- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.281
haha :)) gecende eşim evdekı eşyaları ölçyrdu yenı ev için bende ayaklarımı uzatmş insn die beklyrm metreyle ayaklarımı ölçyr :)) ohooo bu ayaklar hiç bir ayakkabıya sığmaz dior :))eşim sabah çığlık atıyo ayaklarına bişey olmuş kalk dr gidelim diyo çok güldüm saçmalama ya şişmiş işte dedim küçüçük ayakların nasıl böyle oldu ya diyo
günaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorum
ancak böyle şeylerle uğraşıyorum dün akşam bunu yaptım
canm beyaz çerçeveyi sordmince keçe canım sert durdu saten yapacaktım gözüm korktu keçe kolayıma gitti
haha :)) gecende eşim evdekı eşyaları ölçyrdu yenı ev için bende ayaklarımı uzatmş insn die beklyrm metreyle ayaklarımı ölçyr :)) ohooo bu ayaklar hiç bir ayakkabıya sığmaz dior :))
Bence bu ara mide bulantisi geri donuyor. Gecen hafta hep mide bulantisi ve Kusma ile gecti. Bu hafta da ben de sik sik bulanti oluyor
canım hıc sorma kayınvalıdem geldı bıde dun aksam eminönüne gidelim şuraya gidelim buraya gidelim gezmek istiyo bende eşime dedim bunalıyorum kalabalıktan valla götürme beni bi yere dedimcanm benmde asagıda ama bende olyr ayaklarıyla tekmelyr sanrm. anladm cnm kapalsnsana sıcaklar dahada ceıklmz olr ozmn sen izne ayrlblrysn ayrl cnm
Kızlar şehir dışındayım eşimin işi sebebiyle ve 2 gündür mahvoldum doktorumda yok. İshalle başladı kusma bulantı sancı. Bi lokma bişey yesem beş dk olmadan çıkarıyorum. Gece çok kötü geçti doktor yok burası küçük biyer şimdi gidiyorum sabahları geliyor. Sancı felaketbana dua edin
canm doktorum iyice sinrlerımı bozmaya başladı zaten değiştrblrm heran böyle giderseBenim doktorum son 2 aydır her kontrolde mutlaka bakıyor bacaklarıma, ödem durumuna... Son gittiğimde fazlaydı ödem, ama normal artık dedi...
İzin için geri sayıyorum artık gerçekten... Son 8 işgünüm, darısı başınıza =)
:)) canm dalga gecyr işte piss dedm ama sana burdan bu ayaklarla bır vurursam felç olrsn kaç kenara :))Ay acayip güldüm ya hehe sen cok yasa emı
canım normal ortalama herkesde aynı sorun var endişe etmeİlk aylarda yasamadigim bulantı ve kusmayi yaşıyorum bir iki gündür.normal dimi bunlar
Bende de durum aynı Mayıs'ın başında tezi teslim ettim danışmanıma geri dönmedi ama şehir dışındaymış haber bekliyorum. Haziran'ın ilk haftası tez savunmam var ama bebek heyecanı Herşeyin önüne geçiyor :)günaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorum
eşinle gitsn cnm senı bilmyr mu sonçta valla çok zor gezmk yürümk birde istanbulda insan kalabalıgının içinde bayıltr insanıcanım hıc sorma kayınvalıdem geldı bıde dun aksam eminönüne gidelim şuraya gidelim buraya gidelim gezmek istiyo bende eşime dedim bunalıyorum kalabalıktan valla götürme beni bi yere dedim
:)) canm dalga gecyr işte piss dedm ama sana burdan bu ayaklarla bır vurursam felç olrsn kaç kenara :))
eşimde bakarız dedi ben gidemem tartışmak istemiyorum ama benim bu sıcakda boş boş gezmeye hiç halimde vaktimde yok bide çalışıyorum canım ya anlayamıyolar kolay geliyo onlaraeşinle gitsn cnm senı bilmyr mu sonçta valla çok zor gezmk yürümk birde istanbulda insan kalabalıgının içinde bayıltr insanı
bende aynıyımkızlar ayaklarım cok kötü ya işe gelmeyi hiç istemiyorum artık havalar da ısındı ayaklarımın altına sanki kızgın ateş dökmüşler o kadar yanıyo
canım hıc sorma valla demekkı bu haftalarda normal boyle olması o degılde daha 2 ay var ya o zamana havalar ıyıce ısınıcak ıyıce şişicez galibabende aynıyım
eline sağlık canım çok güzel olmuşgünaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorum
Allah yardımcımız olsun canım. havaları düşünmek bile istemiyorum. dün gece balkonda yatacaktım nerdeysecanım hıc sorma valla demekkı bu haftalarda normal boyle olması o degılde daha 2 ay var ya o zamana havalar ıyıce ısınıcak ıyıce şişicez galiba
benmde 15 oldu cnm 77 gördm bakalm daha neler görcem :)aynen kya ayak değil mübarek duvar gibi kilom 16 yı bulmuş artık beni taşımıyo galiba ayaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?