2015 Temmuz Anneleri

off o bulantı nerden çıktı bilmiyorum ama miğde suyum sürekli agzıma geri geliyo aç oldugumda sabahları migdem bulanıyo . bel agrılarım arttı . uykusuzum .vajinamda sürekli baskı var . bacaklarım ağrıyo ayklarım şişiyoo . daha ne kaldı

başına gelmeyen kalmamş canm ya. sabır cnm az kaldı

bende beğnyrm canm tek isim istyrz bız dini bir isim ols istyr eşim ondn istemdı ekva ve ensar isim olrak olur mu acaba nasl sizce ?
ensar güzel canım bence artık bulun bişey canım kac ayda bulamayınca son anda nasıl koyucaksınız

canım hakkında hayırlsıı olsun bende magnezyum içmediğim zamanlar daha çok oluyor ağrı kasılma kramp felan.. inşallah güzel haberlerle gelirsen bebişin vaktınde gelsin inşallah..
Canm yarin arycm umarm.acar.tlf yoksa gercktn bende sinirlenyrm ya
ara canım eğer çıkmazsa dediği tarihte git kapısına dayan mecbur alacak..
Aynen canım bende hiç tatmin olmadım ama kafam karışmadı da değil kendi doktoruna gidip herşey detaylı konuşacam
konuş canım bak bakalım ne dicek hayırlı haberlerle gel inşallah
Bende yeni katıldı m aranıza
hoşgeldin canım
canım hemen doktora git veya gittinmi nasıl geçti ne dedi doktor???
canım doktoruna danış belki magnezyumu günde ikiye çıkarır ben günde iki tane içiyorum eğer birini unutsam bile hemen ağrılarım başlıyor..
günaydın kızlar...
bugün 3. kez teyze oluyorum inşallah...Ablam öğlen doğuma girecek sezeryan olacak... dua edin sağlıkla gelsin eymen bebeğimiz :)))
hayrılısıyla sağlıkla kucağına alsın inşallah bebeğini allah yardım etsin inşallah
Gunydin annelerr. O kdr cok.isim. varki bunaldim yeminlen bide sular yok.cok skldim bugun islerimi bitereyimki yarin hastane isim var.icim daraliyoo
sıkma kendini canım işler olur sen bi rahat ol her zaman bir olmazki yavaş yavaş bunlamadan yap..
senin az kaldıya canım ondan allah yardımcın olsun bakalım bebek ne zaman gelecek
canım hemen bi doktora görün hamilelikte ishalle birlikte kusma iyi değil allah korusun.
Günaydın hanımlar. Nasılsınız? 30 günümüz kaldı
oy maşallah az kaldı hayırlı haberlerini alırız inşallah..
Kizlar doktora geldim minubusteyken yol hic bitmeyecek gibi geldi o 1.5 saat 5 saat oldu sanki;tansiyonum duştu midem bulandi nerdeyse bayilacaktim cok korktum
münübüs çok kötü yapıyor insanı tansıyonun düşmüştür naptın girdinmi doktora hayırlı güzel haberleler getir bizlere inşallah

canm ölçtrdn mu tansıyonu hastanede hemen tuzlu bişeyler ye düşük tansyn çok kötü yapyr ben çok yaşyrm o durumu anlyrm senı
Otobusten iner inmez tuzlu ayran ictim birazdan yemek yiyecegim kendimize geliriz insallah ogleden sonra doktordayiz bakalim :)

Otobusten iner inmez tuzlu ayran ictim birazdan yemek yiyecegim kendimize geliriz insallah ogleden sonra doktordayiz bakalim :)
Canım ben istanbulda oturuyorum kanuni kadın doğum ve araştırma var ayaklarımda cıkan kabarıklar ıcın gıttım ama yol bıtıyo ve kımse yer vermıyo bıle o yuzden cok zor dıkkat et

bende beğnyrm canm tek isim istyrz bız dini bir isim ols istyr eşim ondn istemdı ekva ve ensar isim olrak olur mu acaba nasl sizce ?

miraç koyabilirsin canım ekva ensar gibi isimler ek akılda kalmayabliyo sonrasında lakap veya yanlış yazılımlar ortaya çıkıyo biz halil ayaz koyucaz.

1 saat sonra randevumuz canim aynen minubus mahfetti bizi neyseki arabamizla donecez evimize Allah im hayirli haberler veririm insallah size :) oglumu aylar aylar sonra gorecem cok heyecanliyim :)

ooff bilmyrm işte o hayr dıo ben hayr dıorm ısımsz kalck oğluşum
Bizde aynı şekildeyiz daha karar vermedik.iki isim olucak bizim ilki mehmet iki babamızda mehmet çünkü ama diğerine karar veremedik.ben ege kızıyım ege olsun diyorum beyefendi kabul etmiyor sinir oluyorum

Ohoo o zaman benide aradan alacaklar mecburen. Hemende nasil doluyo bu randevular anlamiyorum ki.

Cok tesekkur ederim canim hepsine bakicam :) baya sende bakmissin

1 saat sonra randevumuz canim aynen minubus mahfetti bizi neyseki arabamizla donecez evimize Allah im hayirli haberler veririm insallah size :) oglumu aylar aylar sonra gorecem cok heyecanliyim :)
hadi hayrılısı bakalım haberlerini bekliyorum bebeğin büyümüştür tanıyamıcaksın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…