- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.301
valla doğrudur canım ya aynen rabbimiz yardım etsin tüm annelere çok zor vallaAllah yardımcımız olsun canım. havaları düşünmek bile istemiyorum. dün gece balkonda yatacaktım nerdeyse
cnm eşin bakarz dedyse söyler o. bende kendı işlerımı zor halldyrm aynen kendm için bşle gezemyrm başkası için hiiç gezememeşimde bakarız dedi ben gidemem tartışmak istemiyorum ama benim bu sıcakda boş boş gezmeye hiç halimde vaktimde yok bide çalışıyorum canım ya anlayamıyolar kolay geliyo onlara
10 gün sonra sen daha rahat olursun inş valla kimse sıkıntılı geçirmesin. Sorma içten saldırıAhahaha :)) Benimki senden tam 10 gün küçük muhtemelen 10 gün sonra benzer durumda olucazDün akşam kocama gel bak oğluna dedim, karnımın altında elleriyle mıncırıp üst kısımdada ayaklarıyla oynuyordu, aynı anda altlı üstlü saldırıya maruz kaldım
Tabiii benim ilk olduğu için başka nasıl oluyor bilemedim, heralde normali bu dedimBende akşamları evde sırtımın altında bir yastık ayaklarımın altında bir yastık modundayım, ayağımdaki şişler insin diye...
20 kıloyla biticek galiba benimbenmde 15 oldu cnm 77 gördm bakalm daha neler görcem :)
Bende bulamiyorum neye baksam stokta yok diyor. Galiba her şey degismis.
Tutumlu anneden alirsam.sonrada istedigim gibi olmazsa diye korkuyorum canim ya b
aynen canım daha hiç alışveriş bile yapmadım ya işte beşik şu bu hepsini yapcaz artık son aya bişey bırakmak istemiyorumcnm eşin bakarz dedyse söyler o. bende kendı işlerımı zor halldyrm aynen kendm için bşle gezemyrm başkası için hiiç gezemem
gnydn cnm :) sıcaklarla başmz dertte . bulantım sabah harıcı olmyr şükürler olsn. bende sıklcm die pek cıkmk istmyrm izne evde kalnca ruhum daralyr işe gelınce sıcktan sıslkten patlycm sankı aman ne yapsm yaranmyrm kendıme.günaydın kızlarr,bende gece sıcakdan hiç uyuyamadım bugün işyerınde hortlak gibi dolaşıyorum...ayrıca benımde sabah bulantılarım başladı,elimde poşetle dolaşıyorum....son 1 ay zor geçecek anlasıldı,bu haftadan sonra çalışmıcam zaten..evdede kafayı yemem inşş...allahım iki ucu .....değnek yani:)pzt rahim uzunlugu kontrolü var,sorayım şu bulantı işini....
benim de 16 :)benmde 15 oldu cnm 77 gördm bakalm daha neler görcem :)
valla ortalama aynı galiba :)benim de 16 :)
20 kıloyla biticek galiba benim
benm kaç olck merak edyrm söylyrlrdı bana 20 veya 25 kilo aldm dşe yuhh be ben almam okdr dıordm kı basıma gelck galıba :) bende almdm beşik daha onu gectm daha oğlmn ismine bile karar veremedk. söyle dine uygn kuranda gecen anlamlı bısey olsn istyrz onuda bulamadk daha doğnca isimsz olck doğsa anıdenaynen canım daha hiç alışveriş bile yapmadım ya işte beşik şu bu hepsini yapcaz artık son aya bişey bırakmak istemiyorum
cnm 1 hafta önce 15 ti bakmaya kokryrm :)benim de 16 :)
ben her sabah tartıdayım eşim dalga geçiyo zayıflıyosun her geçen gün niye bakıp kendini yoruyosun diyocnm 1 hafta önce 15 ti bakmaya kokryrm :)
aynı şey bende de var 31 inde sınavım var ama hiç içimden gelmiyo bakalım napcaz bu arada çok güzel olmuş canım bence sade şık hoşgünaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorumancak böyle şeylerle uğraşıyorum dün akşam bunu yaptım
valla normaldir umarım bende bu ay sabah özellikle geniz akıntısı vs. de etkiliyo malum pardon ama resmen sarı zehir kusuyorum sormaİlk aylarda yasamadigim bulantı ve kusmayi yaşıyorum bir iki gündür.normal dimi bunlar
canım valla sıcaklar başladı bende artık fenalık geliyo haziranda napcam hiç bilmiyorum 5 hafta çalışabilire daha var benim 2 hafta rapor alacam ama sanırım tamamlamam ya temmuzda gelmem hiç 1 2 hafta temmuzda da hakkım var çünkügünaydın kızlarr,bende gece sıcakdan hiç uyuyamadım bugün işyerınde hortlak gibi dolaşıyorum...ayrıca benımde sabah bulantılarım başladı,elimde poşetle dolaşıyorum....son 1 ay zor geçecek anlasıldı,bu haftadan sonra çalışmıcam zaten..evdede kafayı yemem inşş...allahım iki ucu .....değnek yani:)pzt rahim uzunlugu kontrolü var,sorayım şu bulantı işini....
Aa doğum tarihimiz aynıGunaydin kizlar...
Bu gece bende pek uyuyamadim ayaklarim yandi.midem desen kendi havasinda....
Oyy oyy az kaldi ama bizde az kaldik k
Galiba
15 gündür aynıyım. her an 17 olabilirimcnm 1 hafta önce 15 ti bakmaya kokryrm :)
ay canım nasıl dayandınız ben hamile oldğumu öğrenir öğrenmez hep kız dedım zeynep sare koydum kimseye sormadım bile nasıl diye eşim sağolsun o konuda anlayışlı bi zeynep koydum hala zeynep kaldı düşünün yavaş yavaş sahabede çok güzek erkek isimleri var onlardan koyabilirsiniz canım ben erkek olsaydı musab koycaktık o ismi eşim çok begenıyobenm kaç olck merak edyrm söylyrlrdı bana 20 veya 25 kilo aldm dşe yuhh be ben almam okdr dıordm kı basıma gelck galıba :) bende almdm beşik daha onu gectm daha oğlmn ismine bile karar veremedk. söyle dine uygn kuranda gecen anlamlı bısey olsn istyrz onuda bulamadk daha doğnca isimsz olck doğsa anıden
aynen bende heran 17-18 olabilir çünkü artık heryerim şişmiş durumda15 gündür aynıyım. her an 17 olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?