2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin kizlarr

Baby showerlar yapilmis gobisler paylasilmis ohh ne güzel

Valla artık doğurmak istiyorum cok agirlastim ama daha erkende. 14 kilo aldim bütün agirlik gobegimde sanki
bendeeeeeeee geceler kabus oluyo bebişler gelincede çok rahat yatamıycaz ama 5 dk bile yatabilsek hiç olmazsa rahat yatıcaz

Gunaydin kizlarr
Baby showerlar yapilmis gobisler paylasilmis ohh ne güzel
Valla artık doğurmak istiyorum cok agirlastim ama daha erkende. 14 kilo aldim bütün agirlik gobegimde sanki

Bende doğum yaklaştıkça hem çok heyecanlanıyorum bebeğim doğacak diye hem de çok buruluyorum hamileliğim bitecek diye... Sanırım sevdim ben hamile olmayı :) Kıpır kıpır onu içerde hissetmeyi :)

Hava çok güzel balkon sezonu başladı
Ektiğim salatalar-biberler-patlıcanlar çıkmış minnak minnak. Domateslerim çiçek açmış. Hanımeli çiçeğim açmak üzere fesleğenler missss
Iyki balkonumu bostana çevirmişim çok enerji veriyo çiçekler felan
Çilek bile var karanfiller sardunyalar lavantalar
Mutluluk içimizdeeeee

Kizlar ben cok heyecanliyim ya ruyalarimda bile devamli hastane cantasi hazirliyorum yok alt acma kalmamis hicbiryerde onu ariyorum bir garibim yani.sonra uyaninca gidip tekrar tekrar kontrol ediyorum hersey tam mi diye :)

Ohh ellerine saglik mis gibi ne guzel,Masallah diyelim hem ekinlerine hem de bu guzel ruh haline nazar degmesin

Masallah :) hala yorganla uyuyanlar var :) hava kapali soguk yagmurlu pufff bir piknige bile gidemiyoruz arkadas oglusum gunesi ozledi :)

Kizlar ben cok heyecanliyim ya ruyalarimda bile devamli hastane cantasi hazirliyorum yok alt acma kalmamis hicbiryerde onu ariyorum bir garibim yani.sonra uyaninca gidip tekrar tekrar kontrol ediyorum hersey tam mi diye :)
Çok normal canım bende öyle 3. Çocuk olduğu halde sanki hiç yaşamamışım gibi devamlı kafamda kuruyorum

Geri sayımlar başladı kızlar...
Doğumu düşününce bir tuhaf oluyorum bende. Birde beni kan tutuyor.
Napcaz bilmem.düşünmemeken iyisi.rRabbim kolay doğumlar versin hepimize.

Geri sayımlar başladı kızlar...
Doğumu düşününce bir tuhaf oluyorum bende. Birde beni kan tutuyor.
Napcaz bilmem.düşünmemeken iyisi.rRabbim kolay doğumlar versin hepimize.
Amiiiiiiiin inş
Kan görmüyorsun merak etme yani ben görmedim örtü vardı üzerimde çocuğu doğarkende görmedim. Tabi sonra kanaman olucak ama adet olunca nasıl dayanıyorsan aynı şey.

Amiiiiiiiin inş
Kan görmüyorsun merak etme yani ben görmedim örtü vardı üzerimde çocuğu doğarkende görmedim. Tabi sonra kanaman olucak ama adet olunca nasıl dayanıyorsan aynı şey.

İyi bari o an kan gormeyim de
Sonraki kanama sorun degil.
Yaaaaa cok heyecanli bisey.sonlarada geldik bebisim tepinip duruyor sigmiyor yavrucak.ayaklar kaburgamda.bende korkuyorum ama dogsa bi an once de diyorum.degisik bir psikoloji sonucta 9 aydir butunlestik.dogduktan sonra da bi garip oluyordur insan.

36 hafta dolduktan sonra gelsin bebişler çok bekletmesinler bizi

Evet evet ayni fikirdeyim.Normal dogum istiyorum.
Doktorum 40 hafta dolunca hala gelmezse 1 hafta daha bekler olmadi suni sanci veririz dedi.ins gerek kalmaz.
İnşş beklemeden alırsın kucağına sağlıkla. Benim ilk gebeliğim beklemekle geçti 42. Haftada doğum yaptım gene öyle olur diye panik yapıyom küçük kızım 37. Haftası dolunca geldi çok bekletmedi inş küçük ablasına çeker

Ayy ins yaa.bide bayram gelioooo...
Kiz erkek farketmio galiba.hep erkek cocuga 9 ay 10 gun derlerya.
Simdiye kadar aman erken dogmasin die dua ettik simdide gecikmesin diyoruz insanoglu iste.Rabbim buyuk hayirlisi.

Benim de süs biberlerim baş vermiş :)

Sagol canim. Sanci gelince panikliyor insanlar. Annem de aynisini soyluyor. Doktora hemen gitmemek lazim diye .

tabki gitme bazi insanlar fazla pipirik yapıyoo yerssiz köye kadınlar nasıl doguruyo onları düşün onları örnek al modern dünyadan uzak dur.

Evet evet ayni fikirdeyim.Normal dogum istiyorum.
Doktorum 40 hafta dolunca hala gelmezse 1 hafta daha bekler olmadi suni sanci veririz dedi.ins gerek kalmaz.

vala bişiler yap o suni sancıyı alma canım endi gelmezsee ben erken doğum yapan arkadaşlardan taktik aldım . bidaha o sancıya kimse bağlayamaz benii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…