2015 Temmuz Anneleri

Tüm dediklerini yapıcam ama şu ilişkiye girmeme meselesi yüzünden normal olmayacak gibi geliyor çok etkilermi acaba

Canım ne güzel ya ben de heves edip Çilek diktim ama küçük küçük çıkıyorlar büyümüyolar bir türlü. Neden acaba? Yerimi dar geliyor anlamadım. Geçen küçükte olsa tadına baktım, bal gibiydi :) gerçekten insanın kendi yetiştirdiğinden ayrı zevk alıyor.

Tüm dediklerini yapıcam ama şu ilişkiye girmeme meselesi yüzünden normal olmayacak gibi geliyor çok etkilermi acaba
Yooo etkilemiyo benim kocada ötekilerde kaçtı son ay hiç ilişki olmadı bende. Miâdı dolmuş gebeliklerde özellikle ilişki diyen doktorlar varmış
Bizimkiler 37. Haftada gelmeye başlarlar inş kimse çok beklemez.
Haziran annelerinden 15 kişi felan doğurmuş heralde.

Bol Güneş'i seviyo ve geniş saksıyı. Kızarınca ye zaten boyuna bakma. Benimde çok bilgim yok yapa yanıla öğrenicem

hadii hayırlısı bizde de doğumlar hayırlısı ile başlar

Bu iliski meselesi bizimkini de geriyor baya:)
Normal mi bilmiyorum ama -afedersiniz- iliskiden sonra acayip bi sislik oluyor vajina bolgemde, sonra geciyor. Var mi sizde de boyle bi durum?
Eger dusuk riski ya da kanama vs yoksa. Son aya kadar oneriyor dr lar. Korkmayin yani:)

Sex mi? :) biz çubukta çift çizgiyi gördüğümüzden beri unuttuk o şeyi :)

Saksını değiştirmesen bile gevşetip sök tekrar dik ve sıkılaştır toprağını canım. Bitiriliyor sanıo dha bi şevkle sarılcak toprağa. Bu sayede daha verimli etine dolgun olma sansı var

Saksını değiştirmesen bile gevşetip sök tekrar dik ve sıkılaştır toprağını canım. Bitiriliyor sanıo dha bi şevkle sarılcak toprağa. Bu sayede daha verimli etine dolgun olma sansı var
Tamam canım bir deneyim bakalım :)

Bilmiyom ki bunda bayadır ara verdim öyle bişey olmadı hiç

Sex mi? :) biz çubukta çift çizgiyi gördüğümüzden beri unuttuk o şeyi :)
Niye risklimiydii sebep?
Benim ilk başlar hormonlarım tavan yapmıştı adam kaçıyordu benden :))) şimdide bende iş yok
Sakıncası yoksa son güne kadar bile oluyo ki

ben ne oldugunu hatırlamıyorum bile ama benim arkadaşın ablası var hamileliğin başından bitiriyolar ilişkiyi kanka oluyolar.

Ay negüzel inş bende öyle doğururum

cnım senle gebeliğimz aynı gidiyoo benim bu günlerde vajinamda bir gerginlik bir. baskı var normal heralde diorum 7 sene geçti unuttum ağrım yok ama bi gergin bi agırlık var ittiriyo gibi iki gündür böle dün gecede belim agrıdı uyuyaadım sonra dalmışım .

Bende doğum yaklaştıkça hem çok heyecanlanıyorum bebeğim doğacak diye hem de çok buruluyorum hamileliğim bitecek diye... Sanırım sevdim ben hamile olmayı :) Kıpır kıpır onu içerde hissetmeyi :)

Bende üzülüyorum bi yandan hamilelik bitiyor diye. Muhtemelen kucağımıza aldığımız an bitecek o üzüntü :)

Ohh misss. Tadını çıkar canım. Anneminde kocaman bi terası var. Bu sene oda başlayacak ekmeye. Çok zevkli

kızlar bu gün boyacımız geldi yarın temizlik var evde . odayı da hazırlıycam atarım size .

Hadi bakalım bekliyoruz canım

Niye risklimiydii sebep?
Benim ilk başlar hormonlarım tavan yapmıştı adam kaçıyordu benden :))) şimdide bende iş yok
Sakıncası yoksa son güne kadar bile oluyo ki

Önce bi tedirgin olmuştuk yapmamıştık. Sonra çift rahim muhabbetinden zaten raporluydum ilk 3 ay. O ara yasaktı. Sonra da gene biz korkumuzdan yapamadık. Anca öpüşüp koklaşıoz sarılıoz o kaaa :)

Kızlar bu arada farkında mısınız herkes 30lu haftalarda. Çok az kaldı cidden. Hayırlısı rabbimden...

Aynıları var canım benim bide varis var onlarda ağrı yapıyo gerginlik yapıyo bide artık Aşağıya baskı yapması normal canım. Kasıklarım da çok şiddetli ağrı oluyo adım atamayacak gibi oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…