- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.621
Ne güEl, özendim keşke bnmde öyle imkanım olsaCanım herkes geldi pasta içtik yeme içme felan sonra illa annemler kızları oynat dedi oynamayanın hediyesini açmıyorum dedim baya eglenceliydi
Sonra göbek çevremi iple tahmin etme oyunu oynadık birinci hediye felan
Bide kumaş kalemiyle zıbınlara resim çizdiler baya yoğun dolu dolu geçti
E haliyle değişik bi durumun varmış gene. Aman özlemek iyidirÖnce bi tedirgin olmuştuk yapmamıştık. Sonra çift rahim muhabbetinden zaten raporluydum ilk 3 ay. O ara yasaktı. Sonra da gene biz korkumuzdan yapamadık. Anca öpüşüp koklaşıoz sarılıoz o kaaa :)
Evet ne kaldı ya 36. Haftalardan sonra zaten tek tek dökülecek herkes. Çok heycanlı hergün bi doğum haberiKızlar bu arada farkında mısınız herkes 30lu haftalarda. Çok az kaldı cidden. Hayırlısı rabbimden...
Canım bu ektiklerinin tohumlarını, saksılarını, ve topraklarını nereden aldın söylermisin birde yağmur Filan yağınca etkileniyor mu? Alıyormusn içeri, bşrde balkon kirleniyor muYooo etkilemiyo benim kocada ötekilerde kaçtı son ay hiç ilişki olmadı bende. Miâdı dolmuş gebeliklerde özellikle ilişki diyen doktorlar varmış
Bizimkiler 37. Haftada gelmeye başlarlar inş kimse çok beklemez.
Haziran annelerinden 15 kişi felan doğurmuş heralde.
yok kasıklarım da agrı yok ama vajinamda b baskı var sanki açılıyomuş gibi gergin bacaklarımda varis çıktı şişti 40 haftayı beklemesin lüütfen dayanamıycam doktor diyoki 27-28 de doluyo eşimde hatta dioki sıkdişini 1 .temmuzda doğur bi kaç gün daha sk dişini dedim veriym sana geri kalan günde de sen taşı o zaman .Aynıları var canım benim bide varis var onlarda ağrı yapıyo gerginlik yapıyo bide artık Aşağıya baskı yapması normal canım. Kasıklarım da çok şiddetli ağrı oluyo adım atamayacak gibi oluyorum.
Canım tam diyecektim ki vücudun bana benziyo meğer aynı miktarda kilo almışız ondan heraldeEki Görüntüle 1537479 Kızlar bu da benim son halim sizinkileri görünce dayanamadım ekledim.. 13 kilo aldım ben şimdidenn, nasıl görünüyorum sizce?
Bol yürüyüş , hurma yeme diye duydum bende ,36. Haftadan sonra bi sakıncası olur mu ki? Şimdi demiyom ne bilim ben yaptım da ötekilerde
Bak şöyle anlatayım benim balkonun mermeri çok geniş ve balkonun kenar duvarını çok Alçak yapmışlar. Bizde kiracıyız çocuklar için çok tehlikeli diye bi çözüm üretelim dedik eşimin depoda bi sürü plastik kutu varmış onları matkapla sabitledi mermere boydan boya renk renkte boyadı sprey boyayla. Saksı sorduk çok pahalıya geliyordu. Toprağıda peyzajçı arkadaşı var istanbul kemerburgazda ordan aldı 7 çuval felan herbi çuval kaç kilo bilmiyorum. Toprak bitkiler için güzel bi toprakmış hazır satılanlar gibi değildi. Fideleri çiçekleride ağaç aş den aldık. Topraklar fideler hepsi toplam 150 tl felan tutmuştur. Saksı felan alsaydık daha çok tutardı istediğimiz Saksı bauhaus ta tanesi 40 lira felandı. Sende düşünürsen evdeki eşyaları değerlendir sprey boyalarla çok güzel renk renk saksılar elde edersin plastik Şişe gibi şeylerden.Canım bu ektiklerinin tohumlarını, saksılarını, ve topraklarını nereden aldın söylermisin birde yağmur Filan yağınca etkileniyor mu? Alıyormusn içeri, bşrde balkon kirleniyor mu
Aynına benzer bizimde oldu canım, odasını beğenirken, bende mağazada bırakıp çıkıp arabaya bindim , sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım.sonra da sarıldı af diledi , çinkü , aylardır ben taşıyırum, gmişti bir ton sıkıntıyı bn çektim, onu erkeklik egosu yüZünden, çok incindim,sanki çok anlıyor dediğin gibi,annelerin hevesi kursağında bırakılmamalı bence, çok pişman oldu, çünkü çok kabaydı.o da babası ama bizim çektikerinizle kıyaslanamaz bile,Kızlar bugün bebek arabamızı aldık. Eşimle birbirimize giritorduk. O Pierre Cardin ben perego si switch diye tutturdum. Çünkü çok ama çok hafifti ve travel olmasına rağmen baston puset gibiydi. O kadar çok inat ettiki eşim anlatamam. Sonunda onun dediği oldu. kayınvalidem kayınpederim herkes ısrar etti öbürü daha kullanışlı diye çok anlarmış gibi tipine bakarak araba aldık geldik. Bagaja zor sığdırdık. Bana diyorki sanki bensiz markete bile gittiğin var. Aravayı zaten brn kullancamçalışan bi kadınım her yere kendim giderim. Sırf dediği olsun diye saçmalamaya başlayıbca ben arabaya oturdum o aldı getirdi. Şurayada yazıyorum en fazla 1 sene sonra baston puset alur geliriz biz
http://www.civilim.com/pierre-cardi...basi-kirmizi?gclid=CPzZiMLE2sUCFWoJwwodOJoAQw
Hiç içeri almıyorum dış mekan bitkisi hepsi. Balkon herzamanki gibi kirleniyo onlardan dolayı ekstra kirlenme olmıyoCanım bu ektiklerinin tohumlarını, saksılarını, ve topraklarını nereden aldın söylermisin birde yağmur Filan yağınca etkileniyor mu? Alıyormusn içeri, bşrde balkon kirleniyor mu
Ah ah şu erkekler hep kendileri en iyisini bilirler sonunda dediğimize gelirler. Boşver takma almış artık zatenKızlar bugün bebek arabamızı aldık. Eşimle birbirimize giritorduk. O Pierre Cardin ben perego si switch diye tutturdum. Çünkü çok ama çok hafifti ve travel olmasına rağmen baston puset gibiydi. O kadar çok inat ettiki eşim anlatamam. Sonunda onun dediği oldu. kayınvalidem kayınpederim herkes ısrar etti öbürü daha kullanışlı diye çok anlarmış gibi tipine bakarak araba aldık geldik. Bagaja zor sığdırdık. Bana diyorki sanki bensiz markete bile gittiğin var. Aravayı zaten brn kullancamçalışan bi kadınım her yere kendim giderim. Sırf dediği olsun diye saçmalamaya başlayıbca ben arabaya oturdum o aldı getirdi. Şurayada yazıyorum en fazla 1 sene sonra baston puset alur geliriz biz
http://www.civilim.com/pierre-cardi...basi-kirmizi?gclid=CPzZiMLE2sUCFWoJwwodOJoAQw
150 hiç bişi valla bu zevke kesinlikle değer, ailecek yemeğe çıksanız 2-3 kere o fiyat,çok gğEl ama bu düşünce çıtröçıtır yersiniz,biberlerinle turşuna bile koyarsınBak şöyle anlatayım benim balkonun mermeri çok geniş ve balkonun kenar duvarını çok Alçak yapmışlar. Bizde kiracıyız çocuklar için çok tehlikeli diye bi çözüm üretelim dedik eşimin depoda bi sürü plastik kutu varmış onları matkapla sabitledi mermere boydan boya renk renkte boyadı sprey boyayla. Saksı sorduk çok pahalıya geliyordu. Toprağıda peyzajçı arkadaşı var istanbul kemerburgazda ordan aldı 7 çuval felan herbi çuval kaç kilo bilmiyorum. Toprak bitkiler için güzel bi toprakmış hazır satılanlar gibi değildi. Fideleri çiçekleride ağaç aş den aldık. Topraklar fideler hepsi toplam 150 tl felan tutmuştur. Saksı felan alsaydık daha çok tutardı istediğimiz Saksı bauhaus ta tanesi 40 lira felandı. Sende düşünürsen evdeki eşyaları değerlendir sprey boyalarla çok güzel renk renk saksılar elde edersin plastik Şişe gibi şeylerden.
Canım bugün iyiyim çok şükür. Ama galiba benim ki yalancı doğum sancısı bir düzeni yok. Cevap verdiğin için teşekkürlerCanım mjı şimdi gördüm belden vuruyo karnına kasıklarına bacaklarına yayılıyo bazen doğum Sancısı ishal olmuş gibi ağrıylada başlayabiliyor. Doğum Sancısı çok düzenli aralıklarla gelir gider. Aradaki süre Şaşmaz. Eğer dakikalar tuttmuyorsa yalancıdır
yok kasıklarım da agrı yok ama vajinamda b baskı var sanki açılıyomuş gibi gergin bacaklarımda varis çıktı şişti 40 haftayı beklemesin lüütfen dayanamıycam doktor diyoki 27-28 de doluyo eşimde hatta dioki sıkdişini 1 .temmuzda doğur bi kaç gün daha sk dişini dedim veriym sana geri kalan günde de sen taşı o zaman .
Aynına benzer bizimde oldu canım, odasını beğenirken, bende mağazada bırakıp çıkıp arabaya bindim , sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım.sonra da sarıldı af diledi , çinkü , aylardır ben taşıyırum, gmişti bir ton sıkıntıyı bn çektim, onu erkeklik egosu yüZünden, çok incindim,sanki çok anlıyor dediğin gibi,annelerin hevesi kursağında bırakılmamalı bence, çok pişman oldu, çünkü çok kabaydı.o da babası ama bizim çektikerinizle kıyaslanamaz bile,
Aynen okadar güzelki mangalda yapabiliyoruz orda közlerim patlıcan biber felan. Dün bide ev şeklinde mumluklar vardı dekor yaptım mum ışığı yer Sofrası çiçeklerin kokusu süper huzur veriyor. Bebiş gelince bi yere zor çıkarım benim için çok güzel oldu150 hiç bişi valla bu zevke kesinlikle değer, ailecek yemeğe çıksanız 2-3 kere o fiyat,çok gğEl ama bu düşünce çıtröçıtır yersiniz,biberlerinle turşuna bile koyarsın
Ah ah şu erkekler hep kendileri en iyisini bilirler sonunda dediğimize gelirler. Boşver takma almış artık zaten
Ayyyy aynı benim kocamın lafları ilk çocukta çok işittim. Arayıp taaaaa Malatya'dan tüm sülalesinden fikir alırdı çocuğa bişey olunca ben Ablamlara bişey danışayım akıl hocaların akıl vermiş derdi. Ama çok şükür geçti gitti artık karşılıklı güven yerine oturdu şimdi o adam değil sanki. Sizinkilerde atlatacak merak etmeyinBende ağladım canım. Bide ablamın 2 kızı var. O demişti hafif olsun filan rahat edersin. Diyorki ablanın aklıyla iş yapma. Oeda annesbabasınada benim dediğimi söylüyor ama onlara laf yok. Ablam iyi niyetiyle fikir veriyor. Verdiği cevaba bak. Dediğinide yaptırdı. Beni gönlüm buruk getirdi eve
Aranız nasıl birisi seçilir yine de, benim eltim yok çok şükğr:) tek bir görümce onu da çok çok severim. Ablamlardan hiç farkı yoktur.2 yengem var ikisinİde severim, benle sorunları olmaz ama açık söylemek gerekirse ablamlar özellikle büyük ablam bazan çok gıcık oluyor onlara görümcelik yapıyorİşte yeterki moral bozsun Türkiye'nin öteki ucundan tlfla yetişiyo.
Ay bende bol 3 eltim var 1 tanede bekar kaynım var 4 olucak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?