- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.361
Acele etme stres yapma doğum yapınca bile karar verirsiniz. Benim çocuklarımda gep öyle oldu kısmeti neyse ona karar veriliyo. Şimdiden koyucan diye bi kural yok canımyaooffbilmyrm işte o hayr dıo ben hayr dıorm ısımsz kalck oğluşum
canım çok geçmiş olsun ya sen nasılsın pekiKızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
Teşekkür ederim.. Midem çok kötü ne yesem çıkarıyorum serum biraz iyi geldi ama var yinecanım çok geçmiş olsun ya sen nasılsın peki
Cnm çok geçmiş olsun,bebegın ve sende biran önce atlatırsınız inşallah.Kızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
canım çok geçmiş olsun ya neden acaba yorgunluktan falan mı böyle oldun? şehir dışına çıktım demiştin yanlış hatırlamıyorsam.. dikkat et kendine canım havalar da çok sıcak perişan ediyor bizi.. bir an evvel iyileşip çıkar evine gidersin inşallah..Kızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce geçerTeşekkür ederim.. Midem çok kötü ne yesem çıkarıyorum serum biraz iyi geldi ama var yine
Cnm cahılle muhabbet olmaz.sıkma canını.Kızlar Merhaba,
Öğlen arası yemek için eve gittim. kapımın önünde oturan teyzeler vardı selam verdim..bir tanesi döndü bana karnın çok büyümüş çok belli üzerine bir şal bir tül al doğumun zor olur günah olur dedi..teyze dedim ben 8 aylık hamileyim normal diye düşünüyorum karnımı..üzerimdeki çok darmış..lcwaikiki de satılan hamile tişörtü...normalde small giyerim üzerimdeki xl beden..öğlen vakti canımı sıktılar..Allah kalbi fesat insanlardan korusun teyze,karnım belli olmadığında da sen nasıl hamilesin diyordun dedim..cahil insanlar...şu sıcakta nasıl çalışıyorsun izne çık dinlen sıhhatin yerinde mi diye soracakları yerde yaptıklarına bak şu sıcakta yapış yapış olmuşum bir de tül şal alacakmışım..selam vermesem bak bak gelin bakmıyor bile derler
ay canım bosver ya takma kımseyı ya örtuylemı dogum kolay oluyomus valla bende kapalıyım normalde ama bende lcw dan o bebek tişörtlerinden aldım sen gibi xl üzerinede iş yeri önlüğünü çekiyorum oh mis bu sıcakta yanıyoruz bide üst üste giyinmek bi kenara dursun canını sıkma bosverKızlar Merhaba,
Öğlen arası yemek için eve gittim. kapımın önünde oturan teyzeler vardı selam verdim..bir tanesi döndü bana karnın çok büyümüş çok belli üzerine bir şal bir tül al doğumun zor olur günah olur dedi..teyze dedim ben 8 aylık hamileyim normal diye düşünüyorum karnımı..üzerimdeki çok darmış..lcwaikiki de satılan hamile tişörtü...normalde small giyerim üzerimdeki xl beden..öğlen vakti canımı sıktılar..Allah kalbi fesat insanlardan korusun teyze,karnım belli olmadığında da sen nasıl hamilesin diyordun dedim..cahil insanlar...şu sıcakta nasıl çalışıyorsun izne çık dinlen sıhhatin yerinde mi diye soracakları yerde yaptıklarına bak şu sıcakta yapış yapış olmuşum bir de tül şal alacakmışım..selam vermesem bak bak gelin bakmıyor bile derler
İnş güzel haberlerle gelirsin canım dualarım seninle. Bende bu ara yoğunum geçmişi okuyamıyorum bilgim yok fazlaMerhaba kKizlar keyifler nasil?bizim bugun kontrolümuz var..dua edin bebegimin sag böbreğinin durumu düzelmiş olsun.maya lekelenmem var demis merak ettim haber var mi?nyala ve bebegi de iyidir umarım..sizlerde bi olumsuzluk yok inşallah sayfalara yetisemiyorum..
Kızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
Çok geçmiş olsun umarım düzelir bir an önce. Nasıl bir şikayetin vardı ki?Kızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
Kızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
Cahil insanlar bide dini alet ediyorlar verme selam felan hep böyleleri yüzünden millet dini kötü biliyo. Günahmış hamile kadın karnını saklasın diye nerde ayet var acabaKızlar Merhaba,
Artık yıka ütüle hali kalmıyo insanın şuan ben öyleyim vallaHerkese merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. Size bir danışayım dedim bu bebiş giysilerini ne zaman yıkamalıyım? Ütüde çok zorlanıyorum bu nedenle daha da beklemesem iyi olacak sanki?
Cahil insanlar bide dini alet ediyorlar verme selam felan hep böyleleri yüzünden millet dini kötü biliyo. Günahmış hamile kadın karnını saklasın diye nerde ayet var acabaay çok sinirlendim zaten Sıcakta yeterince bol giymeye çalışıyor zavallı hamileler terleyip bunalmamak için.
Sen bakma bidahada tınma onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?