- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.341
bende bu ayın sonunda hazır ediyim diyorum.iyice ağırlaşmadan.zaten sıcaklarda bastırdı iyicecanım bende bugün 31 haftalık oldum en geç iki hafta içinde herşeyimi hazırlıycam hazır bulunsunda evde ne olur ne olmaz
günaydın kızlarr,bende gece sıcakdan hiç uyuyamadım bugün işyerınde hortlak gibi dolaşıyorum...ayrıca benımde sabah bulantılarım başladı,elimde poşetle dolaşıyorum....son 1 ay zor geçecek anlasıldı,bu haftadan sonra çalışmıcam zaten..evdede kafayı yemem inşş...allahım iki ucu .....değnek yani:)pzt rahim uzunlugu kontrolü var,sorayım şu bulantı işini....
bende beğnyrm canm tek isim istyrz bız dini bir isim ols istyr eşim ondn istemdıcanım ya ayazda güzel neden ayazı begenmedi ki yanına bide güzel ıkıncı bı ısım koyardın eymende favori bu aralar
başına gelmeyen kalmamş canm ya. sabır cnm az kaldıoff o bulantı nerden çıktı bilmiyorum ama miğde suyum sürekli agzıma geri geliyo aç oldugumda sabahları migdem bulanıyo . bel agrılarım arttı . uykusuzum .vajinamda sürekli baskı var . bacaklarım ağrıyo ayklarım şişiyoo . daha ne kaldı
ensar güzel canım bence artık bulun bişeybende beğnyrm canm tek isim istyrz bız dini bir isim ols istyr eşim ondn istemdıekva ve ensar isim olrak olur mu acaba nasl sizce ?
aynen canım zaman daralıyo çünkü iyicebende bu ayın sonunda hazır ediyim diyorum.iyice ağırlaşmadan.zaten sıcaklarda bastırdı iyice
canım hakkında hayırlsıı olsun bende magnezyum içmediğim zamanlar daha çok oluyor ağrı kasılma kramp felan.. inşallah güzel haberlerle gelirsen bebişin vaktınde gelsin inşallah..Kızlar kim ne durumda? Belirtiler var mı hiç? Ben erken doğum olacakmış gibi hissediyorum. Karnım hep kasılık zor yürüyorum. bugünkü bayılma. ayrıca süt gelmeye de başladı. perşembe doktora gidicem. hayırlısı...
ara canım eğer çıkmazsa dediği tarihte git kapısına dayan mecbur alacak..Canm yarin arycm umarm.acar.tlf yoksa gercktn bende sinirlenyrm ya
konuş canım bak bakalım ne dicek hayırlı haberlerle gel inşallahAynen canım bende hiç tatmin olmadım ama kafam karışmadı da değil kendi doktoruna gidip herşey detaylı konuşacam
hoşgeldin canımBende yeni katıldı m aranıza
canım hemen doktora git veya gittinmi nasıl geçti ne dedi doktor???Kizlar bende bugun hafif lekelenme basladi gecer dedim ama
Hala az az devam ediyor. Karnimda agriyor adet sancisi gibi, kasilmalarda var ama zaten vardi bir suredir yeni birsey degil normaldir herhalde. Bebek hareket ediyor icerde. Yarin doktora gideyim diyorum ne olur ne olmaz.
Kizimda hic olmamisti boyle lekelenme filan 3.
Trimesterda
canım doktoruna danış belki magnezyumu günde ikiye çıkarır ben günde iki tane içiyorum eğer birini unutsam bile hemen ağrılarım başlıyor..günaydın bütün hamişlere,hepimize mutlu ve sağlıklı bir gün olsun inşallah. sabah 5 de kalktım. dün geceden beri kalça kemiğim de bir ağrı var. sanki kitlendi gibi. bacağımı kaldıramıyorum ,sürüyerek yürüyorum.günde 1 tane magnezyum ilacıda içiyordum .onunlamı alakalı bilemedim.bugün geçer inşallah.evde tek olunca korkuyorum da.
hayrılısıyla sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğini allah yardım etsin inşallahgünaydın kızlar...
bugün 3. kez teyze oluyorum inşallah...Ablam öğlen doğuma girecek sezeryan olacak... dua edin sağlıkla gelsin eymen bebeğimiz :)))
sıkma kendini canım işler olur sen bi rahat ol her zaman bir olmazki yavaş yavaş bunlamadan yap..Gunydin annelerr. O kdr cok.isim. varki bunaldim yeminlen bide sular yok.cok skldim bugun islerimi bitereyimki yarin hastane isim var.icim daraliyoo
senin az kaldıya canım ondan allah yardımcın olsun bakalım bebek ne zaman gelecekUzanırken ayakta farketmiyor heran hareket halinde çok belirgin sert net bisiklet sürüyo sanki o Ayakları öyle çevirmeye çalışıyo daracık yerde
Son haftalarda iice büyüdüğü için hareketler seyrek sert oluyo kızlarda öyleydi ama bu öyle değil. Uzananıyorum ki uzanma şeklim sırtımda iki yastık oturup ayaklarımı uzatmak :))
canım hemen bi doktora görün hamilelikte ishalle birlikte kusma iyi değil allah korusun.Kızlar şehir dışındayım eşimin işi sebebiyle ve 2 gündür mahvoldum doktorumda yok. İshalle başladı kusma bulantı sancı. Bi lokma bişey yesem beş dk olmadan çıkarıyorum. Gece çok kötü geçti doktor yok burası küçük biyer şimdi gidiyorum sabahları geliyor. Sancı felaketbana dua edin
oy maşallah az kaldı hayırlı haberlerini alırız inşallah..Günaydın hanımlar. Nasılsınız? 30 günümüz kaldı
münübüs çok kötü yapıyor insanı tansıyonun düşmüştür naptın girdinmi doktora hayırlı güzel haberleler getir bizlere inşallahKizlar doktora geldim minubusteyken yol hic bitmeyecek gibi geldi o 1.5 saat 5 saat oldu sanki;tansiyonum duştu midem bulandi nerdeyse bayilacaktim cok korktum
Doktoeq Erzuruma geldim ilcesindeyim canimnerdesin canım nerde oturuyosun
ooffensar güzel canım bence artık bulun bişeycanım kac ayda bulamayınca son anda nasıl koyucaksınız
Otobusten iner inmez tuzlu ayran ictim birazdan yemek yiyecegim kendimize geliriz insallah ogleden sonra doktordayiz bakalim :)canm ölçtrdn mu tansıyonu hastanede hemen tuzlu bişeyler ye düşük tansyn çok kötü yapyr ben çok yaşyrm o durumu anlyrm senı
Canım ben istanbulda oturuyorum kanuni kadın doğum ve araştırma var ayaklarımda cıkan kabarıklar ıcın gıttım ama yol bıtıyo ve kımse yer vermıyo bıle o yuzden cok zor dıkkat etOtobusten iner inmez tuzlu ayran ictim birazdan yemek yiyecegim kendimize geliriz insallah ogleden sonra doktordayiz bakalim :)
bende beğnyrm canm tek isim istyrz bız dini bir isim ols istyr eşim ondn istemdıekva ve ensar isim olrak olur mu acaba nasl sizce ?
koyarsınız kuzum ya ortak bı nokta bulursunuz canını sıkmaooffbilmyrm işte o hayr dıo ben hayr dıorm ısımsz kalck oğluşum
1 saat sonra randevumuz canim aynen minubus mahfetti bizi neyseki arabamizla donecez evimize Allah im hayirli haberler veririm insallah size :) oglumu aylar aylar sonra gorecem cok heyecanliyim :)canım hakkında hayırlsıı olsun bende magnezyum içmediğim zamanlar daha çok oluyor ağrı kasılma kramp felan.. inşallah güzel haberlerle gelirsen bebişin vaktınde gelsin inşallah..
ara canım eğer çıkmazsa dediği tarihte git kapısına dayan mecbur alacak..
konuş canım bak bakalım ne dicek hayırlı haberlerle gel inşallah
hoşgeldin canım
canım hemen doktora git veya gittinmi nasıl geçti ne dedi doktor???
canım doktoruna danış belki magnezyumu günde ikiye çıkarır ben günde iki tane içiyorum eğer birini unutsam bile hemen ağrılarım başlıyor..
hayrılısıyla sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğini allah yardım etsin inşallah
sıkma kendini canım işler olur sen bi rahat ol her zaman bir olmazki yavaş yavaş bunlamadan yap..
senin az kaldıya canım ondan allah yardımcın olsun bakalım bebek ne zaman gelecek
canım hemen bi doktora görün hamilelikte ishalle birlikte kusma iyi değil allah korusun.
oy maşallah az kaldı hayırlı haberlerini alırız inşallah..
münübüs çok kötü yapıyor insanı tansıyonun düşmüştür naptın girdinmi doktora hayırlı güzel haberleler getir bizlere inşallah
Bizde aynı şekildeyiz daha karar vermedik.iki isim olucak bizim ilki mehmet iki babamızda mehmet çünkü ama diğerine karar veremedik.ben ege kızıyım ege olsun diyorum beyefendi kabul etmiyor sinir oluyorumooffbilmyrm işte o hayr dıo ben hayr dıorm ısımsz kalck oğluşum
aynen cnm 13 maysta gittiğimde 5 hazırana kadar randevu al ama 15 maystan sonra acılck dedi randevular aradm 15 hazırana kadr dolu dediler iki gündr aryrm ne asıstanı ne doktor cvp veryr iyice sinrlendm eger gittimde knşcm bu işi yoluna sokmazlrsa değiştrcm cnm bırtane daha erkek varmş orda arkdş onda doğrdu memnundu olmazsa ona geccm mecbr iyice sıkldm cunku
http://www.n11.com/fisher-price-ucu...utm_content=104_236_3241&utm_term=web_product
bua 3 1 arada olan ben tavsiye ediyorum kesinlikle
http://www.hizlial.com/fisher-price...PLHPHf1PWhngPHUPCOADkWlsiLIvmxEMtgaApmE8P8HAQ
buda uyku arkadaşı bunu kulanmadım ama deniz atını değiştirmiş yerine bunu yapmışlar .
hadi hayrılısı bakalım haberlerini bekliyorum bebeğin büyümüştür tanıyamıcaksın :))1 saat sonra randevumuz canim aynen minubus mahfetti bizi neyseki arabamizla donecez evimize Allah im hayirli haberler veririm insallah size :) oglumu aylar aylar sonra gorecem cok heyecanliyim :)
afiyet olsun canımben yemeğe gidiyorum canlar görüşürüz kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?