2015 Temmuz Anneleri

eşim sabah çığlık atıyo ayaklarına bişey olmuş kalk dr gidelim diyo çok güldüm saçmalama ya şişmiş işte dedim küçüçük ayakların nasıl böyle oldu ya diyo
haha :)) gecende eşim evdekı eşyaları ölçyrdu yenı ev için bende ayaklarımı uzatmş insn die beklyrm metreyle ayaklarımı ölçyr :)) ohooo bu ayaklar hiç bir ayakkabıya sığmaz dior :))

haha :)) gecende eşim evdekı eşyaları ölçyrdu yenı ev için bende ayaklarımı uzatmş insn die beklyrm metreyle ayaklarımı ölçyr :)) ohooo bu ayaklar hiç bir ayakkabıya sığmaz dior :))
Ay acayip güldüm ya hehe sen cok yasa emı

canm benmde asagıda ama bende olyr ayaklarıyla tekmelyr sanrm. anladm cnm kapalsn sana sıcaklar dahada ceıklmz olr ozmn sen izne ayrlblrysn ayrl cnm
canım hıc sorma kayınvalıdem geldı bıde dun aksam eminönüne gidelim şuraya gidelim buraya gidelim gezmek istiyo bende eşime dedim bunalıyorum kalabalıktan valla götürme beni bi yere dedim

canım mutlaka doktorunu ara durumunu anlat ishal önemlidir gebeliğin son döneminde dkkat edilmeli

canm doktorum iyice sinrlerımı bozmaya başladı zaten değiştrblrm heran böyle giderse az kalmş canm aminnn geçsn günler cabuk cabuk :)

günaydın kızlar haftaya çarşamba yüksek lisans sunumum var hiç çalışmıyorum

ancak böyle şeylerle uğraşıyorum dün akşam bunu yaptım
Bende de durum aynı Mayıs'ın başında tezi teslim ettim danışmanıma geri dönmedi ama şehir dışındaymış haber bekliyorum. Haziran'ın ilk haftası tez savunmam var ama bebek heyecanı Herşeyin önüne geçiyor :)

canım hıc sorma kayınvalıdem geldı bıde dun aksam eminönüne gidelim şuraya gidelim buraya gidelim gezmek istiyo bende eşime dedim bunalıyorum kalabalıktan valla götürme beni bi yere dedim
eşinle gitsn cnm senı bilmyr mu sonçta valla çok zor gezmk yürümk birde istanbulda insan kalabalıgının içinde bayıltr insanı

eşinle gitsn cnm senı bilmyr mu sonçta valla çok zor gezmk yürümk birde istanbulda insan kalabalıgının içinde bayıltr insanı
eşimde bakarız dedi ben gidemem tartışmak istemiyorum ama benim bu sıcakda boş boş gezmeye hiç halimde vaktimde yok bide çalışıyorum canım ya anlayamıyolar kolay geliyo onlara

günaydın kızlarr,bende gece sıcakdan hiç uyuyamadım bugün işyerınde hortlak gibi dolaşıyorum...ayrıca benımde sabah bulantılarım başladı,elimde poşetle dolaşıyorum....son 1 ay zor geçecek anlasıldı,bu haftadan sonra çalışmıcam zaten..evdede kafayı yemem inşş...allahım iki ucu .....değnek yani:)pzt rahim uzunlugu kontrolü var,sorayım şu bulantı işini....

canım hıc sorma valla demekkı bu haftalarda normal boyle olması o degılde daha 2 ay var ya o zamana havalar ıyıce ısınıcak ıyıce şişicez galiba
Allah yardımcımız olsun canım. havaları düşünmek bile istemiyorum. dün gece balkonda yatacaktım nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…