız? 30 günümüz kaldı
gunaydn canmGünaydın kızlaaaarGünaydın temmuz anneleri
çıkma tartıya :))15 gündür aynıyım. her an 17 olabilirim
evet canm sahabe isimlerıne bakyrm talha koycktm eşimn samımı arkdşı koydu şimdi musab güzel isim evet şimdi onlara bakyrdm böyle belırsz olması canımı sıkyray canım nasıl dayandınız ben hamile oldğumu öğrenir öğrenmez hep kız dedım zeynep sare koydum kimseye sormadım bile nasıl diye eşim sağolsun o konuda anlayışlı bi zeynep koydum hala zeynep kaldı düşünün yavaş yavaş sahabede çok güzek erkek isimleri var onlardan koyabilirsiniz canım ben erkek olsaydı musab koycaktık o ismi eşim çok begenıyo
maşallah sana nasıl yaptın bayıldım benimde hafta sonu sınavım var çalışamıyorum
canm beyaz çerçeveyi sordmnormal foto çerçevesi dimi canm
Allah razi olsun canimÇok zorya Allah şifa versin
canım karnındayken koymak daha eftalmiş ama olsun koyarsın ya iyice sinmesi önemlievet canm sahabe isimlerıne bakyrm talha koycktm eşimn samımı arkdşı koydu şimdi musab güzel isim evet şimdi onlara bakyrdm böyle belırsz olması canımı sıkyr
canım bende bugün 31 haftalık oldum en geç iki hafta içinde herşeyimi hazırlıycam hazır bulunsunda evde ne olur ne olmazgünaydın temmuz annelerii.benim doğum 3 ağustos gözüküyo normalde ama doktorum öne çekti 27 temmuz dedi yani heran burayada katılabilirm iki tarafıda takip ediyorum.size bi sorum olcak hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyım.benm tüm hazırlıklar tamam ama yıkama ütüleme işini yapmadım daha.erken mi acaba
hemen yapıyorumm kıskançlıkta üstüme yokçok kolay oldu ya keçeyi çerçeve boyutunda kestim önce kalemle yazdım üzerine silikonla tek tek yapıştırdım yarım saatte hallettim sanırım
nerdesin canım nerde oturuyosunKizlar doktora geldim minubusteyken yol hic bitmeyecek gibi geldi o 1.5 saat 5 saat oldu sanki;tansiyonum duştu midem bulandi nerdeyse bayilacaktim cok korktum
öyle istdm canm ben hep koymak ayaz dedm yok dedı eşim talha dedm baktm arkdşı koydu ama talhayı cok begenyrm kararsızım ya çok hemdecanım karnındayken koymak daha eftalmiş ama olsun koyarsın ya iyice sinmesi önemli
canm ölçtrdn mu tansıyonu hastanede hemen tuzlu bişeyler ye düşük tansyn çok kötü yapyr ben çok yaşyrm o durumu anlyrm senıKizlar doktora geldim minubusteyken yol hic bitmeyecek gibi geldi o 1.5 saat 5 saat oldu sanki;tansiyonum duştu midem bulandi nerdeyse bayilacaktim cok korktum
canım ya ayazda güzel neden ayazı begenmedi ki yanına bide güzel ıkıncı bı ısım koyardın eymende favori bu aralaröyle istdm canm ben hep koymak ayaz dedm yok dedı eşim talha dedm baktm arkdşı koydu ama talhayı cok begenyrm kararsızım ya çok hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?