2015 Temmuz Anneleri

evet canm sahabe isimlerıne bakyrm talha koycktm eşimn samımı arkdşı koydu şimdi musab güzel isim evet şimdi onlara bakyrdm böyle belırsz olması canımı sıkyr

kızlar muhasebe için eleman arıyoruz esenyurt beylikdüzü avcılar tarafında oturan istanbullu olan arkadaşlar varsa tanıdiği falan olan acil eleman ihtiyacımız var

günaydın temmuz annelerii.benim doğum 3 ağustos gözüküyo normalde ama doktorum öne çekti 27 temmuz dedi yani heran burayada katılabilirm iki tarafıda takip ediyorum.size bi sorum olcak hastane çantasını ne zaman hazırlamalıyım.benm tüm hazırlıklar tamam ama yıkama ütüleme işini yapmadım daha.erken mi acaba

evet canm sahabe isimlerıne bakyrm talha koycktm eşimn samımı arkdşı koydu şimdi musab güzel isim evet şimdi onlara bakyrdm böyle belırsz olması canımı sıkyr
canım karnındayken koymak daha eftalmiş ama olsun koyarsın ya iyice sinmesi önemli

canım bende bugün 31 haftalık oldum en geç iki hafta içinde herşeyimi hazırlıycam hazır bulunsunda evde ne olur ne olmaz

Kizlar doktora geldim minubusteyken yol hic bitmeyecek gibi geldi o 1.5 saat 5 saat oldu sanki;tansiyonum duştu midem bulandi nerdeyse bayilacaktim cok korktum

Kizlar doktora geldim minubusteyken yol hic bitmeyecek gibi geldi o 1.5 saat 5 saat oldu sanki;tansiyonum duştu midem bulandi nerdeyse bayilacaktim cok korktum
canm ölçtrdn mu tansıyonu hastanede hemen tuzlu bişeyler ye düşük tansyn çok kötü yapyr ben çok yaşyrm o durumu anlyrm senı

öyle istdm canm ben hep koymak ayaz dedm yok dedı eşim talha dedm baktm arkdşı koydu ama talhayı cok begenyrm kararsızım ya çok hemde
canım ya ayazda güzel neden ayazı begenmedi ki yanına bide güzel ıkıncı bı ısım koyardın eymende favori bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…