- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.641
Benimde çok sık oluyo o sancılarCanım bugün iyiyim çok şükür. Ama galiba benim ki yalancı doğum sancısı bir düzeni yok. Cevap verdiğin için teşekkürler
Kiyamam ya canim bosver erkek beynini anlamasi zor sikma caniniBende ağladım canım. Bide ablamın 2 kızı var. O demişti hafif olsun filan rahat edersin. Diyorki ablanın aklıyla iş yapma. Oeda annesbabasınada benim dediğimi söylüyor ama onlara laf yok. Ablam iyi niyetiyle fikir veriyor. Verdiği cevaba bak. Dediğinide yaptırdı. Beni gönlüm buruk getirdi eve
Valla bende özendşm, 3 öğün ye orda yemeğini, çayını kahveni ohAynen okadar güzelki mangalda yapabiliyoruz orda közlerim patlıcan biber felan. Dün bide ev şeklinde mumluklar vardı dekor yaptım mum ışığı yer Sofrası çiçeklerin kokusu süper huzur veriyor. Bebiş gelince bi yere zor çıkarım benim için çok güzel oldu
Merhaba kızlarE haliyle değişik bi durumun varmış gene. Aman özlemek iyidir
Benim 5 tanede görümcem var hepsiyle aram iyi. Eltilerimlede problem yok uzağım çünkü senede 1-2 defa görüyorum o gördüğümdede yetiyorlar Allah'tan uzağız. Çok ilginçler normal bişey söylüyorum onun üstüne bi sürü laf katıp çarpıtıp kaynanama saçma sapan dedikodu yapmışlar oda ayrı bi cahil Allah'tan görümcelerim var.Aranız nasıl birisi seçilir yine de, benim eltim yok çok şükğr:) tek bir görümce onu da çok çok severim. Ablamlardan hiç farkı yoktur.2 yengem var ikisinİde severim, benle sorunları olmaz ama açık söylemek gerekirse ablamlar özellikle büyük ablam bazan çok gıcık oluyor onlara görümcelik yapıyorher yaptıklarını eleştiriler bazan , tabi arkalarından :)balsalar yaranamıyorlar size diyorum , biz bişi demedik oluyor,
Çok sevindim geçmiş olsun hadi. İnş riskli dönem geçene kadar bidaha yaşamazsın. Tabi kesin etkiliyo. Sende normal hareketlerine bile dikkat et.Merhaba kızlarbiz hastaneden çıktık serumlar iğneler derken Sancı bitti atlattık çok şükür şimdilik. Bu konuyu görünce yazıyım dedim. Bu haftadan sonra bana Yasakladı ilişkiyi doktor. Demek ki gerçekten etkiliyormuş erken doğum riski olduğu için Yasakladı. Sorun olmayanlar bence rahat Doğumu etkiliyor bu konu
Çok sağol canımÇok sevindim geçmiş olsun hadi. İnş riskli dönem geçene kadar bidaha yaşamazsın. Tabi kesin etkiliyo. Sende normal hareketlerine bile dikkat et.
Yooo etkilemiyo benim kocada ötekilerde kaçtı son ay hiç ilişki olmadı bende. Miâdı dolmuş gebeliklerde özellikle ilişki diyen doktorlar varmış
Bizimkiler 37. Haftada gelmeye başlarlar inş kimse çok beklemez.
Haziran annelerinden 15 kişi felan doğurmuş heralde.
Canım üzme kendini benim eşimde aynısı yaptı kızımda o da aynı pierre cardin araba aldı hiç memnun kalmadım yolda yana yalpalıyor emniyet kilidi pat açılıyordu kullanırken kilo veriyordum resmen.Oğlumda kullanmıcam o arabayı.inşaallah sen memnun kalırsın inat adamla uğraşmak zor.Aylardır internette orda burda bakıyorum canım. O kadar heves ettim hiç bir mantıklı gerekçesi olmadan sırf inadından aldı. Bide lafları duysan. Yapacak birşey yok artık
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yorulma.Merhaba kızlarbiz hastaneden çıktık serumlar iğneler derken Sancı bitti atlattık çok şükür şimdilik. Bu konuyu görünce yazıyım dedim. Bu haftadan sonra bana Yasakladı ilişkiyi doktor. Demek ki gerçekten etkiliyormuş erken doğum riski olduğu için Yasakladı. Sorun olmayanlar bence rahat Doğumu etkiliyor bu konu
Ne güEl, özendim keşke bnmde öyle imkanım olsainsan bişi içinde kalsın istemiyor çok güzel olmuş canım
Merhaba kızlarbiz hastaneden çıktık serumlar iğneler derken Sancı bitti atlattık çok şükür şimdilik. Bu konuyu görünce yazıyım dedim. Bu haftadan sonra bana Yasakladı ilişkiyi doktor. Demek ki gerçekten etkiliyormuş erken doğum riski olduğu için Yasakladı. Sorun olmayanlar bence rahat Doğumu etkiliyor bu konu
Ayyyy aynı benim kocamın lafları ilk çocukta çok işittim. Arayıp taaaaa Malatya'dan tüm sülalesinden fikir alırdı çocuğa bişey olunca ben Ablamlara bişey danışayım akıl hocaların akıl vermiş derdi. Ama çok şükür geçti gitti artık karşılıklı güven yerine oturdu şimdi o adam değil sanki. Sizinkilerde atlatacak merak etmeyin
Kiyamam ya canim bosver erkek beynini anlamasi zor sikma canini
Merhaba kızlarbiz hastaneden çıktık serumlar iğneler derken Sancı bitti atlattık çok şükür şimdilik. Bu konuyu görünce yazıyım dedim. Bu haftadan sonra bana Yasakladı ilişkiyi doktor. Demek ki gerçekten etkiliyormuş erken doğum riski olduğu için Yasakladı. Sorun olmayanlar bence rahat Doğumu etkiliyor bu konu
merhaba güzel pazarlar herkese.Eşim çalışıyor biz de kızımda evdeyiz uyuduk,yemeğimizi yedik anne balkonda keyif yapalım dedi.Balkondayız ama başım patladı resmen hiç durmadan konuşur mu bir çocukkızım biraz konuşma az dinlenicem dedim küstü bana salonda tv izliyor. An itibariyle yine geldi bıcır bıcıra devam Yarın kızımın yıl sonu gösterisi var kep giyecek
Sonlara yaklaşıyoruz az kaldı doğumlaraAllah hepimiz için hayırlısını versin
Canım üzme kendini benim eşimde aynısı yaptı kızımda o da aynı pierre cardin araba aldı hiç memnun kalmadım yolda yana yalpalıyor emniyet kilidi pat açılıyordu kullanırken kilo veriyordum resmen.Oğlumda kullanmıcam o arabayı.inşaallah sen memnun kalırsın inat adamla uğraşmak zor.
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yorulma.
Cnm Suni sanci alip almamak elimizde olan bir sey mi. Ne zaman suni sanciya ihtiyac duyuluyor.epidural aneztesi altinda normal dogursak suni sanciyi hisseder miyizkızlar bu gün boyacımız geldi yarın temizlik var evde . odayı da hazırlıycam atarım size .
kızların çenesi fena düşük oluyor seninki gelince konuşamazsınız.Eşimle konuşturmuyor benim kızım şu an laf yetiştiriyor onun istediği şarkıları dinleyecekmişiz Bruno Mars a taktı uptown fank şarkısını dinlecek sürekliAmin canım. Dünde ablamın kızı 1dk susmadan konuştu. Kuzların çenesi düşük oluyor. Ablamda 2 kuz. Bide bizimki geliyor. Artuk bi araya gelince ne konuştuğumuzu anlamayız.
Hem de ne zor. Araba çok şık ama kullanışlı olmadığı gün gibi aşikar. Venim istediğimde puset iskelete takılıyken tek elle paston tarzı japanıyor. İbce uzun birşey oluyor. Her yere sığar. Bunu iskeletten ayırıyorsun elinde koca puset ve ortadan ikiye katlanmış koca tekerli bi iskelet. Bagaja 2 parça koyuyorsun. Tatile gitsek valize yer yok. Bide geldik eve asansör bozuk. 4 kat taşıdı onları. Gık çıkarmıyor. Başka zaman olsa var ya o merdivenlerin her basamağında söylenirdi. İyi oldu ona :))
kızların çenesi fena düşük oluyor seninki gelince konuşamazsınız.Eşimle konuşturmuyor benim kızım şu an laf yetiştiriyor onun istediği şarkıları dinleyecekmişiz Bruno Mars a taktı uptown fank şarkısını dinlecek sürekli
Araba konusunda senin ahın tutmuşiyi de olmuş insafa de değişiri inşaallah
Sağol canım benim ama sen benden öndesin :) ben o zamana geldiğimde 15i bulmazsam iyi. Hayırlısı artık :)Canım tam diyecektim ki vücudun bana benziyo meğer aynı miktarda kilo almışız ondan heraldemaşallah çok iyi gözüküyorsun
evet aynen babasını çıldırtsın biraz cimcime kızım öyle yapıyor eşim de kızamıyor hiç kıyamıyor kızına:)Babası benim çenemden bıkmıştı azcıkta kızını dinler :)) ben üzülünce cidden onun başına bişey gelmesi çok uzun sürmüyor. Fesat diyor bana bende kalbim temiz diyorum :) artık hayırlusı canım. Değişim yapmazlar çünkü o mağazada benim beğebdiğim yoktu. Satıcı bike dedi. Yengenin gönlünü kırma o kullanacak. Git karşı mağazadan al diye. Ben kullanacam defi başja birşey demedi. Adam artık geri almaz :)) geçti artık o iş. Ben bunu sevmeye çalışıcam ama içimden inşallah seni çıldırtırda lafıma gelirsin demeden edemiyorum
evet aynen babasını çıldırtsın biraz cimcime kızım öyle yapıyor eşim de kızamıyor hiç kıyamıyor kızına:)
Eşin inada gelmiş benimki de böyle çok yapar dediği olur ama sonuç memnun kalmayız aldığımızdan.inşaallah memnun kalırsın arabadan sağlık olsun tek dert bu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?