2015 Temmuz Anneleri

Geri sayımlar başladı kızlar...
Doğumu düşününce bir tuhaf oluyorum bende. Birde beni kan tutuyor.
Napcaz bilmem.düşünmemeken iyisi.rRabbim kolay doğumlar versin hepimize.

kanla çok bir işin yok fazla biş görmüyosun zaten . adet kanaması gibi kanaman lur oda tutuyosa seni yapçak bişi yok

tabki gitme bazi insanlar fazla pipirik yapıyoo yerssiz köye kadınlar nasıl doguruyo onları düşün onları örnek al modern dünyadan uzak dur.
Aynen ya Doğumu millet fimlerdeki gibi sanıyo. Sonrada erken gidince şu kadar saat doğurmadım bekledim şöyle baktılar alttan diye kötü anılar çıkıyor ortaya. Son ana kadar sıklaşıp Şiddeti artana kadar beklemek lazım gidince pat diye doğurmak için
Ama 2. 3. Yani ilerki gebeliklerin herbirinde bu süreç kısalıyor haberin olsun

kızlar bu gün boyacımız geldi yarın temizlik var evde . odayı da hazırlıycam atarım size .

Kızlar Ananas yiyin hurma bol bol yiyin. Zeytinyağıyla Göğüs uçlarınıza ve genital bölgeye masaj yapın. Karnınıza çörek otu yağı sürün. Papatya çayı ve böğürtlen yaprağı çayı için bunlar kolay doğum için
36 haftanız dolduktan sonra yapılcaklar. Başka bişeyler aklıma gelirse yazarım. Ve küvetiniz varsa doldurup içinde gevşeyin keyf yapın. En önemliside son haftalarda seks çok faydalı. Ama hiç çekmiyo yaaa

valla herkez bu sefer çok kolay doğurcan diyoo . çok dua ediyolar müşterilerim saaolsun inşallah ben çok yormadan gelir bebişim . sen daha iyi bilirsin gerçi doğum kanalları açıldıgı için ikinc doğum hep daha kolay oluyomuş . çatılar daha çabuk açılıyor dedi dotor.

cey post: 41096466 .!.:
vala bişiler yap o suni sancıyı alma canım endi gelmezsee ben erken doğum yapan arkadaşlardan taktik aldım . bidaha o sancıya kimse bağlayamaz benii.
Bende suni sanci istemiom canim
Su taktiklerinden bize de bahset lutfenn

Benim 2. Çok kolay oldu inan inş sende kolay olur herkesinki.
Benim şom ağızlı bi eltim var her konuşmada 3. Ler çok zor çok sancılı oluyo diyip duruyo ay bi anlatıyo 2 doğum yapmış Olduğum halde ben bile etkilendim. Dengesiz

Bende suni sanci istemiom canim
Su taktiklerinden bize de bahset lutfenn
canım küvet doldurmak iyi değil diye biliyrum ben son aylarrda çünkü görümccem bel agrılarını dindirmek için küveti doldurup oturmuş erken doğum yaptı ...

ayyy allahtan eltim yok valla yok canım 3 neden zor olsun manyakmı nee 1-2 den sonra insan alışıyo evde ble doğurursun

canım küvet doldurmak iyi değil diye biliyrum ben son aylarrda çünkü görümccem bel agrılarını dindirmek için küveti doldurup oturmuş erken doğum yaptı ...
36. Haftadan sonra bi sakıncası olur mu ki? Şimdi demiyom ne bilim ben yaptım da ötekilerde

ayyy allahtan eltim yok valla yok canım 3 neden zor olsun manyakmı nee 1-2 den sonra insan alışıyo evde ble doğurursun
İşte yeterki moral bozsun Türkiye'nin öteki ucundan tlfla yetişiyo.
Ay bende bol 3 eltim var 1 tanede bekar kaynım var 4 olucak yani

Ben evin 3. Cocuguyum annem hep en kolay seni dogurdum der bakma sen eltine kolay olur ins. Dogum.

İşte yeterki moral bozsun Türkiye'nin öteki ucundan tlfla yetişiyo.
Ay bende bol 3 eltim var 1 tanede bekar kaynım var 4 olucak yani

bende elti okta saolsun görümcem eltilik te yapmaya çalışıyor. kaynanalıkta görümcelikte . zaten çocugum erkek diye taktı bana kafayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…