2015 Temmuz Anneleri

Kiyamam ya canim bosver erkek beynini anlamasi zor sikma canini

Valla bende özendşm, 3 öğün ye orda yemeğini, çayını kahveni oh

E haliyle değişik bi durumun varmış gene. Aman özlemek iyidir
Merhaba kızlar biz hastaneden çıktık serumlar iğneler derken Sancı bitti atlattık çok şükür şimdilik. Bu konuyu görünce yazıyım dedim. Bu haftadan sonra bana Yasakladı ilişkiyi doktor. Demek ki gerçekten etkiliyormuş erken doğum riski olduğu için Yasakladı. Sorun olmayanlar bence rahat Doğumu etkiliyor bu konu

Benim 5 tanede görümcem var hepsiyle aram iyi. Eltilerimlede problem yok uzağım çünkü senede 1-2 defa görüyorum o gördüğümdede yetiyorlar Allah'tan uzağız. Çok ilginçler normal bişey söylüyorum onun üstüne bi sürü laf katıp çarpıtıp kaynanama saçma sapan dedikodu yapmışlar oda ayrı bi cahil Allah'tan görümcelerim var.

Çok sevindim geçmiş olsun hadi. İnş riskli dönem geçene kadar bidaha yaşamazsın. Tabi kesin etkiliyo. Sende normal hareketlerine bile dikkat et.

Çok sevindim geçmiş olsun hadi. İnş riskli dönem geçene kadar bidaha yaşamazsın. Tabi kesin etkiliyo. Sende normal hareketlerine bile dikkat et.
Çok sağol canım inşallah . Ediyorum ama anlamıyorum ki. Sancım vardı ama kusmaktan ishalden zannetmiştim. Şimdi olsa hiç anlamam tecrübesizlik zormuş. Meğer doğurcakmışım neredeyse 7 serum 4 iğne haplar anca durdurdu

merhaba güzel pazarlar herkese.Eşim çalışıyor biz de kızımda evdeyiz uyuduk,yemeğimizi yedik anne balkonda keyif yapalım dedi.Balkondayız ama başım patladı resmen hiç durmadan konuşur mu bir çocuk kızım biraz konuşma az dinlenicem dedim küstü bana salonda tv izliyor.An itibariyle yine geldi bıcır bıcıra devamYarın kızımın yıl sonu gösterisi var kep giyecek
Sonlara yaklaşıyoruz az kaldı doğumlara Allah hepimiz için hayırlısını versin

Bizim en baştan beri olmadı banada her önüne gelen inmiş aşagıya diyo anlamıyorum

Aylardır internette orda burda bakıyorum canım. O kadar heves ettim hiç bir mantıklı gerekçesi olmadan sırf inadından aldı. Bide lafları duysan. Yapacak birşey yok artık
Canım üzme kendini benim eşimde aynısı yaptı kızımda o da aynı pierre cardin araba aldı hiç memnun kalmadım yolda yana yalpalıyor emniyet kilidi pat açılıyordu kullanırken kilo veriyordum resmen.Oğlumda kullanmıcam o arabayı.inşaallah sen memnun kalırsın inat adamla uğraşmak zor.

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine yorulma.

Ne güEl, özendim keşke bnmde öyle imkanım olsa insan bişi içinde kalsın istemiyor çok güzel olmuş canım

Bende yaptım ama içimde korkuyla nazar felan diye
İnş ikinciye yaparsın ya istiyosan
Ama baya zorladı beni ayakta durmaktan hafif şiştim

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine

İnşallah canım. Aslında ailemle arası iyidir. İyi anlaşırlar. Dediği olsun diye her saçmalığı denedi bugün

Kiyamam ya canim bosver erkek beynini anlamasi zor sikma canini

Napalım artık canım. Kullandıkça ne demek istediğimi anlayacak. Ben bebeğim için iyisini istemez miyim. Normal araba alırken yorum yapmadım çünkü ben arabayı 1 kere araştırıyorsam onun çocukluğundan beri arabalara ilgisi var. Ama bebek arabası 6 aydır araştırıyorum. Kız muhabbetinde vardır hep çocuklu arkadaşlarım iyi kötü tecrübelerini paylaşır. Bu aklında sıfır fikirle gitti. Orda tipine baktı aldı. Benimki çocuk işiymiş. Çünkü içine bebek değil o binecek ya adam işi olmalı

Gözün aydın canım. Bizede risk yoksa 36ya kadar serbest dedi. Biz hiç bırakmadık

Amin canım. Dünde ablamın kızı 1dk susmadan konuştu. Kuzların çenesi düşük oluyor. Ablamda 2 kuz. Bide bizimki geliyor. Artuk bi araya gelince ne konuştuğumuzu anlamayız.

Hem de ne zor. Araba çok şık ama kullanışlı olmadığı gün gibi aşikar. Venim istediğimde puset iskelete takılıyken tek elle paston tarzı japanıyor. İbce uzun birşey oluyor. Her yere sığar. Bunu iskeletten ayırıyorsun elinde koca puset ve ortadan ikiye katlanmış koca tekerli bi iskelet. Bagaja 2 parça koyuyorsun. Tatile gitsek valize yer yok. Bide geldik eve asansör bozuk. 4 kat taşıdı onları. Gık çıkarmıyor. Başka zaman olsa var ya o merdivenlerin her basamağında söylenirdi. İyi oldu ona :))

kızlar bu gün boyacımız geldi yarın temizlik var evde . odayı da hazırlıycam atarım size .
Cnm Suni sanci alip almamak elimizde olan bir sey mi. Ne zaman suni sanciya ihtiyac duyuluyor.epidural aneztesi altinda normal dogursak suni sanciyi hisseder miyiz

kızların çenesi fena düşük oluyor seninki gelince konuşamazsınız.Eşimle konuşturmuyor benim kızım şu an laf yetiştiriyor onun istediği şarkıları dinleyecekmişiz Bruno Mars a taktı uptown fank şarkısını dinlecek sürekli
Araba konusunda senin ahın tutmuş iyi de olmuş insafa de değişiri inşaallah

Babası benim çenemden bıkmıştı azcıkta kızını dinler :)) ben üzülünce cidden onun başına bişey gelmesi çok uzun sürmüyor. Fesat diyor bana bende kalbim temiz diyorum :) artık hayırlusı canım. Değişim yapmazlar çünkü o mağazada benim beğebdiğim yoktu. Satıcı bike dedi. Yengenin gönlünü kırma o kullanacak. Git karşı mağazadan al diye. Ben kullanacam defi başja birşey demedi. Adam artık geri almaz :)) geçti artık o iş. Ben bunu sevmeye çalışıcam ama içimden inşallah seni çıldırtırda lafıma gelirsin demeden edemiyorum

Canım tam diyecektim ki vücudun bana benziyo meğer aynı miktarda kilo almışız ondan heralde maşallah çok iyi gözüküyorsun
Sağol canım benim ama sen benden öndesin :) ben o zamana geldiğimde 15i bulmazsam iyi. Hayırlısı artık :)

evet aynen babasını çıldırtsın biraz cimcime kızım öyle yapıyor eşim de kızamıyor hiç kıyamıyor kızına:)
Eşin inada gelmiş benimki de böyle çok yapar dediği olur ama sonuç memnun kalmayız aldığımızdan.inşaallah memnun kalırsın arabadan sağlık olsun tek dert bu olsun

Öyle canım sağlık olsun. Bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alayımda gerekirse boşa giden bi araba parası olsun. Eşimde kızına kıyamaz gibi geliyor. Dün yiğenimi odanın dışına koltukla birlikte taşımak istesede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…