- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #46.381
Cnm sen muhattap olmakta hata etmıssın.ona sorsan evde tek doğurmuştur taş gıbıdırz!ır ıncelesen milyon tane kadın hastalığı çıkar.öyle tipler çok var bizim zamanımızda diye başlayan,Gerçekten Allah akıl fikir versin...Hamilelikte Allah tan kadına bahşedilmiş bir lütuf..bunun nesinden utanayım..niye karnımı saklıyayım..Aksine gurur duyuyorum ..ama bunu anlamayan zihniyetler çok etrafımızda..bi iki cümle kurdum ayrıldım oradan..vaktim olsaydı baya terletirdim o teyzeyi de kayınvalidemin arkadaşı diye ses çıkarmadım..resmen içimde kaldı..iki çift daha sözüm var ona !
inş. canm yalnzmsn ?Otobusten iner inmez tuzlu ayran ictim birazdan yemek yiyecegim kendimize geliriz insallah ogleden sonra doktordayiz bakalim :)
hayrlı günler cnm iyidr sen naslsn ?hayırlı günler kızlar nasılsınız bakalım bugün??
canm ayazı cok ıstedm bendemiraç koyabilirsin canım ekva ensar gibi isimler ek akılda kalmayabliyo sonrasında lakap veya yanlış yazılımlar ortaya çıkıyo biz halil ayaz koyucaz.
bizde iki isimde koymycz canm o yüzden tek isim belırlemek daha zor olyr ortak karar veremyrz yaBizde aynı şekildeyiz daha karar vermedik.iki isim olucak bizim ilki mehmet iki babamızda mehmet çünkü ama diğerine karar veremedik.ben ege kızıyım ege olsun diyorum beyefendi kabul etmiyor sinir oluyorum
canm öncesınde veryrlr demek ki randevuları hemen dolması imkansz yanı gittiğimde knşcm böyle olmazOhoo o zaman benide aradan alacaklar mecburen. Hemende nasil doluyo bu randevular anlamiyorum ki.
Cok tesekkur ederim canim hepsine bakicam :) baya sende bakmissin
canm öylede şimdi ben o telaşla düşünemem eşim bu olsn der bende tamam derm yıne onun dediği olur birde eşim çok rahat isim konusunda sınır edyr benı ev için eşiya baktıgı kadr çocuga isim baksydı 10 tane isim bulmştk kesınAcele etme stres yapma doğum yapınca bile karar verirsiniz. Benim çocuklarımda gep öyle oldu kısmeti neyse ona karar veriliyo. Şimdiden koyucan diye bi kural yok canımya
allah yardmcnz olsn cnm sorun yoktr inş.Merhaba kKizlar keyifler nasil?bizim bugun kontrolümuz var..dua edin bebegimin sag böbreğinin durumu düzelmiş olsun.maya lekelenmem var demis merak ettim haber var mi?nyala ve bebegi de iyidir umarım..sizlerde bi olumsuzluk yok inşallah sayfalara yetisemiyorum..
bulcz artk cnm mecbur isimsz olmaz :)koyarsınız kuzum ya ortak bı nokta bulursunuz canını sıkma
canım geçmiş olsunönlem alınkış bence ü<ülme bu kadar hem azda kaldı zaten bişey olmaz Allah ın izniyle doktorunu dinle dinlen stres yapma sakın Allah yardımcın olsunKızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
Bence yıkayabilirsin canım ben 32.haftamda yıkamayı planlıyorumHerkese merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. Size bir danışayım dedim bu bebiş giysilerini ne zaman yıkamalıyım? Ütüde çok zorlanıyorum bu nedenle daha da beklemesem iyi olacak sanki?
cnm geçmş olsn neysekı hastanedesn umarm acılma olmaz sancıda bıter. dikkat et kendıne haber etmeye çalş bizideKızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
:)) canm gecen benm başıma geldı aynısı komşmun tekı beledıyeye gelmş gördü beni yanıma geldı canm karnın büyümş maşallah ama ört karnını şalla falan dedı bu sıcakta kızamk mı cıkarym dedm bence sorun yok dedm kımse içinde olmasn deyınce sustu gitti. kime ne kı bizim karnmzdan cahılle uğrşmk zorKızlar Merhaba,
Öğlen arası yemek için eve gittim. kapımın önünde oturan teyzeler vardı selam verdim..bir tanesi döndü bana karnın çok büyümüş çok belli üzerine bir şal bir tül al doğumun zor olur günah olur dedi..teyze dedim ben 8 aylık hamileyim normal diye düşünüyorum karnımı..üzerimdeki çok darmış..lcwaikiki de satılan hamile tişörtü...normalde small giyerim üzerimdeki xl beden..öğlen vakti canımı sıktılar..Allah kalbi fesat insanlardan korusun teyze,karnım belli olmadığında da sen nasıl hamilesin diyordun dedim..cahil insanlar...şu sıcakta nasıl çalışıyorsun izne çık dinlen sıhhatin yerinde mi diye soracakları yerde yaptıklarına bak şu sıcakta yapış yapış olmuşum bir de tül şal alacakmışım..selam vermesem bak bak gelin bakmıyor bile derler
ben yıkadm ütüledm iyikide yapmşm ufak ufak zamn alyr bırde çalşyrm eve gittkçe aksamları yaptm ama yordu beni açıkçası.Herkese merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. Size bir danışayım dedim bu bebiş giysilerini ne zaman yıkamalıyım? Ütüde çok zorlanıyorum bu nedenle daha da beklemesem iyi olacak sanki?
valla katılıyorum canım burda üretimdeki işçilere bana karnın aşa inmiş sen kesin doğum yapıcaksın git artık diyolar benim zaten hiç karnım yukarda olmadıkı asada duruyo ağzı olan konuşuyo valla:)) canm gecen benm başıma geldı aynısı komşmun tekı beledıyeye gelmş gördü beni yanıma geldı canm karnın büyümş maşallah ama ört karnını şalla falan dedı bu sıcakta kızamk mı cıkarym dedm bence sorun yok dedm kımse içinde olmasn deyınce sustu gitti. kime ne kı bizim karnmzdan cahılle uğrşmk zor
canım çok geçmiş olsun.Kızlar hastaneye yatışım yapıldı. Serum verdiler ardından açılmaya bakıldı ve nst ye girdim ilk kez. Sancı çıktı hemen yatış verildi. Ciğer geliştirici falan önlem almamız lazım pat diye açılma olursa Bişey yapamayız dediler. Doktorum U Aradım Ankara ya geliyim diye yola Çıkma dedi. Çok zor bi durummuş. Kaç gün kalırım ne yaparlar hiç bi fikrim yok
istediğiniz bir kaç isim yaz arasından önerelim canımKızlar benim kızımada isim önerisi beklıyorum.
biz merve koyacağız canım. Rabbim nasip ederseKızlar benim kızımada isim önerisi beklıyorum.
Kızlar benim kızımada isim önerisi beklıyorum.
salih, Furkan, yunus ben bu isimleri çok beğeniyorum canımbizde iki isimde koymycz canm o yüzden tek isim belırlemek daha zor olyr ortak karar veremyrz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?