- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #47.561
Gunaydin kizlarr
Baby showerlar yapilmis gobisler paylasilmis ohh ne güzel
Valla artık doğurmak istiyorum cok agirlastim ama daha erkende. 14 kilo aldim bütün agirlik gobegimde sanki
Gunaydin kizlarr
Baby showerlar yapilmis gobisler paylasilmis ohh ne güzel
Valla artık doğurmak istiyorum cok agirlastim ama daha erkende. 14 kilo aldim bütün agirlik gobegimde sanki
Ohh ellerine saglik mis gibi ne guzel,Masallah diyelim hem ekinlerine hem de bu guzel ruh haline nazar degmesinHava çok güzel balkon sezonu başladı
Ektiğim salatalar-biberler-patlıcanlar çıkmış minnak minnak. Domateslerim çiçek açmış. Hanımeli çiçeğim açmak üzere fesleğenler missss
Iyki balkonumu bostana çevirmişimçok enerji veriyo çiçekler felan
Çilek bile var karanfiller sardunyalar lavantalar
Mutluluk içimizdeeeee
Masallah :) hala yorganla uyuyanlar var :) hava kapali soguk yagmurlu pufff bir piknige bile gidemiyoruz arkadas oglusum gunesi ozledi :)Hava çok güzel balkon sezonu başladı
Ektiğim salatalar-biberler-patlıcanlar çıkmış minnak minnak. Domateslerim çiçek açmış. Hanımeli çiçeğim açmak üzere fesleğenler missss
Mutluluk içimizdeeeee
Çok normal canım bende öyle 3. Çocuk olduğu halde sanki hiç yaşamamışım gibi devamlı kafamda kuruyorumKizlar ben cok heyecanliyim ya ruyalarimda bile devamli hastane cantasi hazirliyorum yok alt acma kalmamis hicbiryerde onu ariyorum bir garibim yani.sonra uyaninca gidip tekrar tekrar kontrol ediyorum hersey tam mi diye :)
Erzurumdasın normaldir canımMasallah :) hala yorganla uyuyanlar var :) hava kapali soguk yagmurlu pufff bir piknige bile gidemiyoruz arkadas oglusum gunesi ozledi :)
Amiiiiiiiin inşGeri sayımlar başladı kızlar...
Doğumu düşününce bir tuhaf oluyorum bende. Birde beni kan tutuyor.
Napcaz bilmem.düşünmemeken iyisi.rRabbim kolay doğumlar versin hepimize.
Amiiiiiiiin inş
Kan görmüyorsun merak etme yani ben görmedim örtü vardı üzerimde çocuğu doğarkende görmedim. Tabi sonra kanaman olucak ama adet olunca nasıl dayanıyorsan aynı şey.
36 hafta dolduktan sonra gelsin bebişler çok bekletmesinler biziİyi bari o an kan gormeyim de
Sonraki kanama sorun degil.
Yaaaaa cok heyecanli bisey.sonlarada geldik bebisim tepinip duruyor sigmiyor yavrucak.ayaklar kaburgamda.bende korkuyorum ama dogsa bi an once de diyorum.degisik bir psikoloji sonucta 9 aydir butunlestik.dogduktan sonra da bi garip oluyordur insan.
36 hafta dotan soelsin bebişler çok bekletmesinler bizi
İnşş beklemeden alırsın kucağına sağlıkla. Benim ilk gebeliğim beklemekle geçti 42. Haftada doğum yaptımEvet evet ayni fikirdeyim.Normal dogum istiyorum.
Doktorum 40 hafta dolunca hala gelmezse 1 hafta daha bekler olmadi suni sanci veririz dedi.ins gerek kalmaz.
İnşş beklemeden alırsın kucağına sağlıkla. Benim ilk gebeliğim beklemekle geçti 42. Haftada doğum yaptımgene öyle olur diye panik yapıyom küçük kızım 37. Haftası dolunca geldi çok bekletmedi inş küçük ablasına çeker
alemsin kız valla tecrübeler bi işe yaramıyor her hamilelik çok farklı tek faydası az çok tahmin ediyorsun yaşadığının normal olduğunu. Şuanda aynı devam sancılar düzensiz olup geçti.
Benim de süs biberlerim baş vermiş :)Hava çok güzel balkon sezonu başladı
Mutluluk içimizdeeeee
2 doğumum var bu 3. İnşş
Seninki ikiz miiii
Gel arkamdan bende şişlik yok çok şükür
Sagol canim. Sanci gelince panikliyor insanlar. Annem de aynisini soyluyor. Doktora hemen gitmemek lazim diye .
Evet evet ayni fikirdeyim.Normal dogum istiyorum.
Doktorum 40 hafta dolunca hala gelmezse 1 hafta daha bekler olmadi suni sanci veririz dedi.ins gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?