2015 Temmuz Anneleri

eşimde bakarız dedi ben gidemem tartışmak istemiyorum ama benim bu sıcakda boş boş gezmeye hiç halimde vaktimde yok bide çalışıyorum canım ya anlayamıyolar kolay geliyo onlara
cnm eşin bakarz dedyse söyler o. bende kendı işlerımı zor halldyrm aynen kendm için bşle gezemyrm başkası için hiiç gezemem

10 gün sonra sen daha rahat olursun inş valla kimse sıkıntılı geçirmesin. Sorma içten saldırı
Çok şükür şişlik yok kramplarda yok sadece sıkıntı nefes darlığı mide ekşimesi var

Bende bulamiyorum neye baksam stokta yok diyor. Galiba her şey degismis.

Tutumlu anneden alirsam.sonrada istedigim gibi olmazsa diye korkuyorum canim ya b

http://www.n11.com/fisher-price-ucu...utm_content=104_236_3241&utm_term=web_product

bua 3 1 arada olan ben tavsiye ediyorum kesinlikle

http://www.hizlial.com/fisher-price...PLHPHf1PWhngPHUPCOADkWlsiLIvmxEMtgaApmE8P8HAQ

buda uyku arkadaşı bunu kulanmadım ama deniz atını değiştirmiş yerine bunu yapmışlar .

cnm eşin bakarz dedyse söyler o. bende kendı işlerımı zor halldyrm aynen kendm için bşle gezemyrm başkası için hiiç gezemem
aynen canım daha hiç alışveriş bile yapmadım ya işte beşik şu bu hepsini yapcaz artık son aya bişey bırakmak istemiyorum

gnydn cnm :) sıcaklarla başmz dertte . bulantım sabah harıcı olmyr şükürler olsn. bende sıklcm die pek cıkmk istmyrm izne evde kalnca ruhum daralyr işe gelınce sıcktan sıslkten patlycm sankı aman ne yapsm yaranmyrm kendıme.

20 kıloyla biticek galiba benim

aynen canım daha hiç alışveriş bile yapmadım ya işte beşik şu bu hepsini yapcaz artık son aya bişey bırakmak istemiyorum
benm kaç olck merak edyrm söylyrlrdı bana 20 veya 25 kilo aldm dşe yuhh be ben almam okdr dıordm kı basıma gelck galıba :) bende almdm beşik daha onu gectm daha oğlmn ismine bile karar veremedk. söyle dine uygn kuranda gecen anlamlı bısey olsn istyrz onuda bulamadk daha doğnca isimsz olck doğsa anıden

günaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorum ancak böyle şeylerle uğraşıyorum dün akşam bunu yaptım
aynı şey bende de var 31 inde sınavım var ama hiç içimden gelmiyo bakalım napcaz bu arada çok güzel olmuş canım bence sade şık hoş
İlk aylarda yasamadigim bulantı ve kusmayi yaşıyorum bir iki gündür.normal dimi bunlar
valla normaldir umarım bende bu ay sabah özellikle geniz akıntısı vs. de etkiliyo malum pardon ama resmen sarı zehir kusuyorum sorma
canım valla sıcaklar başladı bende artık fenalık geliyo haziranda napcam hiç bilmiyorum 5 hafta çalışabilire daha var benim 2 hafta rapor alacam ama sanırım tamamlamam ya temmuzda gelmem hiç 1 2 hafta temmuzda da hakkım var çünkü

ay canım nasıl dayandınız ben hamile oldğumu öğrenir öğrenmez hep kız dedım zeynep sare koydum kimseye sormadım bile nasıl diye eşim sağolsun o konuda anlayışlı bi zeynep koydum hala zeynep kaldı düşünün yavaş yavaş sahabede çok güzek erkek isimleri var onlardan koyabilirsiniz canım ben erkek olsaydı musab koycaktık o ismi eşim çok begenıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…