2015 Temmuz Anneleri

Cnm sen muhattap olmakta hata etmıssın.ona sorsan evde tek doğurmuştur taş gıbıdırz!ır ıncelesen milyon tane kadın hastalığı çıkar.öyle tipler çok var bizim zamanımızda diye başlayan,

miraç koyabilirsin canım ekva ensar gibi isimler ek akılda kalmayabliyo sonrasında lakap veya yanlış yazılımlar ortaya çıkıyo biz halil ayaz koyucaz.
canm ayazı cok ıstedm bende miraçta pek beğenmyrm ya daha doğrusu bırnın oğlu var burda pek haşara bişey

Bizde aynı şekildeyiz daha karar vermedik.iki isim olucak bizim ilki mehmet iki babamızda mehmet çünkü ama diğerine karar veremedik.ben ege kızıyım ege olsun diyorum beyefendi kabul etmiyor sinir oluyorum
bizde iki isimde koymycz canm o yüzden tek isim belırlemek daha zor olyr ortak karar veremyrz ya

Ohoo o zaman benide aradan alacaklar mecburen. Hemende nasil doluyo bu randevular anlamiyorum ki.

Cok tesekkur ederim canim hepsine bakicam :) baya sende bakmissin
canm öncesınde veryrlr demek ki randevuları hemen dolması imkansz yanı gittiğimde knşcm böyle olmaz

Acele etme stres yapma doğum yapınca bile karar verirsiniz. Benim çocuklarımda gep öyle oldu kısmeti neyse ona karar veriliyo. Şimdiden koyucan diye bi kural yok canımya
canm öylede şimdi ben o telaşla düşünemem eşim bu olsn der bende tamam derm yıne onun dediği olur birde eşim çok rahat isim konusunda sınır edyr benı ev için eşiya baktıgı kadr çocuga isim baksydı 10 tane isim bulmştk kesın

allah yardmcnz olsn cnm sorun yoktr inş.

canım geçmiş olsunönlem alınkış bence ü<ülme bu kadar hem azda kaldı zaten bişey olmaz Allah ın izniyle doktorunu dinle dinlen stres yapma sakın Allah yardımcın olsun
Herkese merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. Size bir danışayım dedim bu bebiş giysilerini ne zaman yıkamalıyım? Ütüde çok zorlanıyorum bu nedenle daha da beklemesem iyi olacak sanki?
Bence yıkayabilirsin canım ben 32.haftamda yıkamayı planlıyorum

cnm geçmş olsn neysekı hastanedesn umarm acılma olmaz sancıda bıter. dikkat et kendıne haber etmeye çalş bizide

:)) canm gecen benm başıma geldı aynısı komşmun tekı beledıyeye gelmş gördü beni yanıma geldı canm karnın büyümş maşallah ama ört karnını şalla falan dedı bu sıcakta kızamk mı cıkarym dedm bence sorun yok dedm kımse içinde olmasn deyınce sustu gitti. kime ne kı bizim karnmzdan cahılle uğrşmk zor

Herkese merhaba kızlar umarım herşey yolundadır. Size bir danışayım dedim bu bebiş giysilerini ne zaman yıkamalıyım? Ütüde çok zorlanıyorum bu nedenle daha da beklemesem iyi olacak sanki?
ben yıkadm ütüledm iyikide yapmşm ufak ufak zamn alyr bırde çalşyrm eve gittkçe aksamları yaptm ama yordu beni açıkçası.

valla katılıyorum canım burda üretimdeki işçilere bana karnın aşa inmiş sen kesin doğum yapıcaksın git artık diyolar benim zaten hiç karnım yukarda olmadıkı asada duruyo ağzı olan konuşuyo valla

canım çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…